- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.101
Hem de ne mutlu canım uçuyorBence de harika ama ben etcilimdir de aynı zamanda hdjdj hatay olsun antep olsun efendime söyleyeyim adana olsun bunlarında bazı yemeklerine bayılırım söylemiyim şimdi hdjdjjd
O zaten çok mutludur döndünüz diye torunumu görücem diye o yüzden keyifle yapar eminimzaten bir erkek annesinden başka birşey beklenemez biliyosun
Maşallah kızzz helal vallaafiyetle yiyin inşallah teşekkür ederim fikir için canlar @burcumsu12 pozitifbiri
Bir benim yorumlarima sordugum seylere cevap gelmiyor ya
Aminn canım rabbim sanada ve bütün kızlara hayırlısı ile zamanında doğum nasip etsin inşallahCok iyi o zaman. Bak ne guzel mumkun oldugu kadar iceride tutmaya calisiyorlarmis. Benim doktorum bir tane sanci icin dun bebegi alacakti. Allah yardimciniz olsun. Bebegine zamaninda saglikla kavusmani dilerim
Çok güzelmiş canımYaptırmayı düşünen varsa vipbebekçikolatası diye bir yerden bunları sipariş verdim
Kapi susu ben trendyoldan ucuz bisey buldum onu yaptircam ama daha siparis vermedim kendime pijama da almadim daha ya herseye useniyorum ben deÇok tatlı olmuss canimBen usengeclikten hiç hediyelik işine giremiyorum muhtemelen de doğumdan sonra magnet gibi birşeyler yaptırıp dağıtabilirim. Kapı süsü yaptırayım diyorum ona bile karar veremedim henüz.
Hemen hemen bende bunları yapıyorum canım ben fazladan kurabiye, böreklik hamur, meyve atıyorum... Aslında çeşitlendirmek bizim elimizde damak zevkine göre koyulabilir çalışan kadına büyük rahatlıkBen normalde de buzluğu çok aktif kullanıyorum. Çalıştığım için yemek yapmak zor geliyor bazen hemen çıkarıyorum. Soğanı bile pişirip koyarım hdjdj o akdar büyük kolaylık ki. Misafir vs için mi sordunuz tam anlamadım ama ben bizim için birşeyler ayarlayacağım. Öncelikle patlıcanı fırında pişirip koyuyorum karnıyarık yapıyorum. Eve gelince sadece iç hazırlayıp tekrar fırınlıyorum. 20 dk sürmüyor. Biber dolması pişmemiş halinden doldurup donduruyorum. Buzdolabı kabım var 10 tane kadar. Birkaç çeşit çorba yapıyorum donduruyorum. Heazır hemen çıkartıyorum. En güzel yoğurt ve mercimek çorbası oluyor. Tadı hiç bozulmuyor. Yazdan bamyalar var dolapta. Kayınvalidem yazdna yine fasulye yapar kavanoz. Birde ben türlü yaparım çokta severiz yine onları dondururum.
Şimdi kurban geldi yine biraz onlarsan yaparım birşeyler. Bu sefer pişirip koyucam eti. Köfte hazırlıyorum onu herkes yapıyordur hdjdj ama baya çok yaparım 2 ay götürür valla biziet suyu yapıcam kısmetse.
Ispanak, kereviz, enginar, bezelye fasülye gibi sebzeleri de yıkayıp koyarım. Hem bozulmaz hemde yapacağımda 3 saat yıkama peşine düşmem.
Düdüklüde nohut ve kuru fasülye haşlayıp koyarım birde.
Şimdi değil ama birkaç hafta sonra başlarım hazırlıklara maa rutin hazırlık bunlar benim için. Bir pazat hepsini hallediyorum.
Birde kayınvalidem karadenizli onların özel otları var. Bende çol seviyorum. Sakarca, kaldirik, pezük vs onları da o ayarlar bize yazdan getirir. Böylece yemek yapma süresini minimuma indiririz. Başka türlü başetmek çok zorama börek mörek koymam. Yemiyoruz diye. Sarma her daim olur. Birde becerebilsem de içli köfte koyabilsem ama yok erindiğime deneyenedim daha.
Trendyoldan aldim canim siseler 20 tanesi 200 lira kolonya da eyup sabri tuncerin 72 liraya aldim kiraz cicegi kolonyasiCanım çok tatlı olmuş yaa maliyeti ne kadara denk geldi şişeler ve kolonyanın? Acaba ben Kayseri de nerede bulabilirim bu şişelerden
Valla bize de aile yakınları harici gelen olmaz sanırım bi 10 ar tane anca gider gibi ama hastanede dekor olsun diye yaptırdım birazda, doğumda hastaneye götürcemÇok güzelmiş canımben de çikolata yaptırmayı çok istedim ama ne hastaneye ne eve kimse gelmeyecek yaptırmak gereksiz olur diye vazgeçtim
Meyveyi nasıl yapıyosun canımHemen hemen bende bunları yapıyorum canım ben fazladan kurabiye, böreklik hamur, meyve atıyorum... Aslında çeşitlendirmek bizim elimizde damak zevkine göre koyulabilir çalışan kadına büyük rahatlık
Kızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederimTamamen geçmez. İçeri gider yine çok ishal çok kabız olursam tekrarlayabilir. Senin elinde. Kız ben de şu an Mersin deyim Tece de bayrama geldim
Bir benim yorumlarima sordugum seylere cevap gelmiyor ya
Nasıl kullandın canımKızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Taze meyveler den koyabilirsiniz hoşaf yaparsınız kaynatıp süresi bitecek olan meyvelerden kayısı erik falanNeler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz meselaa
Siz 2022 ağustos annesiymişsiniz tecrübeli anaların şahı sayılırsınızBir benim yorumlarima sordugum seylere cevap gelmiyor ya
Yufkalardan börek yapip bisirmeden koyabilirsiniz bir anlik acikmanda fırında pisirip yersin taze bismelerden koyabilirsin patlıcan biber kozleyip yada kızartıp hatta yeşil biberleri doğrayıp posetleyip buzlukta saklayabilirsin bir yemelik nohut isladiysaniz bir yemelik daha ıslatın haşlayıp gerisini buzluğa atın ister pilava çorbaya atarsınız ister yemek de kullanırsınız bazen yoğunluktan İslamayi unuttuğunuz anlar bile olacak geceden sonra pogacalar pişirip tazecik ken paketlersiniz hiç içli köfte işlerine girmedigim icin benim buzluk yeşil sebzelerle dolu sigamiyorum artık kurbanda geliyor etleri napicam nereye koyucam dondurucu alsam diye düşünüp duruyorum rendelenmiş domatesler var kac paket dolabimda yemelik ve çorbalık hemen çıkartmayaNeler koydun canım örnek olarak ne koyabiliriz meselaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?