2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin cnm hepimizinkini. Biz de kucuk keseriz normalde ama marketler keci kesmiyor, koyunu yiyemem diye cekindim. Mecbur buyuk aldik. Kemik isi de cok zor, bi yandan iyi olmus. Kurban isine alisik degilim, normal zamanda benim 2 saatte yapacagimi esim 10dkda yapar, becerikli biri degilim O yuzden hic girmiyorum. Su an zaten wcye bile ayagimi suruyerek offlaya pufflaya gidiyorum. Oturdugum yerden kalkarken bazen destege ihtiyacim oluyor. Ters donmus kaplumbaga gibi bazen kendimi hic duzeltemiyorum Şikayet gibi olmasin bu gebeligim iskence gibi geciyor, bulanti kusma bitti agrilar basladi 3.aydan beri, dayanacak takatim kalmiyor bazen agrilardan. 35, 36yi gorebilirsek, kes doktorcum diyecegim zaten Sen de kendini cok zorlama. Ben de oglumun mezuniyet toreni, balosu, alisverisi derken, bebegin utusu derken cok zorladim, hepsi ayni haftaya denk geldi, sonra erkenden sancilarim basladi.

İyi bayramlar kızlar, bizde de herkes gibi ilk gün kurban telaşı bayramlaşma ile falan geçti
Bizde de durum herkes sen otur sen hamilesin modunda
Kurban eti ilk gelince eşim ilgilendi hep zaten ben sadece dolaba istifledim onda bile eşim ben yaparım dedi ama benim içim rahat etmedi (ete falan elletmedi beni bende sağında solunda dolanıp durdum sonra da eşim ile çok gülmüştük, İnternette bir video vardı adam işe yarayacağım diye işin sağından dönüyor solundan dönüyordu ama sonuç olarak hiçbirşey yapmıyordu kendimi ona benzettim ve tabiki en çok ben yoruldum)

Bu arada temmuz anneleri yüzde 60ı dogurdu, bizde ağustos anaları olarak temmuz ortasş gibi başlarız gibi geliyor eksikleri olanlar bayram sonrası hızlansın derim

Uyku düzenim iyice bitti, geceleri hep uyanığım. Ne olacak böyle

Normalde uykusu ağır olan ben bile bu hale geldi isem normal uyku düzeni hafif olanları düşünemiyorum, Allah yardımcımız olsun
Bayram diye sabahtan annemi aradım annem diyor ki niye kalktın bu saatte saate tam bakmamışım

Bende gece uykuma aşırı düşkündüm. Gün içinde uyuyunca başım ağrırdı. Gece uykusunu alamazsam da sersem olurdum. Resmen oğluş beni düzensiz uykuya hazırladı. Artık ne zaman uyursam uyuyayım etkilenmiyorum. Ama gece uykusu namına birşey kalmadı. İşe giderken zor oluyor ama. Gün içinde uyuyamıyorum. Gece de ya aşırı yorgunluktan sızıyorum uyku değil o bildiğin sızmak ya da uyuyamayıp ertesi gün ruh gibi geziyorum. Neyseki az kaldı. 28 temmuz 37+0 olcak. Sıkabilsem dişimi de 37. Haftaya kadar çalışabilsem allahım yardımcımız olsun.

Hdjdj şaşırmıştır oda

Ayy ben hamileliğim rahat geçti diye hep öyle olucak sandım galiba. Elimde olsa pazarlık yapıcam bebişle 37 de gelsin diye ya 40. Haftaya kalırsa diye bi stres bastı beni. Yatsam olmuyor kalksam olmuyor tam olarak dediğin gibi ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyorum bende

Geceleri nasıl yatıyorsunuz cok zorlanmaya basladım uyuduğumda saat 4ü buluyor. Eskiden sola yatardım uyurdum smdi ne sağ ne sol. Oturarak uyumayı deniyorum onda da boynum ağrıyor. Uyandığımda kendimi yüz üstü yatar buluyorum sıkıntı olur mu acaba

Bende aynıyım. Sola yatınca eahat etmem gerekmiyor mu? Sola dönünce karnım ağrıyor. Uzun süre sağ sol yatmaktan zaten omuzlarım ve kalça kemiğim pert

Tam yüzüstü değildir canım o öyle yatamazsın. Sıkışacağı için miniştr yatırmaz seni. Böyle sola dönük üst bedenin yüz üstü ama karnın yan bir pozisyondur diye tahmin ediyorum. Bende aynı şekilde yatıyorum. Karnımda ağırlığım olmuyor. Seninde öyle mi?

