- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.561
Canım çatlak kremi sür günde 2-3 kez, gerildiği için nemlendirmeyince benim de kaşınıyorGünaydınnn kızlarrr ah şu karnım cok kasınıyorr hıc yasayan varmıKlima karsısındayım terliyorumm yahuuu bide uykunun tadını cıkarn derler nasıl uyuyalımm
Canım hamilelikte dişçiye gidilebiliyormuş sanırım. Diş çok zor. Parol iç hemenKızlar diş ağrısından uyuyamıyorum çenem kilitlendi resmen sağ tarafım felç
Günaydın herkeseUykular haram olduGünaydın güzel anneler
Bayram çok ama çok yorucu elimi birseye sürmesemde 2 yaşındaki kızım beni o kadar yoruyor ki bir tosunu ben kesip halletsem bu kadar yorulmam . Doğum yaklaştıkça bana daha da düşkün oldu
2 Gecedir bacaklarima kramp giriyor çok kötü birşey toplasan 3 saat uyumuyorum
Sizler nasılsınız pek girip okuyamıyorum anladığım kadarıyla hepimiz uykudan dertliyiz
Canım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diyeCanım hamilelikte dişçiye gidilebiliyormuş sanırım. Diş çok zor. Parol iç hemen
Ben twiny aldım fena değil. Bebeklere yaylı yatak olmaz canım omurga grlişimi için iyi değil. Orta sert yatak olmalı. Twiny çift taraflı bir tarafı yenidoğan için daha sert üretilmişKızlar bu arada yatak olarak ne aldınız? Bu hafta almak istiyorum artık zamanı geldi geçiyor. 60×120 beşiğimiz.
Yataş Twiny var aklımda (iki taraflı, biri daha yumuşak). Burada da alan iki arkadaş vardı galiba. Çok mu ince bilemedim.
Bir tanıdığım ebebekten izabella ortopedik yaylı aldı. Twiny'e göre daha kalın. Yakından tutunca sert geldi sanki, Twiny yakından görme imkanım olmadı maalesef.
Var mi bu iki yatak hakkında fikriniz, veya önerebileceğiniz yatak?
Allah yardımcın olsun canım çocukla zor olur tabi bende çocuk olmamasına rağmen gün sonunda çok yorgun hissediyorum.Uykular haram olduGünaydın güzel anneler
Bayram çok ama çok yorucu elimi birseye sürmesemde 2 yaşındaki kızım beni o kadar yoruyor ki bir tosunu ben kesip halletsem bu kadar yorulmam . Doğum yaklaştıkça bana daha da düşkün oldu
2 Gecedir bacaklarima kramp giriyor çok kötü birşey toplasan 3 saat uyumuyorum
Sizler nasılsınız pek girip okuyamıyorum anladığım kadarıyla hepimiz uykudan dertliyiz
Benim göğüslerimin altı çok kaşınıyor sanırım sıcaktan pişik oldu yaGünaydınnn kızlarrr ah şu karnım cok kasınıyorr hıc yasayan varmıKlima karsısındayım terliyorumm yahuuu bide uykunun tadını cıkarn derler nasıl uyuyalımm
Ben ilk hamileligimde dis cektirdim canim sadece ilk 12 hafta bisey yapamiyorlar 12. Haftanin dolmasini beklemistim sonra cekildiCanım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diyehiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık
Kızlar diş ağrısından uyuyamıyorum çenem kilitlendi resmen sağ tarafım felç
Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
Ben de öyleyim ha gayret kalkıyorum ha gayret gidiyorum sonrası zaten zar zor Uygun pozisyon bulup yatıyorumUff hemde nasıl gece wc kalkıyorum bi göz açık bi göz kapalı topalaya topalayawc yolunu arıyorum yataktan kalksamda yürümesi daha zor oluyor
Bende de sabah dümdüz akşama kadar giderek şişiyorDemek ki bizim kız da uykucuHamile değilmişim hissi bende de sabahları oluyor, karnım daha küçük daha rahatım gibi, ama öğleden sonra her şey değişiyor
Benim de bir buçuk aydan az zaman var etrafımdaki birkaç kişi belli doğum yakın Ağustos u beklemez o temmuz da gelir haberin olsun diyor ama doktor a göre doğum belirtisi yok zaten erken şuan ama konuşuyor işteBenim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Kuzum geçen birine daha tavsiye etmiştim ağrı üzerinde çok etkili bir yöntem sarımsağı 2 ye böl agrıyan dişin dibine üstüne dogru koy, inan ilaç gibi kesecek ağrıyı
36. Haftada. SizKızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
Kullandığın bir yağ var mı? Alerji yapabiliyor bioil tarzıArkadaşlar karnımın alt kısmı böyle oldu kaşınıyor sadece alt kısmı yaşayan var mı?
Benim tüp bebek doktorum 32.hafta demisti ama simdi gittiğim doktor bırak artık dedi. Tatilde memlekette bir doktora gittim o da 35.haftaya kadar dedi. Ben ilk baştaki doktorumun tavsiyesine uymam 32 de birakcam.Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?