2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Su an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarim

Su an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarim
Çok geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş senin için dikkat edersen inslalah sorun olmaz diye düşünüyorum. Bebislerimiz kuveze girmeyecek şekilde zamanında sağlıkla gelsin inslalah

Çok geçmiş olsun canım o kanamanın verdiği panik bebeğe birşey olurmu korkusu hepsini bir anda yasamissin hastanelerden yanada şansın gülmemis umarım şuan iyisinizdir anlık bir durumdur umarım o kanama sancin veya açılman yoksa suan ne durumdasin okuyacam ileriyide nst de ki sancılarda belki o korku ve heyecanla artmış olabilir mi ki acaba

Durur durur canım içini ferah tut biraz daha dikka et kendine peki kanama ne için olmus onun hakkinda Bilgi edindin mi
Neden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi dr

Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah kanaman

Yok canım öyle düşünme önde olsada zamanını bekler bebişler hayırlısıyla gelsinler az kalmış senin

Oyyy maşallah
Bana da hep iri diyorlardı bebek için üç hafta sonra başka şehirde başka hastaneye gittim tam günüyle uyumlu çıktı yani pek ultrasona da güvenmiyorum açıkçası
Evet ultrasonlar yanılabiliyor zaten doğduğunda farklı kiloda doğuyormuş söylenenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…