- 20 Ekim 2018
- 2.708
- 4.118
- 133
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.021
Niloyaaa çok üzüldüm canım melek olmuş yavrum cennetin kapısında sefatçin olacak anne ve babasına sana ne desem acını hafifletemem yemin ederim gözlerim dolu dolu yazıyorum sana canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Canım ne demem gerekiyor inan bilmiyorum, başın sağolsun allahım geride kalanlara eşine sana sabır versinBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Niloya ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok üzgünümBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Başınız sağolsun canım Allah tekrarıni yaşatmasın çok üzüldüm Allahim size sabir ve dayanma gucu versinBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Tesekkur ederım canımmSakıncası olacağını sanmıyorum canım ben bazen ağrıyan yerlerime sürüyorum bu zamana kadar sıkıntı olmadı şükür sende bir an önce başla bence büyüdükçe daha kötü oluyor ağrısı
Aaa hic bilmiyordumEvet canım Edd yazar karşısında tarih yazar estimated delivery date yani beklenen doğum tarihi demek
Banada krem yazdi ama hic bir değişiklik gormedim maalesef,ozonlu zeytin yag dediler onu yapiyorum ondada pek bir gelişme yokBen hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu ya
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursun
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsun
Âmin evet bendede var ve gercekten cok rahatsiz edici,ama bana krem fayda vermiyor
AhahahhaMersin’den selamlar cok haklısın canımmm vallahi bende dayanamıyorum aksıne ekstra ekstra sıcaklıyorum terlıyorum ben klima acıp uyuyorummm ona ragmen gece sıcak basıyorr boynum falan terlemıs uyanıyorummm bende dusunuyorum allahım. Bırazdaha gecınce napacagım
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelir
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorrAllahım hepımıze şifa versinn ya
Gebelikte kullaniliyor mu acaba?Kızlar, hemoroid sorusuna cevap vereyim istedim. benim genç yaşlardan beri çektiğim bir sorun hamileliğin basında tavan yaptı tabi ne kanamalar gördüm. tamamen hormonlardan kaynaklanıyor progesteron hormonundan. Şu an gecti yok düzeldi. Magnezyum iyi geliyor bağırsak çalıştırıyor. Demir hapı mesela beni daha da kötü kabız yapıyor. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bir de ozamanlar doktor bana bir kac ilaç yazmıstı krem ve fitil onlarda iyi gelmişti yasak değilse burdan paylasırım isimlerini.
Benimki göbekte birleşiyorKızlar bugün çatlak kremi sürerken 1koca karı yöntemidir belki ama karnın alt tarafında oluşan çizgi ile üst tarafında oluşan çizgi birleşirse doğum yakın derler, bende kahverengi kara yolu geçiyor resmen
Sizin de gebeğiniz de çizgi oluştu mu
Çok cok üzüldüm,bu acıya ne denir kiBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Aaa gercekten mi...hemen deneyimOnun çözümü at kestanesi kremi canım kesinlikle geçiriyor bir kaç sene önce bende olmuştu hatta dış hemoroid şeklindeydi düzenli olarak sürdüm günde 2 kere falan sürünce biraz yakıyor ama sonra geçiriyor şiddetle tavsiye ediyorum bendeki farmasininkiydi
Doğum ve doğumdan sonra ilk 3 aya kadar kullandim diger gebelikte bunda da kullaniyorum elenatal gibi omegq 3 içeren diğer vitaminler beni kusturuyor decavite alışık bünyemKızlar günaydın, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarimiziben 22.haftadayim decavit ferro sanol Kan ilacı kullanıyorum, yanında osteocare ve arada ocean omega..
