2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biz yataş cottonia aldık. 60x120 bizdeki de. Uzun süre kullanılacak sağlam ve güzel bir yatak. Bir bakın isterseniz.

Ay ben bide mısır ekmeğini yoğurda doğrarım hdjdj seviyorum ya karadeniz yemeklerini o sırasa anteplilerin gözü yaşlı
Benim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç
Tebrikler hemen göstermiş kayınvalideliliğini. Acaba iyi birşey dedim mi sanıyor anlamıyorum.
Biz yataş baby blue star aldık. Çift yönlü bir tarafı yün bir tarafı normal. Hem yaz hem kış kullanımlı gibi. Baya içime sindi benim. Yaylı bir yatak baya sert ki önerilen sert olması. Ona da bakabilirsin.

Uykun mu gelmiyo bacım ağrılardan dolayı mı
Uykum gelmiyor bebeğim. Miniş oğluşumda gece hareketleniyor bir başlıyoruz gece 2 de sabaha kadar. Tekmelerine sağlık hdjdj

Son dönemde 2-3 kere dizim kilitlendi neden oldu noldu bilmiyorum ama öyle büyük ağrılarım yok benim. Uyuşmalar, omuz ağrıları o kadar normalleşti ki onu ağrıdan saymıyorum hdjd

Gün içinde bende uyuma ihtiyacı hissediyorum. Yorgunluk çöküyor sanırım. Zaten 1. Trimester gibiymiş ya o konuda 3. Trimester. Uyku ve yorgunluk hali geri döndü. Ya zaten en büyük sorgulama sebebim bu. Nasıl bir planlama hatası yaptıkta ağustosun orta göbeğinde doğuracak kadar günü saptırdık anlamıyorum hdjdj yapcaktık haziranda. Doğacaktı mart-nisan gibi ohhh. 2. Bebeğimi öyle yapıcam, büyük ders oldu hdjdj

Klima birde havanın kalitesini düşürüyor ya ona gıcık oluyorum ama yinede gönlümün efendisi iyiki var

Sende benim gibi kucağında yastıkla oda oda gezenlerden misin?

Ben eringeçgillerdenim bebişim. Hayatta kalkıp oda oda gezemem hdjdj wc ye zor kalkıyorum

Minnoş kayınvaliden ile kurbanın kesildiği yerdeki kadın eşine elletme iz yapar demiş udjdjdj ben zaten mide bulantısıyla geçirdim bu iki günü o kadar et ve kokusu ay yine fenalaşıyorum kenarda oturdum. Getir götür poşet aç işleri yaptım. Birde kadaba vermiştik etleri kessin etsin diye vermesek nolcakmışız ben bilmiyorum. Kendisi halledenlere saygım sonsuz. Neyse velhasıl ben hiç ellemedim iz kalır diye kocam carlayıp durdu hdjdj ama sanırsın üzerimden 10 ton et geçti hepsini kestim öyle bir yorgunluk.

Ya temmuz annelerini okuyunca benim içime birşeyler oluyor. Anam biz çok naif bir grubuz bence hdjdjd kimse kötü hikaye anlatmıyor. Etkilenmesin kimse diye cidden çok düşünceliyiz. Onlar herşeyi anlatıyor ben okuyamıyorum hdjdj moralim bozuluyor. Zaten eserekliyim doğuma karşı bide okuyup üzülüyorum. Biri yazmış bilmem nereme kadar dikiş var diye okudum ve kapattım artık okumicam. Ama onlar adına çok kutluyum evlatlarını sağlıkla kucaklarına aldılar maşallah. Darısı başımıza

Dediğin gibi bizde muhtemelen temmuzun ikinci yarısından sonra diziliriz sıraya. Benim ağustos ortası daha çok var ama ağustos başı olanlar sanki temmuza kayarmış gibi geliyor banada.

Sorma her konu hakkında fikir sahibi dedim Allah korusun iki hafta sonra doğsa küveze girer daha ciğerleri bile gelişmedi
Benim halimden belliymiş doğum yakınmış Allahım ölücüümmmm

Sorma her konu hakkında fikir sahibi dedim Allah korusun iki hafta sonra doğsa küveze girer daha ciğerleri bile gelişmedi
Benim halimden belliymiş doğum yakınmış Allahım ölücüümmmm
Allah korusun ne dediklerini bilmiyorlar cidden. Ya işte ortaya atıyorlar birşey tutarsa haa ben bildim tutmazsa zaten unutulup gidiyor (öyle sanıyorlar)

Hep negatif negatif konuşmalar gıcık oluyorum böyle şeylere. Ama bunu da genelde erkek anneleri yapıyor. Kığğğzz tövbest noluyo bana anlamıyorum nazara geldi erkek analığım hdhdh

Siz anteplimsnz:)

Evet varya benim annem hep motive edicidir hiç ağzından kötü birşey duymam beni sakinleştirir birşey olduğunda
Ama kayınvalidem tam tersi ya
İnşallah sütün olur inşallah normal doğurabilirsin falan diyo normal doğurabileceğime inancı yok zaar

Bazen hamile degilmisim gibi hissediyorum. O kdr sessiz ve karnim yumusamis oluyorki icerde nasil bu kdr gizleniyor diyorum ama gün icinde gece ve sabah cok sessizse öglen ve ogleden sonra mutlaka cok hareketli oluyor. Bazende tam tersi. Gece ve sabah hareketli hatta nasil hic uyumuyor diyorum. Öglen ve sonrasi sessizlesiyor bende 35teyim. Yerleri daraldi normal bence. Bide gecen okudum. Artik ram uykusuna geciyolarmis yani derin uykuda olabiliyorlarmis

mydreams93 amann canim dedigin gibi patavatsiz bunlar...kendimize gelecegiz insallah dogumdan sonraki ilk iki uc ayinda zorluguna kendimi alistirdm suan. Ama illaki sonbaharda kendimizi toplamis olacagiz alisacagiz insallah inaniyorum

Demek ki bizim kız da uykucu Hamile değilmişim hissi bende de sabahları oluyor, karnım daha küçük daha rahatım gibi, ama öğleden sonra her şey değişiyor

Evet benim de eskisi kadar hareketli ve güçlü değil tekmeleri

Benim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç

Canım senin tayin yeni çıktı da daha yeni kayınvaliden ile altlı üstlü oturmayacak mıydın? Eğer hatırladığım dogru kişi isen ve kayın validen de böyle ise çok eğlenceli zamanlar seni bekliyor

Evet canım yeni çıktı tayin yerleştim ben alt üst oturuyoruz maalesef
Çok eğleneceğiz çok lohusa psikolojisiyle inşallah soluğu mahkemede almayız eşimle
Hiç sevmem böyle şeyleri bozuyorum bozduğum halde devam etmez artık umarım
İyiyken iyi çok yardımcı oluyor bana her konuda ama ah çenesi işte tutamıyor kendini saçmalıyor bazen

Ay o kalca agrisi cok berbat degil mi? Sanki orami oymuşlar gibi oyle bi rahatsizlk. Hele o aciyla yatakta dönmesi berbat bir his
Uff hemde nasıl gece wc kalkıyorum bi göz açık bi göz kapalı topalaya topalaya wc yolunu arıyorum yataktan kalksamda yürümesi daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…