- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.301
Bazen fazla bazen az olabiliyormus bebek oyle idare edebiliyomus. Sorun suyun surekli artmasi veya azalista olmasi o sikinti. Stabil kalmasi sorun degil dedi doktorum. İnşallah seninkide duragan kalir canim kararinda kalirNormalde problem yoktu 28.hafta kontrolde fazla çıktı ılımlı fazlalık dedi doktor takibe aldı 2 hafta da bir kontrol. Şeker taramam temizdi ama önlem amacli şeker takibi yaptım bazı değerler dengesiz çıkınca diyete başladım artık bir 10 gün oluyor. Endokrin doktoruna gittiğimde bu değerler su fazlaligi yapmaz dedi ama takip et yine dedi. Şuan için sebepsiz olarak fazla gözüküyor bakalım bayram arkası kontrolde ne çıkacak umarım azalır canim. Herşeyin kararı işte azlık ayrı dert fazlalık ayrı dert.
Ayyy heycanlandimmm kizBaharcim birebir ayniyiz. Bende sezaryen istedim, benim doktor da 36-37 de konuşuruz zamanını dedi. Biz senle aynı gün doguracagiz bence :)
36. Haftada olmus olacagim demek istedim cnm. Sezaryen tarihi olarak 38+ gunlerde olacagim yani nasipse. Doktorun gün vermesi 36 da olcak demek istedim:)Sezaryen 38+larda yapiliyor neden 36da olacaksin. Gerci 36da surec tamamlanmis oluyor ama nedenini merak ettim.
Yanlis anlamisim kusura bakma36. Haftada olmus olacagim demek istedim cnm. Sezaryen tarihi olarak 38+ gunlerde olacagim yani nasipse. Doktorun gün vermesi 36 da olcak demek istedim:)
Benim de 24 ünde siz de o tarihe alın hep beraber doğuralımBaharcim birebir ayniyiz. Bende sezaryen istedim, benim doktor da 36-37 de konuşuruz zamanını dedi. Biz senle aynı gün doguracagiz bence :)
Canım sana hak veriyorum ama ben kimseyi istemeyen taraftayımOff kizlarr dogum sonrasi evde kaynanamla kalcak olmak fikri beni cok geriyor. Yeni evliyim ve baska sehirde oldgmz icin bende kaldigi gun sayisi 3 senede 2 günyani hic aliskin degilim ve evimde cidden özgürlük alanima fazlaca düşkünüm. Kendi annem dogumdan 10 gün sonra anca yanima gelebilcek saglk nedenlerinden dolayi. Kendi annem gelince onunla basbasa kalmak istiyorum cunku kpssdi hamilelikti annemi cok goremedm 1.5 senedir dogru duzgun. Kaynana 40 gün kalmasn diye dua ediyorum umarm anlayis gosterir yaa valla cok mu sey istiyorum dogum sonrasi huzur istiyorum ya ev kucucuk valla dusundkde simdiden geriliyorum
Aynı hisler içerisindeyim vallahi bir yanım dogsunda poposunu sevelim istiyor bir yanım hamilelikte güzeldi acele etme dinlen uyu son günlerinin keyfini çıkar diyorBazen fazla bazen az olabiliyormus bebek oyle idare edebiliyomus. Sorun suyun surekli artmasi veya azalista olmasi o sikinti. Stabil kalmasi sorun degil dedi doktorum. İnşallah seninkide duragan kalir canim kararinda kalir
Ayyy heycanlandimmm kizbi yandan yazin cidden hamilelik asiri zorlamaya basladi icimin yangini asla gecmiyor bi yandanda minik tekmiklerini özlicem icimde diyorum bi yandan of simdi ne uyusam kâr karnimdayken aglama emzirme derdi yok diyorum bi yandanda dogum sonrasi evimde özgür hareket edemicegm günlerin gelmesi beni geriyor offf çok karışık ruh hallerindeyim be canim
24ü aslan burcu mu oluyor ne oluyor
Bacım ideali mi var bu işin hdjdjjdjdjdAynı hisler içerisindeyim vallahi bir yanım dogsunda poposunu sevelim istiyor bir yanım hamilelikte güzeldi acele etme dinlen uyu son günlerinin keyfini çıkar diyor
24ü aslan burcu mu oluyor ne oluyoraslan mi yengeç mi hangisi daha ideal
Senin isteğine bağlı ben aslan istiyorum yengeç evcil oluyor bize uyum sağlayamazAynı hisler içerisindeyim vallahi bir yanım dogsunda poposunu sevelim istiyor bir yanım hamilelikte güzeldi acele etme dinlen uyu son günlerinin keyfini çıkar diyor
