- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.281
Zaten 40 ı bile çıksa kucaktan kucağa gezemez. Kötü olma pahasına evladımı korurum küsende küssün. Buda buldumcuk iyiki bir doğurdu derlerse de desinler çokta tın. Ben genel olarak kendimi suçlamam anneliğimi sorgulamam ama böyle bir hastalık bulaşırsa kendimi yerim koruyamadım diye. Hiç o toplara girmem. Bizi doğumda annem babam ve eşimin ailesi gelecek. Eşimin ailesi kısa kalır. Annesi uzun kalabilir bilmiyorum. Daha birşey demediler. Ama onlar bile kucaktan kucağa gezdiremez. 1-2 sefer desenfektanla yıkandıktan sonra ancak jdjdBen de çok korkuyorum bu tarz hastalıklardan Allah korusun. 40 i cikmadan 1.derece hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Gerçi 40 çıksa da farketmez sonrası için de her şekilde tehlikeli.
Canım suyunun artmasına çok sevindim maşallah kilosu falan da gayet iyiben de suyumu azaltmaya çalışıyorum artık nasıl olacaksa
Ben de zaten sadece benim tarafım var diğer taraf benim için yok hükmündeler zaten torunları da umurlarinda değiller. Benim kuzenimin çocuğunun başına geldi 9 10 aylıkken birinden uçuk virüsü kapmış Allah korusun neredeyse parmağını kaybedecekti günlerce hastanede yattı. Mesela bende de zaman zaman uçuk çıkar kendimden bile korumam lazım oğluşumuZaten 40 ı bile çıksa kucaktan kucağa gezemez. Kötü olma pahasına evladımı korurum küsende küssün. Buda buldumcuk iyiki bir doğurdu derlerse de desinler çokta tın. Ben genel olarak kendimi suçlamam anneliğimi sorgulamam ama böyle bir hastalık bulaşırsa kendimi yerim koruyamadım diye. Hiç o toplara girmem. Bizi doğumda annem babam ve eşimin ailesi gelecek. Eşimin ailesi kısa kalır. Annesi uzun kalabilir bilmiyorum. Daha birşey demediler. Ama onlar bile kucaktan kucağa gezdiremez. 1-2 sefer desenfektanla yıkandıktan sonra ancak jdjd
Kizlar gordugum kadariyla hepiniz bilincli annelersiniz ama sizi bir konuda uyarmak istiyorum nacizane. Lutfen ama lutfen bebeginizi opturmeyin hatta anne-baba olarak siz bile yuz bolgesinden opmeyin. İlk bebegimde o kadar uyarmama ragmen babaannesi geldi gitti optu (opmuyorum sadece kokluyorum diyerek) bebegimin yuzunde kirmiziliklar olustu doktor opuyor musunuz siz bu cocugu diyerek krem yazmisti.
Nee ilk defa duydum böyle birşey. 2 gün önce bende 3-4 yılda bir çıkan uçuk sıcaklardan dolayı çıktı. Şuan uçuğum var mesela. Çok tedirgin oldum. Yok ya en güzeli hiç riske atmamak. Belli bir süre aşırı kontrolcü olmak.Ben de zaten sadece benim tarafım var diğer taraf benim için yok hükmündeler zaten torunları da umurlarinda değiller. Benim kuzenimin çocuğunun başına geldi 9 10 aylıkken birinden uçuk virüsü kapmış Allah korusun neredeyse parmağını kaybedecekti günlerce hastanede yattı. Mesela bende de zaman zaman uçuk çıkar kendimden bile korumam lazım oğluşumu
Aynen canım o konuda rahatım kendi tarafıma zaten istediğim gibi catabilriim terörü estiririm sorun olmazNee ilk defa duydum böyle birşey. 2 gün önce bende 3-4 yılda bir çıkan uçuk sıcaklardan dolayı çıktı. Şuan uçuğum var mesela. Çok tedirgin oldum. Yok ya en güzeli hiç riske atmamak. Belli bir süre aşırı kontrolcü olmak.
