2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tamamen geçmez. İçeri gider yine çok ishal çok kabız olursam tekrarlayabilir. Senin elinde. Kız ben de şu an Mersin deyim Tece de bayrama geldim

Çok güzel olmuş Ben de kapı süsü, hediyelik, çikolata işini hallettim fotoğraf çekimi için taç bakıyorum bu levela geçmiş olmak çok güzel

Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden

Duvenonunde bence bulursun buzluğa da yemek koyarsan efsane olur hazır yemek gibisi yok. Mantı yaptır,, içli köfte yaptır, borek katmer neyim koy ablalardan alıp
Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden

Kuzum çarşıya inmek zor olur dersen, trendyolda hepsi var , Eyüp Sabri'nin kiraz çiçeği kolonyası doldur pembis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…