Evet aynı başlarda tam sola yatınca çok rahat uyurdum sağa yatamazdım. Şimdi ne sol ne sağ evet aynı bende öyle yatıyorum tam yüz üstü değil hafif sola dönük tarif ettiğiniz gibi aynı. Ağırlık olmuyor ozaman. Arkama baya bi yastık koyup uyumayı deniyorum oturur pozisyonda onda da boynum tutuluyor napcaz bilemedim gercekten Allah yardımcımız olsun

Bende hamile yastığıyla yatıyorum o olmadan mümkün değil uyumam. Birde yüksek yatıyorum hafif ama oturur pozisyon denemedim zaten uyuyamam zaten yorgunluk var birde öyle olursa iyice mahvolurum diye düşünüyorum. O pozisyon bence sıkıntılı değil. Karın yan çünkü bacaklar ve üst gövde hafif dönük. Direkt omuz üstünde sola veya sağa yatmak mümkün değil ki bunca ay. Benim cidden omuzlarım düşüyor artık böyle yatmama rağmen. Birde tam üstünde yatsaydım ne olacaktı acaba?

Az kaldı neyseki çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Kizlar eşim 0 pozitif ben A pozitifim. Bizim aramizda kan uyusmalizigi veya rh uyumsuzlugu olmuyor dimi? Biyerde okudumda. Kan uyusmazligiyla Rh uyusmazligi ayni seyler mi farkli seylermi anlayamadm

Dible daha Giresun taraflarında olan bir şey. O yüzden biz yapmayız, ama Giresunlu yapan tanıdıklar var, lakin hiç yemedim.
Sen nerelisin canım? Aslında çok kolay yaz pilavı diye geçiyormuş başka yerlerde de ama ona domateste koyuyorlarmış hdjd hiç yemediysen cezbetmeyebilir ama ben baya sevmiştim damak tadıma uygun

Kizlar eşim 0 pozitif ben A pozitifim. Bizim aramizda kan uyusmalizigi veya rh uyumsuzlugu olmuyor dimi? Biyerde okudumda. Kan uyusmazligiyla Rh uyusmazligi ayni seyler mi farkli seylermi anlayamadm
Ben Ab +, de eşim 0+, hiç bir dr böyle bir şeyden bahsetmedi, iki tane sağlıklı doğumum var

Ben negatifim kocamda negatif. Bizde de yok. Ama ben negatifken kocam pozitif olsaydı bebeğin pozitif olma ihtimali olacağı için kan uyuşmazlığı olabilirdi. Tek risk anne negatifken babanın pozitif olduğu durumda oluşuyor.

Senin sormak istediğin muhtemelen abo uyuşmamazlığı. Sen 0 olsaydın risk olurdu ama a olduğun için olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sen 0 olsaydın bebek gidip a, b vs olsaydı uyuşmazlık olabilirdi. Ama bahar bence üzerinde durmakta fayda var hani doktora tekrar sormak için. Bebek 0 olabilir çünkü o zaman etkilenir mi diye gözden kaçmasın. Ama ben sadece anne 0 olursa oluyor diye biliyorum. baharrr34

Aynı şekilde eşim 0+ ben A+
Dr asistanına kan uyuşmazlığı yok değil mi diye sordu hayır dedi asistanı da. Ekstra bişey sormadı canım.

Zaten eşinle ikinizde pozitif olduğunuz için RH uyuşmazlığı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…