- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.041
Ben olmustum zaten ama akım bozulursa magnezyum yüklemesi ciğer geliştirici falan yapacaklarmış takip ediyorlarVaktinde gelir inşallah canım sen sakin kal dua et strese girip bebişin etkilenmesine izin verme Allah'ım en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCiğer geliştirici falan yaptılar mı?
Canım tek doktor değil zaten ben perinotoloji takipliyim. Özeldeki doktorum farketti devlettekiler onayladı. Ve zaten böyle bir sey oldugunda gebelik sonlandırma olduğu için konseye cıkıyorsun. 3 haftadır akıma bakıyorlardı daha da bozulduğu için böyle oldu hala alma taraftarı değiller belki düzelir dye bekliyorlar ama bozulduğu an alacaklarmış. Bana zaten bu haftalar hayal gibiydi cok zor seyler yasadımBenim doktorum da sancilar nedeniyle dun almak istemisti bebegi. Insan cok panik ve demoralize oluyor. Icinizi ferah tutmaya calisin, sakin kalin. Bayram tatiline girildi ama perinatolog bulabilirseniz mutlaka danisin. Sali gunu bile calisan doktorlar var. Tek doktorun lafiyla hareket etmeyin. Insallah duzelir. Ciger gelistirici igne yapildi mi acaba. O cok onemli. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi ve bizi korusun
Oh maşallah maşallah maşallahKontrolden çıktım kızlar şükür hersey normal yolculuğa çıkabilirmişim
Beyfendinin kafası biraz büyük 10 gün önden gidiyor sanırsam amcasına çekmişinşallah görünüş olarakta benzerde sarışın olur belki sağlıklı olsun da inşallah
Kafa aşağıda şuan ve 15 dk da bir çişim geliyor
43 cm boyu 2072 gram kilosu maşallah paşama
4.6 mm sagOh maşallah maşallah maşallahYavrum seninde doktor böbrek genişlemesinden bahsetmişti kaç mm olmuş söyledi mi bu sefer ? Bana erkek bebeklerde genelde olur dedi pazartesi gittiğimde
Kız bu Bulutu ısırırımm bennnFındığım ya gösterdi yüzünü
Ağzını burnunu seniiin ay maşallah yaaaKontrolden ciktik 1800 g 43 cm olmus kizcem. Nst ye girdim sanci cikmadi sukur ssvd ye kesinlikle olmaz dedi. Yuzunu de ayagiyla kapatmis poncik
Eki Görüntüle 3265122
Ay bahar iyi haberine gelene kadar tek nefeste okudum yazıları daha iyisin dimi canımKizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Günaydın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar günaydın, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarimiziben 22.haftadayim decavit ferro sanol Kan ilacı kullanıyorum, yanında osteocare ve arada ocean omega..
Kaçıncı haftaya kadar decavit e devam ettiniz? Yeterli bir vitamin mi sizce? Farklı bir markaya geçsem mi? Bilgisi olan paylaşır ise çok mutlu olurum
Çok cok uzuldumBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Cok iyi o zaman. Bak ne guzel mumkun oldugu kadar iceride tutmaya calisiyorlarmis. Benim doktorum bir tane sanci icin dun bebegi alacakti. Allah yardimciniz olsun. Bebegine zamaninda saglikla kavusmani dilerimCanım tek doktor değil zaten ben perinotoloji takipliyim. Özeldeki doktorum farketti devlettekiler onayladı. Ve zaten böyle bir sey oldugunda gebelik sonlandırma olduğu için konseye cıkıyorsun. 3 haftadır akıma bakıyorlardı daha da bozulduğu için böyle oldu hala alma taraftarı değiller belki düzelir dye bekliyorlar ama bozulduğu an alacaklarmış. Bana zaten bu haftalar hayal gibiydi cok zor seyler yasadım
Amin amin arkadaşım zamanında kavuşalım inşallah sağlıklaMeliss85 mydreams93 iyiyim Allaha şükür kızlar çok sağolun ama dün cidden cok korktum terleme karin agrisi vs yasayinca. Akşam karnimi sicak tuttum maden suyu ictm yattim dinlendim hep. Tecrubesiz olunca anlayamiyosun bu agri ne agrisi diye panik oldum ister istemez ..Sabaha iyi olarak uyandım çok şükür Rabbim hepimizi korusun bebislerimizi korusun zamaninda alalim kucaklarimiza saglikla inşallahh
Evet kullanılıyor. Ben hamileliğin başında çok çektim ağlıyordum artık kabızlıktan. Doktorun verdikleri Proloctog fitil , rebuctin rektal krem (bu tüp şeklinde) Bir de kabızlık için bekunis diye bir ilac yazmıştı. Ama siz doktorunuza danısmadan kullanmayın tabi ne olur ne olmaz. Okuyanlarda sorsun önce valla en korktuğum seydir bana iyi gelen diğerine gelmez o yuzden danışmadan kullanmamak gerekirAaa hic bilmiyordumcok sağol yarin bakıyım bende
Banada krem yazdi ama hic bir değişiklik gormedim maalesef,ozonlu zeytin yag dediler onu yapiyorum ondada pek bir gelişme yok
Gebelikte kullaniliyor mu acaba?
