2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye hiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık
Canim benim de çürüğüm var, sordum dolgu yapiliyor mu diye dis merkezine, hamileyken röntgen cekemedigimiz icin yapamayiz dedi az kaldi dayanicaz mecbur

Canim ben kasitli olarak 32+5 te aldım, raporda 32 hafta yaziyor, böylece 37+5e kadar calisirim diye planliyorum. Normalde dogum iznim 24 temmuzda baslayacakti 16 hafta, simdi 29 temmuzda. Özelde durum nasildir bilmiyorum ben memurum, arkadaslarim bu sekilde yapmis hep

Aynen canım ben de bişey yapamazlar diye gitmedim boşuna
Kuzum diş ağrısı birşeye benzemez. Mahvediyordur seni. Karanfil yağı çok iyi geliyor. Doktoruna bir sor. Sıkıntı yok derse kullan. Sana da yazık. Birde bebeklerin diş döneminde hep soğuk yeşil soğan veriyorlar ellerine onuda direkt deneyebilirsin.

Şunu okuyunca halime şükrettim ağrım sızım bu boyutta değil benim sadece uyuyamıyorum. Gık demem vallahi bundan sonra. Allahım senin yardımcın olsun. Çok çileli senin geceler o zaman
Benim halim hal degil cnm basindan beri, ne gece ne gunduz. Bikac haftadir da nirvanasindayim artik. Tek dilegim 35.haftayi gorup saglikla kucagima almak. 37de filan gozum yok artik. En azindan dogum sonrasini bari kolaylikla atlatsam ama ona da umudum yok

Benim anladığım sanırım sen daha geç alıp daha geç işe başlamak istiyorsun doğru mudur?
Şimdi ben en son gittiğimde doktor 32. Haftada görüşürüz dedi. Sonra ben randevu alcağımda baktım 32+0 da doktorda randevu yok. 31 +3e (cuma) aldım en azından omgün sorarım illa 32+0sa tekrar giderim. Ama o haftaya hiç randevu yok sanırım doktor izinliymiş o gün sormak aklıma gelmemiş tabi. Şimdi baktım bir de 32+6da boşluk var. Orayada alayım bari.

Bende memurum canım. 32+6 da gitsem bana verdiği raporda 32 yazarsa iyi olur tabi ama 37+6 ya kadar çalışmak gerekir diyorsun. Gidemesem bile bana sorun olmaz müdürüm sorun yapmaz son günlerde yani sanmam. Dediğin gibi oluyorsa daha iyi olur 1 hafta fazla aktarabiliriz sonrasına

Canim sen dayanamazsan 37den önce istedigin zaman işi birakabilirsin, orasi sana kalmis. Ne zaman birakirsan dogum iznin o zaman başlar. 37 ye kadar durmak zorunda degilsin. 32+6 sana 6 gün kazandirir bence az degil

bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?

Mantıklı bakayım bı ama çok aşırı ayakta duruyorum geziyorum akşam uyku dışında oturduğum yok ondan mi çok şişti acaba
Kız napıyosun o kadar ayakta otur dinlen biraz ben hiç dayanamam yarım saat iş yapıyorum bir saat yatıyorum öyle öyle işler bitiyo

Kız napıyosun o kadar ayakta otur dinlen biraz ben hiç dayanamam yarım saat iş yapıyorum bir saat yatıyorum öyle öyle işler bitiyo
Ya bende dinleniyorum ama ne biliyim oraya gidilmesi gerekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum derken dinlenmeye fırsat kalmadı ama cidden ayaklarım git gide şişiyor pazartesi ye randevum var endişeleniyorum inşallah kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…