- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.141
Dikeyler daha kullanışlı yavrum hemde az yer kaplıyor. Derli toplu ne var ne yok görüyorsun ona da bir bak istersenNormalde hamur yogurmusken bir kat daha yogurur yada birazını mutlaka ayırırim ama bu sefer sirf hususi yapicam koymak için. Geven seneden beridir aklımda kaldi sığdı geçen sene herşey diye ama bu sene hayatta hic birşey sığmaz yer Yok e yaz da geldi bizde termos kullanıyoruz buz desen şişe şişe onlar başlı başına dert bulursam uyguna hemdn Alicam sandık tipi olanlardan
Cok iyi yapmışsınız ben dogumdan sonra baglamadimBen zayıf olup hafifte olsa göbeği olan gillerdenimo nedenle benimki ekstra büyümedi ama var olan da aynı durdu ben doğumdan 1 hafta sonra hafiften sarmıştım göbeğimi sonra da korse taktım gevşemesin diye
Benim acı eşiğim cook yüksek canım yanıyorTesekkur ederim kusura bakmayin ben 2. 3 gebelikleri olanlarda vardir diye yazdim ALLAHIM hepsinin yardimcisi olsun siteye zor dogum falan yazan olmuş sizlere tek ricam lutfen dogum yaparken dua edin sesli bir sekilde ALLAHIM bana yardım et diyin ve bu acıların sonunda bitip yavrunuza kavusacaginizi dusunun dogumda kişiden kişiye degisebiliyor RABBIM hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin RABBİM evlat sahibi olmak isteyipte olamayanlarada nasip etsin İNŞALLAH
Korse kullanabilirsiniz ama ben ilk dogumumda kullanamamistim acitmisti dikis yerlerimiY
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAH
Hiç bu açıdan bakmadım ama haklısın başka ülkelerde kadınlar yapar mı bilmemYa bide bu bizim insanımıza özelde olabilir mi acaba? Kıştan yaza limon koymak limonata için çok naif bir düşünce değil mi ya
hayirlisi insallah az kalmış sag salim bi avazda kucaginiza alirsiniz insallah normal yada sezeryan bellimiBen 33. Haftaya girdim bugün
Öylede bizde köyde olunca ekmek çarşıdan alınıyor burdaki bakkalin ekmeği ii değil fazla aldimmmi atıyorum uc bes dondurucu kısmına kendi yaptığım yufka ekmek zamnalri mayalı yapıyorum bogrek cok geleni atıp koyarım diye dusundum olunca dedim daha iyi olur şişelerle süt koymak falan konusunda ufak boyutu yeter demiştim.hastane dolabı tarzında olanlardan diklerde düzen tabi daha güzel oluyor ama bilemdim hiç gözümle içinide görmediğim için artık hayırlısı o anlik neyde karar kilinirsaDikeyler daha kullanışlı yavrum hemde az yer kaplıyor. Derli toplu ne var ne yok görüyorsun ona da bir bak istersen
Ayyy ben sıkıp şişelerce koydum daha bitmeden ağacındanYa bide bu bizim insanımıza özelde olabilir mi acaba? Kıştan yaza limon koymak limonata için çok naif bir düşünce değil mi ya
Ben sezeryan oldum oglumda bende baglamadim keske baglasaydim diyorum ama yani acirdi dikisler zorlanirdi diyorum bir taraftanda az yiyorum cok dikkat ediyorum ama az yemekle ilgisi yok kesin cunku gitmiyor sarkmiş ta galiba spor sart sporda 3 4 aksam once denemistim başım dolaniyor o yuzden yapmiyorum uzandim biraz kendime geldim bi spor yapan bir video izledim yorumda biride basim dolandi benim dedi biri yorum yazmis vertigo olabilir sizde diye bendede var diye dusunuyorum hastaneyede gitmedim hic bilmiyorumKorse kullanabilirsiniz ama ben ilk dogumumda kullanamamistim acitmisti dikis yerlerimi
Evet kucaga alinca gecip gidiyorBenim acı eşiğim cook yüksek canım yanıyoro acıyla artikt alin içimden diye yakariyorum ebelere ama o korku acı doğumdan sonra kucaga alinca odada uyurken izleyince geçip gidiyor birde ilk zamanlar öyle güzel kokuyorlarki anlatamam suyun içinden yağlı yada kanla çıkıyorlar bize sadece silip veriyorlar ama o güzelim mis gibi kokuları herşeyi unutturup gidiyor taki dikişler iyileşinceye kadar o normal dogumda dikişler erirkenki yaranın kaynarken ki kaşıntısı batması bitiyor beni
