- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.901
Valla iste baya tartismali o konu. Benim acilma kisalma filan yoktu. Pozisyonu, suyu normal dedi. Ama nstde bir tane 100e vuran sancim cikti. Bu hftada boyle bir sanci beklemeyiz dedi. Nidicard ve celeston igne verdi ciger gelisimi icin fakat gecmedi karnim surekli sertti ve kasilmalar vardi. Sonra hastaneye yatis yapildi. Orada yogun ilac verildi ve rahatladim fakat yine de kuvez bulmusken alalim, eski sezaryenlisin sanci cekme filan dedi. Muhtemelen bayramda izne cikacagi ve takip edemeyecegi icin acele etti. Bana makul gelmedi yaklasimi, perinatologa basvurdum. Ilac ve 2gunde bir nst ile takip ediyoruz. Cok sukur bayrami atlattik. Yarin ne diyecek ben de merak ediyorum. En son cuma gunku nst mi begenmedi, tekrar cekildi filan. Sonra muayene istedi ebeden. Ahh o muayene iste canimi söktü aldi resmen. Ilk defa oyle bir muayene oldum. Acilma yok sukur ki. Ben de yarin yazarim. Bebek dayanacak insallah da ben nasil dayanacagim bilmiyorum. Gecmeyen hemoroid (iyice ilerledi), belden asagisina hukmedemiyorum zaten, baya rezil durumdayim.
aynen çok saçma geldi açıkçası girmek pek istemedim zaman da girince girmek garip oluyor sonrasına ama bundan sonra gireceğim doğurmazsam bi gece ansızın . Çok teşekkür ederim,hoşbulduk ❤
Bu arada senin gününde iyiden iyiye gelmiş maşallah ya, sen yokken 1 ağustos beklenen doğum tarihi olanları oymak beyleri olarak belirlemiştim sen bizim reisimizmişsin maşallah yakontrol zamanın ne zaman?
Yaa onla geçmiş olsun canım doktordan sıkıntı yaşamışsın umarım güzel haberlerle gelirsin yarın da doktoru dinlemedigin iyi olmuş canım katılmaları önlemek için ilaçlar var sonuçta hayırlısıyla umarım 35 haftayı görürsün yaValla iste baya tartismali o konu. Benim acilma kisalma filan yoktu. Pozisyonu, suyu normal dedi. Ama nstde bir tane 100e vuran sancim cikti. Bu hftada boyle bir sanci beklemeyiz dedi. Nidicard ve celeston igne verdi ciger gelisimi icin fakat gecmedi karnim surekli sertti ve kasilmalar vardi. Sonra hastaneye yatis yapildi. Orada yogun ilac verildi ve rahatladim fakat yine de kuvez bulmusken alalim, eski sezaryenlisin sanci cekme filan dedi. Muhtemelen bayramda izne cikacagi ve takip edemeyecegi icin acele etti. Bana makul gelmedi yaklasimi, perinatologa basvurdum. Ilac ve 2gunde bir nst ile takip ediyoruz. Cok sukur bayrami atlattik. Yarin ne diyecek ben de merak ediyorum. En son cuma gunku nst mi begenmedi, tekrar cekildi filan. Sonra muayene istedi ebeden. Ahh o muayene iste canimi söktü aldi resmen. Ilk defa oyle bir muayene oldum. Acilma yok sukur ki. Ben de yarin yazarim. Bebek dayanacak insallah da ben nasil dayanacagim bilmiyorum. Gecmeyen hemoroid (iyice ilerledi), belden asagisina hukmedemiyorum zaten, baya rezil durumdayim.