Daha iyi bacım kafan rahat olur peşlerinde gezmezsin
Allahım korusun. İnşallah tez zamanda geçer birdaha tekrarlamaz. Sende de çıkmaz inşallah birdaha hiç. Bak birde bu anne görmeden birşeyler yapanlar var. Kriz getiririm o anda. Kamerayla donatayım ben en iyisi evi gözüm hep üzerlerinde olsun hdjdjjd bizim kedi evlatlar pek kendilerini sevdirmezler kimseye babasıyla bana yakınlar sadece. Kayınvalidem gelince biz görmeden miniği sıkıştırıyomuş meğer. Gittikten sonra söyledi. Sonra bebek olunca işte konuşuyoruz eşim diyo ki anne öyle şeyler yapamazsın şimdiden bil oda sessiz kalıyor tavanı izliyor. Hiçbirşey demedim. Ama bebekle ilgili arkamdan iş çevirirse bırak benim evimi bursanın sınırından içeri giremez. Pusuya yattım bekliyorum. Tartışmam bile çok meraklıysan bebeğe doğur birtane sabah akşam öp der akşamına memleketine yollarım. Pusuya yattım Feyda kendisi bilir.Aynen canım o konuda rahatım kendi tarafıma zaten istediğim gibi catabilriim terörü estiririm sorun olmazvalla kuzenim opturmezmis ama yengem ve bebisin babası o gormediginde gizli gizli operlermis ilk torunları başlarına sonradan böyle bir şey gelince nasıl pişman olmuşlardı gerçi onlardan değil de mahalle kadınlarından birinden bulaşmış. Uçuk virüsü bizim için hafif ama bebekler için çok tehlikeli canım sen de çok dikkat.
Carsambadan sonra hizli gecer zaman sonra zaten patir patir baslar bizin grup bikac haftaya nasipsedikkat et pozitifim. El ayak hastaligi türemis acayip. Havuzlardan geciyomus cok
Canım gözü n aydın olsun çok sevindim sağlıkla gel sin inşallah baharcım normal mi sezeryan mı doğum içn bişeyler dedimi doktorSagolasin festiim kesinlikle verdigin moral cok kiymetliydi cok sagolll
Şimdi koca kız oldu ilkokulda şuan. Ama bizim tarafta böyle bir olay olduğu için sağolsun yakinlarim genelde hep temkinliler. İnsan başına gelince anlıyor. Evet o gizli gizli iş yapmalar çok can sıkıcı çocuğun karakteriyle oynuyorlar umarım bizimkiler öyle şeylere yeltenmezler içimdeki köpeği salarim üstlerineAllahım korusun. İnşallah tez zamanda geçer birdaha tekrarlamaz. Sende de çıkmaz inşallah birdaha hiç. Bak birde bu anne görmeden birşeyler yapanlar var. Kriz getiririm o anda. Kamerayla donatayım ben en iyisi evi gözüm hep üzerlerinde olsun hdjdjjd bizim kedi evlatlar pek kendilerini sevdirmezler kimseye babasıyla bana yakınlar sadece. Kayınvalidem gelince biz görmeden miniği sıkıştırıyomuş meğer. Gittikten sonra söyledi. Sonra bebek olunca işte konuşuyoruz eşim diyo ki anne öyle şeyler yapamazsın şimdiden bil oda sessiz kalıyor tavanı izliyor. Hiçbirşey demedim. Ama bebekle ilgili arkamdan iş çevirirse bırak benim evimi bursanın sınırından içeri giremez. Pusuya yattım bekliyorum. Tartışmam bile çok meraklıysan bebeğe doğur birtane sabah akşam öp der akşamına memleketine yollarım. Pusuya yattım Feyda kendisi bilir.
Hani bazen çevredeki insanlar birşey yapıyor mesela atıyorum çikolata veriyor annen/baban görmesin modunda. Sen kimsin de çocuğa benden habersiz birşey yapıyorsun birde bilinçaltına gizli kapaklı işler yapmayı sokuyorsun. Hiç sevmem hadsiz insanları.
Bunu kadın aileleri yapmıyor pek ne hikmetse o yüzden için rahat olsun hdjdjjd gerçi oğlan anası olcam lafımı geri alıyorum jdjdkdkdkŞimdi koca kız oldu ilkokulda şuan. Ama bizim tarafta böyle bir olay olduğu için sağolsun yakinlarim genelde hep temkinliler. İnsan başına gelince anlıyor. Evet o gizli gizli iş yapmalar çok can sıkıcı çocuğun karakteriyle oynuyorlar umarım bizimkiler öyle şeylere yeltenmezler içimdeki köpeği salarim üstlerine
Parcalamadim kendi kendime kurulmaktan lohusa depresyonuna girdim detaylari hepimiz hamileyiz vermek istemiyorum ama lohusa depresyonu tehlikeli bisey kimsenin uzmeye strese sokmaya hakki yok yeni dogum yapmis kadiniYa sevgi böyle birşey mi şimdi? Parçaladın mı diye sormak istiyorum ama parçalamadığına eminim
Birde yüzden değil elden öpüyorlarmış. Sanki o el yüze ağıza gitmiyormuş gibi. Ben öpmeyi geçtim kucağa vermeyi de düşünmüyorum. Herşeyin bir zamanı var. Anne baba için bile göbekten öpün bağ düşünce diyorlar. Kaldı ki 3. Şahıslara bende öptürmeyi düşünmüyorum.
