2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hamilelikte sicaklikta hic cekilmiyor
Allah yardimcin olsun
Ben kurtuldum cok şukur

Bende öyle düşünüyorum kayınvalidem ve annem de aynı düşüncede
Kaçıncı haftadasın sen? Takvim yok göremedim. Ben şuan 34 üm 2 haftadır ödemim yok çok şükür ben çareyi uyurken ayaklarımın altına yastık koymakta buldum. Hafif sert ve yüksek bir yastık koyuyorum çok iyi geliyor. Zaten suymuş, proteinmiş dikkat ediyordum. Çözüm bulamamıştım. Artık işe gidiyor olmama rağmrn gün içinde de eskisi kadar şişmiyorum.

Kizlar ne yapiyorsunuz nasil geciyor hamilelik
Morganas haberler sende
Süt kuzusu nasıl? Sen nasılsın?
Bol bol sarıl, öp bizim yerimize de

Valla ben yatış modundayım. 9 gündür yatıyorum jdjdj son 4 haftam 28 temmuzda izne çıkıcam o zamana kadar güç kuvvet topladım. Zaten aileler şehir dışında bizim. Bu bayram yalnızdık.

Kızlar artık Temmuz'a girdik. Temmuz orta ve sonlarda artık ilk doğumlar olur gibi.

Zamanında ve sağlıklı, kolay doğumlar hepimize inşallah.

Amiinn merry. Valla 10 temmuzdan sonra tahminimce çanlar bizim için çalar ben her türlü ağustos olurum ama anneler doğurdukça her kasılmada doğuruyoru diye hastaneye gitmem inşallah hdjdjdj

Biz yataş cottonia aldık. 60x120 bizdeki de. Uzun süre kullanılacak sağlam ve güzel bir yatak. Bir bakın isterseniz.
Ben twiny aldım fena değil. Bebeklere yaylı yatak olmaz canım omurga grlişimi için iyi değil. Orta sert yatak olmalı. Twiny çift taraflı bir tarafı yenidoğan için daha sert üretilmiş
Kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkes yataşın bir yatağını beğenmiş gibi. Ben de tekrar aralarında araştırayım. :)

ffestinalente Sen tam karadenizli olmuşsun canım. Ben o şekil çok sevmediğim için yemiyorum. Kuymakciyim ama, hele kazıtması .

Ben de nasıl bu havalara getirdik diye düşünüyorum, iyi olmadı.

Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
Merhaba, ben kullanmıyorum ama tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım kullanmakta. Doktoru 31 de bırakırız demiş.

Son düzenleme:
Planlama hatası oldu ya 2. De dikkat etmek şart jdjdjd

Kaç yıllık marka yavrum ben güvendim şahsen. Uzmanlar bu konuda bence.

Oldum oldum otlarını bile severim kdjd

Birde pekmez ve mısır unuyla yapılan beş tatlı var samaksa mı ne değişikte bir ismi var kdkd sütlede yeniliyor jdjdj seninle her konuştuğumda karadeniz damarım tutuyor jdkdkd

Evet bende de hareket azaldı baya oldu hatta. Bir de doğum pozisyonuna geçtiği için hareketleri değişti. Ondan da olabilir

Amiinn merry. Valla 10 temmuzdan sonra tahminimce çanlar bizim için çalar ben her türlü ağustos olurum ama anneler doğurdukça her kasılmada doğuruyoru diye hastaneye gitmem inşallah hdjdjdj
Aman aman en az 37'e kadar tut canım. Benim her şekil Ağustos gibi, Eylül ihtimali bile var.

Ağustos'un ilk günleri çok kişi var listede, bunların bir kısmı da sezaryanlı olur veya 38 gibi normal gelir, yani Temmuzda birkaç anne gelmiş olacak aramıza inşallah. Çok heyecanlı
Kesinlikle djdj Birkaç çocuğu olup, aşağı yukarı aynı ay doğuran biliyorum. Kıyafet konusunda pratik olabiliyor, ama bu sıcakta çekilmiyor.

Ne mutlu bana djdj

Benim eşim de kuymağı genel bilir, ama farklı kültür gereği yani yememiş öyle kahvaltıda vb. Evde yapınca üstüne isot döküyor ve kendi öyle yiyor, karadeniz kalbim zor dayanıyor o görsele (sadece acı sevdiğinden bu arada başka nedeni yok fjfj)

O dediğini bilmiyorum canım, ben kendim tamamen o yemeklerle büyümedim, tek tük şeylerimizi yerim.

Sütle başka meşhur bir şey var, illa bize özel değil, hatta yeri var diyelim...ismini söylemim yemek diyip durdum zaten, canı çekmesin kimsenin. O da güzel olurdu şimdi fjdj Kendi canımı çektirdim iyi mi

Yediklerime bende dikkat ediyorum bende
şuan 32+5 im bende çalışıyorum ama iki gündür ayaklarım daha da şişti

Siz doğum yaptınız kısa süre önce bildiğim kadarıyla, hayırlı olsun.

Her şey yolundadır inşallah.
Evet yaptim canim
Şuan hersey yolunda pzartesi saglik ocagina goturcem topuk kani icin insallah temiz cikar

Canim cok şukur iyiyim 12 gun oldu dogum yapali ilk hafta cok zorlandim şuan her isimi yapabiliyorum
Bebişte ellerinden oper
Kc haftalik oldun
Havalar isindi hamilelik zor olmali
İnsallah saglikli rahat dogum yaparsin
Bi ugrayayim ağustos topiyi neler yapiyo

Oy maşallah ikinize de
Bende onu gıdısından öperim fındık kuzusu 34 teydim yavrum az kaldı 1.5 aya kucağımda inşallah
İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla mutlulukla bebişleri kucağımıza alırız

İyi yapmışsın uğra arada bize de

Ayy kesinlikle kız kardeşlerim doğum yapacak gibi bekliyorum yeminle jdjdjd sağlıkla gelsin süt kuzuları isotlu kuymak mı hdjdjjd enişte bey doğulu sanırım acı merakı ordan geliyor olabilir mi

Ama ben meraktan çatlarım kız neyiniz var sütlü jdjdj aşermeler bitmiştir diye ben rahat konuşuyorum ama haklısın belki çeken olur

Kizlar sicaklar beni cok bunaltti giremiyorum hic tadim keyfim yok. Umarim sizler iyisinizdir... 35+3 deyim. Bugun sabahtan beri vajina ustumde cok agirlik hissi var. Sizde de var mi bu baskilama? Hickirgni hep sol kasigimda hissederdim. Bugun tam vajina ustunde hissettm korktm baskida olunca. Tam asagi döndü demek

Yavrum artık kanala girmeye başlamıştır pozisyon alıyordur minik. Son dönemde vajinaya baskı artıyormuş zaten. Şaka maka az kaldı. Yaaa yerim

Ben yarı fayansa yapışık yarı klimaya yapışık hayatımı sürdürüyorum bebeğim. Keyfim yerinde mi onu da bilmiyorum ama dayanıyoz işte

Kanala girmis olabilir. E yaklasti artik dogumlar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…