2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşşşııırııı duygusallık ile birlikte heyecan var bakalım burda bizden önce doğum yapanları gördükçe rahatlarım biraz inşallah
Yazarlarsa tabi bende grup sessiz diye üzülüyorum kaç gündür hdjdjdj dert kalmadı çünkü bana üzülecek birşey bulmam lazımdı bende bunu buldum

Yazarlarsa tabi bende grup sessiz diye üzülüyorum kaç gündür hdjdjdj dert kalmadı çünkü bana üzülecek birşey bulmam lazımdı bende bunu buldum
Evet fazlasıyla katılıyorum hadi pozitifbiri tatilde , diğer kızlar nerede ? Dün tüm gün giremedim akşam bi girdim sadede 1 sayfa konuşulmuş doğru mu görüyorum diye bir daha baktım

Evet fazlasıyla katılıyorum hadi pozitifbiri tatilde , diğer kızlar nerede ? Dün tüm gün giremedim akşam bi girdim sadede 1 sayfa konuşulmuş doğru mu görüyorum diye bir daha baktım
Bayram telaşı sardı herkesi bende dahil işler bitmiyor alışveriş bitmiyor

Bence de benim daha hiçbirşeyim hazır değil hdjd bugün doğuma gidiyosun deseler çıplak kalırım.
Ben bayramdan sonra 15 gün içinde tasinicam yerlesicem daha bebeğimin dolabı bile hazır değil gerçi ben bir hastane çantası yaptım taşınma muhabbeti de olunca bebişin benim pijamalardan oluşan küçük bir valiz yaptım ne olur ne olmaz diye.
Evet gerçekten su ara çok sessiz bence bayram öncesi olmasının da etkisi var sanırım.
Bir kaç gündür özellikle geceleri 3-4 saat uyanık kalıyorum arada sayfayı yokluyorum ama bakıyorum kimse yazmamış ben de happy mum daki saçma başlıkları okuyorum sabaha karşı da dalıyorum resmen.

Bende şaşırıyorum bize nazar değdi. Sayfalarca akardı inşallah bayram etkisidir.
Bayram telaşı sardı herkesi bende dahil işler bitmiyor alışveriş bitmiyor
Bayramdan sonra eskiye döneriz inşallah yoksa narin kalbim dayanmayacak
Ben de 32+4 üm aman aman erken olmasın vaktinde sağlıkla gelsin oğluşlarımız
Amiin benimde acelem yok 37 den sonra isteidği zaman gelebilir
Yine ayarlamışsın birşeyler. Eve atsak kendimizi gerisi hallolur dolap molap öncelikli değil de hastahane çantası önemli.
İnşallah bayram etkisidir. Bizi bırakmamışlardır inan bende happymom sarmıyor beni bir derdim varda takılıyorum ondan da sıkıldım ayh.

Doneriz dönerler insallah cnm bayram sonrasi birşey kalmıyor doğumlara iç içe oluruz inşallah

Bence bayramdan dolayı bu sessizlik kuzum. Bayram arkasına hareketlenir şenlenir buralar gece bir saat uyudum 1 buçuk gibi bir uyandım tekrar uyumam 4 u geçti o saatte de yapacak bir şey yok boş boş muhabbetleri okuyorum bir derdim var kısmını da iyi aklıma getirdim biraz da orada takilayim bari
Sen gibi garantici bir insanın çantası nasıl hazır olmaz şaşıyorum doğrusu ben akrep burcuyum ben de fenayım plan program konusunda o yüzden hazırladım koydum valla daha çok eksiğim var ama acil olanlar en azından tamam.

Bende şaşkınım bacım. Ama yoruldum artık. Kerameti bir pijama bulamayacağım hiçbirşey yok. Hallolur kocam evden getirir acil doğumda. Zaten acil doğum olursa çanta olsa ne olmasa ne. Allahım korusun.

Alışverişte yordu beni ya. Bitmiyor eksikler

Haklısın canım sen yine de bel agrisiydi oydu buydu derken bana göre baya ağır geçirdin hamileliği. Tüm bunlara rağmen iyi alisveris yaptın kitaplar ama ara ara fenalık geliyor işte. Ben de mesela bir alisveris perisi geliyor bir hafta bir sürü şey alıyorum sonraki bir kaç hafta çöp almıyorum öyle öyle halletmeye çalıştım.
Allah büyük sıkıntılar vermesin bacım erken doğum olduktan sonra giydiğim pijamanin bile önemi yok bebisim kucağımda olmayacaksa zaten giymem aldiklarimi eskilerimi giyerim daha iyi.
Bu arada bir derdim var sayfasındaki başlıkları bir gezeyim dedim dert sahibi oldum hiç benlik değil kendimi sakın tutmaya calsiiyorum uzun zamandır hiç strese gerek yok.

