2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne güzel bir anı kalmıs bu da size

Aynen çokta şeyetmemek lazım hdjdj
Yalnız ben olsam kocamı bide bundan dolayı yerim hdjjd sakinliğini koruduysan sana da helal olsun hdjdj

Jsjsjsjsjjs kız yaaa bez,ıslak mendil,göğüs kremi ve terlik eksik benimde diğerlerini çok şükür hallettim ama hep Trendyoldan hallettim çarşı çok pahalı vijdansuuuuuzzzzzlar

O dediniz nasil oluyor spor yani

Aynen çokta şeyetmemek lazım hdjdj
Yalnız ben olsam kocamı bide bundan dolayı yerim hdjjd sakinliğini koruduysan sana da helal olsun hdjdj
Valla bunu hic sorun etmedim ufak tefek seyleri buyutmem zaten acilma olsun diye bekliyoduk yarim saat yalniz bekledim olsun ne olacak

Jsjsjsjsjjs kız yaaa bez,ıslak mendil,göğüs kremi ve terlik eksik benimde diğerlerini çok şükür hallettim ama hep Trendyoldan hallettim çarşı çok pahalı vijdansuuuuuzzzzzlar
Maşallah artık çarşıdan birşey alınmaz kuzum yooğğkk. Ben göğüs kremi almayacağım kdjd

Bende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsun ay aman inşallah gerek kalmaz zaten de
Gümüş kapak hazır, aventin kalkanı da hazır hdjdj ben kantaron va kullanıcam yara olursa. Ben şahsen kremleri gerekli görmüyorum. Yara olmamasının tek yolu doğru emzirme yoksa ne yaparsan yap yara olur diye düşünüyorum. Doğru emzirmeyi sağladıktan sonra Yara olmadan gümüş kapak, olursa kalkan. Sistemimi bu şekilde kurdum. Krem gerekli gelmiyor bana

Helal bacımmm sağlam adım ileri marşşş

1 kere yara oldu mi ne kapak ne krem ne yag hicbisey ise yaramiyor. Dogru soyluyorsun onemli olan dogru emzirmek ve bebeklerde tukruk salgisi olmadigi icin emzirmeye baslamadan once nemlendirmek. Eger bi yara olursa 2 saatte bir emzirildigi daha iyilesmeden her emmede biraz daha kotu oluyor.

Tükrük salgısı olmasa bile sütün kendisi var zaten nemli bir ortam değil mi? Apzına alınca sütle birlikte nemlenicek en doğal nemlendirme hdjdjd Bende doğru emzirmek ve hijyenik tutmak diye düşünüyordum. Sterilliğini de zaten gümüş kapak halleder diye düşünüyorum.

Ben de gümüş kapak ve lansinoh krem aldım ama gerçekten de emzirme kısmı önemli doğru şekilde emzirmeyi basarabilirsek hafif şekilde atlatırız herhalde. Kantaron yağı da hazır da bekliyor. Tabi asıl önemli olan bebesin emmesi arkadaşıma sordum gümüş kapak kullandın mi diye benimki hiç emmedi dedi sütümüz çabuk gelsin, bol olsun da artık yara Mara bir şekilde iyileştiririz

Bacım o yaralar çekilcek dert değil, emmeseydi de yara da olmasaydı bile dedirtebilir. Sütümüz gelir kız biz neşeli insanlarız lohusalık üzerimizden geçmezse bizim ne derdimiz olcak? Tiye alırız herşeyi gelir iki dedikodu yaparız burda devam ederiz jdjdj

Evet sutle nemleniyor fakar yine de once az bi sutle nemlendirmek sonra emzirmek gerekiyormus

Yaa o günleri görelim artık sağlıkla sıhhatle kolaylıkla şu videoya bayılıyorum ya. Gözümün önüne geliyor kalbim eriyor
Az kaldi yakinda biz de oyle olucaz benim bide 2.5 yasinda ufaklik var ondan korkuyorum arkadasimi bebegini emzirirken gormustu de bende seni emcem diye tutturmustu bakalim kardesini emerken gorunce ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…