2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

bakıcam genelde böyle yapınca cinnet geçirip hepsini birden alıyom fşfşlf Çok yorgun hissediyorum Ağustooooossss hadi gari :d

sorma hepimizin kanayan yarası olcak o durum. Görümcem şehir dışından gelcek bebesiyle bizde kalacak çok hevesli bebek bakmaya. Kayınvalidem de gelsin öğretsin bize dedi birkaç kere cinnet geçirmezsem iyi gllg
Olsun olsun daha daha olsun ama bileydim stoklardim
her zamanki gibi almadığımız her şey için pişmanlık dönemindeyiz

Okurken sinir uçlarım bile gerildi Allah yardımcın olsun canım bende annemlerde kalıyorum doğumdan sonra da tam bir muallak.. insanın evi gibisi yok, hele de sakin insanlardan uzak yerdeysen ..

sorma hepimizin kanayan yarası olcak o durum. Görümcem şehir dışından gelcek bebesiyle bizde kalacak çok hevesli bebek bakmaya. Kayınvalidem de gelsin öğretsin bize dedi birkaç kere cinnet geçirmezsem iyi gllg
Ne munasebet herkes anasinin karninda mi ögreniyor bebek bakmasini. Gorumcenemi kaldi o iş hey Allahim. Allah sabir versin canim.
Okurken sinir uçlarım bile gerildi Allah yardımcın olsun canım bende annemlerde kalıyorum doğumdan sonra da tam bir muallak.. insanın evi gibisi yok, hele de sakin insanlardan uzak yerdeysen ..
Sagol canim... benim kuzenim kadin dogum dr istda annemlerde orda ama iste dogumu genede orda yapmak istemedm. Yoksa kuzenime kendimi emanet ederdm annemde kalirdm mis gibi. Ama eşim isi geregi gelemicekti ve bebegi goremicekti. Yazin izin almasi cok zor. Eşim icin katlanacagimm elimde boyle guzel imkan varken malesef..

İyi sayılırım Baharişkom. Dün çok güzel denize girdim kendime mayo falan aldım bayramda da fink fink giyerim diyeki enfeksiyonum varmış denizde arttırmış benim hevesler yine kursak tuvalette yatma olayı ve iyice ödem toplayıp şişme sorunsalı beni çok etkiliyor artık.... sen nasılsınn

Anksiyetem tuttu suan. Urfadaki videoyu gordunuz mu? Kiz cocugu kucaginda yasli adam kizin seyini kiyafetinin icinden elliyor dudagndan öpüyor bildigin allahim deliricem videoyu gormez olaydm. Karnimdaki kizimi dusundkce kahroluuorum allahin belalari sapiklar yuzunden offf....paylasmam dogru olmaz burdan nilay dincin storysnde gördum agliyorum sinirden

Kim çekiyor bunu?

Yukaridan biri cekiyor o serefsizde kiraathane gibi bi yerin onunde yapiyor ceken kisi buna nasil sessiz kalmis anlamiyorum. Cildircam video eskimi yenimi bilmiyorum gormez olaydim o serefsiz yakalandimi kiza noldu merak ediyor7m
Çok etkilenirim diye bakmak istemiyorum. İnşallah inip aşağıya ağzını gözünü kırmıştır şerefsizin. Pipetle besleniyordur inşallah artık.

Nasıl oluyor ya çevrede kimse yok mu? Bu nasıl rahatlık.

Millet baya yorum yazmis zaten etiketlemeler yapmis. Yok yaa ordan o esnada bi adam geciyor duzeltiyor kendini köpek. Sonra devam ediyor. Izleme ben beynimden silemiyorum cunku berbat

Millet baya yorum yazmis zaten etiketlemeler yapmis. Yok yaa ordan o esnada bi adam geciyor duzeltiyor kendini köpek. Sonra devam ediyor. Izleme ben beynimden silemiyorum cunku berbat
Köpeklere hakaret. Ahlaksız, şerefsiz. Anne babalara da kızıyorum. Vermicen işte çocuğunu böyle. En yakınında olsa hep bir acaba diceksin demek ki.

Festiii C Cerito nun ilk defa başına geldi ya banlanmanın etkisinden kurtulamadı sanırım, o zamandan beridir çok az mı giriyor bana mı öyle geliyor
İlkinde bir küstürüyor. Hele de hatan yoksa. Polemikten banlanmak kadar saçma birşey yok. Ama öncesinde de ceri girmiyordu. Eşi askerde olduğu için muhtemelen içine kapanmıştı. İkisi birleşince içinden gelmiyordur muhtemelen.

Yukaridan biri cekiyor o serefsizde kiraathane gibi bi yerin onunde yapiyor ceken kisi buna nasil sessiz kalmis anlamiyorum. Cildircam video eskimi yenimi bilmiyorum gormez olaydim o serefsiz yakalandimi kiza noldu merak ediyor7m

Bende denk geldim o videoya canım, hatta adam tutuklandı diye haber de gördüm
Bende çeken kişiye kuruldum, hadi dedim ispat etmek için video çekmeye başladın adam birşeyler yapmaya başladıktan sonra hala nasıl durabildi acaba, tacizci adamı da mezar bile kabul etmez o kadar yaşlı bir adam ne işin var senin o yavrucakla

Twitterda denk geldim kaç saattir kendime gelemiyorum. Hayır o kadar uzun süre videoya çekmek ne aşama aşama resmen Allah belalarını versin yemin ediyorum nasıl bir dönemde yaşıypruz hemde yol kenarında sokak ortasında bu neyin rahatlığı
Bakma arkadaşım kimsede ağzını yüzünü kırmamış baya uzun uzun videoya çekilmiş kaldırım kenarında oturuyo pz..

Hımm evet canım güzel bir imkann kuzenin doktor insan tereddüt etmez.. Hayırlısı olsun inşallah...

Gunaydin kizlar. Ben cok kotu bi gece gecirdim. Dun tam yatmaya hazirlanizken kanamam oldu hastaneye gittik hemen tabi o saatte dr yoktu ebe nst cekti 75 uzeri bi sanci cikti aciklik var mi diye bakti yoktu doktoru aradi dr igne yaptirdi yatis onerdi ama oraya yatis yapmak istemedim dr yok diye cunku dr gelirse ekstra yatis ucreti haric 2 bin aliyolar. Sonra kadin dogum hastanesine gittim o dr da yatis onerdi fakat yer yokmus. Ordan sehir hastanesine gittim kan grubum sistemde gorunmedigi icin kan almak istediler bende kan grubumu bildigimi kan vermek istemedigimi cunku yalnizken kan verdigimde stresten bayildigimi soyledim once tamam imza at o zaman istemiyorum diye dediler tamam dedim, imza atarken yazi yazdiriyolar kan vermek istemiyorum tedaviyi reddedip hastaneyi terkediyorum yazdirmak istediler bende kizdim tedaviyi reddediyorum mu dedim ben size izah ettim sizde tamam imza at verme dediniz dedim tartistik biraz neyse nst bakalim o zaman dediler ordada 1-2 tane duzensiz sanci cikti sonra sinirlendim eve ciktim geldim. Yani parasiz devlet hastanesine gidiyoruz diye resmen gelen azarliyor giden azarliyor hastalari sinir oldum. Birazdan tekrar kendi her zaman gittigim hastaneye gidicem ama doktorumda izinde baska dr bakacak uzun oldu kusura bakmayin bdvye cevirdim burayi ic doktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…