Benimki göbekte birleşiyor
Çok cok üzüldüm,bu acıya ne denir kiAllah'ım sabırlar versin Başınız sağolsun
Aaa gercekten mi...hemen deneyim
Başınız sağolsun, ne denir bilmiyorum..Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Cennette şefaatçi olacak size inşallah küçük Efe.Bebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Çok üzüldüm canım ne denir de rahatlatıriz seni bilemiyorum ama. Rabbim dayanma gücü sabırlar versin cennette sizi bekliyor efe kuşuBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Ahhh konuşulan aktif konu ve başıma gelen olayın tesadüf mü acabaSanada cok gecmıs olsun canım valla ilk basta ufakken saglık ocagı provtolog verdı ama bende hıcbır ıse yaramadı malesef gecen muayenemde doktoruma söyledım o ıkı krem verdı biri anestol diğeriini hatırlaayamadım suan yenı yenı onları kullanıyorum bakalım. Burda at kestanesı demısler valla gececekse hafıf yaksında napalım
Merhaba diyarbakır memorialde memnun kaldığımız doktor varmıMerhaba hemşerim ben de Diyarbakırdayimkaç haftalık hangi Dr a gidiyorsunuz
Temmuz annelerinde okumustum yanlis hatirlamiyorsam birisi pamuga zeytinyagi dokup oraya koydugunu birkac saat oyle durdugunu ve cok iyi geldigini soylemisti bi dene istersenAhhh konuşulan aktif konu ve başıma gelen olayın tesadüf mü acabaçok kötüyüm bende daha yeni bir sürü kanadı.. ne yapcaz bu işi bizz.. bir sürü kayısı yedim şimdi umarım geçer... Birde ben doğumdan sonra sülük koycam o da iyi geliyormuş geçmezse o oluşan memeleri bağlatcam en olmadı ameliyat olcam gayrı yeter
Cok güzel olmuşSelam kizlar nasilsiniz? Hediyelikleri hazirladim ben bugun sise ve kolonyayi ayri alip kendim doldurdum bir de cikolata yaptircam. Bi yandan hastane cantasini hazirlayim diyorum ama hic halim yok o biraz daha dursun
Eki Görüntüle 3265493 Eki Görüntüle 3265494
Sıcaktan erimedim ama temizlikten ericemHuhuğğğğğğ Ağustos Anneleriiiii sıcak havalarda eridiiniz miiiiiiiii ses veriiiiinnnnn yoklama alıyorummmm
Çok tatlı olmuss canimSelam kizlar nasilsiniz? Hediyelikleri hazirladim ben bugun sise ve kolonyayi ayri alip kendim doldurdum bir de cikolata yaptircam. Bi yandan hastane cantasini hazirlayim diyorum ama hic halim yok o biraz daha dursun
Eki Görüntüle 3265493 Eki Görüntüle 3265494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?