2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim sen dayanamazsan 37den önce istedigin zaman işi birakabilirsin, orasi sana kalmis. Ne zaman birakirsan dogum iznin o zaman başlar. 37 ye kadar durmak zorunda degilsin. 32+6 sana 6 gün kazandirir bence az degil
Veriliyorsa süper o 6 gün bebiş için o kadar önemli ki

Ay valla hiç bir yere gitmiyorum benim gözüm kesmiyor bir yere gitmeye zaten eşim de olmadığı için bir yere çıkmıyorum lavobo sorunundan dolayı
Bi de ayakta kaldığım zaman belim çok ağrıyor
Arada bir yürüyüşe çıkıyorum o kadar

Benimde belim çok ağrıyor ayaklarım da öyle ama şu gezme işine hayır diyemiyorum havada sıcak inan bayılıyorum sıcaktan ama artık dinlenicem biraz

Benimde belim çok ağrıyor ayaklarım da öyle ama şu gezme işine hayır diyemiyorum havada sıcak inan bayılıyorum sıcaktan ama artık dinlenicem biraz
Ayyy yok ben evde zor geçiriyorum hamileliği bi de dışarlarda hiç geçiremem
Hamileliğin başından beri gezmeye gittiğim çok nadirdir
Hiç evden çıkmak istemiyorum yani
Evde çok rahatım
Kayınvalidem üst katta ona bile çıktığım çok nadirdir
Ev gibisi yok evim güzel evim dışarı çıktığımda hemen eve gelmek istiyorum

Canim evet 37 de ayrilmak zorunlu ama ben 32 haftalik calisabilir raporumu 32+5 te aldim. Raporumda 32 haftalik yaziyor. O yüzden 37+5 oldugumda sistemde 37 haftalik gorunucem. Sonuçta bu rapor dışında hicbir yerde kac haftalik oldugum bilgisi yok. 5 gün gecikmeli beyan etmis oldum 32 haftamı. Bir nevi uckagitcilik yaptim tabiri caizse, dogumdan sonra oglumla zamanim artsin diye
bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?

Veriliyorsa süper o 6 gün bebiş için o kadar önemli ki
Ben de hep nasil olacak diye düşünmüştüm öncesinde ornek de bulamamistim ama raporumu paylasayim net fikir olsun canim. Normalde beklenen dogum 14.08 olacakken 5 gun gec aldigim icin burda 19.08 yaziyor. İzin baslama tarihim de 24.07 olacakti normalde ama burda 29.07 görünüyor. Bu tarihleri 32 hafta raporu alirken sistem otomatik belirleyip cikariyormus. Hastanedeki rapor birimi öyle söyledi.

NewMamaa fotografi eklemeyi unutmusum

Aynen canim rapor biriminin dedigine gore 29 temmuzda gidip calisamaz raporu almam gerekiyormus öyle anladım. Bakalim 5 günü kar saydim insallah o zamana kadar aksilik olmaz da calisirim

Ay bende böyle yapacaktım seninle de konuşmuştuk ya hdjdj
Sonra 37 ye kadar dayanamazsam fazladan çalışmış olurum diye korktum hdjdj
Yaa eveet festimmm sen de böyle planlamistin, hatta ben doktora gidince bilgi veririm sana demistim ama ben erteleyince randevumu, sen benden önce aldin raporunu sen ücretsiz izin de alacaksin Bulut beycigimin uzun sure yaninda olacaksin insallahh 5-6 günü hic düşünme

Ana yüreği şuan o 5-6 gün o kadar kıymetli ki hdjdj işe döneceğim gün çıkar acısı hdjdj 5 gün daha kalabilirdim diye hdjdjdj

Yaa seni o kadar iyi anliyorum ki araya bayram girmese sonraki hafta almayi deneyecektim raporu doktora sordum hatta 34 haftalikken alabiliyor muyuz 32 raporu diye agsfdj
Ctesi geldim tatile, raporumu ctesi sabah 9a randevu alarak aldim, cuma alirsam 1 gün eksik olur diye
Ana yüreği şuan o 5-6 gün o kadar kıymetli ki hdjdj işe döneceğim gün çıkar acısı hdjdj 5 gün daha kalabilirdim diye hdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…