Ben Trendyol da dagi den aldım canım 3 al 2 öde gibi kampanyaları oluyor 80 giyiyordum 85 aldım şu an oluyor ama bebek gelince olur mu bilmiyorum arkaya ek kopça galiba adı ondan alırım en kötüCanim emzirme sudyeni almadim ben ya. Kendi normal bedeninin kac fazlasini aldin? Aldigin biyer varsa link atar misin? Bende kabinboyu bebege spor cantasini kendime hazirlayacagim. Biraz fazla gibi olcak ama ne yapim ilk heyecan
Ay maşallah çok güzel olmuşKızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldımbağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
Dinlenirken eşime verdim pozlardan yüklüyorum 34+0 dan göbüş güncellemesi olsun
Aysen olmasan zaten başka şeylere de girişmiştim ben çoktaaanCanım bebeğin senin nerelerinden çıkıyor bunu hatırla. Senden mikrop kapamaz. Zaten ameliyathane ortamında olacağın için sende steril olacaksın. Olmazsan bebekten önce sne rahatsızlanırsın öyle bir ihtimal yok. Sen öpücen de koklayacaksın da. Babasıda sinek kaydı tıraşını olucak. Sizin yapacağınız tek şey bu. Başkasıda öpmeyecek kucağına almayacak. Olay bu kadar basit. Birde bebek hemen yıkanmayacağı için üzerindeki o beyaz sıvı onu her türlü mikroptan koruyor. Korunmasız olma ihtimali zaten yok. Eskiden kadınlar bahçede doğuruyormuş toz toprak içinde. Herşeyin aşırısı zarar. Anksiyete oluşturmaya gerek yok. Bu çocuğun mikroplara da ihtiyacı var.
Kıyafetleri ütüleme dolapları 7383 kere silme vs gibi şeyler bana da hitap etmiyor. Gerektiği kadar yapacağım.
Yaaa böyle şeyler duymaktan hiç hoşlanmıyorum keşke sana da söylemeselerdi. En azından gebe olan birine olumsuz doğum hikayesi anlatılmaması gerek bence ya safi zarar. Umarım o kişi şu an iyidir tabii.Amin canım benim etrafımda da var bir tane sezaryen sonrası normal yapan ve ölümden dönmüş kadın rahmi çatladı dediler pek ayrıntısını bilmiyorum.. bende doktora danışcam yarın randevum var. Epidural anestezi ile normal doğum yapılıyor mu diye ama doktor yok sen sezaryen olmalısın derse de zorlamicam benimde daha önce kayıplarım oldu..
Ben hamileliğim boyunca nerdeyse hiç foto çekilmedim anı kalsın istedim. Bebiş gelince daha da güzelleşecek kareler inşallahAy maşallah çok güzel olmuş
Çok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorumBen hamileliğim boyunca nerdeyse hiç foto çekilmedim anı kalsın istedim. Bebiş gelince daha da güzelleşecek kareler inşallah
Eşi yanında olanlar değerlendirsinler vala, şimdiki telefonlar profesyonel makinaları aratmıyorlarÇok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum
41 kere maşallah. 4 ayaklı evladınında fotolarda olması muhteşem müthiş bir anıKızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldımbağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
ben haftada bir gidiyordum bu sefer 10 güne çağırdı en son ctesi gittim .nasip olursa 10temmuzda gideceğim artık sezeryan günü almaya plesentam biraz yaşlanmaya başlamış.bebiş 3 kg olmuş.doktorum 3 hafta daha beklerim sezeryan için ama erken gelebilir sen artık herşeyinle hazır ol dedi .36+2yiz bugün çok zorlanıyorum artık yatmak kalkmak nefes almak bile çok zor olmaya başladı.bi tarihimiz belli olsaydı artık
Aysen olmasan zaten başka şeylere de girişmiştim ben çoktaaanoyuy bi doğuraydık
Kızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldımbağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
Bana alalım dese okeyim ya galibaMaşallah canım ya, seni listenin başına yazdım hayırlısı ilebende 38.hafta sonrasına kadar dayanmaya düşünüyorum doktorlarımız da uygun görürse tabi ama bende ilki sezeryan bu da sezeryan olur dşye temmuz sonu gibi olur diye düşünüyorum doğum
Çok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum
Ayy o hiç eksik kalır mı, evin meraklısı nereye gitsek peşimizde41 kere maşallah. 4 ayaklı evladınında fotolarda olması muhteşem müthiş bir anı
Yaa çok teşekkür ederimKızzzzzz sen ne güzel bir hamişsin böyle, çok tatlı olmuşsun maşallaheşinden aynı performansın daha da iyisini doğumdan sonra bekliyoruz, ağustos anaları olarak şöyle emojili bir bebiş fotosu görmemize az kaldı sanki
Ayy o hiç eksik kalır mı, evin meraklısı nereye gitsek peşimizdeşaka bi yana ilk çocuğum o benim ya soranlara ikinci bebek geliyor diyorum ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?