- 29 Kasım 2022
- 240
- 414
- 33
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.121
Günde iki üç kere falan pamukla o bölgeye sürdüm canım bir hafta içerisinde geçtiNasıl kullandın canım
Hamileyken at kestanesi kremi sürülebiliyor mu eczaneden mi aldınızKızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Tesekkur ederim cevabınız icin evet benim 3 cocugum var 28 yasindayım ama 2 dogumum normal oldugu icin oglumda sezeryan oldu o yuzden bilen olursa diye sormak istedim RABBİM sizleri hayırlısıyla bir avazda kurtarsın İNŞALLAHSiz 2022 ağustos annesiymişsiniz tecrübeli anaların şahı sayılırsınız
Benim ilk doğumum olacak o yüzden sorunuza verecek cevabım yok yazmadım.
Çok iyi şifa bulmuşsun. İnşallah hiç gerek kalmaz ama iyi fikir götürmek. Bende bundan sonra oluşur mu acaba diye korkuyordum. Arada süreyim en iyisi. 33 dem sonra çoğu kişide oluşmaya başlamış çünkü. Olmadan önlem almakta da fayda var sanırımGünde iki üç kere falan pamukla o bölgeye sürdüm canım bir hafta içerisinde geçti
Şimdi de kabızlık yaşadığım zaman wc den çıkınca sürüyorum hiç tekrarlamadi şükür hatta doğumda hemoroid olanlar varmış ıkınma esnasında doğuma giderken yanımda götürüp yine kullanmayı düşünüyorum
Şeftali nektari vişne erik kiraz kayısı ( çekirdeklerinden ayırıyorum)) komposto ve meyve suları yapmak için direk yıkayıp kurulayıp atıyorum.. kıştan da bol portakal limon turunç atıyorum yazın limonata içinMeyveyi nasıl yapıyosun canım
Valla ben bu zamana kadar sürdüm bir sıkıntı olmadı Farmasiden almıştımHamileyken at kestanesi kremi sürülebiliyor mu eczaneden mi aldınız
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAHSenin bu mesajından sonra tüm gün geri gittim ama ben senin mesajını bulamadım, emin misin yazdığına yada yazdın da göndermedin mi acaba
Kesinlikle olunca oturamiyosun bile çünküÇok iyi şifa bulmuşsun. İnşallah hiç gerek kalmaz ama iyi fikir götürmek. Bende bundan sonra oluşur mu acaba diye korkuyordum. Arada süreyim en iyisi. 33 dem sonra çoğu kişide oluşmaya başlamış çünkü. Olmadan önlem almakta da fayda var sanırım
Amin inşallah hepimizi. Ooo maşallah siz baya tecrübelisiniz.Tesekkur ederim cevabınız icin evet benim 3 cocugum var 28 yasindayım ama 2 dogumum normal oldugu icin oglumda sezeryan oldu o yuzden bilen olursa diye sormak istedim RABBİM sizleri hayırlısıyla bir avazda kurtarsın İNŞALLAH
Aynen sizin bebiş kaç aylıkAmin inşallah hepimizi. Ooo maşallah siz baya tecrübelisiniz.
Çoğunluğun ilk gebeliği canım ondandırY
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAH
Ben 33. Haftaya girdim bugünAynen sizin bebiş kaç aylık
Dolmalar da çok güze oluyor sarma yapardım ben en cok ama bu sene yaprağım cok olmadi mevsim degisimi bahçede etkisinj fazlasi ile gösterdi dolmaliklarim büyüsün bi bende yapicam bu sefer dondurucu alirsam bolca olucak herşeyim aslında evdeydim yaparım rahatça herşeyi ama cocuk okul es is kiz Bebek derken belki zor olur diye aticam yine elime denk gelenleri barbunya cok atmak istiyorum dolaba degilse kuruyup gidecekler zeytin zamanı pisirme yönünden piratik olur benim içinde kurabiye hamurları koyucam şekilleri değişik değişik gelene gidene hemen pişirmeye caya kahveye birde çocuklara atıştırmalık içinBen normalde de buzluğu çok aktif kullanıyorum. Çalıştığım için yemek yapmak zor geliyor bazen hemen çıkarıyorum. Soğanı bile pişirip koyarım hdjdj o akdar büyük kolaylık ki. Misafir vs için mi sordunuz tam anlamadım ama ben bizim için birşeyler ayarlayacağım. Öncelikle patlıcanı fırında pişirip koyuyorum karnıyarık yapıyorum. Eve gelince sadece iç hazırlayıp tekrar fırınlıyorum. 20 dk sürmüyor. Biber dolması pişmemiş halinden doldurup donduruyorum. Buzdolabı kabım var 10 tane kadar. Birkaç çeşit çorba yapıyorum donduruyorum. Heazır hemen çıkartıyorum. En güzel yoğurt ve mercimek çorbası oluyor. Tadı hiç bozulmuyor. Yazdan bamyalar var dolapta. Kayınvalidem yazdna yine fasulye yapar kavanoz. Birde ben türlü yaparım çokta severiz yine onları dondururum.
