2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydınnn kızlarrr ah şu karnım cok kasınıyorr hıc yasayan varmı Klima karsısındayım terliyorumm yahuuu bide uykunun tadını cıkarn derler nasıl uyuyalımm
Canım çatlak kremi sür günde 2-3 kez, gerildiği için nemlendirmeyince benim de kaşınıyor

Uykular haram oldu Günaydın güzel anneler
Bayram çok ama çok yorucu elimi birseye sürmesemde 2 yaşındaki kızım beni o kadar yoruyor ki bir tosunu ben kesip halletsem bu kadar yorulmam . Doğum yaklaştıkça bana daha da düşkün oldu
2 Gecedir bacaklarima kramp giriyor çok kötü birşey toplasan 3 saat uyumuyorum
Sizler nasılsınız pek girip okuyamıyorum anladığım kadarıyla hepimiz uykudan dertliyiz

Günaydın herkese bendende al o kadar. Şu bayram bitseydi. Kocam peşinden sürükleyip duruyor. İki gündür sokaktaydık. Heryerim şişti. Çay götür getir perişan oldum. Bayramlardan nefret ediyorum

Canım hamilelikte dişçiye gidilebiliyormuş sanırım. Diş çok zor. Parol iç hemen
Canım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye hiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık

Ben twiny aldım fena değil. Bebeklere yaylı yatak olmaz canım omurga grlişimi için iyi değil. Orta sert yatak olmalı. Twiny çift taraflı bir tarafı yenidoğan için daha sert üretilmiş

Allah yardımcın olsun canım çocukla zor olur tabi bende çocuk olmamasına rağmen gün sonunda çok yorgun hissediyorum.
Deliksiz uyumak dinlenmiş uyanmak falan bunları unuttuk artık

Günaydınnn kızlarrr ah şu karnım cok kasınıyorr hıc yasayan varmı Klima karsısındayım terliyorumm yahuuu bide uykunun tadını cıkarn derler nasıl uyuyalımm
Benim göğüslerimin altı çok kaşınıyor sanırım sıcaktan pişik oldu ya
Bi de göğüslerim de kaşınıyor yanıyor böyle alev alıyor sanki

Canım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye hiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık
Ben ilk hamileligimde dis cektirdim canim sadece ilk 12 hafta bisey yapamiyorlar 12. Haftanin dolmasini beklemistim sonra cekildi

Arkadaşlar karnımın alt kısmı böyle oldu kaşınıyor sadece alt kısmı yaşayan var mı?

Eklentiler

• 8896CD4B-8515-4132-B434-AC37A71EDB9E.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?

Kızlar diş ağrısından uyuyamıyorum çenem kilitlendi resmen sağ tarafım felç

Çok geçmiş olsun
Kuzum geçen birine daha tavsiye etmiştim ağrı üzerinde çok etkili bir yöntem sarımsağı 2 ye böl agrıyan dişin dibine üstüne dogru koy, inan ilaç gibi kesecek ağrıyı

Kızlar 32+3 m bir anda aşırı ayaklarım da ödem oluştu üç dört gündür ve karnımda bebek büyüdüğü için baski var zor nefes alıyorum ayaklarım çok ağrıyor ve aşırı sıcak basıyor bana pazartesi kontrolüm var inşallah normal belirtilerdir bunlar

Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?

Canım kişiye göre değişiyor ama 37 gibi coraspin, doğumdan 2 gün öncesi kan sulandırıcı iğne bırakılacak diye biliyorum

Uff hemde nasıl gece wc kalkıyorum bi göz açık bi göz kapalı topalaya topalaya wc yolunu arıyorum yataktan kalksamda yürümesi daha zor oluyor
Ben de öyleyim ha gayret kalkıyorum ha gayret gidiyorum sonrası zaten zar zor Uygun pozisyon bulup yatıyorum
Demek ki bizim kız da uykucu Hamile değilmişim hissi bende de sabahları oluyor, karnım daha küçük daha rahatım gibi, ama öğleden sonra her şey değişiyor
Bende de sabah dümdüz akşama kadar giderek şişiyor
Benim kayınvalidem de dün akşam diyo
Ben anlıyorum senin iki haftan kalmış doğuma
Dedim ne iki haftası daha bir aydan fazla var benim doğumuma ağzını hayra aç
Benim de bir buçuk aydan az zaman var etrafımdaki birkaç kişi belli doğum yakın Ağustos u beklemez o temmuz da gelir haberin olsun diyor ama doktor a göre doğum belirtisi yok zaten erken şuan ama konuşuyor işte

Çok geçmiş olsun
Kuzum geçen birine daha tavsiye etmiştim ağrı üzerinde çok etkili bir yöntem sarımsağı 2 ye böl agrıyan dişin dibine üstüne dogru koy, inan ilaç gibi kesecek ağrıyı
Sağol canım
Ama hangi dişim ağrıyor bilemiyorum sağ taraftakiler alt ve üst komple ağrıyor

Benim tüp bebek doktorum 32.hafta demisti ama simdi gittiğim doktor bırak artık dedi. Tatilde memlekette bir doktora gittim o da 35.haftaya kadar dedi. Ben ilk baştaki doktorumun tavsiyesine uymam 32 de birakcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…