2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hem de ne mutlu canım uçuyor
Sen nereliydin canım

Allah kaynanamdan razı olsun , şunu yapalım desen anında yapar pişirir getirir hiç erinmez mutfak konusunda. Yedigimize mutlu olur.bizde sık sık sarma ve içli köfte zaten olur. Yap desem yapacağı için depolamaya Gerek yok. Çok kaygı da etmiyorum canım artık hep marketler hazır da satıyor eve de getiriyor. Canımın istediğini de yaptıracağım kişiler var e daha ne ama kavanoz menemen ve domates candır.
Maşallah kızzz helal valla afiyetle yiyin inşallah teşekkür ederim fikir için canlar @burcumsu12 pozitifbiri

Ay ben gittikçe zorlanıyorum pek bişey yapmasam da hemen yoruluyorum. Bugün yazlığa geçtik.kuyruk sokumum batıyor artık. Çok şükür aşırı şişlik yok ayaklarımda ama ellerim hala aynı uyuşuk ve ağrılı özellikle sabahları. Uyuşma hiç geçmiyor ama artık gün içinde de devam ediyor. Yorulunca aşağıya bıçak saplanmasi hissi de veriyor. Kafa aşağıda olduğundan sanırım. Çok hareketli bir de tosbaaaa karnım hiç normal durmuyor hep sağa sola dalgalı ve yamuk yumuk arabayı seviyor müziği seviyor kahveyi seviyor eşime diyorum ki tam keyifci bu kız babasının kızı diyor

Cok iyi o zaman. Bak ne guzel mumkun oldugu kadar iceride tutmaya calisiyorlarmis. Benim doktorum bir tane sanci icin dun bebegi alacakti. Allah yardimciniz olsun. Bebegine zamaninda saglikla kavusmani dilerim
Aminn canım rabbim sanada ve bütün kızlara hayırlısı ile zamanında doğum nasip etsin inşallah

Herkese iyi akşamlar kızlar, ben biraz gruptan ayrı kalmıştım tekrardan döndüm. İnşallah herkes iyidir, erken doğum yapan yoktur Bu arada kpss çalışmaya başladım kötü bir zamanlama ama boş boş duracağıma bakmaya başlayım dedim kapı süsü yaptırmıştım zaten, hediyelik ve çikolata siparişlerini de verdim. Bebeğimin eşyalarını da tamamladık. Sadece benim pijamalarım, bebeğime foto için beyaz bir tulum ve taç bakıyorum. İsimli tulum yaptırmaya vaktim kalmadı sanırım. Bayram sonrası çantamızı da hazırladık mı tamamız buzluğa birşey atmayı düşünmüyorum annem ve kayınvalidemle aynı ildeyiz yaparlar heralde, bizde durumlar böyle karnımız da iyice büyüdü

Kapi susu ben trendyoldan ucuz bisey buldum onu yaptircam ama daha siparis vermedim kendime pijama da almadim daha ya herseye useniyorum ben de

Hemen hemen bende bunları yapıyorum canım ben fazladan kurabiye, böreklik hamur, meyve atıyorum... Aslında çeşitlendirmek bizim elimizde damak zevkine göre koyulabilir çalışan kadına büyük rahatlık

Canım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden
Trendyoldan aldim canim siseler 20 tanesi 200 lira kolonya da eyup sabri tuncerin 72 liraya aldim kiraz cicegi kolonyasi

Çok güzelmiş canım ben de çikolata yaptırmayı çok istedim ama ne hastaneye ne eve kimse gelmeyecek yaptırmak gereksiz olur diye vazgeçtim
Valla bize de aile yakınları harici gelen olmaz sanırım bi 10 ar tane anca gider gibi ama hastanede dekor olsun diye yaptırdım birazda, doğumda hastaneye götürcem

Tamamen geçmez. İçeri gider yine çok ishal çok kabız olursam tekrarlayabilir. Senin elinde. Kız ben de şu an Mersin deyim Tece de bayrama geldim
Kızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederim

Neler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz meselaa
Yufkalardan börek yapip bisirmeden koyabilirsiniz bir anlik acikmanda fırında pisirip yersin taze bismelerden koyabilirsin patlıcan biber kozleyip yada kızartıp hatta yeşil biberleri doğrayıp posetleyip buzlukta saklayabilirsin bir yemelik nohut isladiysaniz bir yemelik daha ıslatın haşlayıp gerisini buzluğa atın ister pilava çorbaya atarsınız ister yemek de kullanırsınız bazen yoğunluktan İslamayi unuttuğunuz anlar bile olacak geceden sonra pogacalar pişirip tazecik ken paketlersiniz hiç içli köfte işlerine girmedigim icin benim buzluk yeşil sebzelerle dolu sigamiyorum artık kurbanda geliyor etleri napicam nereye koyucam dondurucu alsam diye düşünüp duruyorum rendelenmiş domatesler var kac paket dolabimda yemelik ve çorbalık hemen çıkartmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…