- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.241
Ne güzel bir anı kalmıs bu da sizeİlk dogumumda cantami bi guzel hazirladim arabanin bagajina koydum unutmayalim diye sonra bi gun aksam masterchef izlerken akintim (aslinda suymus) geldi esime dedim git cantadan ped al gel o da komple cantayi cikarmis eve neyse baktim bu normal bi akinti degil hadi hastaneye gidelim. Biz 2 akilli o telasla cantayi yanimiza almayi unuttuk doguma gittiksonra esim tekrar geldi aldi cantayi. Yani o kadarda seyetmeyin canta hazir olsada aksilik olacaksa oluyor ama halloluyor bi sekilde
Teşekkür ederim cevabiniz icinKendinizi zorlamadan mesela kisa tempolu yuruyuslerle baslayin akliniza geldikce 3-5 mekik cekin (dikisler tamamen iyilestikten sonra) yine akliniza geldikce bikac squat yapin bu kadarcik seyin bile faydasini gorursunuz
Aynen çokta şeyetmemek lazım hdjdjİlk dogumumda cantami bi guzel hazirladim arabanin bagajina koydum unutmayalim diye sonra bi gun aksam masterchef izlerken akintim (aslinda suymus) geldi esime dedim git cantadan ped al gel o da komple cantayi cikarmis eve neyse baktim bu normal bi akinti degil hadi hastaneye gidelim. Biz 2 akilli o telasla cantayi yanimiza almayi unuttuk doguma gittiksonra esim tekrar geldi aldi cantayi. Yani o kadarda seyetmeyin canta hazir olsada aksilik olacaksa oluyor ama halloluyor bi sekilde
Jsjsjsjsjjs kız yaaaBacım bende yıkayacak göz var mı? Benim çantam bile hazır değil hdjdj almadım hani aldım kenarda bekliyor değil almadım bile daha jdjdj bulutun 1 tane hastahane çıkışı var. Yenidoğan birlaç eşyası var. Bez bile almadım jdjdj kendime zaten anlamadım 4 kg aldım ama hiçbirşeyim olmuyor. Bir çorabım yol şuan bana olan. Abartmıyorum alışveriş yapıcam da yapıcam işte haftalardır
O dediniz nasil oluyor spor yaniAletli pilates yani reformes pilates tavsiye ederim. Ben 1.5 yıl yaptım ve göbek diye birşeyin kalmamisti. Bu arada ben normal doğum sezeryan doğum diye ayırmıyorum eğer yemenizi saglikliya çevirip spor yapmazsanız, her şekilde o göbek kalır. Şimdi sezeryan olacakların da geçmeyen göbeği olacak gibi olmasın yorumlarımız. Yeterince cabalarsaniz ikisinde de göbek kalmaz
Valla bunu hic sorun etmedim ufak tefek seyleri buyutmem zaten acilma olsun diye bekliyoduk yarim saat yalniz bekledim olsun ne olacakAynen çokta şeyetmemek lazım hdjdj
Yalnız ben olsam kocamı bide bundan dolayı yerim hdjjd sakinliğini koruduysan sana da helal olsun hdjdj
MaşallahJsjsjsjsjjs kız yaaabez,ıslak mendil,göğüs kremi ve terlik eksik benimde diğerlerini çok şükür hallettim ama hep Trendyoldan hallettim çarşı çok pahalı vijdansuuuuuzzzzzlar
Bende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsunMaşallahartık çarşıdan birşey alınmaz kuzum yooğğkk. Ben göğüs kremi almayacağım kdjd
Yavrum normal zamanda bende dert etmem de o an sinirimin ve stresimin birisinden çıkması lazım jdjdjjdValla bunu hic sorun etmedim ufak tefek seyleri buyutmem zaten acilma olsun diye bekliyoduk yarim saat yalniz bekledim olsun ne olacak
Gümüş kapak hazır, aventin kalkanı da hazır hdjdj ben kantaron va kullanıcam yara olursa. Ben şahsen kremleri gerekli görmüyorum. Yara olmamasının tek yolu doğru emzirme yoksa ne yaparsan yap yara olur diye düşünüyorum. Doğru emzirmeyi sağladıktan sonra Yara olmadan gümüş kapak, olursa kalkan. Sistemimi bu şekilde kurdum. Krem gerekli gelmiyor banaBende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsunay aman inşallah gerek kalmaz zaten de
Helal bacımmm sağlam adım ileri marşşşGümüş kapak hazır, aventin kalkanı da hazır hdjdj ben kantaron va kullanıcam yara olursa. Ben şahsen kremleri gerekli görmüyorum. Yara olmamasının tek yolu doğru emzirme yoksa ne yaparsan yap yara olur diye düşünüyorum. Doğru emzirmeyi sağladıktan sonra Yara olmadan gümüş kapak, olursa kalkan. Sistemimi bu şekilde kurdum. Krem gerekli gelmiyor bana
