- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.621
Aynen kuzum bastırıyordu midemi bi de tok tutuyorduAaa evet iyi bastırır kuymak haklısın
Hiç aklıma gelmedi bakneyse doğumdan sonra süt yapıyormuş ihtiyaç olursa yeriz bol bol
Bu arada bursa da hangi hastaneye gidiyorsnz? Dogum planı nerde yaniAaa evet iyi bastırır kuymak haklısın
Hiç aklıma gelmedi bakneyse doğumdan sonra süt yapıyormuş ihtiyaç olursa yeriz bol bol
Medicana daBu arada bursa da hangi hastaneye gidiyorsnz? Dogum planı nerde yani
Az kaldı kalkıp yapıcam hdjdjAynen kuzum bastırıyordu midemi bi de tok tutuyordu
Tereyağsını az koyuyordum öyle ağır olmuyo
Siz nereye gidiyorsunuzBu arada bursa da hangi hastaneye gidiyorsnz? Dogum planı nerde yani
Kalk kız durduğun hataAz kaldı kalkıp yapıcam hdjdj
Bn daha gitmedim ama ceylan hastanesi varms oraya gidicez galiba. Medicana cok pahalıyms galibaSiz nereye gidiyorsunuz
Bdjdjdj ufak bir misafir mevzumuz var. Arkadaşlarımız gelecekmiş onları yolculayayım enerjim olursa yapcam udjdjKalk kız durduğun hata
Hayat hastanesi de güzel düşünebilirsiniz orayı daBn daha gitmedim ama ceylan hastanesi varms oraya gidicez galiba. Medicana cok pahalıyms galiba
Ucuz ne kaldı kiBn daha gitmedim ama ceylan hastanesi varms oraya gidicez galiba. Medicana cok pahalıyms galiba
Fiyatları nasıl aceba bilgnz varmıHayat hastanesi de güzel düşünebilirsiniz orayı da
Normal dogum 8 bin civarıyms ceylanda. O hastanede ne kadar?
Bakaym ınsallah teşekkür ederimUcuz ne kaldı kiben doktorumdan dolayı medicanayı seçtim. Hastahane olarak çok yoğun olduğu için %100 emin değilim ama doktorum sebebiyle vazgeçmedim başlangıçtan beri oradayım.
Birde şimdi doruk nilüfer açıldı. Orası da çok iyi diyenler var aklınızda bulunsun. Yepyeni ferah müthiş iyi doktorlarda var. Medicana kadar değildir doğum ücretleri tahmin ediyorum ki.
Çok para ya zulüm gibiYanılmıyorsam 1.5 ay kadar önce sormuştuk 26 bindi ama ben doğurana kadar 30-35 bandına çıkar. Fiyat sabitleme de yapmıyorlar. Her ay artışı görüyorum içim cızlıyor hdjdjd
Benim sağlık sigortam olduğu için fiyatı pek önemsemedim direkt doktorum için gidiyorum. Ama açıkcası olmasaydı o kadar para vermek istemezdim.Çok para ya zulüm gibi
Bi tane kim milyoner olmak istere katılan dogum doktoru varms orda ona bakcm :) eşim diyo videosunu izle ilk soruda kaybetmsse ona gitmeyelim.d yorumlarda falan övmüslerdi ama bakıcz :))Bu arada 8 bin tl çok iyi bir fiyat günümüz koşullarında. İyi bir doktor bulunursa kesinlikle değerlendirilir.
Bu iş enerji işi valla. Herkesin beğendiğini beğenmeyip kimsenin beğenmediğimi beğenebilir insan hdjjdBi tane kim milyoner olmak istere katılan dogum doktoru varms orda ona bakcm :) eşim diyo videosunu izle ilk soruda kaybetmsse ona gitmeyelim.d yorumlarda falan övmüslerdi ama bakıcz :))
Festi sen peynirli kuymaktan mı bahsediyosun yoksa o başka bir şey bizim dediğimiz tatlıAntepte kuymak kültürü var mı o karadenize ait değil mi udjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?