- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.801
Kendine pijama terlik çorap iç çamaşırı depentvs koydun mu canımBu hastane çantasına ne koydunuz ya ben koydum boş kaldı anlamadım ağzına kadar nasıl dolduruyor insanlarorta boy valiz küçüğüne geçireyim diyorum
Doğumda giyeceği takım ve battaniyesi
Bir tulum ve zıbın
Bir takım(toplam 3 takım almış oldum)
2 zıbın
Ağız mendilleri çorap eldiven ve fazladan şapka
Müslin ve tiriko battaniye
10 tane bez ve ıslak mendil
Son cümleyi olurken şöyle bir güldüm kafa sallayarak canımbende bazen öyle hayal ediyorum.. benimde ilkim sezaryen ve diyorum ki 5-6 sancım açıklığım pat diye olsa normal doğursam diye tek değilmişim.
Evet temmuz anneleri epey doğurdular maşallah sıra bize geliyor Rabbim kolay kurtarsın..
Benim randevum pazartesi günü için ve doktor doğum tarihi belirlicekhala kararsızım normal doğum yapabilirmiyim acaba diyorum kendimce sezaryen sonrası yapan var benden de 5 yıl geçti üzerinden bir şansımı mı denesem doktora desem mi kafam karışık bakalım hayırlısı olsun
Ben yaptırdım canım. Instadan beğendiğin pozları kaydet göster mutlaka zaten sonrasında fotoğrafçı da yönlendiriyor. Rahat ol keyfini çıkarSelam kızlar
Hamilelik çekimi yaptıran var mıyarın sabah çekimimiz var çok heyecan yaptım, hiç alışkın değilim böyle şeylere, selfie bile çekmeyen bir insanım yani, evlenirken bile çekim yaptırmadık, gerginimmm
Bu hastane çantasına ne koydunuz ya ben koydum boş kaldı anlamadım ağzına kadar nasıl dolduruyor insanlarorta boy valiz küçüğüne geçireyim diyorum
Doğumda giyeceği takım ve battaniyesi
Bir tulum ve zıbın
Bir takım(toplam 3 takım almış oldum)
2 zıbın
Ağız mendilleri çorap eldiven ve fazladan şapka
Müslin ve tiriko battaniye
10 tane bez ve ıslak mendil
Kızlarr bayram bitti tatilde bitti ama burası hala boş....ve bu durum beni üzüyoryarindan sonra umarim aktiflesiriz. Cok eksik arkadaslarimiz var anlayamadim....neden böyle olduk? Aktifligimiz neden yok burada...böyle devam ederse hic girmicem galiba ramazan bayraminda bu kdr issizlasmamistk.
+++++Kızlarr bayram bitti tatilde bitti ama burası hala boş....ve bu durum beni üzüyoryarindan sonra umarim aktiflesiriz. Cok eksik arkadaslarimiz var anlayamadim....neden böyle olduk? Aktifligimiz neden yok burada...böyle devam ederse hic girmicem galiba ramazan bayraminda bu kdr issizlasmamistk.
Bende sonlara dogru daha aktiflik artar diyordum nstler basladi bebekler buyudu hersey cok yaklasti cunku. Ama tam tersi oldu...birbirimizin kese görüsünden ta buralara geldik tabikide dogumlarini cok merak ediyorum hepimizin...sitemden oyle diyorum canim..Ben son 1.5 aydır temmuz annelerine de bakıyordum onlar da 1 sayfa olursa bizde 3 sayfa birikmiş olurdu, şimdi tam tersi olduk birde tam aslında aktif olmamız gereken zamanlar ama araya bayram girdi, bu zamana kadar birlikte ilerledik güzel doğum ve lohusa hikayeleri deneyimlemek isteriz ama nedense oluyor böyle şeyler burda (ben yazmıştım hatırlarsanız buranın aktifliği doğumdan en fazla 4 ay sonrasına kadar oluyor, sonra birden ıssızlaşıyor diye bu sefer o kadar bile olmadı) bırakma bizi en azından meyvelerimizi sağlıcakla elimize alalım inşallah
Cidden çok üzgünüm. Kasımdan beri burasi benim endişelerimi sevinclerimi streslerimi paylastigim yerdi. Dr kontrol sonrasi heycanla paylastigim yerdi. Keske toparlansa ama benimde umudum kalmadi ne yazik ki+++++
Ben de üzüldüm hem de çok kırıldım, resmen yalnız bırakıldık burada, biz çağrımızı yaptık hem de kaç kere ama kimsenin geri geleceği yok canım, ağustos grubu buraya kadarmış maalesef. Emeği geçen herkese teşekkürler, artık kim üzerine alınırsa.
