2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Neden oldugu belli degil bi ihtimal surekli oglumu kucagima aldigim icin agir kaldirma dedi dr
Dikkar et canim kendine su son zamanlarda ilk aylarda ki gibi daha dikkatlics davranmak lazım aman diyim ha gayret kızlar az kaldi gerçekten

Herkese iyi bayramlar kızlarr Bizde kurban telaşı var yazamadım. Sabah 8 den beri bahçedeyiz çok yoruldum. İş yapmadım ama ellerim felan şişti iyce. Eve gidip dinleneceğim. Yarında bayram gezmesi yapacağız. İki tarafta aynı ilde olunca çok zor oluyor gerçekten. Şu bayramı atlatırsak rahatlayacağız inşallah

Herkese iyi bayramlar öncelikle kurban kesenlerin ibadetini Allah kabul etsin bayram telaşına kapılıp kendinizi çok yormayın temalı bişeyler yazacaktım ki kendim nasıl uygulayacam bunu diye düşünmeye başladım.

Market zincirlerinden birinden kurbanımızı aldık bu sene, ben kulbaşı şeklinde falan hazır gelecek sanıyordum parçalayıp gönderiyorlarmış meğerse. İşin kötü tarafı yol yapmak istemedim için memlekete de gitmedik eşim ben ve etler kaldık öyle Şu bayram bi geçsin doğurana kadar full yatış artık söz verdim kendime

Herkese hayırlı bayramlar kızlar
Bende daha şu gümüş kapak almadığım için çok mu kaygısızım diyordum sen kremi de almayacağım diyorsun ay aman inşallah gerek kalmaz zaten de
Yenı okuyabılıyorım mesajları bu gümüş kpak benide cok dusunduruyor illa almak gerekırmı acaba ya
Kızlar ben namaz kılarken çok zorlanmaya başladım siz de öyle mi
Ah canımm bende öyle 2 hafta öncesine kadar aksam yatsıyı sadece oturarak kılıyordum gucum kalmıyordu sımdı her vakti oturarak kılıyorum. Çunku nefes nefese kalıyorum zorluyor baya

Bu yil kurbanlari biz de marketten aldik. Ben zaten kurbana hic elimi surmem normalde. Su an evin butun isi yemek filan esimde zaten. Bi de kurbanlarla ugrasip yorulmasini istemedim. Zaten erken dogum riskimiz de var, ne olacagi belli degildi. Kemiksiz et oldugu icin yine de daha kolay olur herhalde. Paylastirinca da pek bisey kalmaz zaten. Bizimki daha gelmedi, gelince gorecegiz.

Allah kabul etsin. Büyükbaş kemiksiz küçükbaş kemikli geliyormuş. Bende yeni öğrendim. Son zamanlarda sırt ağrım oluyor ondan gözüm korktu biraz. Ev işlerinde hafif yemekte falan pratik şeyler yapmaya çalışıyorum bende. Eşimle yarı yarıya üstlendik işleri ama henüz tam alışamadı yeni düzene.

Erken doğum riski varsa siz hiç ellemeyin tabi, benim bu aya kadar çok rahat geçti şimdi birden kendimi kısıtlamaya tam alışamadım. Dr yasağı falan olmayınca duramıyor insan yerinde

Çook teşekkür ederizz taşıması da çook tatlıı
Ayy evet yha ben biri taşırken canım çıktı da egilemiyorum falan seni suan canlandırdımda gözümün önünde gerçekten çok zorlayıcı he hareketlerini kısıtlıyordur ama doğunca ikiz düşüncesi coookda güzel yha inşallah uysal olurlarda canim bakımında falan kolay ve rahat bir süreç atlatırsın belli bir yaşlarına gelinceye kadar

Olurlar olurlar Allahın izniyle sağlıkla gelsinlerde hamileliğim zor geçti sonrası güzel olcak inanıyorum

Tansiyonun dusuyordur muhtemelen cnm. Arada benim de elimde kolumda hic guc kalmiyor, bakiyorum tansiyonum dusmus. Maden suyu ya da hafif tuz ekledigin bir ayran iyi gelecektir. Bi de ayaklarini bir yastikla yukseltmek faydali olur.
Tesekkür ederim canim, doktor da bana kesin az su iciyorsundur demisti. Eger sürekli olan birsey degilse sivi eksikliginden kaynakli oldugunu söylemisti. Suyu artttirdim ama yasamaya devam ediyorum.. ayrani deniyim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…