- 1 Aralık 2022
- 66
- 128
- 8
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.541
Biz yataş cottonia aldık. 60x120 bizdeki de. Uzun süre kullanılacak sağlam ve güzel bir yatak. Bir bakın isterseniz.Canım merhaba, bunu ara ara bazı arkadaşlarımız dile getiriyor. Bazen bebek farklı durduğu için çok hissetme imkanımız olmuyor. Ama sonuçta hissediyorsun dimi, günde birkaç kez? Içini ferah tut. Yer değiştirmiştir annesi.
Ay ben bide mısır ekmeğini yoğurda doğrarım hdjdj seviyorum ya karadeniz yemekleriniTrabzon canım, bizde yapılmaz yani dible, zorluğundan değil. Bilinmez öyle. Giresunlu bir tanıdığımız var, o çok yapar. Ben sadece deneme kısmına geçmedim. Eşim de ilk kez yedi bu sene, o sevdi örneğin. Domatesli duymadım hiç ama.
Bizde turşu kavurması yanına mısır ekmeği fln da doğrar bazıları.
Tebrikler hemen göstermiş kayınvalideliliğini. Acaba iyi birşey dedim mi sanıyor anlamıyorum.Benim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç
Biz yataş baby blue star aldık. Çift yönlü bir tarafı yün bir tarafı normal. Hem yaz hem kış kullanımlı gibi. Baya içime sindi benim. Yaylı bir yatak baya sert ki önerilen sert olması. Ona da bakabilirsin.Kızlar bu arada yatak olarak ne aldınız? Bu hafta almak istiyorum artık zamanı geldi geçiyor. 60×120 beşiğimiz.
Yataş Twiny var aklımda (iki taraflı, biri daha yumuşak). Burada da alan iki arkadaş vardı galiba. Çok mu ince bilemedim.
Bir tanıdığım ebebekten izabella ortopedik yaylı aldı. Twiny'e göre daha kalın. Yakından tutunca sert geldi sanki, Twiny yakından görme imkanım olmadı maalesef.
Var mi bu iki yatak hakkında fikriniz, veya önerebileceğiniz yatak?
Uykum gelmiyor bebeğim. Miniş oğluşumda gece hareketleniyor bir başlıyoruz gece 2 de sabaha kadar. Tekmelerine sağlık hdjdjUykun mu gelmiyo bacım ağrılardan dolayı mı
Beni de bugünlerde acayip uyku basıyor gün içinde. Ama çalıştığım için de uyuyamıyorum, şükür evden çalışıyorum onun rahatlığı var tabi ama. Ben de sıcaktan uyuyamıyorum geceleri. Çok sıcak buralar maalesef, hiç esmiyor. Klima da bir süreliğine açabiliyorsun, hasta olmamak adına.
Sende benim gibi kucağında yastıkla oda oda gezenlerden misin?
İyi bayramlar kızlar, bizde de herkes gibi ilk gün kurban telaşı bayramlaşma ile falan geçti
Bizde de durum herkes sen otur sen hamilesin modunda
Kurban eti ilk gelince eşim ilgilendi hep zaten ben sadece dolaba istifledim onda bile eşim ben yaparım dedi ama benim içim rahat etmedi (ete falan elletmedi beni bende sağında solunda dolanıp durdum sonra da eşim ile çok gülmüştük, İnternette bir video vardı adam işe yarayacağım diye işin sağından dönüyor solundan dönüyordu ama sonuç olarak hiçbirşey yapmıyordu kendimi ona benzettim ve tabiki en çok ben yoruldum)
Bu arada temmuz anneleri yüzde 60ı dogurdu, bizde ağustos anaları olarak temmuz ortasş gibi başlarız gibi geliyor eksikleri olanlar bayram sonrası hızlansın derim
Sorma her konu hakkında fikir sahibiAy ben bide mısır ekmeğini yoğurda doğrarım hdjdj seviyorum ya karadeniz yemeklerinio sırasa anteplilerin gözü yaşlı
Tebrikler hemen göstermiş kayınvalideliliğini. Acaba iyi birşey dedim mi sanıyor anlamıyorum.
Biz yataş baby blue star aldık. Çift yönlü bir tarafı yün bir tarafı normal. Hem yaz hem kış kullanımlı gibi. Baya içime sindi benim. Yaylı bir yatak baya sert ki önerilen sert olması. Ona da bakabilirsin.
