2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bazen fazla bazen az olabiliyormus bebek oyle idare edebiliyomus. Sorun suyun surekli artmasi veya azalista olmasi o sikinti. Stabil kalmasi sorun degil dedi doktorum. İnşallah seninkide duragan kalir canim kararinda kalir
Baharcim birebir ayniyiz. Bende sezaryen istedim, benim doktor da 36-37 de konuşuruz zamanını dedi. Biz senle aynı gün doguracagiz bence :)
Ayyy heycanlandimmm kiz bi yandan yazin cidden hamilelik asiri zorlamaya basladi icimin yangini asla gecmiyor bi yandanda minik tekmiklerini özlicem icimde diyorum bi yandan of simdi ne uyusam kâr karnimdayken aglama emzirme derdi yok diyorum bi yandanda dogum sonrasi evimde özgür hareket edemicegm günlerin gelmesi beni geriyor offf çok karışık ruh hallerindeyim be canim

Off kizlarr dogum sonrasi evde kaynanamla kalcak olmak fikri beni cok geriyor. Yeni evliyim ve baska sehirde oldgmz icin bende kaldigi gun sayisi 3 senede 2 gün yani hic aliskin degilim ve evimde cidden özgürlük alanima fazlaca düşkünüm. Kendi annem dogumdan 10 gün sonra anca yanima gelebilcek saglk nedenlerinden dolayi. Kendi annem gelince onunla basbasa kalmak istiyorum cunku kpssdi hamilelikti annemi cok goremedm 1.5 senedir dogru duzgun. Kaynana 40 gün kalmasn diye dua ediyorum umarm anlayis gosterir yaa valla cok mu sey istiyorum dogum sonrasi huzur istiyorum ya ev kucucuk valla dusundkde simdiden geriliyorum

Sezaryen 38+larda yapiliyor neden 36da olacaksin. Gerci 36da surec tamamlanmis oluyor ama nedenini merak ettim.
36. Haftada olmus olacagim demek istedim cnm. Sezaryen tarihi olarak 38+ gunlerde olacagim yani nasipse. Doktorun gün vermesi 36 da olcak demek istedim:)

BIr gunum bile normal gecmiyor. Her gun ayri bir agri, sizi, bir olay.Bu sabah wcde hemoroid kanamasi yasadim hayatimda ilk kez. Aslinda hicbirsey farketmedim. Oncesinde durum kotuydu, agrisi coktu. Bir suredir proctolog hic fayda etmiyor. Dolaptan krem almak icin kalkmistim ki, klozet kan golü. Doktoruma yazdim, bebege zarari var mi, hastaneye gitmelimiyim diye. Doktorum bile telaslanmis, eminmisin hemoroidden olduguna diye sıkı sıkı sordu. 4.aydan beri bu hemoroid basima bela oldu. Ayrica kabizlik nedeniyle eski doktorum dupalac vermisti. Bu ara sanciydi, erken dogum korkusuydu derken icmemistim. Dun ictim ve sekerimi yukselten seyin dupalac oldugunu kesfettim. Hem aksam yemekten sonra hem de gece aciktim. Seker normal olunca yeme duzeni de normal oluyor, tatli istegi hic olmuyor.

36. Haftada olmus olacagim demek istedim cnm. Sezaryen tarihi olarak 38+ gunlerde olacagim yani nasipse. Doktorun gün vermesi 36 da olcak demek istedim:)
Yanlis anlamisim kusura bakma 36 bana o kadar uzak geliyorki, umarim o zamana kadar dayaniriz. 37ye bile karsi cikarken 36ya 35e fitim

Canım sana hak veriyorum ama ben kimseyi istemeyen taraftayım saldım artık gelen gelsin. Düşünüp üzülemeyeceğim. Sende bebeğin gelecek ne güzel sadece onunla ilgilenebileceksin evmiş, yemekmiş derdi yok büyük rahatlık olacak.

Kv üzülmesin annen yokken gelecek annen varken gitsin dersen kullanılmış gibi olur ve çok üzülür. Oğlu söyleyin güzelce anne sen yoruldun gibisinden. Öyle hissederse yazık kız.

