- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.341
Kuzum ben içeriği çok araştırdım. İva natura pişik, losyon ve bebe yağı aşdım. İncia köpük şampuan aldım. İçim çok rahat. Sende bak istersen. Benzer durumdaymışız hdjd bende kendime almadım birşey, 1 tane de hastahane çıkışı aldım. 38 gibi kıyafetlerine ekleme yapıcam. Bıktım saha alışverişten
sorma hepimizin kanayan yarası olcak o durum. Görümcem şehir dışından gelcek bebesiyle bizde kalacak çok hevesli bebek bakmaya. Kayınvalidem de gelsin öğretsin bize dedi birkaç kere cinnet geçirmezsem iyi gllgOff kizlarr dogum sonrasi evde kaynanamla kalcak olmak fikri beni cok geriyor. Yeni evliyim ve baska sehirde oldgmz icin bende kaldigi gun sayisi 3 senede 2 günyani hic aliskin degilim ve evimde cidden özgürlük alanima fazlaca düşkünüm. Kendi annem dogumdan 10 gün sonra anca yanima gelebilcek saglk nedenlerinden dolayi. Kendi annem gelince onunla basbasa kalmak istiyorum cunku kpssdi hamilelikti annemi cok goremedm 1.5 senedir dogru duzgun. Kaynana 40 gün kalmasn diye dua ediyorum umarm anlayis gosterir yaa valla cok mu sey istiyorum dogum sonrasi huzur istiyorum ya ev kucucuk valla dusundkde simdiden geriliyorum
her zamanki gibi almadığımız her şey için pişmanlık dönemindeyizOlsun olsun daha daha olsunama bileydim stoklardim
bakıcam genelde böyle yapınca cinnet geçirip hepsini birden alıyom fşfşlf Çok yorgun hissediyorum Ağustooooossss hadi gari :d
Gerçekten cinnet is loading…Jdjsks yaa çok komik değil mi
Sormadan fikir söyleyenlere de hastayım cidden.
Okurken sinir uçlarım bile gerildi Allah yardımcın olsun canımOff kizlarr dogum sonrasi evde kaynanamla kalcak olmak fikri beni cok geriyor. Yeni evliyim ve baska sehirde oldgmz icin bende kaldigi gun sayisi 3 senede 2 günyani hic aliskin degilim ve evimde cidden özgürlük alanima fazlaca düşkünüm. Kendi annem dogumdan 10 gün sonra anca yanima gelebilcek saglk nedenlerinden dolayi. Kendi annem gelince onunla basbasa kalmak istiyorum cunku kpssdi hamilelikti annemi cok goremedm 1.5 senedir dogru duzgun. Kaynana 40 gün kalmasn diye dua ediyorum umarm anlayis gosterir yaa valla cok mu sey istiyorum dogum sonrasi huzur istiyorum ya ev kucucuk valla dusundkde simdiden geriliyorum
Ne munasebet herkes anasinin karninda mi ögreniyor bebek bakmasini. Gorumcenemi kaldi o iş hey Allahim. Allah sabir versin canim.sorma hepimizin kanayan yarası olcak o durum. Görümcem şehir dışından gelcek bebesiyle bizde kalacak çok hevesli bebek bakmaya. Kayınvalidem de gelsin öğretsin bize dedi birkaç kere cinnet geçirmezsem iyi gllg
Sagol canim... benim kuzenim kadin dogum dr istda annemlerde orda ama iste dogumu genede orda yapmak istemedm. Yoksa kuzenime kendimi emanet ederdm annemde kalirdm mis gibi. Ama eşim isi geregi gelemicekti ve bebegi goremicekti. Yazin izin almasi cok zor. Eşim icin katlanacagimm elimde boyle guzel imkan varken malesef..Okurken sinir uçlarım bile gerildi Allah yardımcın olsun canımbende annemlerde kalıyorum doğumdan sonra da tam bir muallak.. insanın evi gibisi yok, hele de sakin insanlardan uzak yerdeysen ..
İyi sayılırım Baharişkom. Dün çok güzel denize girdim kendime mayo falan aldım bayramda da fink fink giyerim diyeki enfeksiyonum varmış denizde arttırmış benim hevesler yine kursak
Kim çekiyor bunu?Anksiyetem tuttu suan. Urfadaki videoyu gordunuz mu? Kiz cocugu kucaginda yasli adam kizin seyini kiyafetinin icinden elliyor dudagndan öpüyor bildigin allahim deliricem videoyu gormez olaydm. Karnimdaki kizimi dusundkce kahroluuorum allahin belalari sapiklar yuzunden offf....paylasmam dogru olmaz burdan nilay dincin storysnde gördum agliyorum sinirden
Yukaridan biri cekiyor o serefsizde kiraathane gibi bi yerin onunde yapiyor ceken kisi buna nasil sessiz kalmis anlamiyorum. Cildircam video eskimi yenimi bilmiyorum gormez olaydim o serefsiz yakalandimi kiza noldu merak ediyor7mKim çekiyor bunu?
