2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Niloyaaa çok üzüldüm canım melek olmuş yavrum cennetin kapısında sefatçin olacak anne ve babasına sana ne desem acını hafifletemem yemin ederim gözlerim dolu dolu yazıyorum sana canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Evet canım Edd yazar karşısında tarih yazar estimated delivery date yani beklenen doğum tarihi demek
Aaa hic bilmiyordumcok sağol yarin bakıyım bende
Banada krem yazdi ama hic bir değişiklik gormedim maalesef,ozonlu zeytin yag dediler onu yapiyorum ondada pek bir gelişme yok
Gebelikte kullaniliyor mu acaba?
Benimki göbekte birleşiyor
Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Çok cok üzüldüm,bu acıya ne denir ki Allah'ım sabırlar versinBaşınız sağolsun
Aaa gercekten mi...hemen deneyim

Kızlar günaydın, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarimizi ben 22.haftadayim decavit ferro sanol Kan ilacı kullanıyorum, yanında osteocare ve arada ocean omega..
Kaçıncı haftaya kadar decavit e devam ettiniz? Yeterli bir vitamin mi sizce? Farklı bir markaya geçsem mi? Bilgisi olan paylaşır ise çok mutlu olurum

Doğum ve doğumdan sonra ilk 3 aya kadar kullandim diger gebelikte bunda da kullaniyorum elenatal gibi omegq 3 içeren diğer vitaminler beni kusturuyor decavite alışık bünyem

Doğum ve doğumdan sonra ilk 3 aya kadar kullandim diger gebelikte bunda da kullaniyorum elenatal gibi omegq 3 içeren diğer vitaminler beni kusturuyor decavite alışık bünyem
Teşekkür ederim bilgi için, magnezyum calsuyum desteği aldınız mı peki ek olarak? Yoksa sadece decavit mi?

1500 gram dediler şu an tam belli değilmiş akım tamamen bozulursa acil alcaklarmıs
Benim doktorum da sancilar nedeniyle dun almak istemisti bebegi. Insan cok panik ve demoralize oluyor. Icinizi ferah tutmaya calisin, sakin kalin. Bayram tatiline girildi ama perinatolog bulabilirseniz mutlaka danisin. Sali gunu bile calisan doktorlar var. Tek doktorun lafiyla hareket etmeyin. Insallah duzelir. Ciger gelistirici igne yapildi mi acaba. O cok onemli. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi ve bizi korusun

Malesef ben. 4.-5.aydan beri var. Disaridan gecse iceride oluyor. Kaybolur gibi oluyor bikac gun sonra yine ortaya cikiyor. Proctolog krem kullaninca rahatliyordum, wcye cikmami da sagliyordu. 2.tupe gectim, artik fayda etmiyor. Agri icin anestol kullaniyorum arada, buyuk kurtarici. Sıklikla zeytinyagi ve arada da kantaron suruyorum. Dusta ilik su cok iyi geliyor, hemen sonduruyor. Ama tamamen gecmiyor Simdi sancilardan dolayi lavman kullanmam yasak, bi suredir dupalac da kullanmadim. Seker nedeniyle onu da kullanamiyorum. Cok sıkintidayim nasil halledicem wc olayini bilmiyorum. Proctolog disinda verilen bir ilac var mi, yazarsaniz ben de danisip kullanirim. Birisi at kestanesi kremi demis, elimde var, bazen belime ve kalcama suruyorum ama hemoroide surmeye cesaret edemem herhalde. Cok yakar, uygun olur mu bilemedim.

Sanada cok gecmıs olsun canım valla ilk basta ufakken saglık ocagı provtolog verdı ama bende hıcbır ıse yaramadı malesef gecen muayenemde doktoruma söyledım o ıkı krem verdı biri anestol diğeriini hatırlaayamadım suan yenı yenı onları kullanıyorum bakalım. Burda at kestanesı demısler valla gececekse hafıf yaksında napalım

Kontrolden çıktım kızlar şükür hersey normal yolculuğa çıkabilirmişim
Beyfendinin kafası biraz büyük 10 gün önden gidiyor sanırsam amcasına çekmiş inşallah görünüş olarakta benzerde sarışın olur belki sağlıklı olsun da inşallah
Kafa aşağıda şuan ve 15 dk da bir çişim geliyor
43 cm boyu 2072 gram kilosu maşallah paşama

Sanırım dogun yapana kadar cekecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…