- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.761
Baharcım ben 34. Haftamda işe girecektim tam iç çamaşırımda böyle dedigin gibi kıvamlı sümüksü kahve rengi akıntım oldu büyük 2 tane valla ne yalan söyleyeyim çok korktum nişan geldi sandım regl gibi sancımda vardı acile gittim orada nts falan çektiler ultrason baktılar sonrasında tekrar gelmedi bişey olmadıgı için yolladılar ertesi gün doktoruma gittim bebek haftasına göre çok asagıda ayakta çalıştıgın için yerçekimi etkiside tabi rahim ağzın kapalı ama arada böyle baskı yaptıgı için bu tarz akıntılar oluyor olabilir dedi haftalar büyüdü artık normal dedi uzak biyere gitmek denize girmek çok ayakta kalmak ilişki yasak doğum baslarsa durduramayız dedi ben dedim hani nasıl bir sıkıntı oldugunu anlıcam peki hiç durmadan açık renk yogun kanama olursa veya suyun gelirse haberlesicez dedi. O günden beri çok sükür sonrasında akıntı devamlı var ama normal yogun akıntım var zaten bi süredir vardı hep kanama vs olmadı dinlendim salı günü kontrolum var senınkıde belki oyle bir sey olabilir istersen istirahat et çok iş yapma ayakta kalmaCanim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?
ffestinalente ay o zaman alayım hemen kalkanıda yaaa. Doğum yaklastıkça habire bi şeylere saldırıyorum hahdjdf ay sunu almıs mıydım ay bu muydu öyle böyle daha hastane çantası yok ortalıkta nolcak bu üstümüzdeki ölü topragı bacım bittik hashdjf
Doğum konusu beni çok geriyorOlur olur hallolur jdjdj
Ben sanırsın 23673. Doğumu yapacakmışcasına rahatım hazırlıklar konusunda jdkdk
Derdim başka doğum tedirginliği var üzerimde jdjd ondan başka birşeye odaklanmıyorum.
Al bebiş memeler önemli jdjdk
Ksksjj yok yok kendini rahatlaştır. Dediğin gibi tüm tuşlara basıcaz biz olursa ne ala olmazsa da sonuca odaklanacağız kdkdkdkDoğum konusu beni çok geriyorönceden ameliyatım var yüksek ihtimalle dikişlerden kaynaklı sezeryan olacak panik perilerim sürekli iş başında inanılmaz
Kizlar sicaklar beni cok bunaltti giremiyorum hic tadim keyfim yok. Umarim sizler iyisinizdir... 35+3 deyim. Bugun sabahtan beri vajina ustumde cok agirlik hissi var. Sizde de var mi bu baskilama? Hickirgni hep sol kasigimda hissederdim. Bugun tam vajina ustunde hissettm korktm baskida olunca. Tam asagi döndü demek
Canım bende 35+3 deyim. Aynılarını bende yaşıyorum artık bebek baya kilo aldığı için vajinaya baskı yapıyor ben 2 hafta önce doktordayken utrasonla tam vajinamın ustune baktı ve başının tam orda olduğunu ve doğum pozisiyonunu aldığını söyledi son 2/3 gündur akıntın çogaldı dünde baya sumuksu sarımsı krem karışık bir akıntım oldu acaba nişan mı diye düşündüm. Birden ayağa kalkınca tam vajinamın ustune sancılar saplanıyor wc bile gittiğimde çok oturunca hemen sancı ve karında sertleşme başlıyor duşa girince altan bazen temizligimi bile yapamıyorum sancıdanCanim gunlerimiz cok yakin. Ben dün geceden beri tuhafligi hissedyorum. Sancim yok ama asagi dogru baski hissi var ve karnim tas.gibi. kasilma galiba yasadigim. Bide afedersn bugun sumuksu akintimda cok oldu sende var mi?
