2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Başın sağolsun canım, benimde ilk çocuğum doğdu 6 aylıkken vefat etmişti. Tarifsiz bir acı biliyorum Rabbim sabrını versin, inşallah sağlıklı bebelerin yeniden olur.. bu cümleler insanın içini acıtıyor biliyorum ama elden gelen birşeyler yok imtihan bunlar hep.. sonsuz cennette sonsuza kadar seveceğiz giden yavrularımızı..

Evet cennette meleğim annesiyle babasını bekliyor

Amin Allah razı olsun rabbim kimseye bu acıyı yasatmasin

Onun çözümü at kestanesi kremi canım kesinlikle geçiriyor bir kaç sene önce bende olmuştu hatta dış hemoroid şeklindeydi düzenli olarak sürdüm günde 2 kere falan sürünce biraz yakıyor ama sonra geçiriyor şiddetle tavsiye ediyorum bendeki farmasininkiydi

Mesela ben hiç üstünü açan bir cocuk değilmişim yattigim gibi kalkarmisim. Ama kardeşlerim öyle değil çok fenalardi bir bakarsın yastıkta ayakları var yok üstü açıldı bir daha üstünü ört uğraş dur analık işte... Ama geçirdin mi tulumunu açsin bakalım üstünü dert yok taşa yok

Ayy güzel mi değil mi anlayamadım 7 kg aldım şimdiye kadar ama iç karnımız geniş herhalde
10 kg aldim bende. Gorenler kac aylik daha var herhalde diyor ona sinir oluyorum kocaman yoo az kaldi 8 aylik diyorum neyi ispatlamaya calisiyosam hayir en hamile benim

10 kg aldim bende. Gorenler kac aylik daha var herhalde diyor ona sinir oluyorum kocaman yoo az kaldi 8 aylik diyorum neyi ispatlamaya calisiyosam hayir en hamile benim
Bir on kilo fotosu da ben koyayım bari göbek aldı başını gidiyor

Eklentiler

• IMG_20230623_235328.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 158
Benim ara ara oluyor ama dinlenince hafifledim maden suyu ictm oda iyi geldi canim. Sagolasin. Sanada cok gecmis olsun

Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Basın sagolsun Canımm benim böyle durumda ne denir ki Rabbim ferahlık versinnn içinize minik kusunn cennetın en güzel köşesinde
Hadii yaa benımde dıs hemoroıd canım gebelikte bı sakıncası olurmu acaba şuan yenı bı krem versi doktorum bırazcık onu deneyım vlla gecmezse bunu deneyeyim yeterki gecsın

Sakıncası olacağını sanmıyorum canım ben bazen ağrıyan yerlerime sürüyorum bu zamana kadar sıkıntı olmadı şükür sende bir an önce başla bence büyüdükçe daha kötü oluyor ağrısı

Valla mantıklı. Gerçi bizimkiler küçükken bize battaniye kullandı kesin ama hiç riske atmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…