2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Batma bugun 2 kere yasadim. Bildigin igne batirdilar vajinama ayaktayken her bi adimimda igne batar gibi oldu korktm durdum bikac saniye tekrar yurudum gecti. Ama agirlik baski kaldi. Galiba pozisyon degisti net eminim. Sen kac kaftaliksin cnm?
Benim bebiş haftalardır yan duruyordu bugün pozisyon değiştiğini direk anladım hareketlerden. Batmalar ayağa kalkınca oluyor benimde. Başını dayadı demek ki çıkışı arıyor baskı yapıyor. 34 e girdik biz canım.

dr kaan kocatepeyi dinledim canım sancı olmadı sürece takma kafana

Sagolasin canim rahatladm biraz tedirgindim sabahtan beri ama normal demek artik.

Evet cnm Allah korusun aklına kötü şeyler getirme

Kızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
34. haftada bırak dedi bana
eğer 32+6’da doktor rapor verdiği günü 32+0 gösterirse senin için daha avantajlı olur. Benim dr 32+0 izinliydi 2 gün sonra gittim herhangi bir şey demedim tarihi ayarlamış galiba tahmini doğum 2 gün ileri gözüküyordu raporda
Ya bu ayak şişme güncellemesi bana da geldi. Sabah normal uyanıyorum biraz oturunca, ayakta kalınca şişiyor bir de alt kısmı ağrıyor. Bayramda çok su içmedim onu arttırıp bakıciimm

Ayy hadi insallah saglikla alirsin kucagina
Ben 34 sonra cok zorlandim
Zaten 37 ameliyat oldum
Senin sezeryanmi canim?

Canım yukarıda söyledim ama belki gözünden kaçar sana da söyleyeyim. Birebir aynı durumum vardı ben çözümü uyurken ayaklarımın altına yastık alarak çözdüm. Başka hiçbirşeyi değiştirmedim. İlk günden etkiledi. O zamandan beri ayak bileklerim ve ayaklarım şişmiyor. Normalde 2 katına çıkardı.

Ayy hadi insallah saglikla alirsin kucagina
Ben 34 sonra cok zorlandim
Zaten 37 ameliyat oldum
Senin sezeryanmi canim?
Amin inşallah kuzum
Valla zorlaşacak belli. Birde sıcaklarla cidden hiç çekilmiyor. İşe de gideceğim allah yardımcımız olsun.

Canım ben normal istiyorum. Ama doktorum erken olduğunu 37 de değerlendirip öyle karar verebileceğini ama normal istiyorsam da buna sıcak baktığını söyledi. Risk durumlarında tabiiki sezaryen ama ilk tercihimiz normal olacak. Sezaryenden korkuyorum ben

Ben bayadir ayri yatiyorum suan hicbiseye tahammulum yok ay valla festim bu haftalara gelmeden hallet eksiklerini. Cidden 32den sonra her hafta bi guncelleme geliyor resmen
Ayrı yatınca da psikolojim etkileniyor hdjdj bulutun babasıyla da yatma hakkı var diye kendimi telkinliyorum hdjdjdj değişik bir ruh halindeyim bebeğim.

Bacım bu hafta halledeceğim. Siparişlerimi verdim. Bu hafta gelir maks haftasonuna hallederim. Belli çünkü birşeyler yükleniyor. Göze alamam.

birkaç gündür bayram muhabbetine misafirlikteydik bu gece bir yastık da ayaklarımın altına koyayım, çeyizime konan yastıklar işe yarasın flflglşgş

Benim doktorda o hafta izinli sanırım komple randevu yok. Dolmuş olamaz öncesine var çünkü. 32+6ya buldum o tarihte gideyim olmazsa direk

Yünse bide o yastıklar tadından yenmez jdkdk yün negatif enerjiyide alır baya şyi gelir combo etki
Bi bakiyim bendeki negatifliği alıcak yastık icat edilmiş mi
Benim doktorda o hafta izinli sanırım komple randevu yok. Dolmuş olamaz öncesine var çünkü. 32+6ya buldum o tarihte gideyim olmazsa direk
Mantıklı bende düşündümdü ama ik’daki kız sat tarihimi sormuştu hiç uğraşmadım lfşfllf

