2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben LCW den aldım çok da rahat
Normalde 90 takıyorum 95 aldım rahat olsun diye

Evet canım sürekli yatmak çok zor cidden atlattıb çok şükür o dönemleri inşallah kucağına aldığın da geçicek hepsi

Benimki de boş kaldı ya orta boy almıştık valizi. Kahve makinesi kahve fln da koyayım bari dedim belki eşime kıyafet
Valla kendiminkileride koydum bir kaç eksik var ama boş kaldı anlamadım küçüğe geçicem sanırsam ben bakalım dursun öyle belki aklımıza geldikçe ekleriz evet bende annem kalacak benimle hastanede mesela onada terlik filan koyacağım

Yaaaa pardonnnn valla içimi dökmeye yazdım belki daha rahat olanlar örnek verir de rahatlarız hep beraber diye bence toplu bir ayin meditasyon falan yapalım iyice arınırız negatiften.
Valla benim izlediğim doğum videolarında ten tene temas diye kadının ağzına yatırıyolar çocuğu kadın mecbur öpüyor tabii. Ben dayanamam ya bananeee.
Bu arada ben ütü yapmadım hahah aslında gene kendi bildiğimi okuyorum

Çok geriliyorum bu konular açılınca küçücük çocuğu niye alıyorsun öperler bide iyice cinnetlik

Yaa ben bunu ekran görüntüsü aldimm bu hafta hazirlicam sanirim bana cok iyi fikir oldu

Çok sağ ol canım evet gerçekten ufak çantaya sığıyor

Canım bebeğin senin nerelerinden çıkıyor bunu hatırla. Senden mikrop kapamaz. Zaten ameliyathane ortamında olacağın için sende steril olacaksın. Olmazsan bebekten önce sne rahatsızlanırsın öyle bir ihtimal yok. Sen öpücen de koklayacaksın da. Babasıda sinek kaydı tıraşını olucak. Sizin yapacağınız tek şey bu. Başkasıda öpmeyecek kucağına almayacak. Olay bu kadar basit. Birde bebek hemen yıkanmayacağı için üzerindeki o beyaz sıvı onu her türlü mikroptan koruyor. Korunmasız olma ihtimali zaten yok. Eskiden kadınlar bahçede doğuruyormuş toz toprak içinde. Herşeyin aşırısı zarar. Anksiyete oluşturmaya gerek yok. Bu çocuğun mikroplara da ihtiyacı var.

Kıyafetleri ütüleme dolapları 7383 kere silme vs gibi şeyler bana da hitap etmiyor. Gerektiği kadar yapacağım.

Ben o zamanda da yazmıştım kesin hatırlarsınız; burası yılların emekleri sonucunda buralara gelmiş bir platform, hepimiz saf ayağına yattık ama hepimiz de biliyoruz ki hergün düzenli giren tayfanın birden bire hepsinin aynı anda buradan el ayak çekmesi normal bir süreç değildi ve hala da değil ama sonuç olarak kendileri bilir kimseyi zorla buraya çekecek halimiz de yok o nedenle kalan sağlar bizimdir kızlar, modunuzu düşürmeyin kızlar son 1 yada 1.5 ayımız kaldı, hepinizin pozitif doğum hikayelerini bekliyorum

Amin canım benim etrafımda da var bir tane sezaryen sonrası normal yapan ve ölümden dönmüş kadın rahmi çatladı dediler pek ayrıntısını bilmiyorum.. bende doktora danışcam yarın randevum var. Epidural anestezi ile normal doğum yapılıyor mu diye ama doktor yok sen sezaryen olmalısın derse de zorlamicam benimde daha önce kayıplarım oldu..

Oooo C Cerito muz da gelmiş, sen banlanınca 1 hafta falan baktım hala yoksun festiii ye dedim sen tecrüvelisin ama Cerito ya bu saçma ve Çocukca durum ağır geldi sanırım kız bizi de bıraktı yaa falan diye kulaklarını çınlatmıştım eşinin gelmesine ve iyi olmana sevindim, tekrardan hoş geldin

Canım ben bugün açtım baktım kim ne demiş diye. Seninkini de gördüm. Boşuna yasaklar koyulmuyor haklısın. Yaşanmış ki kk da önlem almış. Whatsapp ve diğer platformlara taşımak yasak diye. Ben o zaman yasak olduğunu bilmiyordum ve cidden niyetlenmiştim ama söylenenler çok mantıklı gelince ve pozitifte grup zarar görür deyince görmesin burda birsürü insan var kimseyi üzmeyeyim diye bu işe girmemiştim.

