- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.641
kesinlikle. bayram tatili bitince bi kontrole gidicm ınsallah.Bu iş enerji işi valla. Herkesin beğendiğini beğenmeyip kimsenin beğenmediğimi beğenebilir insan hdjjd
Gidip bakmakta fayda var. İçine sinerse neden olmasın
Mısır unlu olandan bahsediyorum hdjdj kız iyiki söyledin ben bunun dibine düşerdim jdjd pernirli ve mısır unlu olan benim kastımFesti sen peynirli kuymaktan mı bahsediyosun yoksa o başka bir şey bizim dediğimiz tatlı
Mısır unlu olandan bahsediyorum hdjdj kız iyiki söyledin ben bunun dibine düşerdim jdjd pernirli ve mısır unlu olan benim kastım
Aaa bak sarılık içinde öneri vermiş
lohusaya yapılan bu
Kanda pıhtılaşma var bide bir kimyasal birde düşüğüm olduğu içinSen neden kullanıyorsun cnm
10-15 arası olması lazımFiyatları nasıl aceba bilgnz varmı
Canim benim de çürüğüm var, sordum dolgu yapiliyor mu diye dis merkezine, hamileyken röntgen cekemedigimiz icin yapamayiz dediCanım gidiliyor da müdahale edebilir mi bilmiyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diyehiç ağrı kesici almadım hamilelikten beri dayanabildiğim kadar dayanıyorum artık
Canim ben kasitli olarak 32+5 te aldım, raporda 32 hafta yaziyor, böylece 37+5e kadar calisirim diye planliyorum. Normalde dogum iznim 24 temmuzda baslayacakti 16 hafta, simdi 29 temmuzda. Özelde durum nasildir bilmiyorum ben memurum, arkadaslarim bu sekilde yapmis hepSelam kızlar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Ben eylül annelerinden yazıyorum size , daha erken haftalardasınızdır biliyorsunuzdur diye.. Aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz? Doğum sonrasına maksimum aktarım yapmak için hangisi daha mantıklı?
Aynen canım ben de bişey yapamazlar diye gitmedim boşunaCanim benim de çürüğüm var, sordum dolgu yapiliyor mu diye dis merkezine, hamileyken röntgen cekemedigimiz icin yapamayiz dediaz kaldi dayanicaz mecbur
Kuzum diş ağrısı birşeye benzemez. Mahvediyordur seni. Karanfil yağı çok iyi geliyor. Doktoruna bir sor. Sıkıntı yok derse kullan. Sana da yazık. Birde bebeklerin diş döneminde hep soğuk yeşil soğan veriyorlar ellerine onuda direkt deneyebilirsin.Aynen canım ben de bişey yapamazlar diye gitmedim boşuna
Ohh bizim yerimize de yapın tatiliniziCanım kızlarrr bayraminiz kutlu olsunbir suredir giremiyorum annemlerin yanindayim tatil yapiyoruz oglumla insallah gercek bayramimiz agustos ayinda olacak evlatlarimizi kucagimiza alinca, cok az kaldi
Sagol canim benimmmOhh bizim yerimize de yapın tatiliniziçok güzel geçsin inşallah
Benim halim hal degil cnm basindan beri, ne gece ne gunduz. Bikac haftadir da nirvanasindayim artik. Tek dilegim 35.haftayi gorup saglikla kucagima almak. 37de filan gozum yok artik. En azindan dogum sonrasini bari kolaylikla atlatsam ama ona da umudum yokŞunu okuyunca halime şükrettim ağrım sızım bu boyutta değil benim sadece uyuyamıyorum. Gık demem vallahi bundan sonra. Allahım senin yardımcın olsun. Çok çileli senin geceler o zaman
32+0 da veriyor doktorlar. Bazıları başlangıç tarihini manipüle ederek 32+0 iken daha erkenmiş gibi gösteriyormuş ama onunda riski eğer dayanamazsanız 37 ye kadar daha fazla çalışmış oluyorsunuz. Doktora bağlı biraz.
