- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.321
Olsun olsun daha daha olsunDolar 26 tl, geam altım 1600 tl. Söyleyeceklerim bu kadar.
İyi gelmesine çok sevindim
Haklisin canim. Ben basta sessiz cok kaldimda artik kalmiyorum her dedigine he he dersem tepeme cikar yönlendirmeyi seven bi insan. Esimide kaynimida o zihniyetle buyutmusler Allahtan esim degisti biraz yoksa ozguvensiz olcakti cok ve hic cekemicektm. Uzak olmak en guzeli cidden.Yavrum eltim sessiz ve pasiftir yaşıda küçüktür belki. Ona onu yapabilmiştir ama sana yapamaz. Sen izin vermezsen hiçbirşey olmaz. Kendi alanını ve sınırını çizmek senin elinde. Muhtemelen anlamıyor diyeceksin ama senin direncini görünce anlayacak. Hemen anlamaz ama elbet anlat. Bir kere gelen insana siz bize desteğe geliyorsunuz bebeğin bakımı benim demen lazım. Kimse bebek bakmaya gelmesin lohusa kadının evine. O bebekle uğraşırken ben ev işi yapacaksam anlamı yok gelmesin. Ben gündelikçi de bulurum kendime.
Çok basit bir mevzu ama bizde de söyle birşey oldu geçenlerde. Kayınvalidem kavanozlar getirmiş nereye koyucam bilmiyorum. Gitti geldi kaldıralım gitti geldi kaldıralım. Bunaldım diyorum ki nereye koyucam bilmiyorum ben halledicem. Yok anlamadı. En son dedim ki burda tutmaya karar verdim, ortada olsun kolay ulaşayım istiyorum. Bir tosardı bu yine söyledi burda olmaz ama diye. Ben olacağını düşünüyorum olmazsa kaldırırım dedim. Gidene kadarda kaldırmadım. Ben zaten boğa burcuyum ne dersen tersini yaparım. Ne diye boğuyosun beni. Ondan sonra geldiğinde ağzını açmıyor kızım sen halledersin diyor.
Sende o sana söyleyecek elbet sende ben böyle uygun görüyorum diyeceksin kocamda anam da anam moduna girmezse her türlü halledersiniz. Onun dönemi ile şimdi çok farklı buna ayak uyduramıyor olabilir. Ama sen uydurtursun.
En güzel anlarımızı değil kayınaile kendi anamız babamız kocamız için bile mahvedemeyiz. Hep bu bilinçte ol. Sne neyi nasıl istiyorsan öyle olacak. Buna uymuyorsa kırılacak. Haketmesin kimse.
Bence de layığımızı buluyoruz ben üzülmüyorumOlsun olsun daha daha olsunama bileydim stoklardim
Ben camasircidan gittm aldim direkt cnm. Internetten kumasini anlayamadgm icin bakarak almak istedm. 3 takim yarim kollu bir takim uzun kollu aldim. Bayadir kendime takim almiyodum cocuk vesilesiyle takimlar bana bAya gider. Önü full dugmeli yada yarı dugmeli aldm hep. Ve bol beden aldm hepKızlar gömlek pijama takımı alacağım yarım kollu, öneriniz varsa alırım, kararsız kaldım
Ay yok ne münasebet. Tamamen kapatmakta kötü dengelemek lazım. İyi bildiği şeyler mutlaka ki var. Onları da yoksaymamak şazım ama cılkını çıkaracaksa da iyiside onun olsun uzak olsun. Bu hayatta kimseye taviz vermeye gelmiyor ya. Ben aslında uyumlu bir insanom biliyor musunHaklisin canim. Ben basta sessiz cok kaldimda artik kalmiyorum her dedigine he he dersem tepeme cikar yönlendirmeyi seven bi insan. Esimide kaynimida o zihniyetle buyutmusler Allahtan esim degisti biraz yoksa ozguvensiz olcakti cok ve hic cekemicektm. Uzak olmak en guzeli cidden.
