- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.461
Önden sen doğracaksın artik arkandan ben gelirimHepimizin Bayramı mübarek olsun güzel annelerartık bayramdan sonraki haftalarda doğurmaya başlar bizim grup, alırız inşallah güzel ve mutlu haberleri
Hayırlısı sağlıklısıyla bakalım zamana bakarsak öyle ama belli de olmazÖnden sen doğracaksın artik arkandan ben gelirim
İyi bayramlarHerkese hayırlı mutlu bayramlar kızlarinşallah her biriniz iyisinizdir. Uzun zamandır bakamadım yine. Şimdi bi yoklayım sizleri dedim
Ben yurtdışında olduğum için, bütün akrabalar da türkiyede yapayalnız bayram geçiriyorum. Kızım kreşte, kocam bey uyuyorlar işe gidecek birkaç saate. Bugün 32+6 olduk ama hareket etmeyi geçtim oturup kalkmakta bile zorlanıyorum artık.Bir de böyle bir sıkıntı fenalaşma hissi oluşuyor sizlerde de oluyor mu o?
Kızımda çok daha rahat geçirmiştim ben bu haftaları. Şuan artık bir an evvel vakit gelsin dr doğurayım modundayım sıkıntı veriyor artık çok fena. Güya tadını çıkartçam diyordum ama tadı tuzu kalmadı
Zaman gectikce eycan basıyorHayırlısı sağlıklısıyla bakalım zamana bakarsak öyle ama belli de olmazbu işler bir bakmışız bizimkilerden evvel gelmek isteyenler olur kim bilir
İyi bayramlarsizi o kadar iyi anlıyorum ki . Ben de yurtdışındayım bayram yok buralarda insan bi buruk oluyor.
Bende 31+1 im ama zorlanmaya başladım normalde niyetim tek başıma da olsa gezmelere çıkmaktı ama doğursam artık daha kolay gezerim diye düşünüyorum
Aynen doğurunca başlıyo ya asıl yorgunluklar, şuan doğurunca dinleneceğimi düşünüyorum nedenseİyi bayramlarsizi o kadar iyi anlıyorum ki . Ben de yurtdışındayım bayram yok buralarda insan bi buruk oluyor.
Bende 31+1 im ama zorlanmaya başladım normalde niyetim tek başıma da olsa gezmelere çıkmaktı ama doğursam artık daha kolay gezerim diye düşünüyorum
Yaaaa maşallah çok tatlı, benim karnım yok yaygın böyle hamile gözüken hamisleri çok beğeniyorumGünaydın teyzelerimizzz kızlarla bayramınızı kutluyoruz bayramda doğurmamaya dikkat ediyoruzzz bayramdan sonra da kurbanlık koyunlar gibi sıraya giriyoruzz
Tansiyonun dusuyordur muhtemelen cnm. Arada benim de elimde kolumda hic guc kalmiyor, bakiyorum tansiyonum dusmus. Maden suyu ya da hafif tuz ekledigin bir ayran iyi gelecektir. Bi de ayaklarini bir yastikla yukseltmek faydali olur.Herkese hayırlı mutlu bayramlar kızlarinşallah her biriniz iyisinizdir. Uzun zamandır bakamadım yine. Şimdi bi yoklayım sizleri dedim
Ben yurtdışında olduğum için, bütün akrabalar da türkiyede yapayalnız bayram geçiriyorum. Kızım kreşte, kocam bey uyuyorlar işe gidecek birkaç saate. Bugün 32+6 olduk ama hareket etmeyi geçtim oturup kalkmakta bile zorlanıyorum artık.Bir de böyle bir sıkıntı fenalaşma hissi oluşuyor sizlerde de oluyor mu o?
Kızımda çok daha rahat geçirmiştim ben bu haftaları. Şuan artık bir an evvel vakit gelsin dr doğurayım modundayım sıkıntı veriyor artık çok fena. Güya tadını çıkartçam diyordum ama tadı tuzu kalmadı
Çok teşekkür ederimmYaaaa maşallah çok tatlı, benim karnım yok yaygın böyle hamile gözüken hamisleri çok beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?