- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.841
Sicaklar zorluyor cidden. Afrika sicagi olcakmis bu hafta. Bol su icmeyi ihmal etmeyelimMerhaba hanımlar iyi akşamlar ben pek yazamadım okudum ama grubu takip ediyorum da ablamın Nişan felan oldu düğün hazırlığı bir de erken doğum riskim vardı hatırlarsanız çanta erken hazırladım felan derken bayram girdi araya öyle geçti biraz yoğun geçiyor ilaçla duruyordu çok şükür bir sıkıntı olmadı şuan 34+3 ' üz yarın doktor kontrolüm var ilaclari bırakalım demişti bakalım yarın ne derse biraz da sıcak havalar zorluyor önce yoktu ama şimdi ellerim ayaklarım şişti vücudum ödem topladı baya yaa sırt ağrısı bel ağrısı bazen yatamıyorum geceler sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
Ben yapmicam cnm kız kardeşim yapacak yol yorgunluğumuz gitsin halletcem inşallahBen her gun biyeri yapmaya calisiyorum cnm. Her gun olmasada haftada mutlaka kafamdaki 1 2 seyi halletmis oluyorum. Parca parca yapsan daha iyi olue
Ne guzel ben tekim oldugm sehirde hersey bana bakiyor eşim bitek camlari sildi perdelerimi astı bide kizimin butun ütülerini o yapti sagolsun. Gene iyi yaptiBen yapmicam cnm kız kardeşim yapacak yol yorgunluğumuz gitsin halletcem inşallah
Nedense içime temmuz sonu gibi doğuracam gibi geliyor zamaninda gelir inşallah 8 agustos tarihimiz ama bakalımVizeci06 valla ben de yeni geldim yazlıktan.. hiç gelesim yoktu. Evdeyim şimdi de zabanan iş var son on gün daha çalışacagim sonra evdeyim inşallah ya , dogumlarimiz ne zaman başlayacaksa
Maşallah cnm yine iyi yapmiş benim eşim daha beşiği kuracak daha kombiyi yenisiyle degistirecek ankastreyi değiştirecek aylardır bekliyor adam dayaklık yemin ederimNe guzel ben tekim oldugm sehirde hersey bana bakiyor eşim bitek camlari sildi perdelerimi astı bide kizimin butun ütülerini o yapti sagolsun. Gene iyi yapti
Evet yaa daha da ısınacak diyorlar çok şükür en azından 1 ay 2 hafta felan kaldı çok sıcaklara denk gelmedik şuan bile soğuk sürekli içmek istiyor insan yaaSicaklar zorluyor cidden. Afrika sicagi olcakmis bu hafta. Bol su icmeyi ihmal etmeyelimAllah hayirlisiyla surecimizi tamamlamizi nasip etsin
ah bu erkekler ahhhMaşallah cnm yine iyi yapmiş benim eşim daha beşiği kuracak daha kombiyi yenisiyle degistirecek ankastreyi değiştirecek aylardır bekliyor adam dayaklık yemin ederim
Aşırı katılıyorum iyi niyetle olsa dahi neden bazı arkadaşların numaraları alındı neden bazılarımızın hiç haberi bile olmadı bu platformdan çok kırıcı oldu benim içinde..Ama buranın yeri ayrı olacak her daim en stresli zamanlarda destek oldunuz banaTamamen iyi niyetle numara isteyen birisinin şikayet edilmesini hala aptalca buluyorum. O konuda fikrim hiç değişmedi ama şu cümlene de katılmadan edemiyorum. Ben açıkcası bu sessizliğin sebebinin wp olduğunu düşünüyorum. Buda beni daha çok kırıyor.
