- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.581
32+0 da bırakıcam ama iğneye doğuma 12 saat kalınca kes dediKızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
Banu çiftçi Uygulamasında diş yaptırılabileceğini yazmıştı canım doktoruna sor benceCanım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diyehiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık
Tansiyonun kaç ölçüm yaptır canım bakalım kaç tansiyonKızlar 32+3 m bir anda aşırı ayaklarım da ödem oluştu üç dört gündür ve karnımda bebek büyüdüğü için baski var zor nefes alıyorum ayaklarım çok ağrıyor ve aşırı sıcak basıyor bana pazartesi kontrolüm var inşallah normal belirtilerdir bunlar
Sen neden kullanıyorsun cnm32+0 da bırakıcam ama iğneye doğuma 12 saat kalınca kes dedi
Sorayım canım sağolBanu çiftçi Uygulamasında diş yaptırılabileceğini yazmıştı canım doktoruna sor bence
32+0 da veriyor doktorlar. Bazıları başlangıç tarihini manipüle ederek 32+0 iken daha erkenmiş gibi gösteriyormuş ama onunda riski eğer dayanamazsanız 37 ye kadar daha fazla çalışmış oluyorsunuz. Doktora bağlı biraz.Selam kızlar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Ben eylül annelerinden yazıyorum size , daha erken haftalardasınızdır biliyorsunuzdur diye.. Aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz? Doğum sonrasına maksimum aktarım yapmak için hangisi daha mantıklı?
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla vaktinde gelsin bebişSu an bebek de ben de iyiyiz sukur erken dogum riskimiz var iste ama bikac hafta daha durur umarim
32+6 da alırsan hafta hesabı yapıldığı için 6 gün boşuna fazladan çalışmış gibi olmaz mısın yanlış mı hesaplıyorum bilemedimSelam kızlar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Ben eylül annelerinden yazıyorum size , daha erken haftalardasınızdır biliyorsunuzdur diye.. Aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz? Doğum sonrasına maksimum aktarım yapmak için hangisi daha mantıklı?
Eğer başlangıcı manipüle etmezse erken haftada göstermezse dediğin gibi boşuna çalışır. Ama 32+0 ı baz alıyor o tarihte gel diyor. Benimki öyle oldu.32+6 da alırsan hafta hesabı yapıldığı için 6 gün boşuna fazladan çalışmış gibi olmaz mısın yanlış mı hesaplıyorum bilemedim
Mutfağımız meşurdur:) Karadenizli olması çig köfte yapmayı ögrenemeycegi anlamına gelmez bi denettirin olmadı kuymak istersiniz :))Değilim ama mutfağına bayılırım. Hep çiğköfte yapabilen bir koca istemişimdir jdjdjd ama kısmet olmadı kocam karadenizli
Ay bir antepliyle karşı karşıyayım sanırım. Vallahi hakkınızı yiyemem harika mutfağınız bence jdjdj gerçi ben bir boğa burcu olarak her mutfağı severim jdjdk belirleyici bir kişilik değilim hdjdj ama antepe geldiğim de şey demiştim buranın yerlileri hep bunları yiyor aman allahım modunda imrenerek geçmişti gezim hdjdjdMutfağımız meşurdur:) Karadenizli olması çig köfte yapmayı ögrenemeycegi anlamına gelmez bi denettirin olmadı kuymak istersiniz :))
Aynen günü gününe en iyisiEğer başlangıcı manipüle etmezse erken haftada göstermezse dediğin gibi boşuna çalışır. Ama 32+0 ı baz alıyor o tarihte gel diyor. Benimki öyle oldu.
Başlangıcı manipüle ederse sen 32 iken 31 gösterse mesela bu seferde hem riskli hem de diyelim ki verdi riske rağmen 37 ye kadar dayanamazsa yine fazla çalışmış olur.
antepli arkadaşlardan çok duydum Lohusalıkta gerçekten süt yapıyor mu ya kuymak boşuna kalori almayalımMutfağımız meşurdur:) Karadenizli olması çig köfte yapmayı ögrenemeycegi anlamına gelmez bi denettirin olmadı kuymak istersiniz :))
:) evet. siz nerelisiniz :)Ay bir antepliyle karşı karşıyayım sanırım. Vallahi hakkınızı yiyemem harika mutfağınız bence jdjdj gerçi ben bir boğa burcu olarak her mutfağı severim jdjdk belirleyici bir kişilik değilim hdjdj ama antepe geldiğim de şey demiştim buranın yerlileri hep bunları yiyor aman allahım modunda imrenerek geçmişti gezim hdjdjd
İşte o yöreye ait olmayınca içinden gelmiyor ne uğraşıcam gözüyle bakıyor hdjdj çünkü onun için sıradan birşey
Valla yalan yok bende niyetlendim ama sonra hem utandım hemde 37 bile çok zorlu erken ayrılırsam üzülürüm fazla çalışmış olurum diye cesaret edemedim. Birde ben manipülasyonlu iş yapmaya kalkınca burnum kurtulmuyor. Vazgeçtim. 32+0 da aldım çalışabilir raporunu kafam rahat olduğu kadar. İnşallah 37 yi görürüm amin hdjdjAynen günü gününe en iyisi
Antepte kuymak kültürü var mı o karadenize ait değil mi udjdjantepli arkadaşlardan çok duydum Lohusalıkta gerçekten süt yapıyor mu ya kuymak boşuna kalori almayalım
Süt yapıyor die bana da yedirmslerdi ilk dogumdan snra ama sütüm 3.günden snra cok cok gelmeye basladı iyiydi alakası var mı bilemiyorum ama cok susatıyo suyu bol tükettiriyo o açıdan iyi gibi bilemiyorum ilk bi kaç gün yaptır bence bi kaç defalık kaloriden bsy olmaz emzirince bsy kalmıo ki ztn 6 ayda dogumdan öncesnden bile zayıf olmstm:) emzrmk baya verdiriyoantepli arkadaşlardan çok duydum Lohusalıkta gerçekten süt yapıyor mu ya kuymak boşuna kalori almayalım
Karadenize ait o kültür bizde yok aslnda ama kardesmn esi karedenzli olunca bana da yaptılardı baya :))Antepte kuymak kültürü var mı o karadenize ait değil mi udjdj
Hiç duymamıştım kuymağın süt yaptırdığını çokta severim vesilesiyle bol bol yerim kesin jdjdk ay birşey sorucam sizde reyhanlama var mı bebeğiSüt yapıyor die bana da yedirmslerdi ilk dogumdan snra ama sütüm 3.günden snra cok cok gelmeye basladı iyiydi alakası var mı bilemiyorum ama cok susatıyo suyu bol tükettiriyo o açıdan iyi gibi bilemiyorum ilk bi kaç gün yaptır bence bi kaç defalık kaloriden bsy olmaz emzirince bsy kalmıo ki ztn 6 ayda dogumdan öncesnden bile zayıf olmstm:) emzrmk baya verdiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?