2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun canım kanaman devam ediyor mu? Umarım ciddi bir şey değildir

Su anda devam etmiyor canim ama dun cok korktum burnum falan ucuklamis
Çok geçmiş olsun kan grubunu bilseniz de o an sistemde görünmüyor ise kayitli değilse hastanın yanlış bilmesi ihtimaline karşı mutlaka kan grubuna bakıyorlar. Olası bir müdahale veya doğum durumunda yanlış bilinen kan verilirse vücut reddediyor kötü durumlar oluyor ve hastanenin sorumluluğunda. Kan tutuyor galiba üzüldüm kan grubu kartınız varsa hastanelere giderken yanınızda bulundurun ekstradan baktirmamis olursunuz geçmiş olsun tekrardan

Parasız felan diye düşünmemeleri lazım her şeyin vergisini fazla fazla veriyoruz. Açıklık olmaması iyi, doktor ne diyecek bakalım. Çok geçmiş olsun

Canim iste ben kesinlikle kan vermem falan demedim izah ettim onlarda basta tamam imza verin o zaman dediler prosedur boyle vermek zorundasiniz yoksa islem yapamayiz dese bi sekilde verirdim. Oyle diyip sonra tedaviyi reddediyorum hastaneyi terkediyorum yazdirmak istemeleri beni sinir etti. Yani cahil biri olsam hakkimi savunamayan biri olsam beni hicbisey yapmadan postalayacaklar.

Evet sektör fark etmeden bazen insanlar karşıdaki ne demek istiyor diye anlamaya ugrasmiyorlar ve ezberden iş yapıp prosedür uyguluyorlar . Ama orası devlet hastanesi ve bizler de vatandaşız. Bende ozele gidiyorum ama devlete işim düşünce geriliyorum her şey mesele oluyor .

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Malesef bir kere daha parama gecer sozum dedim paran yoksa adam degilsin bu ulkede.

Cok gecmis olsun cnm umarım birsey yoktur. Kaç haftalıksın şuan Maalesef devletin bu hareketlerinden dolayı özele para bayiyorum

İnşallah geçici bir durumdur, çok geçmiş olsun bizi de bilgilendir
(devlet hastanesine çok gitmek durumda olan biri olarak şunu bile söyleyebilirim kontrol yaparken bazen bilerek canımızı acıttıklarını bile düşüyorum )

Bu arada ismini hatırlayamadım, bir arkadaşımız vardı doktoru hemen sezeryana almak istemişti o arkadaş özele gidiyordu hatta o olay sonrası burdaki konuşmalar üzerine banlanmalar olmuştu, o arkadaş başka bir doktora da göründü mü bu evrede bayram sonrasını bekleyecekti sanki

Çok geçmiş olsun canim. Haftan kacti? Belki enfeksiyonun varsa o ilerlemistr. Ben bikere yasadim kanamayi. Dr oyle demisti. Kanama alani vs yoktu 13 haftaliktm. Ama genede gorünmeyi ihmal etme. Iyi haberlerini bekliyoruz

tugcekb geçmiş olsun canım. 75 çok yüksek bir sancı değil mi? 100 zaten doğum sancısıymış. Gidince bizide haberdar et.

Bence anlayamamışsınız birbirinizi. Onlar insancıl ve anlayışlı yaklaşmamış sende muhtemelen stresin etkisindeydin. Kan grubunu bilmeden müdahale edemez, bilmediği durumda seni hasta olarak kabul edemez. O sırada allahım korusun birşey olsa ne vereceğini bilemez. Kan vermeyi reddettiğin için tedaviyide reddetmiş oluyorsun. Ama sana bunu anlatsaydı keşke. Gönülsüz yapılan her iş böyle oluyor.

Kizlar muayene oldum. Bebegin basi olmasi gerekenden asagidaymis biraz idrar torbasina baski yapiyormus. Dr bu haftada bu kadar asagida olmasini beklemeyiz dedi biraz erken dogum riski varmis. Dun gece zaten progesteron igne yapmislardi haftalik yaptircaksin dedi. Bayramdan sonra kontrole git yine dedi. Hepinize tesekkur ederim

Gözün aydın canım. Sen artık dinlenme moduna geç mutlaka. Bayram diye fink atma koru kendini olur mu? Dinlenince gerçekten iyi geliyor.

Evet canim 75 yuksek ama duzenli olmadigi icin onemsemedi doktor. Devlettekilerle anlasmazlik oldu evet ama zaten cok stresliydim bana prosedurun bu oldugunu soylemedi istemiyorsan imza ver dedi bende secenek sundugunu dusundugum icin tamam dedim. Neyse gecti gitti.

Çok geçmiş olsun canim. Haftan kacti? Belki enfeksiyonun varsa o ilerlemistr. Ben bikere yasadim kanamayi. Dr oyle demisti. Kanama alani vs yoktu 13 haftaliktm. Ama genede gorünmeyi ihmal etme. Iyi haberlerini bekliyoruz
32+3um bugun canim. Enfeksiyondan degilde dr agir kaldirmak ve bebegin basinin asagida olmasina bagladi arasira devami olabilir agir kaldirma dedi ama oglum 13 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…