2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hosgeldin cnm, seni gordugume cok sevindim, aklim sendeydi. Esin de donmus, ne guzel. 37ye gelmissin, masallah. Hersey gonlunce olsun
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için süreçler çok güzel olsun.yavaş yavaş filmin sonuna geliyoruz ya da yeni de başlıyor olabilir tabiiii

Eşinin gelmesine sevindim gözünaydın bende onu diyorum en bastan birbirimizin herseyine tanik olduk. Bari dogum surecinde yalniz birakmayalim birbirimizi

Hm canım ben 29 haftalikten belim çok ağrıyordu gitmiştim rahim ağzı kısalığı var dedi doktorum 2.5 mm di tam sınırdasın dedi ve fitil progestan 200 ml günde 2 tane bir de magnezyum vermişti 2 hafta sonra kontrol gittiğim de yani 31+2 günlüktü gittim de ilaç işe yaramış dedi aynı duruyordu kısalığı o yüzden ciğer geliştirici iğne vurmadı aynı olduğu için nst sancı çıkmamıştı 3 hafta sonra gel dedi ilaçları kullanmaya devam et dedi doktorum 34 haftada bırakalım ilaçları dedi yarin kontrole gidicem inşallah bir sıkıntı çıkmazsa ilaçları bıraktırıcak yarin da yazarım yine sonucu sizin ne problem vardı ki hemen çocuğu almak istedi

Eşinin gelmesine sevindim gözünaydın bende onu diyorum en bastan birbirimizin herseyine tanik olduk. Bari dogum surecinde yalniz birakmayalim birbirimizi
Çok teşekkür ederim Baharcım Evet çok haklısın zor günleri ,güzel günleri hep birlikte geçirdik.Doğum sürecinde de destek olalım birbirimize inşallah

Maşallah canım eşinin gelmesine sevindim moral olarak sana da çok iyi olur seninde erken doğum riskin vardı yanlış hatırlamıyorsam 37 haftaya kadar gelmişsin maşallah inşallah varınca normal ve kolay bir doğumla sağ sağlim kucağına alırsın bebişini

Ben bebişe ayrı çanta yaptım
Kendi çantamda;
Tarak, şampuan, diş macunu ve fırçası, dudak kremi, göğüs ucu kremi, sabun, yüz kremi
Gecelik sabahlık takım, Alt üst pijama takım
Emzirme sütyeni, Emzirme atleti
Çorap
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çıkış kıyafetim var.

Bi tane ince bi tane kalın çorap koydum ayaklar üşüyor diye bi şey okumuştum. Atıştırmalık ekleyeceğim doğum ve sonrası için. spor çantasına sığdı bunlar, kabin boy valiz götürecektim vazgeçtim.

Çok teşekkür ederim evet eşim yokken çok zorlandım gerçekten.Yanımızdayken pek anlamıyoruz değerlerini ama erken doğum riskim vardı yata yata büyüttüm vallahi artık popomda bacaklarımda kas kalmadı.inanır mısın daha bu hafta evden dışarı çıkmaya başladım.Artık bu saatten sonra aktifleşebilirim inşallah hepimiz için kolay doğum süreçleri olsun sağ Salim kavuşalım

Canim emzirme sudyeni almadim ben ya. Kendi normal bedeninin kac fazlasini aldin? Aldigin biyer varsa link atar misin? Bende kabinboyu bebege spor cantasini kendime hazirlayacagim. Biraz fazla gibi olcak ama ne yapim ilk heyecan

Canim emzirme sudyeni almadim ben ya. Kendi normal bedeninin kac fazlasini aldin? Aldigin biyer varsa link atar misin? Bende kabinboyu bebege spor cantasini kendime hazirlayacagim. Biraz fazla gibi olcak ama ne yapim ilk heyecan
Mavi Breastfeeding Bra Emzirme Sütyeni | LOYA

Ben loyadan almıştım canım bu linkteki ve bi kaç farklı rengini. Ama biraz erken aldım ben göğüslerimin sütle daha çok büyüyeceğini hesap edemedim, sütyen kopçasını uzattım öyle kullanıyorum şimdi. 85 aldım alırken, kendi bedenim 80. Doğumdan sonra da olur umarım
Burada çıkana kadar kendileri giydiriyorlar o yüzden bebeğe sadece çıkış kıyafetleri ve battaniye koydum minik bi çantaya. Yoksa ben de spor çantaya sığamazdım

Canim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorum geçen agrim olunca bi telasla hazirladm sonra iyilesince geri cikardm hahahha
Neden geri çıkarttın ki off beni herşeyi sterilize etme fikri çok yoruyor. Dolabı sildim ama üst raftaki başka eşyalar acaba kirli olduğu için bişe olur mu. Yok dolabı sildim ama askıları silmedim bişe olur mu. Valizi yeterince temizledim mi. Yıkamadığım bişe kaldı mı vs diye diye beynim yandı valla. Ben bu kadar titiz biri değilim yahu. Biraz salsam da vicdan azabı hissedicem.
Geçende de bir satış sorumlusu kadın beni korkuttu. Aslında haklı kadın ama işte bebeği 40ı çıkmadan biri öpmüş rujuyla da bebeğin yanağı kırmızı kalmış hala geçirememişler aman aşırı dikkat et dedi ben iyice gerildim.
Sanki bebeği kucağıma aldığımda ilk başlarda mutluluk huzur hissedeceğime anksiyete olcam acaba mikrop kaptı mı kapacak mı diye. Aha şiödi mikrop kaptı diye sürekli bunu düşüneceğim. Öyle bir insan olmak istemiyorum zevkli mutlu olsun istiyorum ilk zamanları. Şu an sürekli kaygılanırken buluyorum kendimi

Benimki de boş kaldı ya orta boy almıştık valizi. Kahve makinesi kahve fln da koyayım bari dedim belki eşime kıyafet

Canim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorum geçen agrim olunca bi telasla hazirladm sonra iyilesince geri cikardm hahahha
Her şeyi hazırdı benim de canım haftalardır öyle hurçta duruyor bugün koyduk valize ama bir sürü boşluk kaldı

Ben temizlikte cok takintiliyim ve sen bu ihtimalleri dedikce dahada gerildim canim benide bebegi kucaklarina alcak kaynanam gogsune yatirma fikri ustune agzi degcek felan bunlar geriyor. Bikac ay once eltimin cocuguna aynisini yapti kaynim uyarmis artk anne bu kdr alma cocugu diye. Benim eşte soyleyemesse ben kesin derim.herhalde

Yaa aşırı derecede katiliyorum. Bide benim haberim yoktu böyle bir durumdan, yeni öğreniyorum bu grubu yerlesme kanalarimizin oldugu, beta testleri yaptirdigimiz zamandan beri takip ediyorum. Her zaman yazamasam da hep takip ettim, emojilerle belli ettim okuduğumu. Ayri grup kurulduysa bunun nesi iyi niyetli olabilir ki? Ben bu iyi niyet kismina da katilmiyorum acikcasi.

Ay ne guzell imkanlar var. Benim kabin koy anca bebge yeter spor cantasida bana yeter yetmeli bakalim ayarlicam bi sekilde

Kendini hasta edersin böyle canım biraz rahat ol, yenidoğanlar sandığımız kadar hassas değil askıları silmek hiç aklıma bile gelmedi benim, dolabı sildim, kıyafetleri yıkadım ütüledim bitti, gayet kafam rahat azıcık mikrop da görsün bebiş ama anne baba dahil yüzden öpmemek gerek bir süre o konuda katılıyorum

Ben LCW den aldım çok da rahat
Normalde 90 takıyorum 95 aldım rahat olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…