Kaçıncı haftaya kadar decavit e devam ettiniz? Yeterli bir vitamin mi sizce? Farklı bir markaya geçsem mi? Bilgisi olan paylaşır ise çok mutlu olurum
Teşekkür ederim bilgi için, magnezyum calsuyum desteği aldınız mı peki ek olarak? Yoksa sadece decavit mi?Doğum ve doğumdan sonra ilk 3 aya kadar kullandim diger gebelikte bunda da kullaniyorum elenatal gibi omegq 3 içeren diğer vitaminler beni kusturuyor decavite alışık bünyem
Cok uzuldum, Rabbim sabrini versin insallah. Ne desem boş biliyorum. Bundan sonra çok guzel gunlerin olsun insallahBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Başıniz sağolun canım Allah'ım sabır versin. En kısa zamanda Rabbim kucağınızi yeniden doldursun.Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Benim doktorum da sancilar nedeniyle dun almak istemisti bebegi. Insan cok panik ve demoralize oluyor. Icinizi ferah tutmaya calisin, sakin kalin. Bayram tatiline girildi ama perinatolog bulabilirseniz mutlaka danisin. Sali gunu bile calisan doktorlar var. Tek doktorun lafiyla hareket etmeyin. Insallah duzelir. Ciger gelistirici igne yapildi mi acaba. O cok onemli. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi ve bizi korusun1500 gram dediler şu an tam belli değilmiş akım tamamen bozulursa acil alcaklarmıs
Malesef ben. 4.-5.aydan beri var. Disaridan gecse iceride oluyor. Kaybolur gibi oluyor bikac gun sonra yine ortaya cikiyor. Proctolog krem kullaninca rahatliyordum, wcye cikmami da sagliyordu. 2.tupe gectim, artik fayda etmiyor. Agri icin anestol kullaniyorum arada, buyuk kurtarici. Sıklikla zeytinyagi ve arada da kantaron suruyorum. Dusta ilik su cok iyi geliyor, hemen sonduruyor. Ama tamamen gecmiyorKızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
DecavitTeşekkür ederim bilgi için, magnezyum calsuyum desteği aldınız mı peki ek olarak? Yoksa sadece decavit mi?
Çok teşekkür ediyorumDecavit
Oraferon
Wellcare magnezyum
Wellcare b12
D damla
Bunları kullanıyorum doktorunuz değerlerinize göre yönlendiriyor
Sanada cok gecmıs olsun canım valla ilk basta ufakken saglık ocagı provtolog verdı ama bende hıcbır ıse yaramadı malesef gecen muayenemde doktoruma söyledım o ıkı krem verdı biri anestol diğeriini hatırlaayamadım suan yenı yenı onları kullanıyorum bakalım. Burda at kestanesı demısler valla gececekse hafıf yaksında napalımMalesef ben. 4.-5.aydan beri var. Disaridan gecse iceride oluyor. Kaybolur gibi oluyor bikac gun sonra yine ortaya cikiyor. Proctolog krem kullaninca rahatliyordum, wcye cikmami da sagliyordu. 2.tupe gectim, artik fayda etmiyor. Agri icin anestol kullaniyorum arada, buyuk kurtarici. Sıklikla zeytinyagi ve arada da kantaron suruyorum. Dusta ilik su cok iyi geliyor, hemen sonduruyor. Ama tamamen gecmiyorSimdi sancilardan dolayi lavman kullanmam yasak, bi suredir dupalac da kullanmadim. Seker nedeniyle onu da kullanamiyorum. Cok sıkintidayim nasil halledicem wc olayini bilmiyorum. Proctolog disinda verilen bir ilac var mi, yazarsaniz ben de danisip kullanirim. Birisi at kestanesi kremi demis, elimde var, bazen belime ve kalcama suruyorum ama hemoroide surmeye cesaret edemem herhalde. Cok yakar, uygun olur mu bilemedim.
Sanırım dogun yapana kadar cekecegızAaa hic bilmiyordumcok sağol yarin bakıyım bende
Banada krem yazdi ama hic bir değişiklik gormedim maalesef,ozonlu zeytin yag dediler onu yapiyorum ondada pek bir gelişme yok
Gebelikte kullaniliyor mu acaba?
Benimki göbekte birleşiyor
Çok cok üzüldüm,bu acıya ne denir kiAllah'ım sabırlar versin Başınız sağolsun
Aaa gercekten mi...hemen deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?