- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.701
Hamilelikte sicaklikta hic cekilmiyorSıcak geçiyor buna da şükür az kaldı
Ben aldım canım ama daha kurmadım güzele benziyor internette 399 yazıyor fiyatı kanz sayfasında
Benimde eskiye göre harekette bir tık azalma var ama yer daraldığı için muhtemelen
Kaçıncı haftadasın sen? Takvim yok göremedim. Ben şuan 34 üm 2 haftadır ödemim yok çok şükürBende öyle düşünüyorum kayınvalidem ve annem de aynı düşüncede
Siz doğum yaptınız kısa süre önce bildiğim kadarıyla, hayırlı olsun.Kizlar ne yapiyorsunuz nasil geciyor hamilelik
Morganas haberler sendeKizlar ne yapiyorsunuz nasil geciyor hamilelik
Kızlar artık Temmuz'a girdik. Temmuz orta ve sonlarda artık ilk doğumlar olur gibi.
Zamanında ve sağlıklı, kolay doğumlar hepimize inşallah.
Biz yataş cottonia aldık. 60x120 bizdeki de. Uzun süre kullanılacak sağlam ve güzel bir yatak. Bir bakın isterseniz.
Ay ben bide mısır ekmeğini yoğurda doğrarım hdjdj seviyorum ya karadeniz yemeklerinio sırasa anteplilerin gözü yaşlı
Biz yataş baby blue star aldık. Çift yönlü bir tarafı yün bir tarafı normal. Hem yaz hem kış kullanımlı gibi. Baya içime sindi benim. Yaylı bir yatak baya sert ki önerilen sert olması. Ona da bakabilirsin.Gün içinde bende uyuma ihtiyacı hissediyorum. Yorgunluk çöküyor sanırım. Zaten 1. Trimester gibiymiş ya o konuda 3. Trimester. Uyku ve yorgunluk hali geri döndü. Ya zaten en büyük sorgulama sebebim bu. Nasıl bir planlama hatası yaptıkta ağustosun orta göbeğinde doğuracak kadar günü saptırdık anlamıyorum hdjdj yapcaktık haziranda. Doğacaktı mart-nisan gibi ohhh. 2. Bebeğimi öyle yapıcam, büyük ders oldu hdjdj
Klima birde havanın kalitesini düşürüyor ya ona gıcık oluyorum ama yinede gönlümün efendisi
Kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkes yataşın bir yatağını beğenmiş gibi. Ben de tekrar aralarında araştırayım. :)Ben twiny aldım fena değil. Bebeklere yaylı yatak olmaz canım omurga grlişimi için iyi değil. Orta sert yatak olmalı. Twiny çift taraflı bir tarafı yenidoğan için daha sert üretilmiş
Merhaba, ben kullanmıyorum ama tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım kullanmakta. Doktoru 31 de bırakırız demiş.Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
Planlama hatası oldu ya 2. De dikkat etmek şart jdjdjdKızlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkes yataşın bir yatağını beğenmiş gibi. Ben de tekrar aralarında araştırayım. :)
ffestinalente Sen tam karadenizli olmuşsun canım. Ben o şekil çok sevmediğim için yemiyorum. Kuymakciyim ama, hele kazıtması .
Ben de nasıl bu havalara getirdik diye düşünüyorum, iyi olmadı.
Ben de başta yiyemiyordum hiç, aksine şimdi sonlarda başladım.hamileliğin başında kuymağa sarmıştım her sabah yapıp yiyordum bir ara sürekli
Bıkmış olmalıyım ki bayadır yapmıyorumne kadar suyunu çıkardıysam artık sjdhdjsksk
Evet bende de hareket azaldı baya oldu hatta. Bir de doğum pozisyonuna geçtiği için hareketleri değişti. Ondan da olabilirKizlarrr gününüz çok güzel geçsin
33+4 bugün bizim bir haftadır falan hareketlerinde azalma var yine böyle arada sert tekmeler atıyor akıp gidiyor gibi hisler var ama 1-2 hafta önce çok daha hareketliydi uyku süresi arttı diye düşünüyorum internetten de araştırdım biraz öyle gözüküyor sizde de böyle bir durum oldu mu? Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü bu haftalarda bebeklerin hareketlerinde azalma uyku sürelerinde artma olurmuş ama yine de size sorayım içim rahatlasın dedim
Aman aman en az 37'e kadar tut canım.Amiinn merry. Valla 10 temmuzdan sonra tahminimce çanlar bizim için çalarben her türlü ağustos olurum ama anneler doğurdukça her kasılmada doğuruyoru diye hastaneye gitmem inşallah hdjdjdj
Kesinlikle djdj Birkaç çocuğu olup, aşağı yukarı aynı ay doğuran biliyorum. Kıyafet konusunda pratik olabiliyor, ama bu sıcakta çekilmiyor.Planlama hatası oldu ya 2. De dikkat etmek şart jdjdjd
Kaç yıllık marka yavrum ben güvendim şahsen. Uzmanlar bu konuda bence.