Kuzum saatinide seç hdjdj ad soyad saat tarih belli bul bir astrolog seçin hdjdjjd saati ona göre ayarlarsınSenin isteğine bağlı ben aslan istiyorum yengeç evcil oluyor bize uyum sağlayamaz
Allahin izniyle inşallah dayanirsiniz canimYanlis anlamisim kusura bakma36 bana o kadar uzak geliyorki, umarim o zamana kadar dayaniriz. 37ye bile karsi cikarken 36ya 35e fitim
Hahaha valla ben yengec aslan arasi olmasi taraftariyim. Atiyorum burclarin tam tarih degistirme kismina denk gelirse biraz ondan biraz ondan olur iyi olur aslanin mantikliligi yengecin duygusalligi kararnda olur benceAynı hisler içerisindeyim vallahi bir yanım dogsunda poposunu sevelim istiyor bir yanım hamilelikte güzeldi acele etme dinlen uyu son günlerinin keyfini çıkar diyor
Doktora da durumu açıklarım yetkililere haber verir çocuğu koruma altına aldırırKuzum saatinide seç hdjdj ad soyad saat tarih belli bul bir astrolog seçin hdjdjjd saati ona göre ayarlarsın
Haklisin festim ama kendisi süreklı öğüt verici konusan hep bi akil vermeye calisan sürekli karısmak isteyen birisi. Eşim bile darlaniyor bazen biseyi 10 20 kere demesinden. Benide geriyor o konusmalari. Biseye karismayan bi tip olsa kalsin. Ama beni geren o. Eltim dogum yapti daha 3 ay önce. Onuda germiş cok. Hala geriyor kizi uzakta olsa bile.Canım sana hak veriyorum ama ben kimseyi istemeyen taraftayımsaldım artık gelen gelsin. Düşünüp üzülemeyeceğim. Sende bebeğin gelecek ne güzel sadece onunla ilgilenebileceksin evmiş, yemekmiş derdi yok büyük rahatlık olacak.
Kv üzülmesin annen yokken gelecek annen varken gitsin dersen kullanılmış gibi olur ve çok üzülür. Oğlu söyleyin güzelce anne sen yoruldun gibisinden. Öyle hissederse yazık kız.
Kdjdjjd federalleri kapınıza yığar hdjdjdDoktora da durumu açıklarım yetkililere haber verir çocuğu koruma altına aldırır
Haklisin festim ama kendisi süreklı öğüt verici konusan hep bi akil vermeye calisan sürekli karısmak isteyen birisi. Eşim bile darlaniyor bazen biseyi 10 20 kere demesinden. Benide geriyor o konusmalari. Biseye karismayan bi tip olsa kalsin. Ama beni geren o. Eltim dogum yapti daha 3 ay önce. Onuda germiş cok. Hala geriyor kizi uzakta olsa bile.
ffestinalente düşün 2 gun once telde konusurken bosuna agiz mendili almayin aldnzmi yoksa benim evde vardi beyaz bezler onlari yikar veririm dedi ya . Saka gibi ya senin evde kac yillik bezlerinimi cocugumun agzina surcem diyemiyosun iste. Nefret ediyorum boyle seylernden. Aldk biz bisuru sakn getirme dedim. Niye aldnz diyor hala gelde cildirma. Haksiz miyim?
İva natura almistim bende oglumda hep bephantol ve mustela kullanmistim bunu ilk aldim oglum gecenlerde pisik oldu denedim ve cok iyi geldi. Ama ben 79 liraya almistim su an 200 lira 1 ayda bu kadar zam olur mu yaKuzum ben içeriği çok araştırdım. İva natura pişik, losyon ve bebe yağı aşdım. İncia köpük şampuan aldım. İçim çok rahat. Sende bak istersen. Benzer durumdaymışız hdjd bende kendime almadım birşey, 1 tane de hastahane çıkışı aldım. 38 gibi kıyafetlerine ekleme yapıcam. Bıktım saha alışverişten
Dolar 26 tl, geam altım 1600 tl. Söyleyeceklerim bu kadar.İva natura almistim bende oglumda hep bephantol ve mustela kullanmistim bunu ilk aldim oglum gecenlerde pisik oldu denedim ve cok iyi geldi. Ama ben 79 liraya almistim su an 200 lira 1 ayda bu kadar zam olur mu yasampuan da oyle 70 liraya almistim 200 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?