Haklısın isteyen gelir istemeyen gelmez. Yapacak birşeyim yok. Burda wp den sonra bizi yalnız bırakanlara kalbim kırık. Değişir mi umurlarında mıdır bilmem. Bende artık önemsemiyorum napayım yani dediğin gibi zorla mı getireceğiz. Herkesin kendi tercihi kalan sağlar bizim diyip devam etmek lazım.

İnşallah sağlıkla o günleri görelim de paylaşmak nasip olsun

Kuzucuğum ben ceza almaya alıştığım ve önemsemediğim için dönmedim her seferinde. Nitekim benimde banlarım hep polemikten, doğru bildiklerimi savunmaktan dolayı oldu. Burayı sevdiğim ve sizlerden kopmak istemediğim için ben küsmemeyi tercih ettim sadece

Valla iste baya tartismali o konu. Benim acilma kisalma filan yoktu. Pozisyonu, suyu normal dedi. Ama nstde bir tane 100e vuran sancim cikti. Bu hftada boyle bir sanci beklemeyiz dedi. Nidicard ve celeston igne verdi ciger gelisimi icin fakat gecmedi karnim surekli sertti ve kasilmalar vardi. Sonra hastaneye yatis yapildi. Orada yogun ilac verildi ve rahatladim fakat yine de kuvez bulmusken alalim, eski sezaryenlisin sanci cekme filan dedi. Muhtemelen bayramda izne cikacagi ve takip edemeyecegi icin acele etti. Bana makul gelmedi yaklasimi, perinatologa basvurdum. Ilac ve 2gunde bir nst ile takip ediyoruz. Cok sukur bayrami atlattik. Yarin ne diyecek ben de merak ediyorum. En son cuma gunku nst mi begenmedi, tekrar cekildi filan. Sonra muayene istedi ebeden. Ahh o muayene iste canimi söktü aldi resmen. Ilk defa oyle bir muayene oldum. Acilma yok sukur ki. Ben de yarin yazarim. Bebek dayanacak insallah da ben nasil dayanacagim bilmiyorum. Gecmeyen hemoroid (iyice ilerledi), belden asagisina hukmedemiyorum zaten, baya rezil durumdayim.

aynen çok saçma geldi açıkçası girmek pek istemedim zaman da girince girmek garip oluyor sonrasına ama bundan sonra gireceğim doğurmazsam bi gece ansızın . Çok teşekkür ederim,hoşbulduk ❤

Sana kıyamam arkadaşım ya. Allahım güç kuvvet versin sana. Hem fiziksel olarak hem de manevi olarak çok yoruldun sen. Geçende grupta birisi at kestanesi kremiyle hemoroide müdahale ettiğini yazmıştı ve işe yaramış. Aklında bulunsun araştırıp içine sinerse yapabilrisin. Belki sana da şifa olur.

Sagol cnm, Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bazen isyan ediyorum, cocugum bir kardes istedi, neden boyle iskence cekiyorum diye. Sonu guzel olur insallah. O kremi0 okudum elimde de var fakat o kadar hassas ki su an, bir hafta once yogun kanama olmustu, o krem de sogukluk hissi veriyor ya, cesaret edemiyorum. Ama gun boyunca hic durmadan zeytinyagi, kantaron suruyorum. En son kortizonlu krem ve fitil aldim. Tam iyilesti hicbisey kalmadi dedigim gun yeniden hortladi Cok bela biseymis, Allah kimseye vermesin.

Amin canım. İnsanız isyan oluyor bazen ama sonunun çok güzel olacağına eminim. Zaten 2. Bebeğin sen o hissi bizden daha iyi biliyorsun. Kucağına verdikleri an bu günleri unutacaksınnAllahım esenlik versin gönlümüze. Hemoroid normalde bile çok zorlu birşey birde hamileyken daha zordur tahmin edebiliyorum. Belki kullanınca yine o ilaçları doğuma kadar iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…