Anneler bebeğin kıyafetlerini değil de mesela hurclarini, sünger yatagin kılıfını, anne bebek çantasını puset örtüsünü falan yine kıyafet yikadigimiz deterjanla mi yikayacagiz
Ay ben yıkamadım ya gerek var mı o kadara hurçları bi yıkasam mı acaba dedim annem gerek yok o kadarına dedi ama hurçları sanırım ffestinalente yıkamıştı diye hatırlıyorum

Ben hamileliği sevmedim zaten baştan beri bunu söylüyorum. Sağlıkla kolaylıkla ilk kucağımıza verdikleri onunda mıkırdadığı anın hayalimdeyim. Motivasyonum o. Biraz keyifsiz atlattım ben şekerim var, tansiyonum var, belim allaha emanet. Mide bulantıları desen yeni yeni duruldu. Özlemem diyordum ama bulutun hareketlerini bu kadar net hissedince bunu özleyeceğimi anladım ama sadece bunu

Tabi canım allah sağlık sıhhat versin. Birazda abartılıyor ya bence. Çeşit çeşit pijama takımları yok hastahane çıkışları yok bilmem nesi. Sağlık versin allahım hepsi hallolur.

Ben eskiden de hep şey diyordum gelişim oyuncakları, kitapları ve güvenlik ekipmanları önemli gerisi tın. Onları alırken çok keyifliydim aldığım tüm kitapların içini okuyarak aldım. Uygun olsun diye. Ahşap oyuncakları hele 5 yaşına kadar tamamız biz hdjdjjd benim için önemli olan şeyleri indirimdeyken kaptığım için içim rahat. Kıyafettir eksiği birtek oda lazım oldukça alırım. Birde bulutun boyu normale göre uzun. Kilosu normal ama boy uzun. Minicik şeyler olmayabilir doktor bile çok küçük alma dedi. 38 lerde inşallah son bir alışveriş daha yaparım birkaç parça kıyafet sonrası gerçekten zamanla alıcam.

İçselleştireceksen bdv ye girme. Ben sadece anne-bebek konularını içselleştiriyorum o yüzden onlara hiç bakmıyorum ama geriis pek etkilemiyor. Allahım akıl fikir vermiş. Bazıları çok acı şeyler yaşıyor ama aklını kullanmıyor ben şimdi bu insana neden üzüleyim dua edip geçiyorum.

Ay ben yıkamadım ya gerek var mı o kadara hurçları bi yıkasam mı acaba dedim annem gerek yok o kadarına dedi ama hurçları sanırım ffestinalente yıkamıştı diye hatırlıyorum
Bacım bende yıkayacak göz var mı? Benim çantam bile hazır değil hdjdj almadım hani aldım kenarda bekliyor değil almadım bile daha jdjdj bulutun 1 tane hastahane çıkışı var. Yenidoğan birlaç eşyası var. Bez bile almadım jdjdj kendime zaten anlamadım 4 kg aldım ama hiçbirşeyim olmuyor. Bir çorabım yol şuan bana olan. Abartmıyorum alışveriş yapıcam da yapıcam işte haftalardır

Dur fikrimi de paylaşayım. Ben hurç murç yıkamam hdjdjd buhar makinem var onunla üzerinden geçerim. Hurcu yıkacaksam buzdolabı poşetine koyarım daha iyi jdjdj iş yapmak istemiyorum zaten. Ama ğuset örtüsü vs yıkanır. Alırsam yıkarım onu jdjjd

Anneler bebeğin kıyafetlerini değil de mesela hurclarini, sünger yatagin kılıfını, anne bebek çantasını puset örtüsünü falan yine kıyafet yikadigimiz deterjanla mi yikayacagiz
Hurcları yıkadım daha beşik kurulmadı kurulsun reflu yataginda kılıfını yıkarım kızımdan kaldı pek kusmuk lekeleri var çıkmıyor anacim napayım öyle kullanacam
Anne bebek çantası 2 yıldır aktif kullanıyorum yıkanıyor yeri gelince
Bunlari bebeğin deterjanı ile yıkıyorum

O değilde kızlar inşallah bebeklerimiz alerjik bir bebek olmaz laktoz intoleransı olmaz çok çektim bu konuda en çok yoran bu oldu bizi kızımda hala da devam ediyor laktoz intoleransı dün normal süt içti sabah heryeri kızarık sinek ısırmış gibi bi geçmedi mübarek

İlk dogumumda cantami bi guzel hazirladim arabanin bagajina koydum unutmayalim diye sonra bi gun aksam masterchef izlerken akintim (aslinda suymus) geldi esime dedim git cantadan ped al gel o da komple cantayi cikarmis eve neyse baktim bu normal bi akinti degil hadi hastaneye gidelim. Biz 2 akilli o telasla cantayi yanimiza almayi unuttuk doguma gittik sonra esim tekrar geldi aldi cantayi. Yani o kadarda seyetmeyin canta hazir olsada aksilik olacaksa oluyor ama halloluyor bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…