1 kere yara oldu mi ne kapak ne krem ne yag hicbisey ise yaramiyor. Dogru soyluyorsun onemli olan dogru emzirmek ve bebeklerde tukruk salgisi olmadigi icin emzirmeye baslamadan once nemlendirmek. Eger bi yara olursa 2 saatte bir emzirildigi daha iyilesmeden her emmede biraz daha kotu oluyor.Gümüş kapak hazır, aventin kalkanı da hazır hdjdj ben kantaron va kullanıcam yara olursa. Ben şahsen kremleri gerekli görmüyorum. Yara olmamasının tek yolu doğru emzirme yoksa ne yaparsan yap yara olur diye düşünüyorum. Doğru emzirmeyi sağladıktan sonra Yara olmadan gümüş kapak, olursa kalkan. Sistemimi bu şekilde kurdum. Krem gerekli gelmiyor bana
Yana yakıla krem aramam inşallah hdjdjjd aminHelal bacımmm sağlam adım ileri marşşş
Tükrük salgısı olmasa bile sütün kendisi var zaten nemli bir ortam değil mi? Apzına alınca sütle birlikte nemlenicek en doğal nemlendirme hdjdjd Bende doğru emzirmek ve hijyenik tutmak diye düşünüyordum. Sterilliğini de zaten gümüş kapak halleder diye düşünüyorum.1 kere yara oldu mi ne kapak ne krem ne yag hicbisey ise yaramiyor. Dogru soyluyorsun onemli olan dogru emzirmek ve bebeklerde tukruk salgisi olmadigi icin emzirmeye baslamadan once nemlendirmek. Eger bi yara olursa 2 saatte bir emzirildigi daha iyilesmeden her emmede biraz daha kotu oluyor.
Gümüş kapak hazır, aventin kalkanı da hazır hdjdj ben kantaron va kullanıcam yara olursa. Ben şahsen kremleri gerekli görmüyorum. Yara olmamasının tek yolu doğru emzirme yoksa ne yaparsan yap yara olur diye düşünüyorum. Doğru emzirmeyi sağladıktan sonra Yara olmadan gümüş kapak, olursa kalkan. Sistemimi bu şekilde kurdum. Krem gerekli gelmiyor bana
Ben de gümüş kapak ve lansinoh krem aldım ama gerçekten de emzirme kısmı önemli doğru şekilde emzirmeyi basarabilirsek hafif şekilde atlatırız herhalde. Kantaron yağı da hazır da bekliyor. Tabi asıl önemli olan bebesin emmesi arkadaşıma sordum gümüş kapak kullandın mi diye benimki hiç emmedi dedi1 kere yara oldu mi ne kapak ne krem ne yag hicbisey ise yaramiyor. Dogru soyluyorsun onemli olan dogru emzirmek ve bebeklerde tukruk salgisi olmadigi icin emzirmeye baslamadan once nemlendirmek. Eger bi yara olursa 2 saatte bir emzirildigi daha iyilesmeden her emmede biraz daha kotu oluyor.
Bacım o yaralar çekilcek dert değil, emmeseydi de yara da olmasaydı bile dedirtebilir. Sütümüz gelir kız biz neşeli insanlarız lohusalık üzerimizden geçmezse bizim ne derdimiz olcak? Tiye alırız herşeyi gelir iki dedikodu yaparız burda devam ederiz jdjdjBen de gümüş kapak ve lansinoh krem aldım ama gerçekten de emzirme kısmı önemli doğru şekilde emzirmeyi basarabilirsek hafif şekilde atlatırız herhalde. Kantaron yağı da hazır da bekliyor. Tabi asıl önemli olan bebesin emmesi arkadaşıma sordum gümüş kapak kullandın mi diye benimki hiç emmedi dedisütümüz çabuk gelsin, bol olsun da artık yara Mara bir şekilde iyileştiririz
Evet sutle nemleniyor fakar yine de once az bi sutle nemlendirmek sonra emzirmek gerekiyormusTükrük salgısı olmasa bile sütün kendisi var zaten nemli bir ortam değil mi? Apzına alınca sütle birlikte nemlenicek en doğal nemlendirme hdjdjd Bende doğru emzirmek ve hijyenik tutmak diye düşünüyordum. Sterilliğini de zaten gümüş kapak halleder diye düşünüyorum.
Evet sutle nemleniyor fakar yine de once az bi sutle nemlendirmek sonra emzirmek gerekiyormus
Az kaldi yakinda biz de oyle olucaz
Yaa o günleri görelim artık sağlıkla sıhhatle kolaylıklaşu videoya bayılıyorum ya. Gözümün önüne geliyor kalbim eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?