- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.481
Dikkar et canim kendine su son zamanlarda ilk aylarda ki gibi daha dikkatlics davranmak lazım aman diyim ha gayret kızlar az kaldi gerçektenNeden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi dr
Ama bu göbüş çoookkk tatluuuuu yhaaaaGünaydın teyzelerimizzz kızlarla bayramınızı kutluyoruz bayramda doğurmamaya dikkat ediyoruzzz bayramdan sonra da kurbanlık koyunlar gibi sıraya giriyoruzz
Çook teşekkür ederizz taşıması da çook tatlııAma bu göbüş çoookkk tatluuuuu yhaaaa
Yenı okuyabılıyorım mesajlarıBende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsunay aman inşallah gerek kalmaz zaten de
Ah canımm bende öyle 2 hafta öncesine kadar aksam yatsıyı sadece oturarak kılıyordum gucum kalmıyordu sımdı her vakti oturarak kılıyorum. Çunku nefes nefese kalıyorum zorluyor bayaKızlar ben namaz kılarken çok zorlanmaya başladım siz de öyle mi
Bu yil kurbanlari biz de marketten aldik. Ben zaten kurbana hic elimi surmem normalde. Su an evin butun isi yemek filan esimde zaten. Bi de kurbanlarla ugrasip yorulmasini istemedim. Zaten erken dogum riskimiz de var, ne olacagi belli degildi. Kemiksiz et oldugu icin yine de daha kolay olur herhalde. Paylastirinca da pek bisey kalmaz zaten. Bizimki daha gelmedi, gelince gorecegiz.Herkese iyi bayramlar önceliklekurban kesenlerin ibadetini Allah kabul etsin bayram telaşına kapılıp kendinizi çok yormayın temalı bişeyler yazacaktım ki kendim nasıl uygulayacam bunu diye düşünmeye başladım.
Market zincirlerinden birinden kurbanımızı aldık bu sene, ben kulbaşı şeklinde falan hazır gelecek sanıyordum parçalayıp gönderiyorlarmış meğerse. İşin kötü tarafı yol yapmak istemedim için memlekete de gitmedik eşim ben ve etler kaldık öyleŞu bayram bi geçsin doğurana kadar full yatış artık söz verdim kendime
Bu yil kurbanlari biz de marketten aldik. Ben zaten kurbana hic elimi surmem normalde. Su an evin butun isi yemek filan esimde zaten. Bi de kurbanlarla ugrasip yorulmasini istemedim. Zaten erken dogum riskimiz de var, ne olacagi belli degildi. Kemiksiz et oldugu icin yine de daha kolay olur herhalde. Paylastirinca da pek bisey kalmaz zaten. Bizimki daha gelmedi, gelince gorecegiz.
Ayy evet yha ben biri taşırken canım çıktı da egilemiyorum falan seni suan canlandırdımda gözümün önünde gerçekten çok zorlayıcı he hareketlerini kısıtlıyordur ama doğunca ikiz düşüncesi coookda güzel yha inşallah uysal olurlarda canim bakımında falan kolay ve rahat bir süreç atlatırsın belli bir yaşlarına gelinceye kadarÇook teşekkür ederizz taşıması da çook tatlıı
Olurlar olurlar Allahın izniyle sağlıkla gelsinlerde hamileliğim zor geçti sonrası güzel olcak inanıyorumAyy evet yha ben biri taşırken canım çıktı da egilemiyorum falan seni suan canlandırdımda gözümün önünde gerçekten çok zorlayıcı he hareketlerini kısıtlıyordur ama doğunca ikiz düşüncesi coookda güzel yha inşallah uysal olurlarda canim bakımında falan kolay ve rahat bir süreç atlatırsın belli bir yaşlarına gelinceye kadar
İnşallah canım hepimiz tek düşüncesi şuan oOlurlar olurlar Allahın izniyle sağlıkla gelsinlerde hamileliğim zor geçti sonrası güzel olcak inanıyorum
Aynen ben de kalktım buralarda geziniyorumUyku düzenim iyice bitti, geceleri hep uyanığım. Ne olacak böyle
Canım32-33 lerde bende böyleydmm ama 35 olunca değişti işler gece uyumama kızım müsaade ediyor artıkUyku düzenim iyice bitti, geceleri hep uyanığım. Ne olacak böyle
Tesekkür ederim canim, doktor da bana kesin az su iciyorsundur demisti. Eger sürekli olan birsey degilse sivi eksikliginden kaynakli oldugunu söylemisti. Suyu artttirdim ama yasamaya devam ediyorum.. ayrani deniyim bi deTansiyonun dusuyordur muhtemelen cnm. Arada benim de elimde kolumda hic guc kalmiyor, bakiyorum tansiyonum dusmus. Maden suyu ya da hafif tuz ekledigin bir ayran iyi gelecektir. Bi de ayaklarini bir yastikla yukseltmek faydali olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?