36. Haftaya girer girmez başladı sancılar korkuyorum uzandım inşallah geçer.. nasıl acıyor öyle vajen bölgesi, kemikleri.. böyle kebablık şişler giriyor sağıma soluma

Kuzu artık zamanımız geldi geliyor, belki bakıyorsundur sende temmuz anaları bayagı bir dogurdu en az 37 haftamızı geçirelim boncuk tanesi gibi dizileceğiz bizde hayırlısı ile

Herkes sıcaklardan dert yanmış bu sene yaz cidden zor geçecek sanırım anormal sıcaklar var şimdiden kendimi bende bir saha bir sola atıyorum,
Sıcaklar ve uyku dışında Allah biliyor benim öyle şişlik falan yok, (benim ilk gebeliğimde de böyle idi hatta sizin de çevrenizde bazen oluyordur bir şeye bir hareketleniyorum herkes aman sen elleme sen yapma bir hareketleniyorlar sormayın herşey yolunda ise biz hasta değiliz gebeyiz sonucta diye düşünüyorum, kendimizi zorlamadan herşeyi yapabiliriz diye düşünüyorum ama arada batma agrı bende de olmaya başladı)
İlki sezeryan olunca benim bakalım ayın ortası gibi randevum var büyük ihtimal yine sezeryan yaparız demişti doktorum onu biraz daha netleştiririz, bende diyorum belki gideceğim hastaneye 6cm açıklık olmuş hemen pırt diye normal dogururum bir yandan da sezeryan korkusu da var hayırlısı bakalım

Kızlar tekrardan selam saçma sapan bir uyku düzenim oldu yatıyorum kalkıyorum buraya yazdıktan sonra yatmısım sonra birkaç saat uyumusum falan noldu böyle kafam kalkmıyor rapor konusu geçmiş ben ilk önce 32+0 da çalışabilir raporu aldım. Sonrasında çalıştıgım iş ayakta oldugu için çok fazla hareketten bebek olması gerekenden baya aşağıda çıktı 34 haftada doktor benı izne cıkardı hastane falan işlerim oldugu için rapor için 34+4 te gittim ama raporda da gördüğünüz gibi sadece 34 yazıyor yani 34+0 da da gitseniz 34+6 da da siz sanki 34+0 mıssınız gibi cıkıyor o yuzden boşuna 6 gün çalışmayın. Zaten beni yüz kere tembihlemişlerdi 32+0 da tam gel boşa gitmesin günlerin falan diye o zaman da

Eklentiler

• IMG_1612.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 65
İyiyim bende kuzum ne olsun bolca yatma dinlenmeee geri sayım öyle geçiyorr günler. Ben 36 olucam basladım gümüş kapak takmaya günde bir saat falan önümüzdeki haftada hurmaya başlarım artık allah ne verdiyse tüm tuslara bascaz bende evet çekincem kimyasallar çok büyük konusmak istemesem de krem için düşüncem biraz net gibi kalkan almamıstım almalı mıyım bilemedim bak şimdi

Valla allah muhtaç etmesin kimyasallara. Karşı değilim ihtiyaç durumunda kullanırım tabiiki. Ama ilk etapta tercih etmeyeceğim. Valla kuzum bence lazım. Çünkü meme ucunun nemli ama ıslak olmaması lazım. Arada havalanmaya da ihtiyacım var. Allah korusun ama hassaslaştığı dönemde temassız olması hızlı iyileşme için önemli. Ben dönüşümlü kullanıcam süt geldikten sonrasında. Hangisine ihtiyaç duyarsam o an. Ama öndesinde gümüş kapak.

Hejsksk birde kaldırımda yürümek lazımmış. Bir ayak yerde bir ayak kaldırımda oda pozisyona getiriyormuş çok iyiymiş. Aklında bulunsun.

Benım kafası baya asağıda hıckırık hep aşağılarda hissediyorum kuzum dönmüş olabilir senin kızçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…