2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
1500 gram dediler şu an tam belli değilmiş akım tamamen bozulursa acil alcaklarmıs
Vaktinde gelir inşallah canım sen sakin kal dua et strese girip bebişin etkilenmesine izin verme Allah'ım en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ciğer geliştirici falan yaptılar mı?

Ay kızlar utanıyorum ama aranızda ilişki olarak sorunsuz geçiren var mı ? Doktorum artık serbest dedi ama bu seferde ben kendimi kasıyorum ya eşime de kıyamıyorum nasıl olcek bir sıkıntı olmaz dimi hani böyle hık nefessiz kalacakmışım gibi hissediyorum koca göbişle sjdjsjks

Nasılsınızzzz cânım anneler göbek yoklaması yapılmış sanırım dün, gecikmeli foto benden gelsinn. Hiç 31 hafta göbeği mi bu yaa hâlen eski kıyafetlerim oluyor bana. Hele gömlek salaş pantolon falan giysem hiic anlaşılmıyor

Eklentiler

• IMG_20230623_223940.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar, hemoroid sorusuna cevap vereyim istedim. benim genç yaşlardan beri çektiğim bir sorun hamileliğin basında tavan yaptı tabi ne kanamalar gördüm. tamamen hormonlardan kaynaklanıyor progesteron hormonundan. Şu an gecti yok düzeldi. Magnezyum iyi geliyor bağırsak çalıştırıyor. Demir hapı mesela beni daha da kötü kabız yapıyor. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bir de ozamanlar doktor bana bir kac ilaç yazmıstı krem ve fitil onlarda iyi gelmişti yasak değilse burdan paylasırım isimlerini.

Ay ben tedirgin oldum ya. Kurdele gibi birşeyle döndüre döndüre çekildiğini gördüm videolarda. O yöntemi mi senesen?
Ay sorma bi de beni düşün. Eşim bi de ben deneyeyim dedi ama tırstım şimdi her bişe denemede daha da şişiyor. İşte ip vs ile parmağı saromca parmağım mosmor oldu zaten çıkmadı da aşırı zorladı gene çok korktum.
Çok beğendim bakıcam hemen
sıkışıklıktan daha şişiyodur çok fazla da zorlamayın demişler
Evet işte o yüzden akşama kadar bişe yapmadım zaten acıyor azıcık hareket ettirsem
Bu da çok güzelmiş dediğin gibi çok kalın da değil. Ayaklı dediğini hiç bilmiyorum. Kaç aya kadar uyku tulumu kullanılıyo ki o kadar battaniyeyi boşuna aldım ben demek ki
Dediğim gibi dışkı yumuşayınca azaldı. İlk başlarda hormonlardan taş gibiydi çünkü. Umarım rahatlatır kremler ama yeme içmeyi de unutma lifli bol sulu beslen

Bir sıkıntı olmaz canım okuduğum kadarıyla son güne kadar yapıyor herkes

Fiyatı da uygundu bunun100 TL gibi birseydi ince olunca ilk zamanlarda rahat kullanırım diye düşündüm. Ayaklı dediğim de normal tulum canım altı bunun gibi değil yani. Battaniyeleri bence gündüz kullanacağız bence zaten bol bol uyuyacaklari için illaki kullanılır. Ama uyku tulumu gece için iyi olur biz uyurken üstünü açar falan ya da battaniyeye dolanır sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ucuz görünce aylar öncesinden almıştım tulumları.

Anladım canım çok mantıklı, hiç böyle düşünmemiştim. Bakayım ben de sağol

Kızlar bugün çatlak kremi sürerken koca karı yöntemidir belki ama karnın alt tarafında oluşan çizgi ile üst tarafında oluşan çizgi birleşirse doğum yakın derler, bende kahverengi kara yolu geçiyor resmen
Sizin de gebeğiniz de çizgi oluştu mu

Feydayz03 birde bebeklere gece-gündüz döngüsünü kavratmak için bazı rutinler oluşturuluyormuş ya. Uyku tulumu benim için bunlardan birisi. Gündüz uykusunda feydanın dediği gibi müslin vs kullanacağım. Gece uyku tulumu. Birkaç rutin daha var aklımdaki böylece gece/gündüz ayrımını yaptırabileceğimi düşünüyorum

Gece zaten battaniye yorgan müslin vs güvenlik riski. O yüzden de biraz bu yolu tercih ettim. Güzel bir rutin olcak

Bir de ne kadar kullanılır diye sormuşsun bence en az 3 yaşa kadar cok uyku tulumu kullanılır eğer uykusunda durduğu yerde durmayan bebelerden olursa ben özellikle kışları uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum sakın bebe olursa da 2 yaştan sonra falan belki yorgana geçerim.

Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Canım benim başınız sağolsun.. O Seni Cennette bekleyecek, şefaatçi olacak inşallah Rabbim hayırla sağlıkla istediğiniz zamanda yeniden nasip edecek inşallah canım benim Benimde Cennet Kuşum var bir tane inşallah orda bize şefaatçi olacaklar

Aşırı mantıklı ben direk uyku rutini olarak değil kendi rahatımı düşünerek demiştim ama böyle söyleyince daha afilli oldu

Aaa kendime yandas buldum benimde boyle belki bundan bi tik daha buyuk

Çok mantıklı. Şu kadar detaylı düşünsem hayatım ne kadar düzenli olurdu ahhh ah
Aa o kadar mı ya. Baya gider o zaman. Şimdi bakıyordum da 8-9 yaş uyku tulumu var bu küçüklerin aynısı onlar da abartmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…