Oldum oldum otlarını bile severim kdjd
Birde pekmez ve mısır unuyla yapılan beş tatlı var samaksa mı ne değişikte bir ismi var kdkd sütlede yeniliyor jdjdj seninle her konuştuğumda karadeniz damarım tutuyor jdkdkd
Yediklerime bende dikkat ediyorum bendeKaçıncı haftadasın sen? Takvim yok göremedim. Ben şuan 34 üm 2 haftadır ödemim yok çok şükürben çareyi uyurken ayaklarımın altına yastık koymakta buldum. Hafif sert ve yüksek bir yastık koyuyorum çok iyi geliyor. Zaten suymuş, proteinmiş dikkat ediyordum. Çözüm bulamamıştım. Artık işe gidiyor olmama rağmrn gün içinde de eskisi kadar şişmiyorum.
Evet yaptim canimSiz doğum yaptınız kısa süre önce bildiğim kadarıyla, hayırlı olsun.
Her şey yolundadır inşallah.
Canim cok şukur iyiyim 12 gun oldu dogum yapali ilk hafta cok zorlandim şuan her isimi yapabiliyorumMorganas haberler sende
Süt kuzusu nasıl? Sen nasılsın?
Bol bol sarıl, öp bizim yerimize de
Valla ben yatış modundayım. 9 gündür yatıyorum jdjdj son 4 haftam 28 temmuzda izne çıkıcam o zamana kadar güç kuvvet topladım. Zaten aileler şehir dışında bizim. Bu bayram yalnızdık.
Oy maşallah ikinize deCanim cok şukur iyiyim 12 gun oldu dogum yapali ilk hafta cok zorlandim şuan her isimi yapabiliyorum
Bebişte ellerinden oper
Kc haftalik oldun
Havalar isindi hamilelik zor olmali
İnsallah saglikli rahat dogum yaparsin
Bi ugrayayim ağustos topiyi neler yapiyo
Canım sen ayaklarının altına bu gece yastık koy bence faydasını göreceksin. Bana diyorlardı sallamıyordum ama yaşadım ve gördümYediklerime bende dikkat ediyorum bende
şuan 32+5 im bende çalışıyorum ama iki gündür ayaklarım daha da şişti
Ayy kesinlikle kız kardeşlerim doğum yapacak gibi bekliyorum yeminle jdjdjd sağlıkla gelsin süt kuzularıAman aman en az 37'e kadar tut canım.Benim her şekil Ağustos gibi, Eylül ihtimali bile var.
Ağustos'un ilk günleri çok kişi var listede, bunların bir kısmı da sezaryanlı olur veya 38 gibi normal gelir, yani Temmuzda birkaç anne gelmiş olacak aramıza inşallah.Çok heyecanlı
Kesinlikle djdj Birkaç çocuğu olup, aşağı yukarı aynı ay doğuran biliyorum. Kıyafet konusunda pratik olabiliyor, ama bu sıcakta çekilmiyor.
Ne mutlu bana djdj
Benim eşim de kuymağı genel bilir, ama farklı kültür gereği yani yememiş öyle kahvaltıda vb. Evde yapınca üstüne isot döküyor ve kendi öyle yiyor, karadeniz kalbim zor dayanıyor o görsele(sadece acı sevdiğinden bu arada başka nedeni yok fjfj)
O dediğini bilmiyorum canım, ben kendim tamamen o yemeklerle büyümedim, tek tük şeylerimizi yerim.
Sütle başka meşhur bir şey var, illa bize özel değil, hatta yeri var diyelim...ismini söylemimyemek diyip durdum zaten, canı çekmesin kimsenin. O da güzel olurdu şimdi fjdj Kendi canımı çektirdim iyi mi
Yavrum artık kanala girmeye başlamıştır pozisyon alıyordur minik. Son dönemde vajinaya baskı artıyormuş zaten. Şaka maka az kaldı. Yaaa yerimKizlar sicaklar beni cok bunaltti giremiyorum hic tadim keyfim yok. Umarim sizler iyisinizdir... 35+3 deyim. Bugun sabahtan beri vajina ustumde cok agirlik hissi var. Sizde de var mi bu baskilama? Hickirgni hep sol kasigimda hissederdim. Bugun tam vajina ustunde hissettm korktm baskida olunca. Tam asagi döndü demek
Kanala girmis olabilir. E yaklasti artik dogumlar normalKizlar sicaklar beni cok bunaltti giremiyorum hic tadim keyfim yok. Umarim sizler iyisinizdir... 35+3 deyim. Bugun sabahtan beri vajina ustumde cok agirlik hissi var. Sizde de var mi bu baskilama? Hickirgni hep sol kasigimda hissederdim. Bugun tam vajina ustunde hissettm korktm baskida olunca. Tam asagi döndü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?