2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben de çok yaptırmak istedim ama eşim yanımda değil
Çok güzel bişey bence heyecan yapma anı kalacak ne güzel

Ben yaptirdim çok da güzel oldular bebis dogunca da goturcez ayni yere cekime. Ben de cok gerilmistim ilk basta ama fotografi ceken kadin cok tatliydi baya gulmekten 1 saatlik isi 2 saatte tamamladik keyifli gecti hic sıkma kendini

Çok mantıklı canım, onlar da kıyafet vereceği içim beğendiğim kıyafetlerin olduğu fotoları kaydetmiştim bi de pozları inceleyeyim, benim sol profilim daha iyi soldan çekin dicem inşallah güzel fotoğraflar çıkar ortaya
ben de çok yaptırmak istedim ama eşim yanımda değil
Çok güzel bişey bence heyecan yapma anı kalacak ne güzel
Normalde elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum fotoğraf çekinirken o yüzden gerildim

Ben yaptirdim çok da güzel oldular bebis dogunca da goturcez ayni yere cekime. Ben de cok gerilmistim ilk basta ama fotografi ceken kadin cok tatliydi baya gulmekten 1 saatlik isi 2 saatte tamamladik keyifli gecti hic sıkma kendini
Yaa ne güzel bizim fotoğrafçılar da bi çift kendi hamilelik ve yenidoğan fotoğrafları da var hatta kataloglarında, umarım enerjimiz uyar. Yenidoğan biz de yaptırmayı düşünüyoruz aynı yere. Stüdyo çekimi miydi sizinki dış çekim mi

Uyar bence onlar surekli hamile ve bebeklerle calistiklari icin bizim neler yasadigimizi hissettigimizi cok iyi anliyorlar bence benimki sagolsun kendimi rahat hissetmem icin herseyi yapti mola verdi sular klimalar falan. Dis cekim cok istedim ama malum İzmir sicagi studyoda yaptik iyi ki de oyle yaptik çok icime sindi

Evet izmirde dış çekim olmazdı bu havada, bizimki de stüdyo çekimi olacak bakalım

Aynısıyım allahtan az kaldı hele bi şu 4 gün de geçsin 36 bi girsem ondan sonra ne olacaksa olsun diyorum

Fotoğrafçı yardımcı oluyo

Hanımlar bizimde hastanede olacakmış doğum sonrası odada fotoğraf çekimi lohusa takımı vs aldım ama başörtüsü olarak ne takacağım ben ya Şal olmaz heralde demi mevlid örtüsü gibi bir şey mi olur fikir verin bana

İnstagramda takip ettiğim vir diyetisyen böyle yapmış genelde de bu şekilde takmışlar sade ve hoş durmuş

Bu hastane çantasına ne koydunuz ya ben koydum boş kaldı anlamadım ağzına kadar nasıl dolduruyor insanlar orta boy valiz küçüğüne geçireyim diyorum
Doğumda giyeceği takım ve battaniyesi
Bir tulum ve zıbın
Bir takım(toplam 3 takım almış oldum)
2 zıbın
Ağız mendilleri çorap eldiven ve fazladan şapka
Müslin ve tiriko battaniye
10 tane bez ve ıslak mendil

ffestinalente canım sırtüstü yatamıyoruz ya yan yatarken koyduğunda da oluyor mu? Ben dün gece denedim ama bana mısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…