- 26 Nisan 2019
- 5.389
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.821
Benim ki de daha kurmadı beşiği öyle gıcığıma gidiyor ki bu aralar kavga çıkmasın diye zor tutuyorum kendimiJ josei89 @kikelomo @Baharr34ffestinalente Canlarım benim aktifleşiriz tabi bence içinde olduğumuz haftalardan sebep durum hep aynı ve ben şahsen enerjisiz keyifsizim ayaklarıma baktıkça bazen gözlerim doluyo o kadar şişiyorum ki, enerjim yok iki yer gezemiyorum, durgunum, bebeğin beşiğini hala kurmayan kocamı boğmak üzereyim, kardeşim başka şehirden geldi daha bugün yolcu ettim. Bayramdan sonra daha da aktifleşiriz bence
Benim pek umudum yok canım yaa buraya girmedigim gunler 20 sayfa geriden takip etmeye calisiyordum, simdi bakiyorum iki sayfa birikmis. Baska platformda degillerdir diye düşünüyordum, o kadar engellenme olayı oldu, burda savunduk ettik. Ama gercekten de kk kurallarini o şekilde koymalarina hak vermeye basladim bu birkac gündürJ josei89 @kikelomo @Baharr34ffestinalente Canlarım benim aktifleşiriz tabi bence içinde olduğumuz haftalardan sebep durum hep aynı ve ben şahsen enerjisiz keyifsizim ayaklarıma baktıkça bazen gözlerim doluyo o kadar şişiyorum ki, enerjim yok iki yer gezemiyorum, durgunum, bebeğin beşiğini hala kurmayan kocamı boğmak üzereyim, kardeşim başka şehirden geldi daha bugün yolcu ettim. Bayramdan sonra daha da aktifleşiriz bence
Ben tutmadım kuzum bgn baya kavga çıktı allahtan çok ses etmedi de uzatmadım ama 8 temmuza kdr bu iş çözülmezse gidip yeni beşik alıp kurdurucam odaya beni o derece delirtti 10 temmuzda temizliğe kadın gelecek o yüzden 8inde bitecek o iş :)))Benim ki de daha kurmadı beşiği öyle gıcığıma gidiyor ki bu aralar kavga çıkmasın diye zor tutuyorum kendimi
Neden bilmiyorum canım ama ben pek eskisi gibi olacağımıza ihtimal vermiyorum. Bu kadar girilmemesi dediğin gibi bayram, hazırlıklar vs olamaz. Eskiden sabaha kadar konuştuğumuz insanlar, birden topluca gelmemeye başladı. Tabii ki derdi olan olur, kötü hisseden olur bunlar çok normal. Ama 2 cümle edemeyecek kadar çok insan aynı anda mı kötü hissetmeye başladı? Tercih tabii ki ama ben kırgın hissediyorum bu kadar yalnız bırakıldığımız için. Gerçekten çok kıymet veriyorum burdaki arkadaşlıklarıma birden böyle kalınca buralar üzüldüm. Hormonların etkisi mi bilmiyorum ama kalbim buruk. Değersiz hissettim.
Anlıyorum sizi ama bence tahmin ettiğiniz gibi olmayacak yavas yavaş en önemli dönemlere giriyoruz yeniden heyecanlar başlayacak bu haftalar şahsen 33+3 bnm için çok durgun ve sıkıntılı geçiyor ben hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim 32. Haftada çalışır raporu almayı bile saçma buluyordum NE VAR Kİ TABİİ ÇALIŞILIR diye :))) 33.hafta bir geldi pir geldi… Siz nasılsınız? Sıkıntılar başladı mı iyi misiniz kızlarım?Benim pek umudum yok canım yaa buraya girmedigim gunler 20 sayfa geriden takip etmeye calisiyordum, simdi bakiyorum iki sayfa birikmis. Baska platformda degillerdir diye düşünüyordum, o kadar engellenme olayı oldu, burda savunduk ettik. Ama gercekten de kk kurallarini o şekilde koymalarina hak vermeye basladim bu birkac gündürfazla dagildi grup. Ve daha dogumlarimiz var, en önemli zamanlarimiz, nstler basliyor. Eski tadı kalmadı
Tamamen iyi niyetle numara isteyen birisinin şikayet edilmesini hala aptalca buluyorum. O konuda fikrim hiç değişmedi ama şu cümlene de katılmadan edemiyorum. Ben açıkcası bu sessizliğin sebebinin wp olduğunu düşünüyorum. Buda beni daha çok kırıyor.Benim pek umudum yok canım yaa buraya girmedigim gunler 20 sayfa geriden takip etmeye calisiyordum, simdi bakiyorum iki sayfa birikmis. Baska platformda degillerdir diye düşünüyordum, o kadar engellenme olayı oldu, burda savunduk ettik. Ama gercekten de kk kurallarini o şekilde koymalarina hak vermeye basladim bu birkac gündürfazla dagildi grup. Ve daha dogumlarimiz var, en önemli zamanlarimiz, nstler basliyor. Eski tadı kalmadı
Valla ben taaa o zamandan fark ettim. Hatta bir kaç kişi bir anda gidenleri çağırmaya çalıştı nerdesiniz diye ama sanmam yani gelsin geri kimse. Ben de kendi adıma o kadar faydalı oldu ki bu grup. Asla hiç kimse ile paylaşmadığım şeyleri paylaştım, her defasında içime su serptiniz. Ne diyeyim sağlık olsun, zaten bebekler doğdukça onlara vakit ayırmaktan hiç kimse giremeyecek. Ben kendimi psikolojik olarak alıştırdım, hatta yavaş yavaş belki ben de girmemeye çalışırım ki boşluğu kötü olmasınLinclikle alakasi yok canim. Kötu niyetle konusmuyoruz sitem bunlar...Eger gercekten burasi disinda baska bir platformda sürekli aktiflik varsa burasi böyle terkedilmisse kirilmam veya kirilmamiz normal. Cünkü burada tanidik birbirimizi burada bağ kurduk ve insan üzülüyor bi anda boyle birakilinca. Ailemden uzak gurbette yasarken cogu endisemi herseyimi burada paylasip moral buldum ben. Hassaslasiyor insann ister istemez. Bende giremedim ama 3. 4. Gün mutlaka telafimi yaptim. Msj yazamicak kdr yorgun yogun olsam bile begeni birakiyorumki aktifligim gorülsn hani. Kimse kimseyi zorlayamaz tabiki tercihlere saygi duyuyorum ama....
