2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay sorma ben yaniyorum yaa ciplak durcam artik surekli el ayak soguk suyla yikiyorum felan baya zorlanmaya basladm canim. Allah yardimcimiz olsun. Bi korku aldi benide yaklastkca
Kanala girmis olabilir. E yaklasti artik dogumlar normal
Kanala girince dogum hemen oluyomu ya endise ettm simdi

Baharr34 bende tam topiğe girdim yazayım kızlar da bilsin dedim sen yazmışsın cok benzer özelliklerdeyiz.. benimde rahatım yok sancım var korkuyorum uzandım falan ama bebek bugün cok farklı sanki baskı yapıyor sürekli.. yazarken bile sancım var böyle

Ay sorma ben yaniyorum yaa ciplak durcam artik surekli el ayak soguk suyla yikiyorum felan baya zorlanmaya basladm canim. Allah yardimcimiz olsun. Bi korku aldi benide yaklastkca

Geceleri bazen buz tamponu alıyorum koynuma hdjdjd tek uyuyamayan ben kocamdan ayrı yatıcam yakındır. Kedilerimiz bile gelsin istemiyorum inan ki. Üzülüyorum da sonra ama çok sıcak oluyorlar hdjdj tabi onlar gelince gıkım çıkmıyor eriyorum sıcak mıcak ama evlat işte

Korkma bebeğim en güzel günlerin başlayacak. Belki 1-2 gün zorlanacağız ama sonrası muhteşem olacak

Olmuyor canım pozisyon alıyor sadece.
Kanala girip doğması o kadar kolay birşey değil. Gönlünğ ferah tut.

Biz de 33+0 ız benim de öyle eskiden çok hareketliydi hiç durmazdı şimdi öyle değil çok nadir güçlü tekmeleri oluyor
Valla bende aynı şekilde hissediyorum canım günde 2-3 kere sert tekme oluyor kordon falan dolandı diye aklıma geliyordu ama büyük ihtimalle bu haftalarda çoğu gebelikte oluyor
Azalma olabilir canım düzenli hissediyorsan o yeter

Ara ara hissediyorum canım hissedince rahatlıyorum

Yananlar kulübünden bende varım yıllardır kansız olup çorapla uyuyan ben şimdi ter içinde evde yarı çıplak geziyorum ayaklarım alev alev yanıyor

36. Haftaya girer girmez başladı sancılar korkuyorum uzandım inşallah geçer.. nasıl acıyor öyle vajen bölgesi, kemikleri.. böyle kebablık şişler giriyor sağıma soluma

Senin kaç haftalık canım

Ayt bende kötü düşüncelere kapılıp tekmesini hissedince rahatlıyorum

Canim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?

Olmuyor canım pozisyon alıyor sadece.
Kanala girip doğması o kadar kolay birşey değil. Gönlünğ ferah tut.
Ben bayadir ayri yatiyorum suan hicbiseye tahammulum yok ay valla festim bu haftalara gelmeden hallet eksiklerini. Cidden 32den sonra her hafta bi guncelleme geliyor resmen

Canim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?
Evet benimde karnım semsert böyle az hareketleri de zaten.. akımtı sümüksü değil su gibi benden gelen bir kaç gün önce sümüksüydü

Evet benimde karnım semsert böyle az hareketleri de zaten.. akımtı sümüksü değil su gibi benden gelen bir kaç gün önce sümüksüydü
Su gibi bende oluyor canim ama sumuksu bugun cok geldi. Acaba enfeksiyon mu oldum anlamadim. Haftaici acilde tahlil vereyim ben bi bakalim. Bide özel olcak ama merak ediyorum. Garip bisi farkettm. Vajina bölgemiz varya. Üst kisim. Orda bi yumusaklik var mi sende de? Iki yana ayrilan kisimda sanki gevseklik var bende bugun farkettim

Az önce açıp video izledim bende, pozisyon değiştirdi bebek hareketlerden net anlaşılıyor bugün vajinamda batmalar var. Batma yada ağırlık hissi oluyormuş çatı genişlediği için. Bir de rahim kasları kısalıyormuş. Sancı eşlik etmiyorsa normal bi durum diyor dr. Ama ben tribe girdim yinede ayağa kalkınca oluyor batmalar, yatarak mı geçirsem günlerimi diyorum

Yok yok hemen dogum olacak diye bisey yok senin haftanda normal doguma hazirlaniyor bebis

Batma bugun 2 kere yasadim. Bildigin igne batirdilar vajinama ayaktayken her bi adimimda igne batar gibi oldu korktm durdum bikac saniye tekrar yurudum gecti. Ama agirlik baski kaldi. Galiba pozisyon degisti net eminim. Sen kac kaftaliksin cnm?

Dıkkat etmedim ona canım hiç bakarım da Birazdan.. ben de ordan cok sancım var işte sanki bir birinden uzaklaşıyor kemiklerim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…