Aynı hisler içerisindeyim vallahi bir yanım dogsunda poposunu sevelim istiyor bir yanım hamilelikte güzeldi acele etme dinlen uyu son günlerinin keyfini çıkar diyor
Benim de 24 ünde siz de o tarihe alın hep beraber doğuralım baharrr34
24ü aslan burcu mu oluyor ne oluyor aslan mi yengeç mi hangisi daha ideal

Senin isteğine bağlı ben aslan istiyorum yengeç evcil oluyor bize uyum sağlayamaz

Yanlis anlamisim kusura bakma 36 bana o kadar uzak geliyorki, umarim o zamana kadar dayaniriz. 37ye bile karsi cikarken 36ya 35e fitim
Allahin izniyle inşallah dayanirsiniz canim
Benim de 24 ünde siz de o tarihe alın hep beraber doğuralım baharrr34
Hahaha valla ben yengec aslan arasi olmasi taraftariyim. Atiyorum burclarin tam tarih degistirme kismina denk gelirse biraz ondan biraz ondan olur iyi olur aslanin mantikliligi yengecin duygusalligi kararnda olur bence

Haklisin festim ama kendisi süreklı öğüt verici konusan hep bi akil vermeye calisan sürekli karısmak isteyen birisi. Eşim bile darlaniyor bazen biseyi 10 20 kere demesinden. Benide geriyor o konusmalari. Biseye karismayan bi tip olsa kalsin. Ama beni geren o. Eltim dogum yapti daha 3 ay önce. Onuda germiş cok. Hala geriyor kizi uzakta olsa bile.

ffestinalente düşün 2 gun once telde konusurken bosuna agiz mendili almayin aldnzmi yoksa benim evde vardi beyaz bezler onlari yikar veririm dedi ya . Saka gibi ya senin evde kac yillik bezlerinimi cocugumun agzina surcem diyemiyosun iste. Nefret ediyorum boyle seylernden. Aldk biz bisuru sakn getirme dedim. Niye aldnz diyor hala gelde cildirma. Haksiz miyim?

Yavrum eltim sessiz ve pasiftir yaşıda küçüktür belki. Ona onu yapabilmiştir ama sana yapamaz. Sen izin vermezsen hiçbirşey olmaz. Kendi alanını ve sınırını çizmek senin elinde. Muhtemelen anlamıyor diyeceksin ama senin direncini görünce anlayacak. Hemen anlamaz ama elbet anlat. Bir kere gelen insana siz bize desteğe geliyorsunuz bebeğin bakımı benim demen lazım. Kimse bebek bakmaya gelmesin lohusa kadının evine. O bebekle uğraşırken ben ev işi yapacaksam anlamı yok gelmesin. Ben gündelikçi de bulurum kendime.

Çok basit bir mevzu ama bizde de söyle birşey oldu geçenlerde. Kayınvalidem kavanozlar getirmiş nereye koyucam bilmiyorum. Gitti geldi kaldıralım gitti geldi kaldıralım. Bunaldım diyorum ki nereye koyucam bilmiyorum ben halledicem. Yok anlamadı. En son dedim ki burda tutmaya karar verdim, ortada olsun kolay ulaşayım istiyorum. Bir tosardı bu yine söyledi burda olmaz ama diye. Ben olacağını düşünüyorum olmazsa kaldırırım dedim. Gidene kadarda kaldırmadım. Ben zaten boğa burcuyum ne dersen tersini yaparım. Ne diye boğuyosun beni. Ondan sonra geldiğinde ağzını açmıyor kızım sen halledersin diyor.

Sende o sana söyleyecek elbet sende ben böyle uygun görüyorum diyeceksin kocamda anam da anam moduna girmezse her türlü halledersiniz. Onun dönemi ile şimdi çok farklı buna ayak uyduramıyor olabilir. Ama sen uydurtursun.

En güzel anlarımızı değil kayınaile kendi anamız babamız kocamız için bile mahvedemeyiz. Hep bu bilinçte ol. Sne neyi nasıl istiyorsan öyle olacak. Buna uymuyorsa kırılacak. Haketmesin kimse.

İva natura almistim bende oglumda hep bephantol ve mustela kullanmistim bunu ilk aldim oglum gecenlerde pisik oldu denedim ve cok iyi geldi. Ama ben 79 liraya almistim su an 200 lira 1 ayda bu kadar zam olur mu ya sampuan da oyle 70 liraya almistim 200 olmus

Dolar 26 tl, geam altım 1600 tl. Söyleyeceklerim bu kadar.

İyi gelmesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…