Şimdi kurban geldi yine biraz onlarsan yaparım birşeyler. Bu sefer pişirip koyucam eti. Köfte hazırlıyorum onu herkes yapıyordur hdjdj ama baya çok yaparım 2 ay götürür valla biziet suyu yapıcam kısmetse.
Ispanak, kereviz, enginar, bezelye fasülye gibi sebzeleri de yıkayıp koyarım. Hem bozulmaz hemde yapacağımda 3 saat yıkama peşine düşmem.
Düdüklüde nohut ve kuru fasülye haşlayıp koyarım birde.
Şimdi değil ama birkaç hafta sonra başlarım hazırlıklara maa rutin hazırlık bunlar benim için. Bir pazat hepsini hallediyorum.
Birde kayınvalidem karadenizli onların özel otları var. Bende çol seviyorum. Sakarca, kaldirik, pezük vs onları da o ayarlar bize yazdan getirir. Böylece yemek yapma süresini minimuma indiririz. Başka türlü başetmek çok zorama börek mörek koymam. Yemiyoruz diye. Sarma her daim olur. Birde becerebilsem de içli köfte koyabilsem ama yok erindiğime deneyenedim daha.
Aaa iyi fikir ben sadece vişne koyuyordumŞeftali nektari vişne erik kiraz kayısı ( çekirdeklerinden ayırıyorum)) komposto ve meyve suları yapmak için direk yıkayıp kurulayıp atıyorum.. kıştan da bol portakal limon turunç atıyorum yazın limonata için
Valla dondurucu çok hayat kurtarıcı yavrum. Bende sırf bu yemek mevzusuna çözüm için almıştım geçen yıl. Hergün eve gel yemek yap olmuyor birde günlerce aynı şeyi yemek istemiyorduk. Sonra dediğin gibi yer olunca herşeyi atıyosun. Valla çocuklu anneler için kurabiyeler de iyi fikir. Hem sağlıklı olur hemde çocuklar mutlu olur.Dolmalar da çok güze oluyor sarma yapardım ben en cok ama bu sene yaprağım cok olmadi mevsim degisimi bahçede etkisinj fazlasi ile gösterdi dolmaliklarim büyüsün bi bende yapicam bu sefer dondurucu alirsam bolca olucak herşeyim aslında evdeydim yaparım rahatça herşeyi ama cocuk okul es is kiz Bebek derken belki zor olur diye aticam yine elime denk gelenleri barbunya cok atmak istiyorum dolaba degilse kuruyup gidecekler zeytin zamanı pisirme yönünden piratik olur benim içinde kurabiye hamurları koyucam şekilleri değişik değişik gelene gidene hemen pişirmeye caya kahveye birde çocuklara atıştırmalık için
Tesekkur ederim kusura bakmayin ben 2. 3 gebelikleri olanlarda vardir diye yazdim ALLAHIM hepsinin yardimcisi olsun siteye zor dogum falan yazan olmuş sizlere tek ricam lutfen dogum yaparken dua edin sesli bir sekilde ALLAHIM bana yardım et diyin ve bu acıların sonunda bitip yavrunuza kavusacaginizi dusunun dogumda kişiden kişiye degisebiliyor RABBIM hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin RABBİM evlat sahibi olmak isteyipte olamayanlarada nasip etsin İNŞALLAHÇoğunluğun ilk gebeliği canım ondandır
Her işe yetişen her işi ayrıntılı düşünennn varlıklarAaa iyi fikir ben sadece vişne koyuyordumyaa kadınlar ne güzel varlıklar ya
Normalde hamur yogurmusken bir kat daha yogurur yada birazını mutlaka ayırırim ama bu sefer sirf hususi yapicam koymak için. Geven seneden beridir aklımda kaldi sığdı geçen sene herşey diye ama bu sene hayatta hic birşey sığmaz yer Yok e yaz da geldi bizde termos kullanıyoruz buz desen şişe şişe onlar başlı başına dert bulursam uyguna hemdn Alicam sandık tipi olanlardanValla dondurucu çok hayat kurtarıcı yavrum. Bende sırf bu yemek mevzusuna çözüm için almıştım geçen yıl. Hergün eve gel yemek yap olmuyor birde günlerce aynı şeyi yemek istemiyorduk. Sonra dediğin gibi yer olunca herşeyi atıyosun. Valla çocuklu anneler için kurabiyeler de iyi fikir. Hem sağlıklı olur hemde çocuklar mutlu olur.
Y
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAH
Ya bide bu bizim insanımıza özelde olabilir mi acaba? Kıştan yaza limon koymak limonata için çok naif bir düşünce değil mi yaHer işe yetişen her işi ayrıntılı düşünennn varlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?