- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.741
Senin dedigin agri cati agrisi oluyomus canim galiba. Normal oda tabikideDıkkat etmedim ona canım hiç bakarım da Birazdan.. ben de ordan cok sancım var işte sanki bir birinden uzaklaşıyor kemiklerim gibi
Ben legene su koydum ayaklari koydm icine oylece durdum aksam baska turlu serinleyemiyorumYananlar kulubunde bende varim. Hatta az once buz akusunu eski atlete sardim ayagimi ona basiyorum
Benim bebiş haftalardır yan duruyordu bugün pozisyon değiştiğini direk anladım hareketlerden. Batmalar ayağa kalkınca oluyor benimde. Başını dayadı demek ki çıkışı arıyorBatma bugun 2 kere yasadim. Bildigin igne batirdilar vajinama ayaktayken her bi adimimda igne batar gibi oldu korktm durdum bikac saniye tekrar yurudum gecti. Ama agirlik baski kaldi. Galiba pozisyon degisti net eminim. Sen kac kaftaliksin cnm?
Sagolasin canim rahatladm biraz tedirgindim sabahtan beri ama normal demek artik.Benim bebiş haftalardır yan duruyordu bugün pozisyon değiştiğini direk anladım hareketlerden. Batmalar ayağa kalkınca oluyor benimde. Başını dayadı demek ki çıkışı arıyorbaskı yapıyor. 34 e girdik biz canım.
dr kaan kocatepeyi dinledim canım sancı olmadı sürece takma kafana
Evet cnm Allah korusun aklına kötü şeyler getirmeValla bende aynı şekilde hissediyorum canım günde 2-3 kere sert tekme oluyor kordon falan dolandı diye aklıma geliyordu ama büyük ihtimalle bu haftalarda çoğu gebelikte oluyor
Ara ara hissediyorum canım hissedince rahatlıyorum
34. haftada bırak dedi banaKızlar Nasılsınız? Kan sulandırıcı hap kullanan anneler illa ki vardır. Coraspin Yada ecopirin tarzında kullananlar. Doktorunuz hangi hafta Bırakın diyor? Hangi hafta bırakacaksınız.?
eğer 32+6’da doktor rapor verdiği günü 32+0 gösterirse senin için daha avantajlı olur. Benim dr 32+0 izinliydi 2 gün sonra gittim herhangi bir şey demedim tarihi ayarlamış galiba tahmini doğum 2 gün ileri gözüküyordu rapordaSelam kızlar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Ben eylül annelerinden yazıyorum size , daha erken haftalardasınızdır biliyorsunuzdur diye.. Aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz? Doğum sonrasına maksimum aktarım yapmak için hangisi daha mantıklı?
Ya bu ayak şişme güncellemesi bana da geldi. Sabah normal uyanıyorum biraz oturunca, ayakta kalınca şişiyor bir de alt kısmı ağrıyor. Bayramda çok su içmedim onu arttırıp bakıciimmKızçeler nasılsınız? Giremedim ne zamandır o kadar birikmiş ki okuyamadım da, herkes iyi mi?
Ben 33+3ten bildiriyorum; ÖLDÜM ANAM ÖLDÜM. 32. Haftada neden rapor alınıyo ya çalışılı tabi ne var diyodum 33. Hafta öyle bir geldi ki ayaklarım dinazor ayağı gibi, sırtım belim pert, yarım saatte üç kere tuvalete gidiyorum. Gezme tozma devrim bu hafta kapandı…
Ayy hadi insallah saglikla alirsin kucaginaOy maşallah ikinize de
Bende onu gıdısından öperim fındık kuzusu34 teydim yavrum az kaldı 1.5 aya kucağımda inşallah
İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla mutlulukla bebişleri kucağımıza alırız
İyi yapmışsın uğra arada bize de
Canım yukarıda söyledim ama belki gözünden kaçar sana da söyleyeyim. Birebir aynı durumum vardı ben çözümü uyurken ayaklarımın altına yastık alarak çözdüm. Başka hiçbirşeyi değiştirmedim. İlk günden etkiledi. O zamandan beri ayak bileklerim ve ayaklarım şişmiyor. Normalde 2 katına çıkardı.34. haftada bırak dedi bana
eğer 32+6’da doktor rapor verdiği günü 32+0 gösterirse senin için daha avantajlı olur. Benim dr 32+0 izinliydi 2 gün sonra gittim herhangi bir şey demedim tarihi ayarlamış galiba tahmini doğum 2 gün ileri gözüküyordu raporda
Ya bu ayak şişme güncellemesi bana da geldi. Sabah normal uyanıyorum biraz oturunca, ayakta kalınca şişiyor bir de alt kısmı ağrıyor. Bayramda çok su içmedim onu arttırıp bakıciimm
Amin inşallah kuzumAyy hadi insallah saglikla alirsin kucagina
Ben 34 sonra cok zorlandim
Zaten 37 ameliyat oldum
Senin sezeryanmi canim?