Son cümleyi olurken şöyle bir güldüm kafa sallayarak canımKuzu artık zamanımız geldi geliyor, belki bakıyorsundur sende temmuz anaları bayagı bir dogurdu en az 37 haftamızı geçirelim boncuk tanesi gibi dizileceğiz bizde hayırlısı ile
Herkes sıcaklardan dert yanmış bu sene yaz cidden zor geçecek sanırım anormal sıcaklar var şimdiden kendimi bende bir saha bir sola atıyorum,
Sıcaklar ve uyku dışında Allah biliyor benim öyle şişlik falan yok, (benim ilk gebeliğimde de böyle idi hatta sizin de çevrenizde bazen oluyordur bir şeye bir hareketleniyorum herkes aman sen elleme sen yapma bir hareketleniyorlar sormayın herşey yolunda ise biz hasta değiliz gebeyiz sonucta diye düşünüyorum, kendimizi zorlamadan herşeyi yapabiliriz diye düşünüyorum ama arada batma agrı bende de olmaya başladı)
İlki sezeryan olunca benim bakalım ayın ortası gibi randevum var büyük ihtimal yine sezeryan yaparız demişti doktorum onu biraz daha netleştiririz, bende diyorum belki gideceğim hastaneye 6cm açıklık olmuş hemen pırt diye normal dogururumbir yandan da sezeryan korkusu da var hayırlısı bakalım
Yaparsın canım 5 yıl geçmiş benim kapı komşum sezaryenden 1,5 sene sonra 2ci cocuğunu normal doğurdu doktorlar sezaryan dedi hayır ben normal doğracam dedi dogurdu daSon cümleyi olurken şöyle bir güldüm kafa sallayarak canımbende bazen öyle hayal ediyorum.. benimde ilkim sezaryen ve diyorum ki 5-6 sancım açıklığım pat diye olsa normal doğursam diye tek değilmişim.
Evet temmuz anneleri epey doğurdular maşallah sıra bize geliyor Rabbim kolay kurtarsın..
Benim randevum pazartesi günü için ve doktor doğum tarihi belirlicekhala kararsızım normal doğum yapabilirmiyim acaba diyorum kendimce sezaryen sonrası yapan var benden de 5 yıl geçti üzerinden bir şansımı mı denesem doktora desem mi kafam karışık bakalım hayırlısı olsun
Amin insallah.Ayy kesinlikle kız kardeşlerim doğum yapacak gibi bekliyorum yeminle jdjdjd sağlıkla gelsin süt kuzularıisotlu kuymak mı hdjdjjd enişte bey doğulu sanırım acı merakı ordan geliyor olabilir mi
Ama ben meraktan çatlarım kız neyiniz var sütlü jdjdj aşermeler bitmiştir diye ben rahat konuşuyorum ama haklısın belki çeken olur
37 den sonra net bisey soylerAmin inşallah kuzum
Valla zorlaşacak belli. Birde sıcaklarla cidden hiç çekilmiyor. İşe de gideceğim allah yardımcımız olsun.
Canım ben normal istiyorum. Ama doktorum erken olduğunu 37 de değerlendirip öyle karar verebileceğini ama normal istiyorsam da buna sıcak baktığını söyledi. Risk durumlarında tabiiki sezaryen ama ilk tercihimiz normal olacak. Sezaryenden korkuyorum ben
Sevindim canim iyi olmana hamileligin tadini cikart:)Ya biz iyyiyizzz merakla heyecanla doğumu bekliyoruz asıl sen nasılsın bebişkon nasıllll
Gerçekten mi ya bende denemek istiyorum şansımı ama bilmiyorum bir korku tedirginlik varYaparsın canım 5 yıl geçmiş benim kapı komşum sezaryenden 1,5 sene sonra 2ci cocuğunu normal doğurdu doktorlar sezaryan dedi hayır ben normal doğracam dedi dogurdu da
Korkma yaparsın bana göre normal doğum çook çook daha iyi en azından kimseye ihtiyaç duymadan doğumdan hemen sonra çocuguna bakabiliyorsun. Yırtılma olursa tabi biraz ağrı olabiliyor ama çekilmeyecek bir ağrı değil.Gerçekten mi ya bende denemek istiyorum şansımı ama bilmiyorum bir korku tedirginlik var
Evet gecede hickirdi 2 kere. Bildigin asagilarda iyice yerlesmisler demekki asagi bizimkiler canimBenım kafası baya asağıda hıckırık hep aşağılarda hissediyorum kuzum dönmüş olabilir senin kızçede
