- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.261
Ahh yavrumAz kaldi yakinda biz de oyle olucazbenim bide 2.5 yasinda ufaklik var ondan korkuyorum arkadasimi bebegini emzirirken gormustu de bende seni emcem diye tutturmustu bakalim kardesini emerken gorunce ne yapacak
Ben bebegi emzirip anane-babaanneye verip oglumla ilgilenmeyi dusunuyorum bir muddet gecis suresince. Kuzumun psikolojisinin etkilenmesine dislanmis hissetmesine dayanamam. Annem beni cok seviyor ama bebekle de ilgilenmek zorunda dusuncesinin yerlesmesi lazim. Anne olmak zor zanaatAhh yavrumisteyecek annesi ne yapacak. Snese güzelce anlatıcan ama anlar mı çok emin değilim oda daha minik
Bunu düşündüğüne göre zaten halledeceğine eminimBen bebegi emzirip anane-babaanneye verip oglumla ilgilenmeyi dusunuyorum bir muddet gecis suresince. Kuzumun psikolojisinin etkilenmesine dislanmis hissetmesine dayanamam. Annem beni cok seviyor ama bebekle de ilgilenmek zorunda dusuncesinin yerlesmesi lazim. Anne olmak zor zanaat
Kız ben tatildeyim ama ara ara girip bakıyorum size cevap vermek için en azindan. Ben yokken yollarımı gözleyen arkadaşlarım var burda can onlar canEvet fazlasıyla katılıyorum hadipozitifbiri tatilde , diğer kızlar nerede ? Dün tüm gün giremedim akşam bi girdim sadede 1 sayfa konuşulmuş doğru mu görüyorum diye bir daha baktım
Ben herşeyini bebek deterjani ile yıkıyorum valla canımAnneler bebeğin kıyafetlerini değil de mesela hurclarini, sünger yatagin kılıfını, anne bebek çantasını puset örtüsünü falan yine kıyafet yikadigimiz deterjanla mi yikayacagiz
Kizlarr kontrol hakkim vardi bayram öncesi kullanayim dedim. 34+4 haftasiyla ayni cikti 2440 gr olmusuz teyseleriveee en sevindgm haber yedigim havuclardanmi yoksa 3 litreyi ictgim sulardanmi bilmiyorum bebegin suyu bi tık fazla bile olmus dedi doktor ben şok çok mutluyum Rabbime şükür azligindan oyle endiseliydimki ise yaradi yaptklarim demek
Ohh çok şükür çok sevindim. Maşallah kuzuya ve annesineKizlarr kontrol hakkim vardi bayram öncesi kullanayim dedim. 34+4 haftasiyla ayni cikti 2440 gr olmusuz teyseleriveee en sevindgm haber yedigim havuclardanmi yoksa 3 litreyi ictgim sulardanmi bilmiyorum bebegin suyu bi tık fazla bile olmus dedi doktor ben şok çok mutluyum Rabbime şükür azligindan oyle endiseliydimki ise yaradi yaptklarim demek
Yaa temmuz 23 24 25 26 olur dedi dr bayramdan sonra gun netlescek canim bence cok yakin veya ayni olcak gunumuz. Aynen benimde cok sertlesti ve sag tarafim hep kalkik bildigin ayaklari dayamis oraya seviyom hepBahar kız maşallah kuzumuza tam sen yazarken yakaladım bı de senle aynı dogururmusuzbıZ de 34+0iz bugün. Tekmeleri sertleşti , karnım hep yamuk yumuk
Kizlarr kontrol hakkim vardi bayram öncesi kullanayim dedim. 34+4 haftasiyla ayni cikti 2440 gr olmusuz teyseleriveee en sevindgm haber yedigim havuclardanmi yoksa 3 litreyi ictgim sulardanmi bilmiyorum bebegin suyu bi tık fazla bile olmus dedi doktor ben şok çok mutluyum Rabbime şükür azligindan oyle endiseliydimki ise yaradi yaptklarim demek
Sagolasin festiim kesinlikle verdigin moral cok kiymetliydi cok sagolllOhh çok şükür çok sevindim. Maşallah kuzuya ve annesine
Carsambadan sonra hizli gecer zaman sonra zaten patir patir baslar bizin grup bikac haftaya nasipseBen de haftaya bugün gidiyorum inşallah. Kazasız belasız şu bayramı atlatsaydikvalla havuza girme dedi ama ben girdim Allah'ım esirgesin bizi
Yaa temmuz 23 24 25 26 olur dedi dr bayramdan sonra gun netlescek canim bence cok yakin veya ayni olcak gunumuz. Aynen benimde cok sertlesti ve sag tarafim hep kalkik bildigin ayaklari dayamis oraya seviyom hep
Evet canim spinal mi tam anestezimi olup olmamasina anestezi karar vercekmis dr biz onu belirleyemeyz dedi bakalim. Ama spinal olur buyuk ihtimalBazen göbek deligimde napiyosa orası cız ediyor yaaa vajinamin içine kdr. Acaip bişi yapıyorevet ben de tahminim o zamanlarda olurum sezeryan . Sen isteğe bağlı sezeryan mi istiyordun kuzu?
Yaa bu el ayak hastalığı çok kötü ya. Artık uyarılan hastalıklardan birisi üstelik. Yaşta dinlemiyor. Büyük küçük herkeste olabilir. Eve gelecekler varsa dikkat edin kızlarCarsambadan sonra hizli gecer zaman sonra zaten patir patir baslar bizin grup bikac haftaya nasipsedikkat et pozitifim. El ayak hastaligi türemis acayip. Havuzlardan geciyomus cok
Kuşum inandığım şeyleri söyledimSagolasin festiim kesinlikle verdigin moral cok kiymetliydi cok sagolll
Evet cok artmiş. Allahtan iki tarafada uzak memlekettyz bebek gormesine gelecek kimsem yok. Komsularida 40indan once kabul etmem zaten. Bebegide kucaklarina verck halim yok. Allah korusunYaa bu el ayak hastalığı çok kötü ya. Artık uyarılan hastalıklardan birisi üstelik. Yaşta dinlemiyor. Büyük küçük herkeste olabilir. Eve gelecekler varsa dikkat edin kızlar
Bende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsunay aman inşallah gerek kalmaz zaten de
Ben de çok korkuyorum bu tarz hastalıklardan Allah korusun. 40 i cikmadan 1.derece hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Gerçi 40 çıksa da farketmez sonrası için de her şekilde tehlikeli.Yaa bu el ayak hastalığı çok kötü ya. Artık uyarılan hastalıklardan birisi üstelik. Yaşta dinlemiyor. Büyük küçük herkeste olabilir. Eve gelecekler varsa dikkat edin kızlar
Canım suyunun artmasına çok sevindim maşallah kilosu falan da gayet iyiEvet cok artmiş. Allahtan iki tarafada uzak memlekettyz bebek gormesine gelecek kimsem yok. Komsularida 40indan once kabul etmem zaten. Bebegide kucaklarina verck halim yok. Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?