Benim hic gobegim kalmamisti sarkma da olmadi ama benim karnim cok kasliydi baklavalarim vardi ve cok zayifim onun ekmegini yedimBen sezeryan oldum oglumda bende baglamadim keske baglasaydim diyorum ama yani acirdi dikisler zorlanirdi diyorum bir taraftanda az yiyorum cok dikkat ediyorum ama az yemekle ilgisi yok kesin cunku gitmiyor sarkmiş ta galiba spor sart sporda 3 4 aksam once denemistim başım dolaniyor o yuzden yapmiyorum uzandim biraz kendime geldim bi spor yapan bir video izledim yorumda biride basim dolandi benim dedi biri yorum yazmis vertigo olabilir sizde diye bendede var diye dusunuyorum hastaneyede gitmedim hic bilmiyorum
HuhuğğğğYufkalardan börek yapip bisirmeden koyabilirsiniz bir anlik acikmanda fırında pisirip yersin taze bismelerden koyabilirsin patlıcan biber kozleyip yada kızartıp hatta yeşil biberleri doğrayıp posetleyip buzlukta saklayabilirsin bir yemelik nohut isladiysaniz bir yemelik daha ıslatın haşlayıp gerisini buzluğa atın ister pilava çorbaya atarsınız ister yemek de kullanırsınız bazen yoğunluktan İslamayi unuttuğunuz anlar bile olacak geceden sonra pogacalar pişirip tazecik ken paketlersiniz hiç içli köfte işlerine girmedigim icin benim buzluk yeşil sebzelerle dolu sigamiyorum artık kurbanda geliyor etleri napicam nereye koyucam dondurucu alsam diye düşünüp duruyorum rendelenmiş domatesler var kac paket dolabimda yemelik ve çorbalık hemen çıkartmaya
Cok iyi yapmışsınız ben dogumdan sonra baglamadim
Kolay gelsin canım gun hafta geçtikçe hareketlerimiz kısıtlanıyor iyice ağırlaşmadan yapamak şart bazı şeyleri dun. İki yolluk yıkadım di balkonda uzun sanki bütün evin kocaman halılarını aksama yıkamış gibi belim bacak aram ağrıdı bitirdi beni ki her sene bayramda hali yikardim hem gebeyken hem emzikliyken bu bebekte ben baya yaşlanmışm onu fark ettim .HuhuğğğğÇok teşekkür ederimmm hastane çantamı da hazır ettikten sonra bayram sonrası artık bunlara vereceğim kendimi
Kızzz hamile hamile halı mı yıkadınKolay gelsin canım gun hafta geçtikçe hareketlerimiz kısıtlanıyor iyice ağırlaşmadan yapamak şart bazı şeyleri dun. İki yolluk yıkadım di balkonda uzun sanki bütün evin kocaman halılarını aksama yıkamış gibi belim bacak aram ağrıdı bitirdi beni ki her sene bayramda hali yikardim hem gebeyken hem emzikliyken bu bebekte ben baya yaşlanmışm onu fark ettim .
Keske bende baglasaydimBende korktum aslında dikişlere birşey olur diye o nedenle ilk zamanlar eşarp gibi şal gibi ince birşeyle sardım sonra korseye geçtim ,
bizim evde tek sezeryan olan bendim annem olsun teyzemler ablamlar hep normal doğurmuşlar onlar karnı bir sarıyorlar nefesin kesilir normal doğumdan sonra bende hiç olmamasından iyidir diyerek ilk hafta hafif sardım, sonra yavaş yavaş arttırdım
Haklısınız spor şart iste bas donmesi oluyor ya ondan biraz cekiniyorumBenim hic gobegim kalmamisti sarkma da olmadi ama benim karnim cok kasliydi baklavalarim vardi ve cok zayifim onun ekmegini yedimbakalim bu dogumdan sonra nasil olacak ama sarkma vs olursa hemen mekige baslarim dikisler iyilesince. Sporsuz fit vucut olmaz yani
Erimiyor erimeden hamile kaldımY
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAH
Hayirli olsun gerçekten zor wriyecek gibi haklisinizErimiyor erimeden hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?