Sen dediğinde ben hiç ihtimal vermemiştim. Çok farklı ve çok güzel dostluklarımız oluştu bize birşey olmaz gibi düşünmüştüm. Tabii ki şimdiki gibi olmazdı ama tamamen de bırakmayız gibi düşünmüştüm.Ben son 1.5 aydır temmuz annelerine de bakıyordum onlar da 1 sayfa olursa bizde 3 sayfa birikmiş olurdu, şimdi tam tersi olduk birde tam aslında aktif olmamız gereken zamanlar ama araya bayram girdi, bu zamana kadar birlikte ilerledik güzel doğum ve lohusa hikayeleri deneyimlemek isteriz ama nedense oluyor böyle şeyler burda (ben yazmıştım hatırlarsanız buranın aktifliği doğumdan en fazla 4 ay sonrasına kadar oluyor, sonra birden ıssızlaşıyor diye bu sefer o kadar bile olmadı) bırakma bizi en azından meyvelerimizi sağlıcakla elimize alalım inşallah
Ayy ben de girmedim kaç gündür. Daha doğrusu girip de yazmadım çünkü artık böyle bir doğursam perileri geldi. Bi de gelip yakınmak istemiyorum sürekli ya ne bileyim şu an daha çok rahatsızlık uykusuzluk vs olduğu için bişe konuşasım gelmediKızlarr bayram bitti tatilde bitti ama burası hala boş....ve bu durum beni üzüyoryarindan sonra umarim aktiflesiriz. Cok eksik arkadaslarimiz var anlayamadim....neden böyle olduk? Aktifligimiz neden yok burada...böyle devam ederse hic girmicem galiba ramazan bayraminda bu kdr issizlasmamistk.
Başka platforma geçmediğimiz için cezalandırıldıkAçıkcası benimde burayı topluca bırakan herkese kalbim buruk ve kırgın. 7-8 aydır neler paylaştık, neler konuştuk. Bayramdan sonrasında da eski aktifliğimizi yakalayamazsak bende sanıyorum ki devam etmeyeceğim.
Linclikle alakasi yok canim. Kötu niyetle konusmuyoruz sitem bunlar...Eger gercekten burasi disinda baska bir platformda sürekli aktiflik varsa burasi böyle terkedilmisse kirilmam veya kirilmamiz normal. Cünkü burada tanidik birbirimizi burada bağ kurduk ve insan üzülüyor bi anda boyle birakilinca. Ailemden uzak gurbette yasarken cogu endisemi herseyimi burada paylasip moral buldum ben. Hassaslasiyor insann ister istemez. Bende giremedim ama 3. 4. Gün mutlaka telafimi yaptim. Msj yazamicak kdr yorgun yogun olsam bile begeni birakiyorumki aktifligim gorülsn hani. Kimse kimseyi zorlayamaz tabiki tercihlere saygi duyuyorum ama....Ayy ben de girmedim kaç gündür. Daha doğrusu girip de yazmadım çünkü artık böyle bir doğursam perileri geldi. Bi de gelip yakınmak istemiyorum sürekli ya ne bileyim şu an daha çok rahatsızlık uykusuzluk vs olduğu için bişe konuşasım gelmedibir de ilk başlarda herkes daha meraklıydı nolacak ne nasıl yapılır diye bilgi almak için etkileşim oluyordu ama şu an artık doğum çantası dahil hazır, bir tek doğurması kaldı.
Ya linç yemem umarım ama cidden bir de benim şahsi fikrim burası dışında başka yerde toplanılınca demek ki buraya girilmiyor o kadar, çünkü o olaydan sonra bir anda şıp diye kesildi gibime geldi buradaki etkileşim. Çok iyi niyetli birşey ama işte burayı etkiledi ister istemez. Yani daha kolay iletişim kurulacak bir platformu kim istemez ki zaten anında bildirim gelsin, okumadığın mesajlardan okumaya başlanılsın ve arayüzü kolay olsun.
