2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim adam evde olsa bende yıkamazdim o gün zaten kendine iş çıkarma sakatlık cikartcan der dururdu basimda koca karı gibi gel yika desem koca bedenini anca kaldırırdi onuda sermek için ondan o Yokken işlerimi hallediyorum böyle ev temizliği falan evde kalincada yan gelip yatıyorum bayrama kadar hallederim işlerimi sonra onun isi bittimi evde kalinca hep peşinde olucan onun değilse zor

O çocuklar evlendi diye olmuyor canım artık belin tutmuyor useniyorsun iş halı yıkamak değil tarla işine giriyorsan çok dikkat et kendine. Ben üniversite bitirinceye kadar tarlada çalıştım yazları tütün işi o yüzden öyle bir şey olmaz demekle olmuyor bizim oradaki kadınların neredeyse hepsinin beli sakat hep de ağır işten. Sen yine kaldıramayacağın yükün altına girme her şeyi ben yaparım kafasına da girme sana ab kila tavsiyesi

S Sefika053 sana birşey diyim mi cnm
Canının vücudunun kıymetini bil annemde senin gibiydi durmazdı yerinde her yaz koca koca halıları yıkardı yünleri yıkar çırpar köpürdü her hafta kanepeleri (eski yaptırma kanepeler ağır olur)kaldırır indirir halıları cırpardı ne oldu ne geçti eline hiç birşey
5 6 tane fıtık romatizma kas yırtılması su toplaması iltihap bilmem daha niceleri
Geçtiğimiz eylülde fıtığı patladı şükür iyi bir doktora denk geldik de kaltı ayağa daha yaşı da genc yani 54 yaşında
Şuan yaptıkları için çok pişman ama iş işten geçti
Ne kadar acı çektiğini görüyorum seni de uyarmak istedim insan yükü ağır ele ayağa düşünce çocuklarına bile fazlalık gibi geliyorsun dikkat et derim

Aynı benim annem 56yasinda bir de bu saydıklarına tarla işi ekle. Şubat sonu gibi annem de belinden ameliyat oldu bir ay ben baktım. doktor da yasakladı ağır işi ama zaten olan olmuş.

Okurken annemi gördüm canım benim annemde 44 yaşında cok genç küçükken evlenmiş hiç kendini esirgeme di işten güçten 5 fıtık + bel kayması var .. aha bu yaşta kadın yarım kaldı azcık bişey yapsa hasta olur.. sarılık var, dalakta kist var, cok alerjen bir bünyesi oldu bağışıklık düşük, kan değerleri hep yerde, kadın hastalıkları çeker kendisi düşün bu yaşta onun yaşındakiler cocuk doğuruyor belki burdada vardır geç anne adayları.. annemden şunu gördüm erkeğe yap yap yaranamazsın bu birincisi, sen kendine bedenine sağlığına kıymet deger vermezsen kocan cocuğun anan dahil kimse seni umursamaz düşünmez.. gece oldu mu ağrıdan sızıdan uyuyamazsın bu da ikincisi. Bunların üzerine birde psikolojik dert başlar.. o sebeple annem hep der kadın dediğin kendine bakacak tamam ev işide yapar ama gücünün üstünde olanı asla yapmamalı sonra böyle çıkıyor.. S Sefika053 senin vücudun sen bilirsin en nihayetinde canım ama büyükler hep böyle der vardır bir bildikleri diye düşünüyorum...

Aynı benim annem 56yasinda bir de bu saydıklarına tarla işi ekle. Şubat sonu gibi annem de belinden ameliyat oldu bir ay ben baktım. doktor da yasakladı ağır işi ama zaten olan olmuş.
Çok geçmiş olsun cnm ameliyat olunca da ben baktım anneme hem taşınma işimde vardı işte o sirada gebe kaldım 3 ay kötü oldum annem ayaga kalktı yine annem baktı bana sağolsun bir de bebegim var sen düşün halimizi
Geçmiş olsun cnm aynen annenin dediği gibi erkek erkekliğini bilecek kadın kadınlığını yoksa bu işin sonu annelerimiz gibi oluyor maalesef

Günaydın kızlar,gebelikte ayakları cayir cayır yanan tek ben miyim sonuçlarim normal şükür fakat bacak ve ayaklarım aşırı ödemli ve yanıyor soğuk su da tutasim geliyor yapmıyorum tabii
Tuzu mu çok kullanıyorsun acaba bol su iç cnm tuzu azalt bende tuzlu birşey yiyim duramıyorum

Çok geçmiş olsun annen adına üzüldüm canım yok hani o kadarlık kendimi yipratmiyorum köyde ne kadınlar gece gündüz çalışıyorlar benimkisi sadece bilindik ev işleri senede birer kerede bi hali işi çıkıyor tamam yapmasan olmuyor yapan yok ki zaten kim yapcak annem olsa gelirdi herturlu her islerimde yardıma oğluma hamileyken düşe kalka koyun peşinde gezdim durdum kizimda rahattım bundada rahatım hani su halimize şükür tamam bu hayatı ben kendim istedjm herşeyiyle şehirde büyüyen birisi olarak ama bi destekcim yok hami iş güç yardım konusunda dogumda olsun başka derlerde tasalarda olsun esimleydim hep birbirimizi biz kaldırdık ayağa akraba sıfır ondan bayramda gorumcemleri gezeriz sadece tamam.etrafinda fazla insan fazla muhattapli olununca bize bi faydaları değil zararları olduğunu gördük kapandım eve çocuklarla bahçeyle uğraşıyorum benimde uğraşım onlar ne is yapıyon diye sorana üç koyun güduyorum diyorum

