- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.161
Aletli pilates yani reformes pilates tavsiye ederim. Ben 1.5 yıl yaptım ve göbek diye birşeyin kalmamisti. Bu arada ben normal doğum sezeryan doğum diye ayırmıyorum eğer yemenizi saglikliya çevirip spor yapmazsanız, her şekilde o göbek kalır. Şimdi sezeryan olacakların da geçmeyen göbeği olacak gibi olmasın yorumlarımız. Yeterince cabalarsaniz ikisinde de göbek kalmazY
Yazdim diye biliyorum canım sezeryan göbeği eritmek icin neler yapabilirim bilen varmi diye yazmistim sagolun yorumunuz icin sizlere hayirli dogumlar İNSALLAH
Sandık tipi pişmanlıktırÖylede bizde köyde olunca ekmek çarşıdan alınıyor burdaki bakkalin ekmeği ii değil fazla aldimmmi atıyorum uc bes dondurucu kısmına kendi yaptığım yufka ekmek zamnalri mayalı yapıyorum bogrek cok geleni atıp koyarım diye dusundum olunca dedim daha iyi olur şişelerle süt koymak falan konusunda ufak boyutu yeter demiştim.hastane dolabı tarzında olanlardan diklerde düzen tabi daha güzel oluyor ama bilemdim hiç gözümle içinide görmediğim için artık hayırlısı o anlik neyde karar kilinirsa
Yolluk bu ama eski modellerden halı tipinde olanlardan diğer büyük halılara girişemedim onada doğumdan sonra iyileseyim birde eşim evdeyken yıkayacam kış gelmeden ona kaldır indir ac sert topla derim artıkKızzz hamile hamile halı mı yıkadınvalla ben evi zor süpürüyorum
Kendinizi zorlamadan mesela kisa tempolu yuruyuslerle baslayin akliniza geldikce 3-5 mekik cekin (dikisler tamamen iyilestikten sonra) yine akliniza geldikce bikac squat yapin bu kadarcik seyin bile faydasini gorursunuzHaklısınız spor şart iste bas donmesi oluyor ya ondan biraz cekiniyorum
Ay bugün bana da denk geldi bu ara sıra girip çıkıp izleyip güldüm
Demi aslında onada bir çözüm bulmuştum sepetlerden alicaktim hani plastiklerden birine etleri koymaya diğerine sebzeler koymak için buzdolabimda da yer açılır ozmana diye ümit ettim de esimde hep sandık tipi daha geniş olur içi dedikce aklıma öyle girdi gorumcemlerde birinde sandık tipi birinde beş çekmeceli var hiç onlara sormakda aklima gelmedi içini açıp bakmak nasıl düzeni diyeSandık tipi pişmanlıktırValla annemlerde köy yerinde her kurbanda söylenir gittik yine sandık tipi aldık diye. İçerisinde bir şey alacaksın araki bulasın altta kaliyor ha bire çıkar geri koy yapıyorsun o yüzden bence kullanışsız. Hastane tipi dediğin de eğer minilerse onları da tavsiye etmem çekmeceli en büyük boyutlarindan(7 çekmeceli oluyor sanirim) al imkanin varsa. Köy yerinde dediğin gibi o kadar çok şey oluyorki koymak için büyük bir tane şart.
Hay maşallah sanaaaaaYolluk bu ama eski modellerden halı tipinde olanlardan diğer büyük halılara girişemedim onada doğumdan sonra iyileseyim birde eşim evdeyken yıkayacam kış gelmeden ona kaldır indir ac sert topla derim artık
Kendinizi zorlamadan mesela kisa tempolu yuruyuslerle baslayin akliniza geldikce 3-5 mekik cekin (dikisler tamamen iyilestikten sonra) yine akliniza geldikce bikac squat yapin bu kadarcik seyin bile faydasini gorursunuz
Benim ortanca görümce derdi üçüncü aşağıda olur ondan baski da göbekte aşağıda olur diye bana göbek de benim aşağı çocukta her şekle bürünüyor içerde masllah bes belli dışardan ondan egilik uzun dursam kasıyor göbek kendini mecbur is Zor yaptırıyor banaHay maşallah sanaaaaaEmekçi kadınlarım benim ama sanırım 3. Çocuk olunca mı öyle oluyo bizde bakalım diğerlerinde nasıl olcaz çok şükür ev işlerimi yaptım ama sil süpür toz al anca
Kız nasıl yıkadınKolay gelsin canım gun hafta geçtikçe hareketlerimiz kısıtlanıyor iyice ağırlaşmadan yapamak şart bazı şeyleri dun. İki yolluk yıkadım di balkonda uzun sanki bütün evin kocaman halılarını aksama yıkamış gibi belim bacak aram ağrıdı bitirdi beni ki her sene bayramda hali yikardim hem gebeyken hem emzikliyken bu bebekte ben baya yaşlanmışm onu fark ettim .
