- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.401
Yok kuzum kız bebekErkekmiydi canım senin bebiş
Su an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarimCanım geçmiş olsun da kan grubunu bilmiyorlar sonuçta acil bir durum gelişse kan takviyesi gerekse ne yapacak sağlıkçılarbu durum tedaviyi reddetmek oluyor yani.. kanaman olmuş zor bir gece yaşamışsın Rabbim korusun esirgesin ama alttan açıklık varmı diye muayene bile yapmışlar elbet canın acımıştır. Bir tüp bile gitmiyor kan grubunu öğrenmek için.. iyiki acil bir durum olmamış.. bebeğin nasıl iyi misiniz şimdi
Çok geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş senin için dikkat edersen inslalah sorun olmaz diye düşünüyorum. Bebislerimiz kuveze girmeyecek şekilde zamanında sağlıkla gelsin inslalahSu an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarim
Çok geçmiş olsun canım o kanamanın verdiği panik bebeğe birşey olurmu korkusu hepsini bir anda yasamissin hastanelerden yanada şansın gülmemis umarım şuan iyisinizdir anlık bir durumdur umarım o kanamaGunaydin kizlar. Ben cok kotu bi gece gecirdim. Dun tam yatmaya hazirlanizken kanamam oldu hastaneye gittik hemen tabi o saatte dr yoktu ebe nst cekti 75 uzeri bi sanci cikti aciklik var mi diye bakti yoktu doktoru aradi dr igne yaptirdi yatis onerdi ama oraya yatis yapmak istemedim dr yok diye cunku dr gelirse ekstra yatis ucreti haric 2 bin aliyolar. Sonra kadin dogum hastanesine gittim o dr da yatis onerdi fakat yer yokmus. Ordan sehir hastanesine gittim kan grubum sistemde gorunmedigi icin kan almak istediler bende kan grubumu bildigimi kan vermek istemedigimi cunku yalnizken kan verdigimde stresten bayildigimi soyledim once tamam imza at o zaman istemiyorum diye dediler tamam dedim, imza atarken yazi yazdiriyolar kan vermek istemiyorum tedaviyi reddedip hastaneyi terkediyorum yazdirmak istediler bende kizdim tedaviyi reddediyorum mu dedim ben size izah ettim sizde tamam imza at verme dediniz dedim tartistik birazneyse nst bakalim o zaman dediler ordada 1-2 tane duzensiz sanci cikti sonra sinirlendim eve ciktim geldim. Yani parasiz devlet hastanesine gidiyoruz diye resmen gelen azarliyor giden azarliyor hastalari sinir oldum. Birazdan tekrar kendi her zaman gittigim hastaneye gidicem ama doktorumda izinde baska dr bakacak uzun oldu kusura bakmayin bdvye cevirdim burayi ic doktum
Durur durur canım içini ferah tut biraz daha dikka et kendine peki kanama ne için olmus onun hakkinda Bilgi edindin miSu an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarim
Neden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi drDurur durur canım içini ferah tut biraz daha dikka et kendine peki kanama ne için olmus onun hakkinda Bilgi edindin mi
Maşallah canımYok kuzum kız bebek
Oglun kac kilo cnm bende kızımı kucağıma aliyorum 14 15 kiloNeden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi dr
Sağol kuzum hepimizin kuzusu sağlıklı olsun da önden gidiyor geriden geliyor bunlari dert etmeyelim hiç birimizMaşallah canım
Sen dikkatli ol canimm çok geçmiş olsun ama kendini de sıkma çok ondan oldu bundan oldu diye, olacağı varmış öyle olmuş. Bundan sonra doğuma kadar yat dinlen keyif yap :)Neden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi dr
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah kanamanGunaydin kizlar. Ben cok kotu bi gece gecirdim. Dun tam yatmaya hazirlanizken kanamam oldu hastaneye gittik hemen tabi o saatte dr yoktu ebe nst cekti 75 uzeri bi sanci cikti aciklik var mi diye bakti yoktu doktoru aradi dr igne yaptirdi yatis onerdi ama oraya yatis yapmak istemedim dr yok diye cunku dr gelirse ekstra yatis ucreti haric 2 bin aliyolar. Sonra kadin dogum hastanesine gittim o dr da yatis onerdi fakat yer yokmus. Ordan sehir hastanesine gittim kan grubum sistemde gorunmedigi icin kan almak istediler bende kan grubumu bildigimi kan vermek istemedigimi cunku yalnizken kan verdigimde stresten bayildigimi soyledim once tamam imza at o zaman istemiyorum diye dediler tamam dedim, imza atarken yazi yazdiriyolar kan vermek istemiyorum tedaviyi reddedip hastaneyi terkediyorum yazdirmak istediler bende kizdim tedaviyi reddediyorum mu dedim ben size izah ettim sizde tamam imza at verme dediniz dedim tartistik birazneyse nst bakalim o zaman dediler ordada 1-2 tane duzensiz sanci cikti sonra sinirlendim eve ciktim geldim. Yani parasiz devlet hastanesine gidiyoruz diye resmen gelen azarliyor giden azarliyor hastalari sinir oldum. Birazdan tekrar kendi her zaman gittigim hastaneye gidicem ama doktorumda izinde baska dr bakacak uzun oldu kusura bakmayin bdvye cevirdim burayi ic doktum
Yok canım öyle düşünme önde olsada zamanını bekler bebişlerKizlar benim bugün randevum vardı yine, 34+6 bugün.
Tüm ölçüler 37. Haftayla uyumlu çıktı zaten önden gidiyordu hep bebek ama kafa 38+4 çıktı ya bugün çok önde değil mi? Doktor biraz iri kafalı olacak dedi ama ne biliyim içime kuşku düştü neredeyse 4 hafta önde, ben kafa ölçüsüne göre haftaya doguruyorum
Evet ultrasonlar yanılabiliyor zaten doğduğunda farklı kiloda doğuyormuş söylenendenOyyy maşallah
Bana da hep iri diyorlardı bebek için üç hafta sonra başka şehirde başka hastaneye gittim tam günüyle uyumlu çıktıyani pek ultrasona da güvenmiyorum açıkçası
13 kg canim 32+3 bugunOglun kac kilo cnm bende kızımı kucağıma aliyorum 14 15 kilo
Kac haftaliksin
Gecen hafta girdim ben ilk 32. HaftadaKızlar nst ye kaçıncı hafta giriliyor? Ben daha hiç girmedim acaba bir sonraki kontrole söylesem mi
Bana tam 36+0 a nst tarihi verildi canım 28 Temmuz daKızlar nst ye kaçıncı hafta giriliyor? Ben daha hiç girmedim acaba bir sonraki kontrole söylesem mi
Vallaha bende kaldirip indiriyorum ya korktum şimdi gecmis olsun cnm evdemisin şimdi13 kg canim 32+3 bugun
Saolasin canimm aminn hepimizinki sağlıkla vakitlice gelsin inşallahYok canım öyle düşünme önde olsada zamanını bekler bebişlerhayırlısıyla gelsinler az kalmış senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?