2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Sen bizim dualarımızdasın hep canım, sana ne demiştik hayırlısı ile gün gün bayramı atlatalım sonrasında kendimize yeni hedefler belirleyeceğiz inşallah yarın da iyi haberler alırsın bizi de bilgilendir inşallah

aynen çok saçma geldi açıkçası girmek pek istemedim zaman da girince girmek garip oluyor sonrasına ama bundan sonra gireceğim doğurmazsam bi gece ansızın . Çok teşekkür ederim,hoşbulduk ❤

Bu arada senin gününde iyiden iyiye gelmiş maşallah ya, sen yokken 1 ağustos beklenen doğum tarihi olanları oymak beyleri olarak belirlemiştim sen bizim reisimizmişsin maşallah ya kontrol zamanın ne zaman?

Bu arada senin gününde iyiden iyiye gelmiş maşallah ya, sen yokken 1 ağustos beklenen doğum tarihi olanları oymak beyleri olarak belirlemiştim sen bizim reisimizmişsin maşallah ya kontrol zamanın ne zaman?
ben haftada bir gidiyordum bu sefer 10 güne çağırdı en son ctesi gittim .nasip olursa 10temmuzda gideceğim artık sezeryan günü almaya plesentam biraz yaşlanmaya başlamış.bebiş 3 kg olmuş.doktorum 3 hafta daha beklerim sezeryan için ama erken gelebilir sen artık herşeyinle hazır ol dedi .36+2yiz bugün çok zorlanıyorum artık yatmak kalkmak nefes almak bile çok zor olmaya başladı.bi tarihimiz belli olsaydı artık

Yaa onla geçmiş olsun canım doktordan sıkıntı yaşamışsın umarım güzel haberlerle gelirsin yarın da doktoru dinlemedigin iyi olmuş canım katılmaları önlemek için ilaçlar var sonuçta hayırlısıyla umarım 35 haftayı görürsün ya

Kızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldım bağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
Dinlenirken eşime verdim pozlardan yüklüyorum 34+0 dan göbüş güncellemesi olsun

Eklentiler

• 37C67A42-519B-4176-82B9-4DADA2F21AAC.webp
    135,1 KB · Görüntüleme: 113
  • D6F2A914-0BF4-4A28-8F7C-9B77B419921E.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 114
Canim emzirme sudyeni almadim ben ya. Kendi normal bedeninin kac fazlasini aldin? Aldigin biyer varsa link atar misin? Bende kabinboyu bebege spor cantasini kendime hazirlayacagim. Biraz fazla gibi olcak ama ne yapim ilk heyecan
Ben Trendyol da dagi den aldım canım 3 al 2 öde gibi kampanyaları oluyor 80 giyiyordum 85 aldım şu an oluyor ama bebek gelince olur mu bilmiyorum arkaya ek kopça galiba adı ondan alırım en kötü

Ay maşallah çok güzel olmuş

Aysen olmasan zaten başka şeylere de girişmiştim ben çoktaaan oyuy bi doğuraydık
Yaaa böyle şeyler duymaktan hiç hoşlanmıyorum keşke sana da söylemeselerdi. En azından gebe olan birine olumsuz doğum hikayesi anlatılmaması gerek bence ya safi zarar. Umarım o kişi şu an iyidir tabii.
Bu arada ben doktoruma sordum epidural normal doğum oluyor.

Çok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum
Eşi yanında olanlar değerlendirsinler vala, şimdiki telefonlar profesyonel makinaları aratmıyorlar kadrajda bebiş ve siz olsanız yeter, babalarda varsın kamera arkasında takılsınlar

41 kere maşallah. 4 ayaklı evladınında fotolarda olması muhteşem müthiş bir anı

Maşallah canım ya, seni listenin başına yazdım hayırlısı ile bende 38.hafta sonrasına kadar dayanmaya düşünüyorum doktorlarımız da uygun görürse tabi ama bende ilki sezeryan bu da sezeryan olur dşye temmuz sonu gibi olur diye düşünüyorum doğum

İyi geceler kizlar, ben de bayadir arada fırsat bulunca okuyorum ama bayramda eş dost derken pek telefona bakma fırsatım olmadı. Yarın bizim de doktor günümüz umarım herşey normaldir en son suyum fazlaydı kaç gündür diyet yapıyorum ama bayramda pek dikkat edemedim Kocaman bir taşınma süreci beni bekliyor önümdeki 10-15 gün zorlu gececek ne kadar herşeyi başkaları da yapsa tüm işler planlar benden geçiyor. Bebişimin eşyaları bile hep poşetlerde paketlerde taşınma bitince yerleştireceğim inslalah.

Aysen olmasan zaten başka şeylere de girişmiştim ben çoktaaan oyuy bi doğuraydık

Bacım sen yine de içinde kalacak birşey varsa giriş hdjdj ben o konularda rahatım sonrasında da sallamam. Ama sen sonrasında üzülürüm diyorsan yapabildiğin kadarını yap. Festide yapmıyor nasılsa deme jdjdjdj

Kızzzzzz sen ne güzel bir hamişsin böyle, çok tatlı olmuşsun maşallah eşinden aynı performansın daha da iyisini doğumdan sonra bekliyoruz, ağustos anaları olarak şöyle emojili bir bebiş fotosu görmemize az kaldı sanki

Bana alalım dese okeyim ya galiba zor hamilelik geçirince artık çok tahammülsüzleştim.istediğim hiç bişeyi yapamadım.Evde kaldım hep.Çok şükür tuttum oğluşu ama yorucu bi süreç oldu.Ama doktorum da inatla bekleme taraftarı bişey diyemiyorum inşallah hakkımızda en güzeli olsun

Çok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum

Kuzum burda bir tane annemiz asansör fotosu atmıştı 5.aylarda gibiydi, kot tulumu ile çok tatlı idi o sen misin yoksa bak aklımda kalmış çok şekeri

41 kere maşallah. 4 ayaklı evladınında fotolarda olması muhteşem müthiş bir anı
Ayy o hiç eksik kalır mı, evin meraklısı nereye gitsek peşimizde şaka bi yana ilk çocuğum o benim ya soranlara ikinci bebek geliyor diyorum ben zaten
Yaa çok teşekkür ederim bende bekliyorum o performansı vala günler çabuk geçiyor bol bol video çekmek istiyorum hatta.
emojili emojisiz bebiş fotolarıyla dolsun buralar

Ayy o hiç eksik kalır mı, evin meraklısı nereye gitsek peşimizde şaka bi yana ilk çocuğum o benim ya soranlara ikinci bebek geliyor diyorum ben zaten

Severim onu maşallah. Tabii evlattan farksız ilk çocuğun o. Benimde öyle 3. Bebeğim geliyor diyorum. Ailemizin ferdi onlar iyiki varlar su gibi tüylerince ömürleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…