2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar eşim 0 pozitif ben A pozitifim. Bizim aramizda kan uyusmalizigi veya rh uyumsuzlugu olmuyor dimi? Biyerde okudumda. Kan uyusmazligiyla Rh uyusmazligi ayni seyler mi farkli seylermi anlayamadm
Kan uyuşmazlığı için senin anne olarak RH (-) olman lazım canım. Anne negatif, baba pozitif ise geçerli. Yani sizin aranızda öyle bir şey yok. Bizim de kan gruplarımız sizin gibi.

Ben uyuyorum ama 45dk-1saatte bir kalkmam gerekiyor. Kan dolasimindan mi yoksa kas veya kemik zayifligindan mi bilmiyorum, acayip bir agri oluyor. Sanki gunlerdir hic kipirdamadan yatmisim gibi yanim curumus gibi hissediyorum. Kalkinca zatrn mutlaka wcye gitmem gerekiyor. Kipirdadigim an tuvalete gitmem lazim, mesaneye baski yapiyor herhalde. Wcden sonra topalliya topalliya koridorda bir iki gidip geliyorum. O agri kramp benzeri sey acilsin diye. Bi suredir yatakta donmeyi hic becemedigim icin yatagin ayak ucuna yatiyorum. 1saat sonra orasi agriyip rahatsiz ediyor, hop wc sonra basucu. Basucu ayakucu derken bir saga bir sola yatmis oluyorum. Her kalktigimda sabah olsa diye saatin gozunun icine bakiyorum. Yatamama sebebiniz bebegin pozisyonu. Bazen sag cok rahat olutken, bazen eger sagda pozisyon aldiysa o tarafa yatmak agrili ve imkansiz oluyor.

Şunu okuyunca halime şükrettim ağrım sızım bu boyutta değil benim sadece uyuyamıyorum. Gık demem vallahi bundan sonra. Allahım senin yardımcın olsun. Çok çileli senin geceler o zaman

Sen nerelisin canım? Aslında çok kolay yaz pilavı diye geçiyormuş başka yerlerde de ama ona domateste koyuyorlarmış hdjd hiç yemediysen cezbetmeyebilir ama ben baya sevmiştim damak tadıma uygun
Trabzon canım, bizde yapılmaz yani dible, zorluğundan değil. Bilinmez öyle. Giresunlu bir tanıdığımız var, o çok yapar. Ben sadece deneme kısmına geçmedim. Eşim de ilk kez yedi bu sene, o sevdi örneğin. Domatesli duymadım hiç ama.

Bizde turşu kavurması yanına mısır ekmeği fln da doğrar bazıları.

Sagol festiim
Aa sordu demek ben genede tedbir amacli sorayim bakayim cnm hic aklima gelmedi bu zamana kdr

Biz bugün 35 haftalik olduk tam teyseleri zaman yaklastikca geriliyorum ve duygusalligım nirvana seviyesinde bu ara...Sabahlari dayak yemiş gibi halsiz uyaniyorum. Gece sol kalçam oyle aciyorki lavaboya topallayarak gidiyorum yada sabahlari uyandmda 1 2 saat topalliyorum sonradan duzeliyor yürüyüşüm. El uyuşmazligina girmiyorum bile. Sabahlari bisi dogramak bana iskence...

Uyku düzenim iyice bitti, geceleri hep uyanığım. Ne olacak böyle
Uykun mu gelmiyo bacım ağrılardan dolayı mı
Ay maşallahh panik atak krizleri bende de başladı Bahar hep 3-4 ay diye diye çok uzak geliyordu sol tarafa yatabiliyormusun ben yatamıyorum valla geceleri inleye inleye dönmeye çalışıyorum ay yaşlı neneler gibi oldukk ama hepsi geçicek nasipse buna sığınıyorum

