2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar cok giremedim arefe telaşı malum. Toplu cevap yazmak istedim konusulanlara.
Ben nstye 28 de basladim. Normalde 30.dan sonra baslatiyomus doktorum ben biraz erken basladim. Bebek hareketleri benimde sertlesti kuvveti fazla olmaya basladi kilolarida artti kemikleride irilesti normal bence. Hatta son kontrolde pzt gunu doktora dedmki karnim agriyor ust karin bazen yatarken kasiklar cok agriyor diyorum. Dr dediki agri olmayan gebelik anormaldir. Agri varsa korkma dedi ama tabi agridan kasti duzensiz olan seyler. Sicaklar beni acayip etkilemeye basladi. Nemsiz bi yerde yasamama ragmen. Nemi olan yerdeki hamiş arkadaslarima Allah kolaylik versin....Hepinize simdiden iyi bayramlar

Anladım çok teşekkür ederim bilmiyordum ben ,daha nst ye bağlanmadim bebekler hareketli diyelim o zaman

Hepinizde benzer durumlar sıcaklar beni de benden alıyor nem den nefes almak hareket etmek çok zor oluyor Allah yardımcımız olsun

Yavrum ben namaz kılmıyorum ama ayakkabı bağlamak, çorap giymek gibi aktiviteler inanılmaz zor geliyor.
Sorma canım ben terlik ve sandalet giyiyorum sporları kaldırdım
Eşim giydiriyordu hamileliğin başından beri
Şimdi o da yok bir aydır
Terlik candır
Ama tabi işe giderken falan mecbur giyenler olur ayakkabı

Sorma canım ben terlik ve sandalet giyiyorum sporları kaldırdım
Eşim giydiriyordu hamileliğin başından beri
Şimdi o da yok bir aydır
Terlik candır
Ama tabi işe giderken falan mecbur giyenler olur ayakkabı
Benim o işte jdjjd kocam giydiriyor son dönemde kolum kadar çekçek aldım onunla giyiyorum hdjdjd büyük rahatlık

İyi yapmışsın terliğe geçmek istiyorum bende ama çalışırken olmuyor

Benim o işte jdjjd kocam giydiriyor son dönemde kolum kadar çekçek aldım onunla giyiyorum hdjdjd büyük rahatlık

İyi yapmışsın terliğe geçmek istiyorum bende ama çalışırken olmuyor
Aynen çalışanlar için terlik olmuyor tabi
Zaten ben evden bile çıkamıyorum doğru düzgün
Tuvalet sorunsalı yüzünden
İnanır mısınız geçen markete giderken bebeğin bezinden koydum kazaya mahal vermemek için dedim ne olur ne olmaz sıkışırım falan çok şükür sağ Salim geldik bebekten önce ben kullandım bezi

Aaa o kadar sık mı geliyor kuzum?
İyi yapmışsın minişten önce denemiş olmuşsun

Kızlar sizde bebek hareketleri böyle sert tekmeler oluyor mu benim oğlum günde o kadar sert birkaç tekme atıyor ki davul vurur gibi bu hareketlilikle erken mi gelir acaba diyorum

31.hafta hareketlerde zirve yapmıştı, gece bile ne oluyor ya diyerek uyandığımı hatırlıyorum
Şimdikerde daha sakin alanı azalmaya başladı sanırım

Akrabalarımda çok fazla gebe vardı ilk gebe kalanımız 5-6 hafta ilerideydi benden bugün haberini aldım ki doğum yapmış şimdi gözler ondan sonraki gebe kalanda ay çok heyecanlı sırayla şiştik şimdi sırayla pırtlatacağız Allah'ım hepimizin evladını sağlıkla zamanında kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Herkese iyi bayramlar şimdidennnn Seneye bu zamanlar bebişlerimizin doğum günleri yaklaşmış olacak inşallah

Kızlarr Şimdiden hepiniz bayramı mübarek olsun bayadır giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir benim 34h girdikten sonra hamilelik baya ağırlaştı benim sıpa biyerlerini birde kasıklarıma sokuyor bıçak saplanmış gibi ağrım oluyor karnımı dürtüyorum yer değiştirsin diye artık

Eklentiler

• BBEC5903-C2FF-4B15-9264-DA3C3C974D06.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 126
Aaa o kadar sık mı geliyor kuzum?
İyi yapmışsın minişten önce denemiş olmuşsun
Evet canım maalesef aşırı muzdaribim bu konuda
Hamilelikte beni en zorlayan şey bu oldu eve kapandım resmen ve tutamıyorum hiçbirşekilde
Geldiği an tuvalete gitmem gerekiyor
Gerçekten öyle oldu ondan önce ben kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…