- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.381
Aynen hiç üzme kendini iletişim hatası olmuş. Sen ve bebek iyisin ya o önemli. Fındıkkuşu size erken kavuşmak istedi sanırım ama daha günü var. Bende 32+4 üm. YakınmışızEvet canim 75 yuksek ama duzenli olmadigi icin onemsemedi doktor. Devlettekilerle anlasmazlik oldu evet ama zaten cok stresliydim bana prosedurun bu oldugunu soylemedi istemiyorsan imza ver dedi bende secenek sundugunu dusundugum icin tamam dedim. Neyse gecti gitti.
Gecmis olsun canim bir muddet dikkat et bisey kalmamis haftan ileride zaten 3 hafta daha sıksan disini yeter nasipse. Bende cok agir kaldirdm bu ara. Kendimi frenlemem gerek..32+3um bugun canim. Enfeksiyondan degilde dr agir kaldirmak ve bebegin basinin asagida olmasina bagladi arasira devami olabilir agir kaldirma dedi ama oglum 13 kg
Sıkıntılı olsa doktor söylerdi bence canım dert etmeKizlar benim bugün randevum vardı yine, 34+6 bugün.
Tüm ölçüler 37. Haftayla uyumlu çıktı zaten önden gidiyordu hep bebek ama kafa 38+4 çıktı ya bugün çok önde değil mi? Doktor biraz iri kafalı olacak dedi ama ne biliyim içime kuşku düştü neredeyse 4 hafta önde, ben kafa ölçüsüne göre haftaya doguruyorum
Evet ya ben de onu diyorum herkes geride olunca dert eder biz ilerde diyeSıkıntılı olsa doktor söylerdi bence canım dert etme
Önde olsa dert geride olsa dert benim de karın çevresi geride ama dert etmiyorum artık
geçmiş olsun canımSu anda devam etmiyor canim ama dun cok korktum burnum falan ucuklamis
Bazı değerlerin çok fazla ilerde olması da sorun tabi ama seninkinde sıkıntılı bir durum olsa doktor söylerdiEvet ya ben de onu diyorum herkes geride olunca dert eder biz ilerde diye
O da şaşırdı kafasına aslında ama bişey demedi iri bir bebek dedi sadece sonrada haftaya görüşürüz dedi çıktık odasından. Biz sonradan ultrason kağıdına bakınca bu kadar ileri oldugunu gördük. Sezaryen diyip durdum burda ama ben istesemde normal doguramayacakmisim gibi zatenBazı değerlerin çok fazla ilerde olması da sorun tabi ama seninkinde sıkıntılı bir durum olsa doktor söylerdi
Canım şekerin var mı?O da şaşırdı kafasına aslında ama bişey demedi iri bir bebek dedi sadece sonrada haftaya görüşürüz dedi çıktık odasından. Biz sonradan ultrason kağıdına bakınca bu kadar ileri oldugunu gördük. Sezaryen diyip durdum burda ama ben istesemde normal doguramayacakmisim gibi zatenkilosu da 3kilo olmuş tosbikk yaa
Yok canım şeker yüklemesi de yaptırmıştım normal herşey. Ama bu ara çok tatlı yiyorum ilgisi olabilir mi?Canım şekerin var mı?
Geçen kontrolde de bana aynısı oldu bir baktım başı 4 hafta önde ben şok. Bi telaş ettim ama bir sonraki kontrolde de haftasıyla uyumlu çıktı yani cihazlara güven olmuyor o an ne yakalarsa o. Kafa küçülecek değil de şimdi de 32 yken 36 haftalık çıkan kafa 34 olduKizlar benim bugün randevum vardı yine, 34+6 bugün.
Tüm ölçüler 37. Haftayla uyumlu çıktı zaten önden gidiyordu hep bebek ama kafa 38+4 çıktı ya bugün çok önde değil mi? Doktor biraz iri kafalı olacak dedi ama ne biliyim içime kuşku düştü neredeyse 4 hafta önde, ben kafa ölçüsüne göre haftaya doguruyorum
Benimde yüklemede normaldi ama şuan insülin kullanılıyorumYok canım şeker yüklemesi de yaptırmıştım normal herşey. Ama bu ara çok tatlı yiyorum ilgisi olabilir mi?
