2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?
Baharcım ben 34. Haftamda işe girecektim tam iç çamaşırımda böyle dedigin gibi kıvamlı sümüksü kahve rengi akıntım oldu büyük 2 tane valla ne yalan söyleyeyim çok korktum nişan geldi sandım regl gibi sancımda vardı acile gittim orada nts falan çektiler ultrason baktılar sonrasında tekrar gelmedi bişey olmadıgı için yolladılar ertesi gün doktoruma gittim bebek haftasına göre çok asagıda ayakta çalıştıgın için yerçekimi etkiside tabi rahim ağzın kapalı ama arada böyle baskı yaptıgı için bu tarz akıntılar oluyor olabilir dedi haftalar büyüdü artık normal dedi uzak biyere gitmek denize girmek çok ayakta kalmak ilişki yasak doğum baslarsa durduramayız dedi ben dedim hani nasıl bir sıkıntı oldugunu anlıcam peki hiç durmadan açık renk yogun kanama olursa veya suyun gelirse haberlesicez dedi. O günden beri çok sükür sonrasında akıntı devamlı var ama normal yogun akıntım var zaten bi süredir vardı hep kanama vs olmadı dinlendim salı günü kontrolum var senınkıde belki oyle bir sey olabilir istersen istirahat et çok iş yapma ayakta kalma

ffestinalente ay o zaman alayım hemen kalkanıda yaaa. Doğum yaklastıkça habire bi şeylere saldırıyorum hahdjdf ay sunu almıs mıydım ay bu muydu öyle böyle daha hastane çantası yok ortalıkta nolcak bu üstümüzdeki ölü topragı bacım bittik hashdjf

Olur olur hallolur jdjdj
Ben sanırsın 23673. Doğumu yapacakmışcasına rahatım hazırlıklar konusunda jdkdk
Derdim başka doğum tedirginliği var üzerimde jdjd ondan başka birşeye odaklanmıyorum.

Al bebiş memeler önemli jdjdk

Doğum konusu beni çok geriyor önceden ameliyatım var yüksek ihtimalle dikişlerden kaynaklı sezeryan olacak panik perilerim sürekli iş başında inanılmaz

Doğum konusu beni çok geriyor önceden ameliyatım var yüksek ihtimalle dikişlerden kaynaklı sezeryan olacak panik perilerim sürekli iş başında inanılmaz
Ksksjj yok yok kendini rahatlaştır. Dediğin gibi tüm tuşlara basıcaz biz olursa ne ala olmazsa da sonuca odaklanacağız kdkdkdk

Canim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?
Canım bende 35+3 deyim. Aynılarını bende yaşıyorum artık bebek baya kilo aldığı için vajinaya baskı yapıyor ben 2 hafta önce doktordayken utrasonla tam vajinamın ustune baktı ve başının tam orda olduğunu ve doğum pozisiyonunu aldığını söyledi son 2/3 gündur akıntın çogaldı dünde baya sumuksu sarımsı krem karışık bir akıntım oldu acaba nişan mı diye düşündüm. Birden ayağa kalkınca tam vajinamın ustune sancılar saplanıyor wc bile gittiğimde çok oturunca hemen sancı ve karında sertleşme başlıyor duşa girince altan bazen temizligimi bile yapamıyorum sancıdan

Son cümleyi olurken şöyle bir güldüm kafa sallayarak canım bende bazen öyle hayal ediyorum.. benimde ilkim sezaryen ve diyorum ki 5-6 sancım açıklığım pat diye olsa normal doğursam diye tek değilmişim.
Evet temmuz anneleri epey doğurdular maşallah sıra bize geliyor Rabbim kolay kurtarsın ..
Benim randevum pazartesi günü için ve doktor doğum tarihi belirlicek hala kararsızım normal doğum yapabilirmiyim acaba diyorum kendimce sezaryen sonrası yapan var benden de 5 yıl geçti üzerinden bir şansımı mı denesem doktora desem mi kafam karışık bakalım hayırlısı olsun

Yaparsın canım 5 yıl geçmiş benim kapı komşum sezaryenden 1,5 sene sonra 2ci cocuğunu normal doğurdu doktorlar sezaryan dedi hayır ben normal doğracam dedi dogurdu da

Amin insallah.
Yok yok alakası yok, Egeli. Sadece acı seviyor. Jfjf

Ya bize özel değil herkesin yaptığı bir sey normalde evde. Ama meşhuru var. Ama cidden onun sütü...üstündeki fındığı diyim..farklı oluyor yerinde. Güzel oluyor En sütlü olabilecek basit tatlilardan djdj (Bilmece gibi oldu djdj)

37 den sonra net bisey soyler
Sezeryandan korkma bence ameliystta hissetmiyorsun hic bisey ama 6 saat sonrasi biraz agruli oluyor
Ben de normal digumdan korkuyorum tabikide normal dogum daha saglikli ama nasip olmadi riskli gebeligim oldugu icin

Gerçekten mi ya bende denemek istiyorum şansımı ama bilmiyorum bir korku tedirginlik var
Korkma yaparsın bana göre normal doğum çook çook daha iyi en azından kimseye ihtiyaç duymadan doğumdan hemen sonra çocuguna bakabiliyorsun. Yırtılma olursa tabi biraz ağrı olabiliyor ama çekilmeyecek bir ağrı değil.

Evet evet benimde sümüksü ama acik renk hafif sari. Ama cogaldi boyle degisik geliyor miktari normalde hep vardi miktari artti dedign gibi. Sagolasn canim bende haftaici kontrolde bakalim dr ne dicek. Ama gunlerimizin ayni olmasi nerdeyse beni rahatlatti belirtiler normal demekki.
Sumuksu sari krem karisik akinti aynisi bende var. Hatta dün duştan ciktm kurulaniuodum vajinamdan ses geldi korktm bi baktm akinti gelmis baya. Bazen nişan felanmi diye korkmuyor.degilim ama vajina genisledigi icin oluyomus galiba ayy degisik bi hafta 35 bende degisik guncellemeler yapti

Günaydın kızlar, 32+ 6 dan selamlar. Bende şişme ve taban yanmasıyla başbaşayım. Geceleri uyuyamıyorum artık doğurasın var ama daha çok küçüğüz maalesef
Aynı gündeyiz ve dediklerin bende de var Ağustos un hayırlısı ile gelmesini bekleyeceğiz

Canım senin çalışabilir raporun da resmi varmı? Tarihlere bakmak için soruyorum. Anlamadım çünkü

Ben çok istedim ama eşim istemediği için yaptıramayacağım tek olmak istemiyorum tavsiyem şu canım instagramdan falan beğendiğin fotoları seç o tarz pozlar çekin. Fotoğrafçı yönlendiriyor tabi ama sonradan insanın içine sinmiyor aa bunlar daha güzelmiş keşke böyle dursaydık diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…