- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.781
ben de çok yaptırmak istedim ama eşim yanımda değilSelam kızlar
Hamilelik çekimi yaptıran var mıyarın sabah çekimimiz var çok heyecan yaptım, hiç alışkın değilim böyle şeylere, selfie bile çekmeyen bir insanım yani, evlenirken bile çekim yaptırmadık, gerginimmm
Aaaa yüklemiştim aslında dur tekrar atayımCanım senin çalışabilir raporun da resmi varmı? Tarihlere bakmak için soruyorum. Anlamadım çünkü
Ben yaptirdim çok da güzel oldular bebis dogunca da goturcez ayni yere cekime. Ben de cok gerilmistim ilk basta ama fotografi ceken kadin cok tatliydi baya gulmekten 1 saatlik isi 2 saatte tamamladik keyifli gecti hic sıkma kendiniSelam kızlar
Hamilelik çekimi yaptıran var mıyarın sabah çekimimiz var çok heyecan yaptım, hiç alışkın değilim böyle şeylere, selfie bile çekmeyen bir insanım yani, evlenirken bile çekim yaptırmadık, gerginimmm
Çok mantıklı canım, onlar da kıyafet vereceği içim beğendiğim kıyafetlerin olduğu fotoları kaydetmiştim bi de pozları inceleyeyim, benim sol profilim daha iyi soldan çekin dicemBen çok istedim ama eşim istemediği için yaptıramayacağım tek olmak istemiyorumtavsiyem şu canım instagramdan falan beğendiğin fotoları seç o tarz pozlar çekin. Fotoğrafçı yönlendiriyor tabi ama sonradan insanın içine sinmiyor aa bunlar daha güzelmiş keşke böyle dursaydık diyorsun
Normalde elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum fotoğraf çekinirken o yüzden gerildimben de çok yaptırmak istedim ama eşim yanımda değil
Çok güzel bişey bence heyecan yapma anı kalacak ne güzel
Yaa ne güzelBen yaptirdim çok da güzel oldular bebis dogunca da goturcez ayni yere cekime. Ben de cok gerilmistim ilk basta ama fotografi ceken kadin cok tatliydi baya gulmekten 1 saatlik isi 2 saatte tamamladik keyifli gecti hic sıkma kendini
Uyar bence onlar surekli hamile ve bebeklerle calistiklari icin bizim neler yasadigimizi hissettigimizi cok iyi anliyorlar bence benimki sagolsun kendimi rahat hissetmem icin herseyi yapti mola verdi sular klimalar falan. Dis cekim cok istedim ama malum İzmir sicagi studyoda yaptik iyi ki de oyle yaptik çok icime sindiYaa ne güzelbizim fotoğrafçılar da bi çift kendi hamilelik ve yenidoğan fotoğrafları da var hatta kataloglarında, umarım enerjimiz uyar. Yenidoğan biz de yaptırmayı düşünüyoruz aynı yere. Stüdyo çekimi miydi sizinki dış çekim
Evet izmirde dış çekim olmazdı bu havada, bizimki de stüdyo çekimi olacak bakalımUyar bence onlar surekli hamile ve bebeklerle calistiklari icin bizim neler yasadigimizi hissettigimizi cok iyi anliyorlar bence benimki sagolsun kendimi rahat hissetmem icin herseyi yapti mola verdi sular klimalar falan. Dis cekim cok istedim ama malum İzmir sicagi studyoda yaptik iyi ki de oyle yaptik çok icime sindi
sen kendini rahat birak bebisi düsün sadece guzel gecerEvet izmirde dış çekim olmazdı bu havada, bizimki de stüdyo çekimi olacak bakalım
AynısıyımEvet evet benimde sümüksü ama acik renk hafif sari. Ama cogaldi boyle degisik geliyor miktari normalde hep vardi miktari artti dedign gibi. Sagolasn canim bende haftaici kontrolde bakalim dr ne dicek. Ama gunlerimizin ayni olmasi nerdeyse beni rahatlatti belirtiler normal demekki.
Sumuksu sari krem karisik akinti aynisi bende var. Hatta dün duştan ciktm kurulaniuodum vajinamdan ses geldi korktm bi baktm akinti gelmis baya. Bazen nişan felanmi diye korkmuyor.degilim ama vajina genisledigi icin oluyomus galibaayy degisik bi hafta 35 bende degisik guncellemeler yapti
Fotoğrafçı yardımcı oluyoÇok mantıklı canım, onlar da kıyafet vereceği içim beğendiğim kıyafetlerin olduğu fotoları kaydetmiştim bi de pozları inceleyeyim, benim sol profilim daha iyi soldan çekin diceminşallah güzel fotoğraflar çıkar ortaya
Normalde elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum fotoğraf çekinirken o yüzden gerildim
Hanımlar bizimde hastanede olacakmış doğum sonrası odada fotoğraf çekimi lohusa takımı vs aldım ama başörtüsü olarak ne takacağım ben yaŞal olmaz heralde demi mevlid örtüsü gibi bir şey mi olur fikir verin bana
Aslinda 36nin icindeyiz. 36+0da 37den gun almis olacagiz az kaldi az ayyAynısıyımallahtan az kaldı hele bi şu 4 gün de geçsin 36 bi girsem ondan sonra ne olacaksa olsun diyorum
O şekilde sayma ya çok yaklaşıyor tedirgin oluyorumAslinda 36nin icindeyiz. 36+0da 37den gun almis olacagiz az kaldi az ayy
İçindeyizde doldurmadıkAslinda 36nin icindeyiz. 36+0da 37den gun almis olacagiz az kaldi az ayy
Ben aldım ama bim den değil internetten. Yani iyi ama çok çok kaliteli değil tabi. Normal sıradan bir sandalye.Merhaba dün bime gelen kanz mama sandalyesini alan oldu mu güzel mi
Haha dimi cok heycanlaniyor insanO şekilde sayma ya çok yaklaşıyor tedirgin oluyorum
Canım yukarıda söyledim ama belki gözünden kaçar sana da söyleyeyim. Birebir aynı durumum vardı ben çözümü uyurken ayaklarımın altına yastık alarak çözdüm. Başka hiçbirşeyi değiştirmedim. İlk günden etkiledi. O zamandan beri ayak bileklerim ve ayaklarım şişmiyor. Normalde 2 katına çıkardı.
ffestinalente canım sırtüstü yatamıyoruz ya yan yatarken koyduğunda da oluyor mu? Ben dün gece denedim ama bana mısın demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?