2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Az kaldi yakinda biz de oyle olucaz benim bide 2.5 yasinda ufaklik var ondan korkuyorum arkadasimi bebegini emzirirken gormustu de bende seni emcem diye tutturmustu bakalim kardesini emerken gorunce ne yapacak
Ahh yavrum isteyecek annesi ne yapacak. Snese güzelce anlatıcan ama anlar mı çok emin değilim oda daha minik

Ahh yavrum isteyecek annesi ne yapacak. Snese güzelce anlatıcan ama anlar mı çok emin değilim oda daha minik
Ben bebegi emzirip anane-babaanneye verip oglumla ilgilenmeyi dusunuyorum bir muddet gecis suresince. Kuzumun psikolojisinin etkilenmesine dislanmis hissetmesine dayanamam. Annem beni cok seviyor ama bebekle de ilgilenmek zorunda dusuncesinin yerlesmesi lazim. Anne olmak zor zanaat

Bunu düşündüğüne göre zaten halledeceğine eminim çoğu anne düşünmez bile daha çocuk düzelir o der geçer. Bence de ilk çocuklarında etkilenmemesini sağlamak en önemli şeylerden birisi. Sağlıklı kardeşlik ilişkisi böyle kurulur. Tamamen anne-baba ve çevre sayesinde.

Evet fazlasıyla katılıyorum hadi pozitifbiri tatilde , diğer kızlar nerede ? Dün tüm gün giremedim akşam bi girdim sadede 1 sayfa konuşulmuş doğru mu görüyorum diye bir daha baktım
Kız ben tatildeyim ama ara ara girip bakıyorum size cevap vermek için en azindan. Ben yokken yollarımı gözleyen arkadaşlarım var burda can onlar can kuzum ama sanırım bir çok arkadaşımız tatilde. Malum tatil uzun. Koru bir şey olsa haberimiz olur Allah korusun bizim de bugün haftamız döndü teyzeleri salak salak rüyalarım başladı yine, eski sevgilimin ne işi var rüyamda mesela

Anneler bebeğin kıyafetlerini değil de mesela hurclarini, sünger yatagin kılıfını, anne bebek çantasını puset örtüsünü falan yine kıyafet yikadigimiz deterjanla mi yikayacagiz
Ben herşeyini bebek deterjani ile yıkıyorum valla canım

Kizlarr kontrol hakkim vardi bayram öncesi kullanayim dedim. 34+4 haftasiyla ayni cikti 2440 gr olmusuz teyseleri veee en sevindgm haber yedigim havuclardanmi yoksa 3 litreyi ictgim sulardanmi bilmiyorum bebegin suyu bi tık fazla bile olmus dedi doktor ben şok çok mutluyum Rabbime şükür azligindan oyle endiseliydimki ise yaradi yaptklarim demek

Bahar kız maşallah kuzumuza tam sen yazarken yakaladım bı de senle aynı dogururmusuz bıZ de 34+0iz bugün. Tekmeleri sertleşti , karnım hep yamuk yumuk

Ohh çok şükür çok sevindim. Maşallah kuzuya ve annesine

Bahar kız maşallah kuzumuza tam sen yazarken yakaladım bı de senle aynı dogururmusuz bıZ de 34+0iz bugün. Tekmeleri sertleşti , karnım hep yamuk yumuk
Yaa temmuz 23 24 25 26 olur dedi dr bayramdan sonra gun netlescek canim bence cok yakin veya ayni olcak gunumuz. Aynen benimde cok sertlesti ve sag tarafim hep kalkik bildigin ayaklari dayamis oraya seviyom hep

Ben de haftaya bugün gidiyorum inşallah. Kazasız belasız şu bayramı atlatsaydik valla havuza girme dedi ama ben girdim Allah'ım esirgesin bizi

Ben de haftaya bugün gidiyorum inşallah. Kazasız belasız şu bayramı atlatsaydik valla havuza girme dedi ama ben girdim Allah'ım esirgesin bizi
Carsambadan sonra hizli gecer zaman sonra zaten patir patir baslar bizin grup bikac haftaya nasipse dikkat et pozitifim. El ayak hastaligi türemis acayip. Havuzlardan geciyomus cok

Bazen göbek deligimde napiyosa orası cız ediyor yaaa vajinamin içine kdr. Acaip bişi yapıyor evet ben de tahminim o zamanlarda olurum sezeryan . Sen isteğe bağlı sezeryan mi istiyordun kuzu?
Yaa temmuz 23 24 25 26 olur dedi dr bayramdan sonra gun netlescek canim bence cok yakin veya ayni olcak gunumuz. Aynen benimde cok sertlesti ve sag tarafim hep kalkik bildigin ayaklari dayamis oraya seviyom hep

Bazen göbek deligimde napiyosa orası cız ediyor yaaa vajinamin içine kdr. Acaip bişi yapıyor evet ben de tahminim o zamanlarda olurum sezeryan . Sen isteğe bağlı sezeryan mi istiyordun kuzu?
Evet canim spinal mi tam anestezimi olup olmamasina anestezi karar vercekmis dr biz onu belirleyemeyz dedi bakalim. Ama spinal olur buyuk ihtimal

Carsambadan sonra hizli gecer zaman sonra zaten patir patir baslar bizin grup bikac haftaya nasipse dikkat et pozitifim. El ayak hastaligi türemis acayip. Havuzlardan geciyomus cok
Yaa bu el ayak hastalığı çok kötü ya. Artık uyarılan hastalıklardan birisi üstelik. Yaşta dinlemiyor. Büyük küçük herkeste olabilir. Eve gelecekler varsa dikkat edin kızlar

Yaa bu el ayak hastalığı çok kötü ya. Artık uyarılan hastalıklardan birisi üstelik. Yaşta dinlemiyor. Büyük küçük herkeste olabilir. Eve gelecekler varsa dikkat edin kızlar
Evet cok artmiş. Allahtan iki tarafada uzak memlekettyz bebek gormesine gelecek kimsem yok. Komsularida 40indan once kabul etmem zaten. Bebegide kucaklarina verck halim yok. Allah korusun

Bende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsun ay aman inşallah gerek kalmaz zaten de

Canım benim çevremdekiler de ne kapak ne krem kullanıyor, bizde süt sağma makinesi dahil hepsini alıyoruz
Biz mi anormaliz onlar mı normal bilemedim

Baharcığım o kadar güzel bir haber ki bu, rabbim daim etsin vallaha bizim bile içimiz rahatladı

Ben de çok korkuyorum bu tarz hastalıklardan Allah korusun. 40 i cikmadan 1.derece hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Gerçi 40 çıksa da farketmez sonrası için de her şekilde tehlikeli.
Evet cok artmiş. Allahtan iki tarafada uzak memlekettyz bebek gormesine gelecek kimsem yok. Komsularida 40indan once kabul etmem zaten. Bebegide kucaklarina verck halim yok. Allah korusun
Canım suyunun artmasına çok sevindim maşallah kilosu falan da gayet iyi ben de suyumu azaltmaya çalışıyorum artık nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…