- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.061
Kolay gelsin canım zor iş dinlene dinlene yap ne yapacaksan da. Ben bayram arkasına tasinacagim için eşya topluyorum daha çok ama önceden kaldırmıştım.Sıcaktan erimedim ama temizlikten ericemyazlık kışlıklara gireceğim birazdan sağolsun Ankara yeni ısındı
Kolay gelsin cnm taşınmak kadar zor birşey yok hiç sevmem Allah yardımcın olsunKolay gelsin canım zor iş dinlene dinlene yap ne yapacaksan da. Ben bayram arkasına tasinacagim için eşya topluyorum daha çok ama önceden kaldırmıştım.
Tamamen geçmez. İçeri gider yine çok ishal çok kabız olursam tekrarlayabilir. Senin elinde. Kız ben de şu an Mersin deyim Tece de bayrama geldimBen hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu ya
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursun
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsun
AhahahhaMersin’den selamlar cok haklısın canımmm vallahi bende dayanamıyorum aksıne ekstra ekstra sıcaklıyorum terlıyorum ben klima acıp uyuyorummm ona ragmen gece sıcak basıyorr boynum falan terlemıs uyanıyorummm bende dusunuyorum allahım. Bırazdaha gecınce napacagım
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelir
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorrAllahım hepımıze şifa versinn ya
pozitifbiri Fıstıklı ne zaman dönecek pozitifcim senin bilgin var mı?
Çok güzel olmuşSelam kizlar nasilsiniz? Hediyelikleri hazirladim ben bugun sise ve kolonyayi ayri alip kendim doldurdum bir de cikolata yaptircam. Bi yandan hastane cantasini hazirlayim diyorum ama hic halim yok o biraz daha dursun
Eki Görüntüle 3265493 Eki Görüntüle 3265494
Ben doldurmaya başladım herkes çok önemli diyorKızlar doğumdan sonra rahatlık olsun diye buzluğa pratik şeyler koydunuz mu?
Neler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz meselaaBen doldurmaya başladım herkes çok önemli diyor
Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerdenSelam kizlar nasilsiniz? Hediyelikleri hazirladim ben bugun sise ve kolonyayi ayri alip kendim doldurdum bir de cikolata yaptircam. Bi yandan hastane cantasini hazirlayim diyorum ama hic halim yok o biraz daha dursun
Eki Görüntüle 3265493 Eki Görüntüle 3265494
Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden
Neler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz meselaa
Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden
İçli köfte, börek, mantı, yaprak sarma, kurbandan sonra pide yaptırcaz, kayınvalidem domates vakti menemenlik kavanozlayacak bunlar şimdilikNeler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz mesela
Ay ben hic birsey koymadim neler koydun cnm biraz yaprak sarıp koymayı düşünüyorumBen doldurmaya başladım herkes çok önemli diyor
Simdi gördüm güle güle yiyin cnmİçli köfte, börek, mantı, yaprak sarma, kurbandan sonra pide yaptırcaz, kayınvalidem domates vakti menemenlik kavanozlayacak bunlar şimdilik
İçli köfte, börek, mantı, yaprak sarma, kurbandan sonra pide yaptırcaz, kayınvalidem domates vakti menemenlik kavanozlayacakAy ben hic birsey koymadim neler koydun cnm biraz yaprak sarıp koymayı düşünüyorum
Sağ ol canım valla instagramda açlıktan ağlayan anneler görünce abarttım birazSimdi gördüm güle güle yiyin cnm
Kaynanam yakın bana ya yapsın getirdin ne yapayimSağ ol canım valla instagramda açlıktan ağlayan anneler görünce abarttım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?