Onun dışında şikayet edenler vs tadı kaçtı bence, insanlar ilk baştaki samimiyeti görmüyor olabilir artık. Daha birçok sebebi olabilir canım aklıma gelenler bunlar. Ben de düşünüyodum çünkü bir anda neden böyle oldu diye
Aslında arkadaşım biz genel olarak çok soru soran ve soru üzerinden etkileşim kuran bir grup değildik hatırlarsan. Biz daha çok muhabbetimizi edip, aralarda söyle oldu böyle oldu diyip fikir alışverişinde bulunan bir gruptuk. O yüzden ben mesela çok farklı olduğunu düşünmüştüm burasının. Nitekim öyleydi de. Çok kıymet verdiğim arkadaşlarım oldu her ne kadar şimdi gelmeselerde. Keyifliydi. Bende sana katılıyorum. Linçlik bir durum yok doğrular bunlarAyy ben de girmedim kaç gündür. Daha doğrusu girip de yazmadım çünkü artık böyle bir doğursam perileri geldi. Bi de gelip yakınmak istemiyorum sürekli ya ne bileyim şu an daha çok rahatsızlık uykusuzluk vs olduğu için bişe konuşasım gelmedibir de ilk başlarda herkes daha meraklıydı nolacak ne nasıl yapılır diye bilgi almak için etkileşim oluyordu ama şu an artık doğum çantası dahil hazır, bir tek doğurması kaldı.
Ya linç yemem umarım ama cidden bir de benim şahsi fikrim burası dışında başka yerde toplanılınca demek ki buraya girilmiyor o kadar, çünkü o olaydan sonra bir anda şıp diye kesildi gibime geldi buradaki etkileşim. Çok iyi niyetli birşey ama işte burayı etkiledi ister istemez. Yani daha kolay iletişim kurulacak bir platformu kim istemez ki zaten anında bildirim gelsin, okumadığın mesajlardan okumaya başlanılsın ve arayüzü kolay olsun.
Onun dışında şikayet edenler vs tadı kaçtı bence, insanlar ilk baştaki samimiyeti görmüyor olabilir artık. Daha birçok sebebi olabilir canım aklıma gelenler bunlar. Ben de düşünüyodum çünkü bir anda neden böyle oldu diye
Yaa neden bu kadar bosaldi peki burasi baska yerden mi iletisimdeler ki? Gece gündüz burada gördüğümüz insanlari göremiyoruz ve gercekten merak ediyoruz+++++
Ben de üzüldüm hem de çok kırıldım, resmen yalnız bırakıldık burada, biz çağrımızı yaptık hem de kaç kere ama kimsenin geri geleceği yok canım, ağustos grubu buraya kadarmış maalesef. Emeği geçen herkese teşekkürler, artık kim üzerine alınırsa.
Bu gece biraz daha yükselticem inşallah işe yarar sağol kuzmBende oluyor canım. Yeterki bir miktar yukarıda kalsın.
Aynen öyle canım, başka yerdelerYaa neden bu kadar bosaldi peki burasi baska yerden mi iletisimdeler ki? Gece gündüz burada gördüğümüz insanlari göremiyoruz ve gercekten merak ediyoruz
Canım benimki yaklaşık 15-20 cm ve sert içeriye gömülmüyor ayaklarım.Bu gece biraz daha yükselticem inşallah işe yarar sağol kuzm
J josei89Kızlarr bayram bitti tatilde bitti ama burası hala boş....ve bu durum beni üzüyoryarindan sonra umarim aktiflesiriz. Cok eksik arkadaslarimiz var anlayamadim....neden böyle olduk? Aktifligimiz neden yok burada...böyle devam ederse hic girmicem galiba ramazan bayraminda bu kdr issizlasmamistk.
J josei89kikelomo B Baharr34 ffestinalente Canlarım benim aktifleşiriz tabi bence içinde olduğumuz haftalardan sebep durum hep aynı ve ben şahsen enerjisiz keyifsizim ayaklarıma baktıkça bazen gözlerim doluyo o kadar şişiyorum ki, enerjim yok iki yer gezemiyorum, durgunum, bebeğin beşiğini hala kurmayan kocamı boğmak üzereyim, kardeşim başka şehirden geldi daha bugün yolcu ettim. Bayramdan sonra daha da aktifleşiriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?