Evet evet benimde sümüksü ama acik renk hafif sari. Ama cogaldi boyle degisik geliyor miktari normalde hep vardi miktari artti dedign gibi. Sagolasn canim bende haftaici kontrolde bakalim dr ne dicek. Ama gunlerimizin ayni olmasi nerdeyse beni rahatlatti belirtiler normal demekki.Baharcım ben 34. Haftamda işe girecektim tam iç çamaşırımda böyle dedigin gibi kıvamlı sümüksü kahve rengi akıntım oldu büyük 2 tane valla ne yalan söyleyeyim çok korktum nişan geldi sandım regl gibi sancımda vardı acile gittim orada nts falan çektiler ultrason baktılar sonrasında tekrar gelmedi bişey olmadıgı için yolladılar ertesi gün doktoruma gittim bebek haftasına göre çok asagıda ayakta çalıştıgın için yerçekimi etkiside tabi rahim ağzın kapalı ama arada böyle baskı yaptıgı için bu tarz akıntılar oluyor olabilir dedi haftalar büyüdü artık normal dedi uzak biyere gitmek denize girmek çok ayakta kalmak ilişki yasak doğum baslarsa durduramayız dedi ben dedim hani nasıl bir sıkıntı oldugunu anlıcam peki hiç durmadan açık renk yogun kanama olursa veya suyun gelirse haberlesicez dedi. O günden beri çok sükür sonrasında akıntı devamlı var ama normal yogun akıntım var zaten bi süredir vardı hep kanama vs olmadı dinlendim salı günü kontrolum var senınkıde belki oyle bir sey olabilir istersen istirahat et çok iş yapma ayakta kalma
Sumuksu sari krem karisik akinti aynisi bende var. Hatta dün duştan ciktm kurulaniuodum vajinamdan ses geldi korktm bi baktm akinti gelmis baya. Bazen nişan felanmi diye korkmuyor.degilim ama vajina genisledigi icin oluyomus galibaCanım bende 35+3 deyim. Aynılarını bende yaşıyorum artık bebek baya kilo aldığı için vajinaya baskı yapıyor ben 2 hafta önce doktordayken utrasonla tam vajinamın ustune baktı ve başının tam orda olduğunu ve doğum pozisiyonunu aldığını söyledi son 2/3 gündur akıntın çogaldı dünde baya sumuksu sarımsı krem karışık bir akıntım oldu acaba nişan mı diye düşündüm. Birden ayağa kalkınca tam vajinamın ustune sancılar saplanıyor wc bile gittiğimde çok oturunca hemen sancı ve karında sertleşme başlıyor duşa girince altan bazen temizligimi bile yapamıyorum sancıdan
Aynı gündeyiz ve dediklerin bende de var Ağustos un hayırlısı ile gelmesini bekleyeceğizGünaydın kızlar, 32+ 6 dan selamlar. Bende şişme ve taban yanmasıyla başbaşayım. Geceleri uyuyamıyorumartık doğurasın var ama daha çok küçüğüz maalesef
Canım senin çalışabilir raporun da resmi varmı? Tarihlere bakmak için soruyorum. Anlamadım çünküKızlar tekrardan selam saçma sapan bir uyku düzenim oldu yatıyorum kalkıyorum buraya yazdıktan sonra yatmısım sonra birkaç saat uyumusum falan noldu böyle kafam kalkmıyorrapor konusu geçmiş ben ilk önce 32+0 da çalışabilir raporu aldım. Sonrasında çalıştıgım iş ayakta oldugu için çok fazla hareketten bebek olması gerekenden baya aşağıda çıktı 34 haftada doktor benı izne cıkardı hastane falan işlerim oldugu için rapor için 34+4 te gittim ama raporda da gördüğünüz gibi sadece 34 yazıyor yani 34+0 da da gitseniz 34+6 da da siz sanki 34+0 mıssınız gibi cıkıyor o yuzden boşuna 6 gün çalışmayın. Zaten beni yüz kere tembihlemişlerdi 32+0 da tam gel boşa gitmesin günlerin falan diye o zaman da
Ben çok istedim ama eşim istemediği için yaptıramayacağım tek olmak istemiyorumSelam kızlar
Hamilelik çekimi yaptıran var mıyarın sabah çekimimiz var çok heyecan yaptım, hiç alışkın değilim böyle şeylere, selfie bile çekmeyen bir insanım yani, evlenirken bile çekim yaptırmadık, gerginimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?