Canisi bu ara psikolojikmen bende iyi degilim. Goruntulu yahut foto atsam hemen sey diyolar aa dogumun yaklasmis yuzunden belli. Bana goruntum ayni geliyo halbuki. Ama cevreden oyle denilince bi moralm bozuluyor demekki cok cirkinlestm diye ay ne bileyim esimle yuruyuse cikiyorum tık nefes kaliyorum 2 adimda. Istediklerimi giyemiyorum ay valla bi tuhafim bu ara ama az kaldi dedigin gibi canim

Elalemin ağzına kürekle vurucam. Bende kvde de kalıyorum 2-3 akşamdır sitede kadınlar görüp vah vah Allah kurtarsın diyorlar. Sanki kurtulmamız gereken bir şeymiş gibi. Doğumun yakın ne demekse 8 aylık hamileyiz tabi yakın. Büyüdü içimizdeki minikler kız organlarımız bile yer değiştirmiş uygulamada yazıyor bu sıcaklarda bide nefes nefese kalmamız çok normal onlar sağlıklı olsunlarda biz eski enerjimize dönücez nasıl olsa son ayımız doya doya bu görüntülerimizi hafızamıza kazıyalım bence

Benim de kasıklarımda inanılmaz baskı oluyor bşraz oturayım ayağa kalkamıyorum resmen yaşlılar gibi yürüyorum

Kizlar bu grupta hiç dogm yapan oldu mu kimler doğum yaptı.
Maalesef erken doğumlar oldu..
Şu an bir arkadaşımız var, ikiz annesi 32+ de doğurdu, bebekler küvezde, ama durumları iyi şükür. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Hepimizde zamanında, sağlıkla doğurmamız dileğiyle

Uyku düzenim iyice bitti, geceleri hep uyanığım. Ne olacak böyle
Beni de bugünlerde acayip uyku basıyor gün içinde. Ama çalıştığım için de uyuyamıyorum, şükür evden çalışıyorum onun rahatlığı var tabi ama. Ben de sıcaktan uyuyamıyorum geceleri. Çok sıcak buralar maalesef, hiç esmiyor. Klima da bir süreliğine açabiliyorsun, hasta olmamak adına.

Aynen az kaldı bunlar olacak tabi bu gunler gecer elbet Allahın izniyle. Sağlıcakla kucağımıza alalım

Merhaba, herkese iyi bayramlar
Fırsat buldukça buradaki yazılanları okuyorum, merak ettiğim soruların cevabını burada buluyorum, ağustos anneleri iyi ki var Ben 32 haftalık hamileyim ve birkaç gündür bebeğin hareketlerinde azalma var. Acaba bu haftalarda normal mi? Sizde de zaman zaman böyle oluyor mu?

Kızlar bu arada yatak olarak ne aldınız? Bu hafta almak istiyorum artık zamanı geldi geçiyor. 60×120 beşiğimiz.

Yataş Twiny var aklımda (iki taraflı, biri daha yumuşak). Burada da alan iki arkadaş vardı galiba. Çok mu ince bilemedim.

Bir tanıdığım ebebekten izabella ortopedik yaylı aldı. Twiny'e göre daha kalın. Yakından tutunca sert geldi sanki, Twiny yakından görme imkanım olmadı maalesef.

Var mi bu iki yatak hakkında fikriniz, veya önerebileceğiniz yatak?

Canım merhaba, bunu ara ara bazı arkadaşlarımız dile getiriyor. Bazen bebek farklı durduğu için çok hissetme imkanımız olmuyor. Ama sonuçta hissediyorsun dimi, günde birkaç kez? Içini ferah tut. Yer değiştirmiştir annesi.

Cevap için çok teşekkür ederim. Evet yemeklerden sonra yada uzandığımda hareketi oluyor ama kısa süreli ve daha zayıf gibi. Pozisyonuyla alakalı da olabilir evet onu düşünemedim.

Sanki beni anlatmışsın ayni durumdayım tek fark benim sağa kalçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…