- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.661
Bende ne zaman alırsan al 37+0 zorunlu izin diye biliyorum ama farklı mi sistembilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?
Veriliyorsa süper o 6 gün bebiş için o kadar önemli kiCanim sen dayanamazsan 37den önce istedigin zaman işi birakabilirsin, orasi sana kalmis. Ne zaman birakirsan dogum iznin o zaman başlar. 37 ye kadar durmak zorunda degilsin. 32+6 sana 6 gün kazandirir bence az degil
Ay valla hiç bir yere gitmiyorum benim gözüm kesmiyor bir yere gitmeye zaten eşim de olmadığı için bir yere çıkmıyorum lavobo sorunundan dolayıYa bende dinleniyorum ama ne biliyim oraya gidilmesi gerekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum derken dinlenmeye fırsat kalmadı ama cidden ayaklarım git gide şişiyor pazartesi ye randevum var endişeleniyorum inşallah kötü bişey yoktur
Benimde belim çok ağrıyor ayaklarım da öyle ama şu gezme işine hayır diyemiyorum havada sıcak inan bayılıyorum sıcaktan ama artık dinlenicem birazAy valla hiç bir yere gitmiyorum benim gözüm kesmiyor bir yere gitmeye zaten eşim de olmadığı için bir yere çıkmıyorum lavobo sorunundan dolayı
Bi de ayakta kaldığım zaman belim çok ağrıyor
Arada bir yürüyüşe çıkıyorum o kadar
Ayyy yok ben evde zor geçiriyorum hamileliği bi de dışarlarda hiç geçirememBenimde belim çok ağrıyor ayaklarım da öyle ama şu gezme işine hayır diyemiyorum havada sıcak inan bayılıyorum sıcaktan ama artık dinlenicem biraz
Olabilir canım bende ayaktayım ama tansiyonum sık sık yüksek geliyor ondan dedim sanada belki sende benim gibisindirMantıklı bakayım bı ama çok aşırı ayakta duruyorum geziyorum akşam uyku dışında oturduğum yok ondan mi çok şişti acaba
bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?
Ben de hep nasil olacak diye düşünmüştüm öncesinde ornek de bulamamistim ama raporumu paylasayim net fikir olsun canim. Normalde beklenen dogum 14.08 olacakken 5 gun gec aldigim icin burda 19.08 yaziyor. İzin baslama tarihim de 24.07 olacakti normalde ama burda 29.07 görünüyor. Bu tarihleri 32 hafta raporu alirken sistem otomatik belirleyip cikariyormus. Hastanedeki rapor birimi öyle söyledi.Veriliyorsa süper o 6 gün bebiş için o kadar önemli ki
Ben de hep nasil olacak diye düşünmüştüm öncesinde ornek de bulamamistim ama raporumu paylasayim net fikir olsun canim. Normalde beklenen dogum 14.08 olacakken 5 gun gec aldigim icin burda 19.08 yaziyor. İzin baslama tarihim de 24.07 olacakti normalde ama burda 29.07 görünüyor. Bu tarihleri 32 hafta raporu alirken sistem otomatik belirleyip cikariyormus. Hastanedeki rapor birimi öyle söyledi.
2. Bebeğim bu diğerinde yağ ve krem kullandığım halde çatladım hatta çatlaktan çok yarık oldu.Bunda hiç birşey kullanmıyorum.Öyle kaşınıyor ki kendimi zor tutuyorum.Kullandığın bir yağ var mı? Alerji yapabiliyor bioil tarzı
Çok aydınlatıcı olmuş canım çok iyi anladım şuan 5 gün geç gitmen bebek için iyi oldu yani. Şimdi senin 37. Hafta 29.07de doluyor o tarihten sonra çalışamaz raporun olcak ama aslında sende 38 haftalık olcaksın..
Ay bende böyle yapacaktım seninle de konuşmuştuk ya hdjdj
Ya sürüyorum nemlendırıyorum aslında yağda sürüyorum anlayamadımki öyle sınır bozucukiCanım çatlak kremi sür günde 2-3 kez, gerildiği için nemlendirmeyince benim de kaşınıyor
Ben dolapta beklettiğim soğuk aleo vera jel sürüyorum kaşıntısı azalıyorYa sürüyorum nemlendırıyorum aslında yağda sürüyorum anlayamadımki öyle sınır bozucukiBeni cok düşürüyor mod olarak
Ölçtüm canım genelde düşük demin de 11-7 ciktiOlabilir canım bende ayaktayım ama tansiyonum sık sık yüksek geliyor ondan dedim sanada belki sende benim gibisindir
Aynen canim rapor biriminin dedigine gore 29 temmuzda gidip calisamaz raporu almam gerekiyormus öyle anladım. Bakalim 5 günü kar saydim insallah o zamana kadar aksilik olmaz da calisirimÇok aydınlatıcı olmuş canım çok iyi anladım şuan 5 gün geç gitmen bebek için iyi oldu yani. Şimdi senin 37. Hafta 29.07de doluyor o tarihten sonra çalışamaz raporun olcak ama aslında sende 38 haftalık olcaksın..
Yaa eveet festimmm sen de böyle planlamistin, hatta ben doktora gidince bilgi veririm sana demistim ama ben erteleyince randevumu, sen benden önce aldin raporunuAy bende böyle yapacaktım seninle de konuşmuştuk ya hdjdj
Sonra 37 ye kadar dayanamazsam fazladan çalışmış olurum diye korktum hdjdj
Ana yüreği şuan o 5-6 gün o kadar kıymetli ki hdjdj işe döneceğim gün çıkar acısı hdjdj 5 gün daha kalabilirdim diye hdjdjdjYaa eveet festimmm sen de böyle planlamistin, hatta ben doktora gidince bilgi veririm sana demistim ama ben erteleyince randevumu, sen benden önce aldin raporunusen ücretsiz izin de alacaksin Bulut beycigimin uzun sure yaninda olacaksin insallahh 5-6 günü hic düşünme
Ana yüreği şuan o 5-6 gün o kadar kıymetli ki hdjdj işe döneceğim gün çıkar acısı hdjdj 5 gün daha kalabilirdim diye hdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?