Çok etkilenirim diye bakmak istemiyorum. İnşallah inip aşağıya ağzını gözünü kırmıştır şerefsizin. Pipetle besleniyordur inşallah artık.Yukaridan biri cekiyor o serefsizde kiraathane gibi bi yerin onunde yapiyor ceken kisi buna nasil sessiz kalmis anlamiyorum. Cildircam video eskimi yenimi bilmiyorum gormez olaydim o serefsiz yakalandimi kiza noldu merak ediyor7m
Millet baya yorum yazmis zaten etiketlemeler yapmis. Yok yaa ordan o esnada bi adam geciyor duzeltiyor kendini köpek. Sonra devam ediyor. Izleme ben beynimden silemiyorum cunku berbatÇok etkilenirim diye bakmak istemiyorum. İnşallah inip aşağıya ağzını gözünü kırmıştır şerefsizin. Pipetle besleniyordur inşallah artık.
Nasıl oluyor ya çevrede kimse yok mu? Bu nasıl rahatlık.
Köpeklere hakaret. Ahlaksız, şerefsiz. Anne babalara da kızıyorum. Vermicen işte çocuğunu böyle. En yakınında olsa hep bir acaba diceksin demek ki.Millet baya yorum yazmis zaten etiketlemeler yapmis. Yok yaa ordan o esnada bi adam geciyor duzeltiyor kendini köpek. Sonra devam ediyor. Izleme ben beynimden silemiyorum cunku berbat
Aynen kimseye guvenmiceksin demekki cidden....Köpeklere hakaret. Ahlaksız, şerefsiz. Anne babalara da kızıyorum. Vermicen işte çocuğunu böyle. En yakınında olsa hep bir acaba diceksin demek ki.
İlkinde bir küstürüyor. Hele de hatan yoksa. Polemikten banlanmak kadar saçma birşey yok. Ama öncesinde de ceri girmiyordu. Eşi askerde olduğu için muhtemelen içine kapanmıştı. İkisi birleşince içinden gelmiyordur muhtemelen.
Yukaridan biri cekiyor o serefsizde kiraathane gibi bi yerin onunde yapiyor ceken kisi buna nasil sessiz kalmis anlamiyorum. Cildircam video eskimi yenimi bilmiyorum gormez olaydim o serefsiz yakalandimi kiza noldu merak ediyor7m
Twitterda denk geldim kaç saattir kendime gelemiyorum. Hayır o kadar uzun süre videoya çekmek ne aşama aşama resmen Allah belalarını versin yemin ediyorum nasıl bir dönemde yaşıypruz hemde yol kenarında sokak ortasında bu neyin rahatlığıAnksiyetem tuttu suan. Urfadaki videoyu gordunuz mu? Kiz cocugu kucaginda yasli adam kizin seyini kiyafetinin icinden elliyor dudagndan öpüyor bildigin allahim deliricem videoyu gormez olaydm. Karnimdaki kizimi dusundkce kahroluuorum allahin belalari sapiklar yuzunden offf....paylasmam dogru olmaz burdan nilay dincin storysnde gördum agliyorum sinirden
Bakma arkadaşım kimsede ağzını yüzünü kırmamış baya uzun uzun videoya çekilmiş kaldırım kenarında oturuyo pz..Çok etkilenirim diye bakmak istemiyorum. İnşallah inip aşağıya ağzını gözünü kırmıştır şerefsizin. Pipetle besleniyordur inşallah artık.
Nasıl oluyor ya çevrede kimse yok mu? Bu nasıl rahatlık.
Hımm evet canım güzel bir imkann kuzenin doktor insan tereddüt etmez.. Hayırlısı olsun inşallah...Ne munasebet herkes anasinin karninda mi ögreniyor bebek bakmasini. Gorumcenemi kaldi o iş hey Allahim. Allah sabir versin canim.
Sagol canim... benim kuzenim kadin dogum dr istda annemlerde orda ama iste dogumu genede orda yapmak istemedm. Yoksa kuzenime kendimi emanet ederdm annemde kalirdm mis gibi. Ama eşim isi geregi gelemicekti ve bebegi goremicekti. Yazin izin almasi cok zor. Eşim icin katlanacagimm elimde boyle guzel imkan varken malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?