- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.001
Yok bacım ben detaylıyım da noluyor düzen yokÇok mantıklı. Şu kadar detaylı düşünsem hayatım ne kadar düzenli olurduahhh ah
Aa o kadar mı ya. Baya gider o zaman. Şimdi bakıyordum da 8-9 yaş uyku tulumu var bu küçüklerin aynısı onlar da abartmış sanki
Ayy güzel mi değil mi anlayamadım 7 kg aldım şimdiye kadar ama iç karnımız geniş herhaldeAaa kendime yandas buldum benimde boyle belki bundan bi tik daha buyuk
Başın sağolsun canım, benimde ilk çocuğum doğdu 6 aylıkken vefat etmişti. Tarifsiz bir acı biliyorum Rabbim sabrını versin, inşallah sağlıklı bebelerin yeniden olur.. bu cümleler insanın içini acıtıyor biliyorum ama elden gelen birşeyler yok imtihan bunlar hepBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Amin rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla sinamasinÇok üzüldüm. Allahım içinize ferahlık ve esenlik versin. Başınız sağolsun. Ne denir bilemiyorum allahım yardımcınız olsun.
Evet cennette meleğim annesiyle babasını bekliyorCanım benim başınız sağolsun.. O Seni Cennette bekleyecek, şefaatçi olacak inşallahRabbim hayırla sağlıkla istediğiniz zamanda yeniden nasip edecek inşallah canım benim Benimde Cennet Kuşum var bir tane inşallah orda bize şefaatçi olacaklar
Amin Allah razı olsun rabbim kimseye bu acıyı yasatmasinBaşın sağolsun canım, benimde ilk çocuğum doğdu 6 aylıkken vefat etmişti. Tarifsiz bir acı biliyorum Rabbim sabrını versin, inşallah sağlıklı bebelerin yeniden olur.. bu cümleler insanın içini acıtıyor biliyorum ama elden gelen birşeyler yok imtihan bunlar hep.. sonsuz cennette sonsuza kadar seveceğiz giden yavrularımızı..
Amin inşallahCanım çok üzüldüm Allah sabır versin kelimeler kifayetsiz cennette sizi karsilasin evladın insallah
Amin Allah razı olsunAllah sabır versin arkadaşımne denir bilemedim...
Onun çözümü at kestanesi kremi canım kesinlikle geçiriyor bir kaç sene önce bende olmuştu hatta dış hemoroid şeklindeydi düzenli olarak sürdüm günde 2 kere falan sürünce biraz yakıyor ama sonra geçiriyor şiddetle tavsiye ediyorum bendeki farmasininkiydiKızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
Mesela ben hiç üstünü açan bir cocuk değilmişim yattigim gibi kalkarmisim. Ama kardeşlerim öyle değil çok fenalardi bir bakarsın yastıkta ayakları varÇok mantıklı. Şu kadar detaylı düşünsem hayatım ne kadar düzenli olurduahhh ah
Aa o kadar mı ya. Baya gider o zaman. Şimdi bakıyordum da 8-9 yaş uyku tulumu var bu küçüklerin aynısı onlar da abartmış sanki
10 kg aldim bende. Gorenler kac aylik daha var herhalde diyor ona sinir oluyorum kocaman yoo az kaldi 8 aylik diyorumAyy güzel mi değil mi anlayamadım 7 kg aldım şimdiye kadar ama iç karnımız geniş herhalde
çok üzüldümBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Bir on kilo fotosu da ben koyayım bari10 kg aldim bende. Gorenler kac aylik daha var herhalde diyor ona sinir oluyorum kocaman yoo az kaldi 8 aylik diyorumneyi ispatlamaya calisiyosam hayir en hamile benim
Benim ara ara oluyor ama dinlenince hafifledim maden suyu ictm oda iyi geldi canim. Sagolasin. Sanada cok gecmis olsunbaharrr34 canımcım o yaşadığın şeyi 2 gece önce yaşadım artık evde dik yürüyemiyordum o derece bir batma karnımda bende çok korktum çünkü sırtıma da vuruyordu.Yataktan kalkıp maden suyunu almaya gidemeyecek kadar kötü olmıştum artık eşimi uyandırdım madenn suyu içtim eşimden sırtımı sıvazlamasını istedim derken 5 dk sonra azaldı gazın üzerine.Ben o gün ekmeksiz acı sos yemiştim birkaç çatal sanırım o acı ve bahartıyla gaz yaptı bende yiyeceklerimize daha çok dikkat etmek gerekiyor son zamanlarda malum midemiz Allah bilir nerelere sıkışmış durumda tekrardan çok geçmiş olsun
Rabbim minik Efeni cennette size kavustursun canım, cok savasmis direnmis Allah sabir versin sizeBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Guzel gorunuyor ama derli topluBir on kilo fotosu da ben koyayım barigöbek aldı başını gidiyor
Basın sagolsun Canımm benim böyle durumda ne denir ki Rabbim ferahlık versinnn içinize minik kusunn cennetın en güzel köşesindeBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Hadii yaa benımde dıs hemoroıd canım gebelikte bı sakıncası olurmu acaba şuan yenı bı krem versi doktorum bırazcık onu deneyım vlla gecmezse bunu deneyeyim yeterki gecsınOnun çözümü at kestanesi kremi canım kesinlikle geçiriyor bir kaç sene önce bende olmuştu hatta dış hemoroid şeklindeydi düzenli olarak sürdüm günde 2 kere falan sürünce biraz yakıyor ama sonra geçiriyor şiddetle tavsiye ediyorum bendeki farmasininkiydi
Basın sagolsun Canımm benim böyle durumda ne denir ki Rabbim ferahlık versinnn içinize minik kusunn cennetın en güzel köşesinde
Hadii yaa benımde dıs hemoroıd canım gebelikte bı sakıncası olurmu acaba şuan yenı bı krem versi doktorum bırazcık onu deneyım vlla gecmezse bunu deneyeyim yeterki gecsın
Valla mantıklı. Gerçi bizimkiler küçükken bize battaniye kullandı kesin ama hiç riske atmaya değmezMesela ben hiç üstünü açan bir cocuk değilmişim yattigim gibi kalkarmisim. Ama kardeşlerim öyle değil çok fenalardi bir bakarsın yastıkta ayakları varyok üstü açıldı bir daha üstünü ört uğraş dur analık işte... Ama geçirdin mi tulumunu açsin bakalım üstünü dert yok taşa yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?