2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim ki de daha kurmadı beşiği öyle gıcığıma gidiyor ki bu aralar kavga çıkmasın diye zor tutuyorum kendimi

Benim pek umudum yok canım yaa buraya girmedigim gunler 20 sayfa geriden takip etmeye calisiyordum, simdi bakiyorum iki sayfa birikmis. Baska platformda degillerdir diye düşünüyordum, o kadar engellenme olayı oldu, burda savunduk ettik. Ama gercekten de kk kurallarini o şekilde koymalarina hak vermeye basladim bu birkac gündür fazla dagildi grup. Ve daha dogumlarimiz var, en önemli zamanlarimiz, nstler basliyor. Eski tadı kalmadı

Benim ki de daha kurmadı beşiği öyle gıcığıma gidiyor ki bu aralar kavga çıkmasın diye zor tutuyorum kendimi
Ben tutmadım kuzum bgn baya kavga çıktı allahtan çok ses etmedi de uzatmadım ama 8 temmuza kdr bu iş çözülmezse gidip yeni beşik alıp kurdurucam odaya beni o derece delirtti 10 temmuzda temizliğe kadın gelecek o yüzden 8inde bitecek o iş :)))

Nasılsınız kızlar üzülmeyin bence eskiye döneriz inşallah
Dün gece geldik bizde eve kızım da hasta olmuş onunla ilgileniyorum. Ben desen heryerim ağrıyor cumartesi ilk nts gireceğim bakalım ne çıkacak
Ev desen hiç doğuma hazır değil camlar perdeler beşik ıvır zıvır duruyor hiçte yapasım yok

Anlıyorum sizi ama bence tahmin ettiğiniz gibi olmayacak yavas yavaş en önemli dönemlere giriyoruz yeniden heyecanlar başlayacak bu haftalar şahsen 33+3 bnm için çok durgun ve sıkıntılı geçiyor ben hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim 32. Haftada çalışır raporu almayı bile saçma buluyordum NE VAR Kİ TABİİ ÇALIŞILIR diye :))) 33.hafta bir geldi pir geldi… Siz nasılsınız? Sıkıntılar başladı mı iyi misiniz kızlarım?

Selam canlar, bayram tatilinden yeni döndük, kız bir ara sayfa çok yavaş ilerliyordu ne zaman baksam bikac kişi yazıyordu, çok girmedim sayfaya.yazlıkta da ortam çok hareketliydi bayramda gelen giden biz de baya disardaydik. Şahsım adına yarından itibaren daha aktif olacağım. Zaten yarın sabah kontrolumuz var teyzeleri. Yazmayan, girmeyen arkadaşlar adına da bişey diyemem canlar.

Tamamen iyi niyetle numara isteyen birisinin şikayet edilmesini hala aptalca buluyorum. O konuda fikrim hiç değişmedi ama şu cümlene de katılmadan edemiyorum. Ben açıkcası bu sessizliğin sebebinin wp olduğunu düşünüyorum. Buda beni daha çok kırıyor.

Valla ben taaa o zamandan fark ettim. Hatta bir kaç kişi bir anda gidenleri çağırmaya çalıştı nerdesiniz diye ama sanmam yani gelsin geri kimse. Ben de kendi adıma o kadar faydalı oldu ki bu grup. Asla hiç kimse ile paylaşmadığım şeyleri paylaştım, her defasında içime su serptiniz. Ne diyeyim sağlık olsun, zaten bebekler doğdukça onlara vakit ayırmaktan hiç kimse giremeyecek. Ben kendimi psikolojik olarak alıştırdım, hatta yavaş yavaş belki ben de girmemeye çalışırım ki boşluğu kötü olmasın
Evet sadece muhabbetten bile 15 sayfa olurdu ya yarım günde. Ben doğumlardan sonra böyle olur diye düşünüyodum ama şimdiden oldu, farklı sebeplerden. Yapacak bişe yok, alışıp devam edeceğiz göründüğü kadarı ile

Geçmişi okuyamadim, yarın PC den okurum rahat rahat diye önemli bişey yok inşallah herkes iyi mi

Valla ben boşluğuna düştüm biraz çok içselleştirmiştim, çok kıymetliydi burası. Ama dediğin gibi sanırım alıştırmam lazım kendimi. Bu hislerim lohusa kafasıyla hiç çekilmez hdjdjdj iyi fikir yani arkadaşım. Eskisi kadar girmemek.

Canım o şekilde yapabilirsin, düz renk bir şal da olur bence burcumsunun attığı gibi. Lohusa takımınla aynı renkte. Şal bir tık daha şık duruyor bence. Ama tabi lohusa takımına da bağlı, çok mu dantelli ikisi boğar mı gibi gibi. Bence ikisini de evde bir dene, varsa elinde :)

Bir de bazılarına Eşarp daha çok yakışıyor, başkasına Şal bağlama şekli, onu da goz önünde bulundur bence.

Kızlar bayramdan sonra teker teker toplanıcaz diye düşünüyorum kendi adıma lohusa depresyonuna erken girdim çıktım sayılır tabi zaten artık izne ayrıldım evde sadece yuvarlanıyorum çene çalmak canıma minnet nasılsınız son haftalar nasıl geçiyor beni sormayın 10 sayfa şikayet sıralarım

Şahsen ben başka platform kurulduğunu bile fark etmedim birde hergün okuyorum kendi adıma devamlı yazan biri değilim ama okurum bazende bildiğim konularda soru soran birine cevap veriyorum ve açıkçası hergün merakla girerdim ne gelişmeler var diye ve son aylarımızdayız daha heycanlı oluruz inşallah kalanlarla ben de daha çok yazarım artık ☺

Ben her gun biyeri yapmaya calisiyorum cnm. Her gun olmasada haftada mutlaka kafamdaki 1 2 seyi halletmis oluyorum. Parca parca yapsan daha iyi olue

32den sonra bisiler oluyor katiliyorum. Kesinlikle. Acayip bi halsizlik geliyor ve duygusal dalgalanmalar...

Vaktim varsa ve modum yerindeyse girip okudum cevapladım ben valla bı bayramda giremedim. Sitenin telefon modunu sevmiyorum rahat yazamıyorum elli tane reklam çıkıyor. Sayfa sürekli kayıyor.Biliyorsunuzdüzenlemeleri bile işyerinin PC den yapiyorum.

Insallah canim. Senin gün ne zmn verilcek bu haftaici belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…