2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bn daha gitmedim ama ceylan hastanesi varms oraya gidicez galiba. Medicana cok pahalıyms galiba
Ucuz ne kaldı ki ben doktorumdan dolayı medicanayı seçtim. Hastahane olarak çok yoğun olduğu için %100 emin değilim ama doktorum sebebiyle vazgeçmedim başlangıçtan beri oradayım.

Birde şimdi doruk nilüfer açıldı. Orası da çok iyi diyenler var aklınızda bulunsun. Yepyeni ferah müthiş iyi doktorlarda var. Medicana kadar değildir doğum ücretleri tahmin ediyorum ki.

Bakaym ınsallah teşekkür ederim

Bu arada 8 bin tl çok iyi bir fiyat günümüz koşullarında. İyi bir doktor bulunursa kesinlikle değerlendirilir.
Bi tane kim milyoner olmak istere katılan dogum doktoru varms orda ona bakcm :) eşim diyo videosunu izle ilk soruda kaybetmsse ona gitmeyelim.d yorumlarda falan övmüslerdi ama bakıcz :))

Bi tane kim milyoner olmak istere katılan dogum doktoru varms orda ona bakcm :) eşim diyo videosunu izle ilk soruda kaybetmsse ona gitmeyelim.d yorumlarda falan övmüslerdi ama bakıcz :))
Bu iş enerji işi valla. Herkesin beğendiğini beğenmeyip kimsenin beğenmediğimi beğenebilir insan hdjjd

Gidip bakmakta fayda var. İçine sinerse neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…