İki tipi de kullanan varsa mutlaka zor bacım. Sandık öyle çok şey alır gibi gözüküyor haklısın bizimkiler de ona kanmış ilk vardı begenmiyorlardi sonra gidip yine sandık almışlar ben zannediyorum ki eskiyi kullanıyorDemi aslında onada bir çözüm bulmuştum sepetlerden alicaktim hani plastiklerden birine etleri koymaya diğerine sebzeler koymak için buzdolabimda da yer açılır ozmana diye ümit ettim de esimde hep sandık tipi daha geniş olur içi dedikce aklıma öyle girdi gorumcemlerde birinde sandık tipi birinde beş çekmeceli var hiç onlara sormakda aklima gelmedi içini açıp bakmak nasıl düzeni diye
Yok canım Allah korusun 2012 senesinde evlendim evliliğin her yazını halılarımi elimden geldigince aksatmadan yikadim başıma gelmedi hic gelemsinde umarımKız nasıl yıkadınayağın kaysa düşsen falan ben korkarım yapamazdım, kendine iyi güvenmişssin helal olsun
Yok ya ben yillardir spor salonuna gidemiyorum malesef ozluyorum ama duzenli spor yaptigim gunleriİlk aylarımızda spor salonunda foto atan bir anne adayımız vardı o sen miydin yoksa? (ne güzel sportif anne demiştim))
Oda güzelmişİki tipi de kullanan varsa mutlaka zor bacım. Sandık öyle çok şey alır gibi gözüküyor haklısın bizimkiler de ona kanmış ilk vardı begenmiyorlardi sonra gidip yine sandık almışlar ben zannediyorum ki eskiyi kullanıyordedim zaten söyleniyordun niye gidip öyle aldın dedim anneme ettik bir cahillik diyor. Dediğin sepetler mantıklı olabilir ayırmak acisindan.
Mecburuz anam kendi işimizi kendimiz görmeye kaca bi kaçıncan işten. Ben kaçıyorum kaçıyorum yine bana kalıyorHay maşallah sanaaaaaEmekçi kadınlarım benim ama sanırım 3. Çocuk olunca mı öyle oluyo bizde bakalım diğerlerinde nasıl olcaz çok şükür ev işlerimi yaptım ama sil süpür toz al anca
Anılarım canlandı resmen annem halı yıkarken bayilirdim yardım etmeye özellikle tazyikli suyla oynamayaBenim ortanca görümce derdi üçüncü aşağıda olur ondan baski da göbekte aşağıda olur diye bana göbek de benim aşağı çocukta her şekle bürünüyor içerde masllah bes belli dışardan ondan egilik uzun dursam kasıyor göbek kendini mecbur is Zor yaptırıyor banacins bu ben is yapmak istedikçe o beni rahat ettirmeye çalışıyor Bayram diye bi ev temizliğine giriştim mi tamam iki uc gün bahçeyi düzenledim süpürdüm simdi eve bakma sırası çocukları bile yardım ettirdim vallaha ne yalan soyliyim pasparlari onlara cignettim bu sicakta hem oyun oldu onlara hemde serinlediler denize gidemedik daha hazir su açıkken dedim birde havuz keyfi yaptırdım bugünde yıkayalım mi diyorlar
Elden ayaktan düşünceye kadar yıkamacı görmez benim halilar gibiAnılarım canlandı resmen annem halı yıkarken bayilirdim yardım etmeye özellikle tazyikli suyla oynamayaÇok yıkadım halı ama çocukken yikamacilar çıktı da kalmadı artık o adetler annemin de yıkayacak hali yok benim de yardım edecek enerjim. Bak köy yerindeyim diyorsun gözümde canlandirabiliyorum seni aman gözünü seveyim dikkat et kendine vücut işçiliği çok zor 30-40 yaşlar tamamda 50 li yaşlarda çıkıyor acısı.
Sen kaçıncı haftadasın yazmıyor günlüğündeBenim ortanca görümce derdi üçüncü aşağıda olur ondan baski da göbekte aşağıda olur diye bana göbek de benim aşağı çocukta her şekle bürünüyor içerde masllah bes belli dışardan ondan egilik uzun dursam kasıyor göbek kendini mecbur is Zor yaptırıyor banacins bu ben is yapmak istedikçe o beni rahat ettirmeye çalışıyor Bayram diye bi ev temizliğine giriştim mi tamam iki uc gün bahçeyi düzenledim süpürdüm simdi eve bakma sırası çocukları bile yardım ettirdim vallaha ne yalan soyliyim pasparlari onlara cignettim bu sicakta hem oyun oldu onlara hemde serinlediler denize gidemedik daha hazir su açıkken dedim birde havuz keyfi yaptırdım bugünde yıkayalım mi diyorlar
32 hf nin icinde olamm lazım vallaha ben bu hf işini saldım gerçekten uygulamada hesaplıyoruz 33 icindeyim ama dr gidiyorum bazen uc gun bes gun geri bazen k dediğine gore gidiyorum iki gun onde çıkıyor saldım gun işini evde sancı olayına odaklandım ne zaman sancım baslar ozman doğururum artıkSen kaçıncı haftadasın yazmıyor günlüğündeMaşallah ya ne güzel böyle hareketli olmayı çok özledim bende normalde bende çok canı tez bir insanım ama ilk gebeliğim de 19. Haftamda bebeğimi suni sancı ile doğurmak zorunda kaldım ve kaybettim sürekli yatmak zorundaydım o gebeliğimde de o yüzden bu sefer de hep temkinli yaklaşmak zorunda hissettim kendimi inşallah sağlıkla bi dolduralım da keyifle yapılır bu işler yeter ki sağlıkla huzurla ilerlesin her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?