Geçmiş Olsun canım... Üzüldüm annen adına doğru tabi gençken bilicen canının kıymetini yas gecince bir işe yaramıyor onca hastalıkla Allah yaşatmasın olmamak icinde kendime de dikkat ediyorum artık yaş geçtikçe çünkü iki sene önceki enerjim Yok hani günlere boluyorum isleri bazen haftalara önceden iki günde herşeyi bitirmeye çalışırdım yıkayıp erkenden kurusunda sereyim diye kırk takla attirrdim suan ne zaman kurursa modundayim

Yok Allah'a şükür girmiyorum sağol kiz is dediğim de evin önünde meyve ağaçları var iki dönümun içinde onlara bak ot zamani ot yol Zeytinlik var senede bir kere siyir topla isi var birde bismelikleri ektigimiz yazlik bahce kışlık seramiz var onların otu çöpü ayıkla falan ev temizliği bahçe temizliği o geri türlü benim koca zaten kıskanç salmaz bir yere işe baga bahçeye işe gideyim günlerce

Tuzu mu çok kullanıyorsun acaba bol su iç cnm tuzu azalt bende tuzlu birşey yiyim duramıyorum
Yani aslında iştahım o kadar yokki pek bişey tüketmiyorum tukettigim de zar zor sağlıklı şeyler ve dondurma tuzlu pek aşırı tüketmiyorum ama şişti yani ayaklarım bacaklarim

K Kmsemkimim sende mi uyuyamadın cnm
Ne kadar geç uyusamda erkenden kalkıyorum saatlerce uyumuş gibi
Canım ben uyku süresi max2 -2.30 saat arasında ne zaman yatarsam yatayım sonra yok geziyoruz kızımla gece herkes uyuyor evde bütün odalara bakıyoruz ev ahalisi yüzüstü yatmış horluyor falan bir sinirleniyorum sonra sabah 6-7 oluyor brn hala ayaktayım , uyanan diyor ki ayh gece hiç uyumadım vah efendim uykumu alamadım kavga ediyorum ben insan değilmiyim diye

Vizeci06 toplasan 3 saat ancak uyumusumdur. Ama sabah 7.30 da saatlerce uyumuşum gibi alarmsiz uyanıyorum bir de aynaya baksan yüzüm gözüm sis sanırsın delicesine uyudum ben de bilmiyorum neden oluyorsa
Ellerimin ağrısı geçti ama uyuşukluk arttı. Çok zorluyor.

Bende gece dönüp dolaşıp uyuyamayan ama öğlen bıraksalar aksama kadar yatarim.deliksiz wc isi olmasa yuzumde çöktü söndü yha sanki zayıfladım ama yüzden zayıfladım

Kızlar alt karnımda hafif ağrı var 3 saattir geçer diye bekliyorum am a geçmiyorum uyudum ettim ama ağrı var. Dayanılacak böyle tatlı bir ağrı normal mi bu haftalarda valla temizlikte yapmıyorum büyük temizliği temmuza skaladım doğuma yakın olsun ev temiz olsun diye ama biraz mutfakta ayakta kaldım.birde alt karnım sert ayağa kalkınca karnım düşücek sanıyorum baskı var.

Ahh cok cok gecmıs olsun sizeede kanama olayı cok daha kötüymüş bende henuz o yok ama buyumesı cok rahatsız edıyor ve kanama ommasndan korkuyorum Allahım sifa versın hepımıze
Huhuğğğğğğ Ağustos Anneleriiiii sıcak havalarda eridiiniz miiiiiiiii ses veriiiiinnnnn yoklama alıyorummmm
Erimek ne kelimeeeee mahfolduk sımdıdenn mersin adana vallahiii klima acık 7 büklüm uzanıyorum bennnn
Tamamen geçmez. İçeri gider yine çok ishal çok kabız olursam tekrarlayabilir. Senin elinde. Kız ben de şu an Mersin deyim Tece de bayrama geldim
Allah korusun tekrerlamasın ya . Yaaa hosgelmiişşssin bende pozcuda oturuyorum bizee bayrama adanaya geçeceğiz yarın inşallah y
Günaydın kızlar,gebelikte ayakları cayir cayır yanan tek ben miyim sonuçlarim normal şükür fakat bacak ve ayaklarım aşırı ödemli ve yanıyor soğuk su da tutasim geliyor yapmıyorum tabii
Benım bır kac gundur sabah 6-7 sıraları wc kalkıyorum sol ayagımın altını bır kasıntı tutuyor duramıyorum buz tutuyorum öyle dalmaya calısıyorum düşün. karnımda kasınmaya basladı cok rahatsız edıcı ya

Biraz daha dinlen akşama kadar geçmezse doktora git bence

Kötü hissedersen git doktora baksınlar canım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…