Kesinlikle. Umarım çevremizdekilee bu bilinçtedir olmayanlar da bu bilince girer. Lohusa depresyonu başka birşey ya anlatıldığı kadarıyla zorlu birşeyParcalamadim kendi kendime kurulmaktan lohusa depresyonuna girdim detaylari hepimiz hamileyiz vermek istemiyorum ama lohusa depresyonu tehlikeli bisey kimsenin uzmeye strese sokmaya hakki yok yeni dogum yapmis kadini
Canim Allah razi olsun cok sagolllBaharcığım o kadar güzel bir haber ki bu, rabbim daim etsinvallaha bizim bile içimiz rahatladı
Canim hafta ilerledkce su azaliyor ya seninkisi oyle dengelenir bence. Ckkmu fazlasiymis konunu kacirdm benCanım suyunun artmasına çok sevindim maşallah kilosu falan da gayet iyiben de suyumu azaltmaya çalışıyorum artık nasıl olacaksa
Allah razi olsun canim çok sağol. Evet sezaryen olcak ben istedim. Ilk gebelik ve istege bagli benimkisi. Öyle tercih ettim. Doktorda bayramdan sonra gun veririz dedi bayramdan sonraki hafta iste kontrolüm. 36. Haftada olacagim nasipse. Oda 36da gun veririz dedi zatenCanım gözü n aydın olsun çok sevindim sağlıkla gel sin inşallah baharcım normal mi sezeryan mı doğum içn bişeyler dedimi doktor
Normalde problem yoktu 28.hafta kontrolde fazla çıktı ılımlı fazlalık dedi doktor takibe aldı 2 hafta da bir kontrol. Şeker taramam temizdi ama önlem amacli şeker takibi yaptım bazı değerler dengesiz çıkınca diyete başladım artık bir 10 gün oluyor. Endokrin doktoruna gittiğimde bu değerler su fazlaligi yapmaz dedi ama takip et yine dedi. Şuan için sebepsiz olarak fazla gözüküyor bakalım bayram arkası kontrolde ne çıkacak umarım azalır canim. Herşeyin kararı işte azlık ayrı dert fazlalık ayrı dert.Canim Allah razi olsun cok sagolll
Canim hafta ilerledkce su azaliyor ya seninkisi oyle dengelenir bence. Ckkmu fazlasiymis konunu kacirdm ben
Baharcim birebir ayniyiz. Bende sezaryen istedim, benim doktor da 36-37 de konuşuruz zamanını dedi. Biz senle aynı gün doguracagiz bence :)Allah razi olsun canim çok sağol. Evet sezaryen olcak ben istedim. Ilk gebelik ve istege bagli benimkisi. Öyle tercih ettim. Doktorda bayramdan sonra gun veririz dedi bayramdan sonraki hafta iste kontrolüm. 36. Haftada olacagim nasipse. Oda 36da gun veririz dedi zaten
Sezaryen 38+larda yapiliyor neden 36da olacaksin. Gerci 36da surec tamamlanmis oluyor ama nedenini merak ettim.Allah razi olsun canim çok sağol. Evet sezaryen olcak ben istedim. Ilk gebelik ve istege bagli benimkisi. Öyle tercih ettim. Doktorda bayramdan sonra gun veririz dedi bayramdan sonraki hafta iste kontrolüm. 36. Haftada olacagim nasipse. Oda 36da gun veririz dedi zaten
Kuzum ben içeriği çok araştırdım. İva natura pişik, losyon ve bebe yağı aşdım. İncia köpük şampuan aldım. İçim çok rahat. Sende bak istersen. Benzer durumdaymışız hdjd bende kendime almadım birşey, 1 tane de hastahane çıkışı aldım. 38 gibi kıyafetlerine ekleme yapıcam. Bıktım saha alışveriştenSelam bugün bende kontrole gittim 32+2'de çalışır raporumu aldım. Rapor aldığın gün 32+0 olarak geçiyor anlaşılan çünkü raporda tahmini doğum tarihi 21.08 olarak çıktı. Bende hiçbir şeyi yıkamadım, alınacak şeyler var beni geriyor. Kendime pijama gecelik almadım. Bebeğe bi tane hastane çıkışı var. Pişik kremi, şampuan, losyon vs almadım, İçeriğe çok takılınca işin içinden çıkılmıyormuş. Azıcık salacağım kafam almıyor artık dklfsl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?