2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Hdjdjjd ay ne kadarda bensin. İşte boğalıktan bunlar hep ben kova burcu olan kocamın şeyine geldim ya. Gideyim de azıcık carlayayım. Bana dediki çalışamazsan 37 ye kadar boşa gider ce manipülasyon yapınca genelde sonu iyi bitmiyor festi dedi bende o an oğluşumu görecek olmanın verdiği duygusallıkla beynimi devreden çıkartmıştım. Gitcem şimdi sorayım hesabını jdjdkdk

İyi yapmışsın kuzum son damlasına kadar kullanmak en güzeli. 1 günde 1 gündür jdjdjjd

Ahh biz bogalarrr her seyin en mantikli, en makulünü yapmazsak icimiz gidiyor 37 ye kadar duramazsan nolcakmis cikardin 35 te 36 da. Babalar gercekten anlamiyor bizi benimki de yola ciktigimiz güne randevu aldim diye günlerce söylendi ama ben hic pişman degilim

Yeni 37 ye kadar duramazsam 1 hafta kaybederdim jdjdkd bana güvenmedi herhalde duracağıma dair. Baştan beri 37 diyom şurda dahi herkes hırsımın inancımın farkında bu konuda ki kocam bey inanmadı herhalde hdjdjdj

1 gün az mı kızım ya neden anlamıyorlar acaba bende onları anlamıyorum hdjdjdj

Ay senin yüzünden günler kaybettim diyorum bana diyoki ortak karar verdik ya sorun olur diye diyo hdjdj beni manipüle etti orda şimdide bunu sürdürüyor çok gıcıklandım djdj

Valla en basindan beri 37 diyorsun, oglusla maksimum süre nasil olacak diye hesap yapiyorsun hepimiz sahidiz kuzu
Ay senin yüzünden günler kaybettim diyorum bana diyoki ortak karar verdik ya sorun olur diye diyo hdjdj beni manipüle etti orda şimdide bunu sürdürüyor çok gıcıklandım djdj
Yok yokkk asla anlamazlar ve abarttigimizi düşünürler ben bundan sonraki hayatinda insallah deniz atı olursun da beni anlarsin deyip duruyorum sürekli deniz atlarinda erkekler doguruyormus ya

Ay pişkin pişkin en iyisini yaptık diyo bide hdjdj o kadar memnun ki kararından jdjdj böyle olunca da tartışmamın anlamı kalmıyor jdjdjd

Bencede bir görsünler ya bende öyle dua edeyim jdjdjdm

Kizlarrr gününüz çok güzel geçsin

33+4 bugün bizim bir haftadır falan hareketlerinde azalma var yine böyle arada sert tekmeler atıyor akıp gidiyor gibi hisler var ama 1-2 hafta önce çok daha hareketliydi uyku süresi arttı diye düşünüyorum internetten de araştırdım biraz öyle gözüküyor sizde de böyle bir durum oldu mu? Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü bu haftalarda bebeklerin hareketlerinde azalma uyku sürelerinde artma olurmuş ama yine de size sorayım içim rahatlasın dedim

Biz de 33+0 ız benim de öyle eskiden çok hareketliydi hiç durmazdı şimdi öyle değil çok nadir güçlü tekmeleri oluyor

Azalma olabilir canım düzenli hissediyorsan o yeter

Kızlar kazene nerden ulaşıyoruz bize sorundan yazdım 2 kere asla dönüyorlar yardımcı olabilecek var mı?

Ay kızlar nasılsınız yaaa iyi misinizzz nasıl gidiyo herkes harikadır umarımKrem bende almadım kuzum ya gümüş kapak aldım bitekkk tahinin üstüne cıkan yagı duydum oyle bi durumda onu sürcem kendime

Ay kızlar nasılsınız yaaa iyi misinizzz nasıl gidiyo herkes harikadır umarımKrem bende almadım kuzum ya gümüş kapak aldım bitekkk tahinin üstüne cıkan yagı duydum oyle bi durumda onu sürcem kendime
İyiyim canımcığım sen nasılsın?
Evet onu görmüştüm bence de mantıklı. Ben krem istemiyorum. Ne kadarda bebek emebilir deseler peşine zararsız deselerde kimyasal bir ürün ne gerek var? 37 gibi gümüşü takmaya başlarım ben. Doğumdan sonra da devam ederim. Arada kalkan arada gümüş kapak dengelerim onu. Bence biryere sürtünmeden hava alması için kalkanda önemli. Doğru emzirmeyle de desteklenince bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum hiç.

Kızçeler nasılsınız? Giremedim ne zamandır o kadar birikmiş ki okuyamadım da, herkes iyi mi?
Ben 33+3ten bildiriyorum; ÖLDÜM ANAM ÖLDÜM. 32. Haftada neden rapor alınıyo ya çalışılı tabi ne var diyodum 33. Hafta öyle bir geldi ki ayaklarım dinazor ayağı gibi, sırtım belim pert, yarım saatte üç kere tuvalete gidiyorum. Gezme tozma devrim bu hafta kapandı…

Kizlar ne yapiyorsunuz nasil geciyor hamilelik
Sıcak geçiyor buna da şükür az kaldı
Merhaba dün bime gelen kanz mama sandalyesini alan oldu mu güzel mi
Ben aldım canım ama daha kurmadım güzele benziyor internette 399 yazıyor fiyatı kanz sayfasında

Benimde eskiye göre harekette bir tık azalma var ama yer daraldığı için muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…