32+0 olur herhalde. Ama benim bu yeni başladığım doktor değişik mesela. Haftaya gel dedi ultrasaona göre vercek raporu normalde haftaya 31.haftamiz ama ultrasonda önde görünüyor ona gore verecekmiş. Hem daha çok aktarirsin sonrasına dedi. Gerçi ben ogretmenim çalışır raporum yaz tatili nedeniyle gecerli olmuyor zaten benim
Şimdi ben en son gittiğimde doktor 32. Haftada görüşürüz dedi. Sonra ben randevu alcağımda baktım 32+0 da doktorda randevu yok. 31 +3e (cuma) aldım en azından omgün sorarım illa 32+0sa tekrar giderim. Ama o haftaya hiç randevu yok sanırım doktor izinliymiş o gün sormak aklıma gelmemiş tabi. Şimdi baktım bir de 32+6da boşluk var. Orayada alayım bari.Benim anladığım sanırım sen daha geç alıp daha geç işe başlamak istiyorsun doğru mudur?
Canim ben kasitli olarak 32+5 te aldım, raporda 32 hafta yaziyor, böylece 37+5e kadar calisirim diye planliyorum. Normalde dogum iznim 24 temmuzda baslayacakti 16 hafta, simdi 29 temmuzda. Özelde durum nasildir bilmiyorum ben memurum, arkadaslarim bu sekilde yapmis hep
Canim sen dayanamazsan 37den önce istedigin zaman işi birakabilirsin, orasi sana kalmis. Ne zaman birakirsan dogum iznin o zaman başlar. 37 ye kadar durmak zorunda degilsin. 32+6 sana 6 gün kazandirir bence az degilŞimdi ben en son gittiğimde doktor 32. Haftada görüşürüz dedi. Sonra ben randevu alcağımda baktım 32+0 da doktorda randevu yok. 31 +3e (cuma) aldım en azından omgün sorarım illa 32+0sa tekrar giderim. Ama o haftaya hiç randevu yok sanırım doktor izinliymiş o gün sormak aklıma gelmemiş tabi. Şimdi baktım bir de 32+6da boşluk var. Orayada alayım bari.
Bende memurum canım. 32+6 da gitsem bana verdiği raporda 32 yazarsa iyi olur tabi ama 37+6 ya kadar çalışmak gerekir diyorsun. Gidemesem bile bana sorun olmaz müdürüm sorun yapmaz son günlerde yani sanmam. Dediğin gibi oluyorsa daha iyi olur 1 hafta fazla aktarabiliriz sonrasına
bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?Canim ben kasitli olarak 32+5 te aldım, raporda 32 hafta yaziyor, böylece 37+5e kadar calisirim diye planliyorum. Normalde dogum iznim 24 temmuzda baslayacakti 16 hafta, simdi 29 temmuzda. Özelde durum nasildir bilmiyorum ben memurum, arkadaslarim bu sekilde yapmis hep
Mantıklı bakayım bı ama çok aşırı ayakta duruyorum geziyorum akşam uyku dışında oturduğum yok ondan mi çok şişti acabaTansiyonun kaç ölçüm yaptır canım bakalım kaç tansiyon
Kız napıyosun o kadar ayakta otur dinlen biraz ben hiç dayanamam yarım saat iş yapıyorum bir saat yatıyorum öyle öyle işler bitiyoMantıklı bakayım bı ama çok aşırı ayakta duruyorum geziyorum akşam uyku dışında oturduğum yok ondan mi çok şişti acaba
Ya bende dinleniyorum ama ne biliyim oraya gidilmesi gerekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum derken dinlenmeye fırsat kalmadı ama cidden ayaklarım git gide şişiyor pazartesi ye randevum var endişeleniyorum inşallah kötü bişey yokturKız napıyosun o kadar ayakta otur dinlen biraz ben hiç dayanamam yarım saat iş yapıyorum bir saat yatıyorum öyle öyle işler bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?