Hahah son yazdığına çok güldüm canımGeçen kontrolde de bana aynısı oldu bir baktım 4 hafta önde ben şok. Bi telaş ettim ama bir sonraki kontrolde de haftasıyla uyumlu çıktı yani cihazlara güven olmuyor o an ne yakalarsa o. Kafa küçülecek değil de şimdi de 32 yken 36 haftalık çıkan kafa 34 oldu
Oyyy maşallahO da şaşırdı kafasına aslında ama bişey demedi iri bir bebek dedi sadece sonrada haftaya görüşürüz dedi çıktık odasından. Biz sonradan ultrason kağıdına bakınca bu kadar ileri oldugunu gördük. Sezaryen diyip durdum burda ama ben istesemde normal doguramayacakmisim gibi zatenkilosu da 3kilo olmuş tosbikk yaa
Yok ona göre gelmiyo bebek büyüse de sata göre geliyorHahah son yazdığına çok güldüm canımhaftaya ne diyecek bana bakalimm
Doğum da her hafta öne geliyor böyle olunca onunda bir stresi sardı 15 temmuz yazıyor bu kez kagitta
Oyyy maşallah
Bana da hep iri diyorlardı bebek için üç hafta sonra başka şehirde başka hastaneye gittim tam günüyle uyumlu çıktıyani pek ultrasona da güvenmiyorum açıkçası
Ya evet sizler böyle soyleyince bende çok ultrasona takılmamak gerektiğini anladım aslında.. ama eve gelince de bir telaşla ne olur ne olmaz diye doğum çantamın son eksiklerini de tamamlamaktan geri kalmadımYok ona göre gelmiyo bebek büyüse de sata göre geliyor
Canım geçmiş olsun da kan grubunu bilmiyorlar sonuçta acil bir durum gelişse kan takviyesi gerekse ne yapacak sağlıkçılarGunaydin kizlar. Ben cok kotu bi gece gecirdim. Dun tam yatmaya hazirlanizken kanamam oldu hastaneye gittik hemen tabi o saatte dr yoktu ebe nst cekti 75 uzeri bi sanci cikti aciklik var mi diye bakti yoktu doktoru aradi dr igne yaptirdi yatis onerdi ama oraya yatis yapmak istemedim dr yok diye cunku dr gelirse ekstra yatis ucreti haric 2 bin aliyolar. Sonra kadin dogum hastanesine gittim o dr da yatis onerdi fakat yer yokmus. Ordan sehir hastanesine gittim kan grubum sistemde gorunmedigi icin kan almak istediler bende kan grubumu bildigimi kan vermek istemedigimi cunku yalnizken kan verdigimde stresten bayildigimi soyledim once tamam imza at o zaman istemiyorum diye dediler tamam dedim, imza atarken yazi yazdiriyolar kan vermek istemiyorum tedaviyi reddedip hastaneyi terkediyorum yazdirmak istediler bende kizdim tedaviyi reddediyorum mu dedim ben size izah ettim sizde tamam imza at verme dediniz dedim tartistik birazneyse nst bakalim o zaman dediler ordada 1-2 tane duzensiz sanci cikti sonra sinirlendim eve ciktim geldim. Yani parasiz devlet hastanesine gidiyoruz diye resmen gelen azarliyor giden azarliyor hastalari sinir oldum. Birazdan tekrar kendi her zaman gittigim hastaneye gidicem ama doktorumda izinde baska dr bakacak uzun oldu kusura bakmayin bdvye cevirdim burayi ic doktum
Erkekmiydi canım senin bebişKizlar benim bugün randevum vardı yine, 34+6 bugün.
Konu konuşulmuş sonradan gördüm mesajlarıCanım geçmiş olsun da kan grubunu bilmiyorlar sonuçta acil bir durum gelişse kan takviyesi gerekse ne yapacak sağlıkçılarbu durum tedaviyi reddetmek oluyor yani.. kanaman olmuş zor bir gece yaşamışsın Rabbim korusun esirgesin ama alttan açıklık varmı diye muayene bile yapmışlar elbet canın acımıştır. Bir tüp bile gitmiyor kan grubunu öğrenmek için.. iyiki acil bir durum olmamış.. bebeğin nasıl iyi misiniz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?