2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben normalde de buzluğu çok aktif kullanıyorum. Çalıştığım için yemek yapmak zor geliyor bazen hemen çıkarıyorum. Soğanı bile pişirip koyarım hdjdj o akdar büyük kolaylık ki. Misafir vs için mi sordunuz tam anlamadım ama ben bizim için birşeyler ayarlayacağım. Öncelikle patlıcanı fırında pişirip koyuyorum karnıyarık yapıyorum. Eve gelince sadece iç hazırlayıp tekrar fırınlıyorum. 20 dk sürmüyor. Biber dolması pişmemiş halinden doldurup donduruyorum. Buzdolabı kabım var 10 tane kadar. Birkaç çeşit çorba yapıyorum donduruyorum. Heazır hemen çıkartıyorum. En güzel yoğurt ve mercimek çorbası oluyor. Tadı hiç bozulmuyor. Yazdan bamyalar var dolapta. Kayınvalidem yazdna yine fasulye yapar kavanoz. Birde ben türlü yaparım çokta severiz yine onları dondururum.

Şimdi kurban geldi yine biraz onlarsan yaparım birşeyler. Bu sefer pişirip koyucam eti. Köfte hazırlıyorum onu herkes yapıyordur hdjdj ama baya çok yaparım 2 ay götürür valla bizi et suyu yapıcam kısmetse.

Ispanak, kereviz, enginar, bezelye fasülye gibi sebzeleri de yıkayıp koyarım. Hem bozulmaz hemde yapacağımda 3 saat yıkama peşine düşmem.

Düdüklüde nohut ve kuru fasülye haşlayıp koyarım birde.

Şimdi değil ama birkaç hafta sonra başlarım hazırlıklara maa rutin hazırlık bunlar benim için. Bir pazat hepsini hallediyorum.

Birde kayınvalidem karadenizli onların özel otları var. Bende çol seviyorum. Sakarca, kaldirik, pezük vs onları da o ayarlar bize yazdan getirir. Böylece yemek yapma süresini minimuma indiririz. Başka türlü başetmek çok zor ama börek mörek koymam. Yemiyoruz diye. Sarma her daim olur. Birde becerebilsem de içli köfte koyabilsem ama yok erindiğime deneyenedim daha.

Son düzenleme:
Ben hiçbir şey hazırlamıcam kızlar, annem gelecek 40 günlüğüne, eşimin de babalık izni var, onlar halletsin artık hiç uğraşamıcam
Valla bence de. Biz bebekle ilgilenmeliyiz. Dikkatimin dağılmasına izin veremem jdjdjd
Annenin gelecek olması seni baya rahatlatır kuşum sevindim.

Valla bence de. Biz bebekle ilgilenmeliyiz. Dikkatimin dağılmasına izin veremem jdjdjd
Annenin gelecek olması seni baya rahatlatır kuşum sevindim.
Aynen öyle canım, en az 3 hafta yatarım dedim eşime, koskocaman yara iyileşecek içeride kolay mı, hiçbir şeye elimi sürmem yer içer emzirir yatarım bebeğimle yani iki kişi varken bana da bi iş yaptırmasınlar artık

Oh en güzeli. Fırsat varken yapmak lazım. Yardım almayı bilmek önemli bu süreçte. Herşeyi kendim yapayım moduna girince işler sarpa sarıyor gerek yok. Keyfimize bakıcaz

Sakarca dedin beni bitirdin festiciğim ben de Karadenizliyim

Bursaya geleceksin ya ben sana yapıp getiririm elimde şuan kalmadı ama buluruz bende de yeri ayrı onun seviyorum baya. Merülcan da bilirsin o zaman sen
İnşallah canım Bilmez miyim canım hepsini bilirim saydıklarının

Hem çocuk taşı doğur hem de yemek işi bize kalsın oh valla benim de bir haftalık annem yanımda olacak geri kalanda da kayınvalidem yapsın bir zahmet kolay değil torun sahibi olmak
Bence de hdjdj herkes kendi çocuğuna baksın hdjdj kayınvaliden de dolaylı yoldan da olsa oğluna bakıyor olacak hdjdj annen sana bakıyor olcak sen minişe bakıyor olcaksın müthiş djjdj

Mutfağı pek tatmin etmez karadenizin ama ben baya seviyorum sağlıklı birsürü de şey var
Evet Karadeniz mutfağı herkese cazip gelmiyor ama biz alıştığımız için harika otçuluzdur genelde et ııı ıhhhhhh
Bence de hdjdj herkes kendi çocuğuna baksın hdjdj kayınvaliden de dolaylı yoldan da olsa oğluna bakıyor olacak hdjdj annen sana bakıyor olcak sen minişe bakıyor olcaksın müthiş djjdj
kesinlikle güzel bi döngü
Valla zaten kendi yemek yapıyo iki tabak da bize çıkarıversin hiçbirşey olmaz

Bence de harika ama ben etcilimdir de aynı zamanda hdjdj hatay olsun antep olsun efendime söyleyeyim adana olsun bunlarında bazı yemeklerine bayılırım söylemiyim şimdi hdjdjjd

O zaten çok mutludur döndünüz diye torunumu görücem diye o yüzden keyifle yapar eminim zaten bir erkek annesinden başka birşey beklenemez biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…