Ayrı yatınca da psikolojim etkileniyor hdjdj bulutun babasıyla da yatma hakkı var diye kendimi telkinliyorum hdjdjdj değişik bir ruh halindeyim bebeğim.Ben bayadir ayri yatiyorum suan hicbiseye tahammulum yok ay valla festim bu haftalara gelmeden hallet eksiklerini. Cidden 32den sonra her hafta bi guncelleme geliyor resmen
birkaç gündür bayram muhabbetine misafirlikteydik bu gece bir yastık da ayaklarımın altına koyayım, çeyizime konan yastıklar işe yarasın flflglşgşCanım yukarıda söyledim ama belki gözünden kaçar sana da söyleyeyim. Birebir aynı durumum vardı ben çözümü uyurken ayaklarımın altına yastık alarak çözdüm. Başka hiçbirşeyi değiştirmedim. İlk günden etkiledi. O zamandan beri ayak bileklerim ve ayaklarım şişmiyor. Normalde 2 katına çıkardı.
Benim doktorda o hafta izinli sanırım komple randevu yok. Dolmuş olamaz öncesine var çünkü. 32+6ya buldum o tarihte gideyim olmazsa direk34. haftada bırak dedi bana
eğer 32+6’da doktor rapor verdiği günü 32+0 gösterirse senin için daha avantajlı olur. Benim dr 32+0 izinliydi 2 gün sonra gittim herhangi bir şey demedim tarihi ayarlamış galiba tahmini doğum 2 gün ileri gözüküyordu raporda
Ya bu ayak şişme güncellemesi bana da geldi. Sabah normal uyanıyorum biraz oturunca, ayakta kalınca şişiyor bir de alt kısmı ağrıyor. Bayramda çok su içmedim onu arttırıp bakıciimm
Yünse bide o yastıklar tadından yenmez jdkdk yün negatif enerjiyide alır baya şyi gelir combo etkibirkaç gündür bayram muhabbetine misafirlikteydik bu gece bir yastık da ayaklarımın altına koyayım, çeyizime konan yastıklar işe yarasın flflglşgş
Bi bakiyim bendeki negatifliği alıcak yastık icat edilmiş miYünse bide o yastıklar tadından yenmez jdkdk yün negatif enerjiyide alır baya şyi gelir combo etki
Mantıklı bende düşündümdü ama ik’daki kız sat tarihimi sormuştu hiç uğraşmadım lfşfllfBenim doktorda o hafta izinli sanırım komple randevu yok. Dolmuş olamaz öncesine var çünkü. 32+6ya buldum o tarihte gideyim olmazsa direk
36. Haftaya girer girmez başladı sancılarkorkuyorum uzandım inşallah geçer.. nasıl acıyor öyle vajen bölgesi, kemikleri.. böyle kebablık şişler giriyor sağıma soluma
İyiyim bende kuzum ne olsun bolca yatma dinlenmeeeİyiyim canımcığım sen nasılsın?
Evet onu görmüştüm bence de mantıklı. Ben krem istemiyorum. Ne kadarda bebek emebilir deseler peşine zararsız deselerde kimyasal bir ürün ne gerek var? 37 gibi gümüşü takmaya başlarım ben. Doğumdan sonra da devam ederim. Arada kalkan arada gümüş kapak dengelerim onu. Bence biryere sürtünmeden hava alması için kalkanda önemli. Doğru emzirmeyle de desteklenince bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum hiç.
Ya biz iyyiyizzz merakla heyecanla doğumu bekliyoruz asıl sen nasılsın bebişkon nasıllllKizlar ne yapiyorsunuz nasil geciyor hamilelik
Valla allah muhtaç etmesin kimyasallara. Karşı değilim ihtiyaç durumunda kullanırım tabiiki. Ama ilk etapta tercih etmeyeceğim. Valla kuzum bence lazım. Çünkü meme ucunun nemli ama ıslak olmaması lazım. Arada havalanmaya da ihtiyacım var. Allah korusun ama hassaslaştığı dönemde temassız olması hızlı iyileşme için önemli. Ben dönüşümlü kullanıcam süt geldikten sonrasında. Hangisine ihtiyaç duyarsam o an. Ama öndesinde gümüş kapak.İyiyim bende kuzum ne olsun bolca yatma dinlenmeeegeri sayım öyle geçiyorr günler. Ben 36 olucam basladım gümüş kapak takmaya günde bir saat falan önümüzdeki haftada hurmaya başlarım artık allah ne verdiyse tüm tuslara bascaz bende evet çekincem kimyasallar çok büyük konusmak istemesem de krem için düşüncem biraz net gibi kalkan almamıstım almalı mıyım bilemedim bak şimdi
Benım kafası baya asağıda hıckırık hep aşağılarda hissediyorum kuzum dönmüş olabilir senin kızçedeKizlar sicaklar beni cok bunaltti giremiyorum hic tadim keyfim yok. Umarim sizler iyisinizdir... 35+3 deyim. Bugun sabahtan beri vajina ustumde cok agirlik hissi var. Sizde de var mi bu baskilama? Hickirgni hep sol kasigimda hissederdim. Bugun tam vajina ustunde hissettm korktm baskida olunca. Tam asagi döndü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?