Ben de öyle yaparım dedim ve hala hastane çantam hazır değilBen her gun biyeri yapmaya calisiyorum cnm. Her gun olmasada haftada mutlaka kafamdaki 1 2 seyi halletmis oluyorum. Parca parca yapsan daha iyi olue
Ben şok olmuştum duyunca çünkü günlerce aynı kişiler yazmayınca o kadar tedirgin oldum ki bir şey mi oldu iyiler mi acaba diye sürekli girip son girdikleri saat ve günlere baktım.Defalarca çağırdık iyi misiniz diyeValla ben taaa o zamandan fark ettim. Hatta bir kaç kişi bir anda gidenleri çağırmaya çalıştı nerdesiniz diye ama sanmam yani gelsin geri kimse. Ben de kendi adıma o kadar faydalı oldu ki bu grup. Asla hiç kimse ile paylaşmadığım şeyleri paylaştım, her defasında içime su serptiniz. Ne diyeyim sağlık olsun, zaten bebekler doğdukça onlara vakit ayırmaktan hiç kimse giremeyecek. Ben kendimi psikolojik olarak alıştırdım, hatta yavaş yavaş belki ben de girmemeye çalışırım ki boşluğu kötü olmasın
Evet sadece muhabbetten bile 15 sayfa olurdu ya yarım günde. Ben doğumlardan sonra böyle olur diye düşünüyodum ama şimdiden oldu, farklı sebeplerden. Yapacak bişe yok, alışıp devam edeceğiz göründüğü kadarı ile
Amaaaan gelip zorla hı ho iyi cnm deyip çıkacaksa boşver nerdeyse orda kalsınlarBen şok olmuştum duyunca çünkü günlerce aynı kişiler yazmayınca o kadar tedirgin oldum ki bir şey mi oldu iyiler mi acaba diye sürekli girip son girdikleri saat ve günlere baktım.Defalarca çağırdık iyi misiniz diye
Bu ben...Ben şok olmuştum duyunca çünkü günlerce aynı kişiler yazmayınca o kadar tedirgin oldum ki bir şey mi oldu iyiler mi acaba diye sürekli girip son girdikleri saat ve günlere baktım.Defalarca çağırdık iyi misiniz diye
Canim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorumBen de öyle yaparım dedim ve hala hastane çantam hazır değil
Şu son cümlene kalbimi bırakıyorumAşırı katılıyorum iyi niyetle olsa dahi neden bazı arkadaşların numaraları alındı neden bazılarımızın hiç haberi bile olmadı bu platformdan çok kırıcı oldu benim içinde..Ama buranın yeri ayrı olacak her daim en stresli zamanlarda destek oldunuz bana
Ben de yarin 33+3 oluyorum. Benim de erken dogum riskim olustu. Ciger gelistirici igne oldum. Nstde sanci, bir de bebisin kalp atisi cok yuksek oluyor bazen. Haftasina gore de baya ileri. Nidicard aliyordum gunde 8 tane, 4e kadar dustuk. Yarin benim de randevum var bakalim. Siz ne ilac kullaniyorsunuz ve sizin sorununuz neydi. Ben izin verseydim 32+0da alacakti eski doktorum. Ama benim de cok agrim ve fiziksel problemlerim var. Dayanmakta gucluk cekiyorum. Kuveze girmeyecek sekilde saglikla kucagimiza aliriz insallah. 36 ideal ama ben 35e raziyim artik bebek sorun yasamayacaksa.Merhaba hanımlar iyi akşamlar ben pek yazamadım okudum ama grubu takip ediyorum da ablamın Nişan felan oldu düğün hazırlığı bir de erken doğum riskim vardı hatırlarsanız çanta erken hazırladım felan derken bayram girdi araya öyle geçti biraz yoğun geçiyor ilaçla duruyordu çok şükür bir sıkıntı olmadı şuan 34+3 ' üz yarın doktor kontrolüm var ilaclari bırakalım demişti bakalım yarın ne derse biraz da sıcak havalar zorluyor önce yoktu ama şimdi ellerim ayaklarım şişti vücudum ödem topladı baya yaa sırt ağrısı bel ağrısı bazen yatamıyorum geceler sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
Dursaydi valizde niye cikardin ki, 36 olmussun zaten masallah. Bence valizini hazirla cnm.Canim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorumgeçen agrim olunca bi telasla hazirladm sonra iyilesince geri cikardm hahahha
Hosgeldin cnm, seni gordugume cok sevindim, aklim sendeydi. Esin de donmus, ne guzel. 37ye gelmissin, masallah. Hersey gonlunce olsunGüzel anneler selam.Çoook uzun bi zamandır girmedim.Açıkçası yönetimin tavrını çok gereksiz buldum ve inanın hiç içimden gelmedi .Saçma sapan şeylerle yok cezalısın bilmem ne bi de çöpün başında tek ayak dursaydık tam olurdu.Olgun insanlar olarak fikir beyan etmenin ,ses çıkarmanın suç sayıldığı sistem biraz garip geldi. Saçmalıktı yani.ceza sebebimi bile açıklamadılar üstelik.üstüne de eşim dönünce biraz onunla vakit geçirdik.Ama artık bayram dönüşü bende döneyim.buradaki herkesi çok seviyorum .daha aktif olacağım.Doğum sürecinde kimseyi yalnız bırakmak istemiyorum.Başladığımız dinamiği yakalamak belki zor olabilir ama herkese desteğimi de sunmak isterim bu süreçteartık hepimiz için sayılı haftalar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?