Allah korusun ne dediklerini bilmiyorlar cidden. Ya işte ortaya atıyorlar birşey tutarsa haa ben bildim tutmazsa zaten unutulup gidiyor (öyle sanıyorlar)Sorma her konu hakkında fikir sahibidedim Allah korusun iki hafta sonra doğsa küveze girer daha ciğerleri bile gelişmedi
Benim halimden belliymiş doğum yakınmışAllahım ölücüümmmm
Siz anteplimsnz:)Allah korusun ne dediklerini bilmiyorlar cidden. Ya işte ortaya atıyorlar birşey tutarsa haa ben bildim tutmazsa zaten unutulup gidiyor (öyle sanıyorlar)
Hep negatif negatif konuşmalar gıcık oluyorum böyle şeylere. Ama bunu da genelde erkek anneleri yapıyor. Kığğğzz tövbest noluyo bana anlamıyorum nazara geldi erkek analığım hdhdh
Evet varya benim annem hep motive edicidir hiç ağzından kötü birşey duymam beni sakinleştirir birşey olduğundaAllah korusun ne dediklerini bilmiyorlar cidden. Ya işte ortaya atıyorlar birşey tutarsa haa ben bildim tutmazsa zaten unutulup gidiyor (öyle sanıyorlar)
Hep negatif negatif konuşmalar gıcık oluyorum böyle şeylere. Ama bunu da genelde erkek anneleri yapıyor. Kığğğzz tövbest noluyo bana anlamıyorum nazara geldi erkek analığım hdhdh
Bazen hamile degilmisim gibi hissediyorum. O kdr sessiz ve karnim yumusamis oluyorki icerde nasil bu kdr gizleniyor diyorumMerhaba, herkese iyi bayramlar
Fırsat buldukça buradaki yazılanları okuyorum, merak ettiğim soruların cevabını burada buluyorum, ağustos anneleri iyi ki varBen 32 haftalık hamileyim ve birkaç gündür bebeğin hareketlerinde azalma var. Acaba bu haftalarda normal mi? Sizde de zaman zaman böyle oluyor mu?
Ay o kalca agrisi cok berbat degil mi? Sanki orami oymuşlar gibi oyle bi rahatsizlk. Hele o aciyla yatakta dönmesi berbat bir hisSanki beni anlatmışsın ayni durumdayım tek fark benim sağa kalçam
Demek ki bizim kız da uykucuBazen hamile degilmisim gibi hissediyorum. O kdr sessiz ve karnim yumusamis oluyorki icerde nasil bu kdr gizleniyor diyorumama gün icinde gece ve sabah cok sessizse öglen ve ogleden sonra mutlaka cok hareketli oluyor. Bazende tam tersi. Gece ve sabah hareketli hatta nasil hic uyumuyor diyorum. Öglen ve sonrasi sessizlesiyor bende 35teyim. Yerleri daraldi normal bence. Bide gecen okudum. Artik ram uykusuna geciyolarmis yani derin uykuda olabiliyorlarmis
Evet benim de eskisi kadar hareketli ve güçlü değil tekmeleriBazen hamile degilmisim gibi hissediyorum. O kdr sessiz ve karnim yumusamis oluyorki icerde nasil bu kdr gizleniyor diyorumama gün icinde gece ve sabah cok sessizse öglen ve ogleden sonra mutlaka cok hareketli oluyor. Bazende tam tersi. Gece ve sabah hareketli hatta nasil hic uyumuyor diyorum. Öglen ve sonrasi sessizlesiyor bende 35teyim. Yerleri daraldi normal bence. Bide gecen okudum. Artik ram uykusuna geciyolarmis yani derin uykuda olabiliyorlarmis
Benim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç
Değilim ama mutfağına bayılırım. Hep çiğköfte yapabilen bir koca istemişimdir jdjdjd ama kısmet olmadı kocam karadenizliSiz anteplimsnz:)
Yeri daralıyor annesi artık.Evet benim de eskisi kadar hareketli ve güçlü değil tekmeleri
Evet canım yeni çıktı tayin yerleştim ben alt üst oturuyoruz maalesefCanım senin tayin yeni çıktı da daha yeni kayınvaliden ile altlı üstlü oturmayacak mıydın? Eğer hatırladığım dogru kişi isen ve kayın validen de böyle ise çok eğlenceli zamanlar seni bekliyor
Ay Allahım şifa versinnn inşallahKızlar diş ağrısından uyuyamıyorum çenem kilitlendi resmen sağ tarafım felç
Uff hemde nasıl gece wc kalkıyorum bi göz açık bi göz kapalı topalaya topalayaAy o kalca agrisi cok berbat degil mi? Sanki orami oymuşlar gibi oyle bi rahatsizlk. Hele o aciyla yatakta dönmesi berbat bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?