Benim bu burç olayından dolayı çekeceğim varKdjdjjd federalleri kapınıza yığar hdjdjd
Bacımsu takılma çok zaten ayarlayamazsın mümkün değil sadece ana burcuyla olmuyor o işler aslan olur ama yükseleni yay olur görürsünBenim bu burç olayından dolayı çekeceğim var
Canim yaa seninnki israrci bi yapiya sahip degil ondan uyumunuz kolay olmuş. Benimki israrci. Biseyi olana kdr diyen tiplerden. Esimde kiziyor ona bu konuda taktmmi takan tiplerden. En basit bi konu bile olsa aradan 2 saat gecsn ustunden gene ortaya getirir. Cahilliktenmi yapisindanmi bilmiyorum ama ben hic gelemiyorum boyle seylere bakalim nasil geccek lohusaligimAy yok ne münasebet. Tamamen kapatmakta kötü dengelemek lazım. İyi bildiği şeyler mutlaka ki var. Onları da yoksaymamak şazım ama cılkını çıkaracaksa da iyiside onun olsun uzak olsun. Bu hayatta kimseye taviz vermeye gelmiyor ya. Ben aslında uyumlu bir insanom biliyor musun
Mesela ilk evlendiğimizde kayınvalidem baktım mutfağa giremiyor. Aa neden neden rahat değilsin? Ne bileyim rahatsız olur musun dedi? Ay dedim saçmalama ev senin gir istediğin yere. Yatak odamız özel gerisi buyur kendi evin gibi. Bir tabağın yerini değiştirsen ne olur yeni düzen kursan ne olur. Çok rahatsızsam gidince düzeltirim nedir yani? Açtı tüm kapakları herşeyin yerini öğrendi ve hiç bozmadı ben neyi nereye koyduysam oraya koydu. Hakkını yiyemem severim kendisini. Oğluna biraz fazla duygu sömürüsü yapardı onuda azalttı alışıyor hdjdj diyeceğim o ki çokta dert etme sende. Biz bile öyle değil miyiz atıyorum iki farkl arkadaşına aynı davranabiliyor musun? Mümkün değil. Sen belirleyeceksin sana nasıl davranılmasını istediğini.
Bacım o ısrarcı oğullarına ve çevresine görüyorum. Ama deli deliyi görünce sopasını saklıyor durumu bizimkiCanim yaa seninnki israrci bi yapiya sahip degil ondan uyumunuz kolay olmuş. Benimki israrci. Biseyi olana kdr diyen tiplerden. Esimde kiziyor ona bu konuda taktmmi takan tiplerden. En basit bi konu bile olsa aradan 2 saat gecsn ustunden gene ortaya getirir. Cahilliktenmi yapisindanmi bilmiyorum ama ben hic gelemiyorum boyle seylere bakalim nasil geccek lohusaligim
Zaten o kadar ayrıntısından anlamıyorım benBacımsu takılma çok zaten ayarlayamazsın mümkün değil sadece ana burcuyla olmuyor o işler aslan olur ama yükseleni yay olur görürsündoğsun sağlıkla bir ciddiyim bir astrolog veya numerolog bulur evladının yapısını huyunu öğrenirsin meraklıysan bu işlere. Ona göre de şekillendirirsin. Yönlendirirsin. Ben şahsen öyle yapacağım
Kdjdjdj burç işleri karışık ve çok teferruatlı. O yüzden ben hiç yorum yapmıyorum zaten olması gerektiği yapıda gelecek inanıyorum. Biz onlar için doğru ebeveyniz, onlar bizim için doğru evlatZaten o kadar ayrıntısından anlamıyorım ben
Beden önden düğmeli olsun istiyorum. 1 tane sabahlıklı lohusa takımı aldım, 2 tane de düğmeli pijama alıcam ama bizim bura küçük pek çeşit yok, mecbur netten bakcamBen camasircidan gittm aldim direkt cnm. Internetten kumasini anlayamadgm icin bakarak almak istedm. 3 takim yarim kollu bir takim uzun kollu aldim. Bayadir kendime takim almiyodum cocuk vesilesiyle takimlar bana bAya gider. Önü full dugmeli yada yarı dugmeli aldm hep. Ve bol beden aldm hep
Jdjsks yaa çok komik değil miBen de kayınvalidemle alt üst oturacağım artık umarım sinir krizi geçirmem sürekli dip dibe oluruz muhtemelenhiç sevmem bana karışılmasını 2 kardeş büyüttüm artı çocuk gelişimi artı okulöncesi öğretmenliği mezunuyum
Geçenlerde kv dem diyorki kafası düz olsun alnı diye birşey yapıyorlarmış dedim yok eski saçma sapan adetler yaptırmam çocuğuma dedim
Olmaz mı festicim yaaBacım ideali mi var bu işin hdjdjjdjdjdo
Haklisin canim. Bende cok cabuk yumusayan ama jet hiziylada soguyan bir tipim. Bakalim kendisi benim davranis seklimi belirlicek yasayip gorecegiz9 aydır ne çileler çekiyoruz. Fiziksel semptomu olmayan şanslılar da içten içe tedirgin. Herkes bir yönden çile çekiyor. Ne için? Bebeğimize kavuşacağız diye. Kimse elimizden alamaz baharişko izin veremeyiz. Israrını başkalarına yapsın. Sınırını çiz. Bak bide lohusa olunca insan değişiyor. Belki yumuşak olacaksın iyi görünce onu. O arkadaşıma kayınvalidesi çorap giydirmiş buda duygulanmış. Hamileyken canına okudu kayınvalidesi ama çorabı giydirince bizimki kıyamadı. Noldu sonra? İçinden geçti. O yüzden zarar verecek bir yapısı varsa asla müsamaha gösterme.baharrr34
En güzel şekilde geçsin. Allah ona akıl fikir ve vicdan versinHaklisin canim. Bende cok cabuk yumusayan ama jet hiziylada soguyan bir tipim. Bakalim kendisi benim davranis seklimi belirlicek yasayip gorecegiz
Olmaz şekerimOlmaz mı festicim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?