Evet sadece muhabbetten bile 15 sayfa olurdu ya yarım günde. Ben doğumlardan sonra böyle olur diye düşünüyodum ama şimdiden oldu, farklı sebeplerden. Yapacak bişe yok, alışıp devam edeceğiz göründüğü kadarı ileAslında arkadaşım biz genel olarak çok soru soran ve soru üzerinden etkileşim kuran bir grup değildik hatırlarsan. Biz daha çok muhabbetimizi edip, aralarda söyle oldu böyle oldu diyip fikir alışverişinde bulunan bir gruptuk. O yüzden ben mesela çok farklı olduğunu düşünmüştüm burasının. Nitekim öyleydi de. Çok kıymet verdiğim arkadaşlarım oldu her ne kadar şimdi gelmeselerde. Keyifliydi. Bende sana katılıyorum. Linçlik bir durum yok doğrular bunlar
Valla ben taaa o zamandan fark ettim. Hatta bir kaç kişi bir anda gidenleri çağırmaya çalıştı nerdesiniz diye ama sanmam yani gelsin geri kimse. Ben de kendi adıma o kadar faydalı oldu ki bu grup. Asla hiç kimse ile paylaşmadığım şeyleri paylaştım, her defasında içime su serptiniz. Ne diyeyim sağlık olsun, zaten bebekler doğdukça onlara vakit ayırmaktan hiç kimse giremeyecek. Ben kendimi psikolojik olarak alıştırdım, hatta yavaş yavaş belki ben de girmemeye çalışırım ki boşluğu kötü olmasın
Evet sadece muhabbetten bile 15 sayfa olurdu ya yarım günde. Ben doğumlardan sonra böyle olur diye düşünüyodum ama şimdiden oldu, farklı sebeplerden. Yapacak bişe yok, alışıp devam edeceğiz göründüğü kadarı ile
+1.Ama gercekten de kk kurallarini o şekilde koymalarina hak vermeye basladim bu birkac gündür
Canım o şekilde yapabilirsin, düz renk bir şal da olur bence burcumsunun attığı gibi. Lohusa takımınla aynı renkte. Şal bir tık daha şık duruyor bence. Ama tabi lohusa takımına da bağlı, çok mu dantelli ikisi boğar mı gibi gibi. Bence ikisini de evde bir dene, varsa elinde :)Hanımlar bizimde hastanede olacakmış doğum sonrası odada fotoğraf çekimi lohusa takımı vs aldım ama başörtüsü olarak ne takacağım ben yaŞal olmaz heralde demi mevlid örtüsü gibi bir şey mi olur fikir verin bana
Ben her gun biyeri yapmaya calisiyorum cnm. Her gun olmasada haftada mutlaka kafamdaki 1 2 seyi halletmis oluyorum. Parca parca yapsan daha iyi olueNasılsınız kızlar üzülmeyin bence eskiye döneriz inşallah
Dün gece geldik bizde eve kızım da hasta olmuş onunla ilgileniyorum. Ben desen heryerim ağrıyor cumartesi ilk nts gireceğim bakalım ne çıkacak
Ev desen hiç doğuma hazır değil camlar perdeler beşik ıvır zıvır duruyor hiçte yapasım yok
32den sonra bisiler oluyor katiliyorum. Kesinlikle. Acayip bi halsizlik geliyor ve duygusal dalgalanmalar...Anlıyorum sizi ama bence tahmin ettiğiniz gibi olmayacak yavas yavaş en önemli dönemlere giriyoruz yeniden heyecanlar başlayacak bu haftalar şahsen 33+3 bnm için çok durgun ve sıkıntılı geçiyor ben hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim 32. Haftada çalışır raporu almayı bile saçma buluyordum NE VAR Kİ TABİİ ÇALIŞILIR diye :))) 33.hafta bir geldi pir geldi… Siz nasılsınız? Sıkıntılar başladı mı iyi misiniz kızlarım?
Insallah canim. Senin gün ne zmn verilcek bu haftaici belli olur muKızlar bayramdan sonra teker teker toplanıcaz diye düşünüyorum kendi adıma lohusa depresyonuna erken girdim çıktım sayılır tabi zaten artık izne ayrıldım evde sadece yuvarlanıyorum çene çalmak canıma minnetnasılsınız son haftalar nasıl geçiyor beni sormayın 10 sayfa şikayet sıralarım
Şahsen ben başka platform kurulduğunu bile fark etmedim birde hergün okuyorumkendi adıma devamlı yazan biri değilim ama okurum bazende bildiğim konularda soru soran birine cevap veriyorum ve açıkçası hergün merakla girerdim ne gelişmeler var diye ve son aylarımızdayız daha heycanlı oluruz inşallah kalanlarla ben de daha çok yazarım artık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?