- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.201
Geçti canım karnım arada sert oluyor merak ettiğim sizlerdede oluyor mu diye normal mi artık bu haftalarda bunlarKötü hissedersen git doktora baksınlar canım ne olur ne olmaz
Valla bendede oluyor sankı iç kemıklerı agrıyor bıldıgınKizlar 2gündür ozellikle yatarken saga sola dönerken bide oturup kalkinca vajinadaki o agri fena normal olan çatı ağrısı mi o
Haa evet normal bende de oluyor sertleşme sonra geçiyorGeçti canım karnım arada sert oluyor merak ettiğim sizlerdede oluyor mu diye normal mi artık bu haftalarda bunlar
Canım benimde aynı durum2-3 gundur ayaklarim cok sizliyor ya odemden midir nedir bakinca oyle cok sis falan da degil normal gorunuyor ama acayip sizliyor yaniyor. Bugun bide dugune gittik az topuklu terlik giydim iyice kotu oldu
Evet ya doktor randevumdan sonra başladı normal diye düşünüyorum inşallah oyledirValla bendede oluyor sankı iç kemıklerı agrıyor bıldıgın
Yanı bencede normaldir annemler falan bebıs buyuyor yer acıyor kendıne baskılıyor oda ıster ıstemez dıyolar mantıklıEvet ya doktor randevumdan sonra başladı normal diye düşünüyorum inşallah oyledir
Kaçıncı haftadasiniz bilmiyorum ama benim neredeyse 25. Haftadan beri bu ağrılarım var. Yatakta dönerken kasiklarim , kemiklerim batıyor .Evet ya doktor randevumdan sonra başladı normal diye düşünüyorum inşallah oyledir
Evet herkese hitap etmez.Evet Karadeniz mutfağı herkese cazip gelmiyor ama biz alıştığımız için harikaotçuluzdur genelde et ııı ıhhhhhh
Üfff bol soğanlı hem de olsa da yesekEvet herkese hitap etmez.Ben de çorbalarımızı pek sevmem. Fasulye turşusu koyarız şişelere. Kurtarıcıdır, ani misafire veya acıkınca.
Canım çok üzgünümBebeğim 42 yaşadı çarşamba günü kaybettim cennete uçtu efem
Ay turşusuda güzel ama diblede ayrı bir güzel değil mi bol tereyağlı sanırım ben acıkmışım hdjdjEvet herkese hitap etmez.Ben de çorbalarımızı pek sevmem. Fasulye turşusu koyarız şişelere. Kurtarıcıdır, ani misafire veya acıkınca.
Yalnız değilsin ben de 32 deyimoff ben 32yim daha sizi görünce 35 diye üzülüyom daha çookk var diye Ağustosta burda yeller esmez umarım
Seninde temmuza kaymazBende 32+5
Ben de varimmm 31+4 den selamlar kizlarSeninde temmuza kaymazbizde artık 1 ağustostan sonra sıraya diziliriz
Bence de benim daha hiçbirşeyim hazır değil hdjd bugün doğuma gidiyosun deseler çıplak kalırım.Ben de varimmm 31+4 den selamlar kizlarAğustos olsun zaten temmuz çok yakın
Aşşşııırııı duygusallık ile birlikte heyecan var bakalım burda bizden önce doğum yapanları gördükçe rahatlarım biraz inşallahSeninde temmuza kaymazbizde artık 1 ağustostan sonra sıraya diziliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?