2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen hiç üzme kendini iletişim hatası olmuş. Sen ve bebek iyisin ya o önemli. Fındıkkuşu size erken kavuşmak istedi sanırım ama daha günü var. Bende 32+4 üm. Yakınmışız

Oğluşuda bir müddet babası kaldırcak canımcığım napıcan az değil 13 kg.

32+3um bugun canim. Enfeksiyondan degilde dr agir kaldirmak ve bebegin basinin asagida olmasina bagladi arasira devami olabilir agir kaldirma dedi ama oglum 13 kg
Gecmis olsun canim bir muddet dikkat et bisey kalmamis haftan ileride zaten 3 hafta daha sıksan disini yeter nasipse. Bende cok agir kaldirdm bu ara. Kendimi frenlemem gerek..

Kizlar benim bugün randevum vardı yine, 34+6 bugün.
Tüm ölçüler 37. Haftayla uyumlu çıktı zaten önden gidiyordu hep bebek ama kafa 38+4 çıktı ya bugün çok önde değil mi? Doktor biraz iri kafalı olacak dedi ama ne biliyim içime kuşku düştü neredeyse 4 hafta önde, ben kafa ölçüsüne göre haftaya doguruyorum

Sıkıntılı olsa doktor söylerdi bence canım dert etme
Önde olsa dert geride olsa dert benim de karın çevresi geride ama dert etmiyorum artık

Bazı değerlerin çok fazla ilerde olması da sorun tabi ama seninkinde sıkıntılı bir durum olsa doktor söylerdi
O da şaşırdı kafasına aslında ama bişey demedi iri bir bebek dedi sadece sonrada haftaya görüşürüz dedi çıktık odasından. Biz sonradan ultrason kağıdına bakınca bu kadar ileri oldugunu gördük. Sezaryen diyip durdum burda ama ben istesemde normal doguramayacakmisim gibi zaten kilosu da 3kilo olmuş tosbikk yaa

Canım şekerin var mı?

Geçen kontrolde de bana aynısı oldu bir baktım başı 4 hafta önde ben şok. Bi telaş ettim ama bir sonraki kontrolde de haftasıyla uyumlu çıktı yani cihazlara güven olmuyor o an ne yakalarsa o. Kafa küçülecek değil de şimdi de 32 yken 36 haftalık çıkan kafa 34 oldu

Yok canım şeker yüklemesi de yaptırmıştım normal herşey. Ama bu ara çok tatlı yiyorum ilgisi olabilir mi?
Benimde yüklemede normaldi ama şuan insülin kullanılıyorum tatlı yemenle ilgisi olacağını düşünmüyorum ama kafa büyüklüğünü bazen şekere bağlayabiliyorlar. Veya cihazda hatalı olabilir oda bir seçenek. Farketmediğim zamanlarda şekerimin çok yükseldiği oluyormuş. Şimdi insülinle dengeledik. Hiç tedirgin olma minik kuzu azıcık tombik olacak ama ben senin yerinde olsam mutlaka endokrine görünürdüm. En azından için rahat eder

Hahah son yazdığına çok güldüm canım haftaya ne diyecek bana bakalimm
Doğum da her hafta öne geliyor böyle olunca onunda bir stresi sardı 15 temmuz yazıyor bu kez kagitta

Oyyy maşallah
Bana da hep iri diyorlardı bebek için üç hafta sonra başka şehirde başka hastaneye gittim tam günüyle uyumlu çıktı yani pek ultrasona da güvenmiyorum açıkçası

Oyyy maşallah
Bana da hep iri diyorlardı bebek için üç hafta sonra başka şehirde başka hastaneye gittim tam günüyle uyumlu çıktı yani pek ultrasona da güvenmiyorum açıkçası
Yok ona göre gelmiyo bebek büyüse de sata göre geliyor
Ya evet sizler böyle soyleyince bende çok ultrasona takılmamak gerektiğini anladım aslında.. ama eve gelince de bir telaşla ne olur ne olmaz diye doğum çantamın son eksiklerini de tamamlamaktan geri kalmadım

Canım geçmiş olsun da kan grubunu bilmiyorlar sonuçta acil bir durum gelişse kan takviyesi gerekse ne yapacak sağlıkçılar bu durum tedaviyi reddetmek oluyor yani.. kanaman olmuş zor bir gece yaşamışsın Rabbim korusun esirgesin ama alttan açıklık varmı diye muayene bile yapmışlar elbet canın acımıştır. Bir tüp bile gitmiyor kan grubunu öğrenmek için.. iyiki acil bir durum olmamış.. bebeğin nasıl iyi misiniz şimdi

Erkekmiydi canım senin bebiş

Konu konuşulmuş sonradan gördüm mesajları çok çok geçmiş olsun tekrardan inşallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…