- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.921
Bana alalım dese okeyim ya galibazor hamilelik geçirince artık çok tahammülsüzleştim.istediğim hiç bişeyi yapamadım.Evde kaldım hep.Çok şükür tuttum oğluşu ama yorucu bi süreç oldu.Ama doktorum da inatla bekleme taraftarı bişey diyemiyorum inşallah hakkımızda en güzeli olsun
Evet kuzu bendim o asansör fotilerim meşhurdur teşekkür ederimKuzum burda bir tane annemiz asansör fotosu atmıştı 5.aylarda gibiydi, kot tulumu ile çok tatlı idi o sen misin yoksabak aklımda kalmış çok şekeri
Ay hiç denemedim bunu mantıklı kocamı kullanayım azcıkEşi yanında olanlar değerlendirsinler vala, şimdiki telefonlar profesyonel makinaları aratmıyorlarkadrajda bebiş ve siz olsanız yeter, babalarda varsın kamera arkasında takılsınlar
Duck seninde maşallahın var bacım hamilelik sana da çok yakışıyorEvet kuzu bendim o asansör fotilerim meşhurdur teşekkür ederimo tuluma asla giremem şimdi sabah aylar sonra kociş kahvaltıya götürdü yine bir fotim var bilin bakalım nerde Tosbik oldum iyice
Saolasın beybim ama kendimi fit mom lardan hissetmiyorum ya valla Tosbik canım arkadaşım Tosbik diye kendi kendime şarkı söyleyerek dolanıyorumDuck seninde maşallahın var bacım hamilelik sana da çok yakışıyor
Sagol canim bakayimBen LCW den aldım çok da rahat
Normalde 90 takıyorum 95 aldım rahat olsun diye
Evet kuzu bendim o asansör fotilerim meşhurdur teşekkür ederimo tuluma asla giremem şimdi sabah aylar sonra kociş kahvaltıya götürdü yine bir fotim var bilin bakalım nerde Tosbik oldum iyice
Bende 85 takiyodum 2 beden yukari alayim garanti olsunBen Trendyol da dagi den aldım canım 3 al 2 öde gibi kampanyaları oluyor 80 giyiyordum 85 aldım şu an oluyor ama bebek gelince olur mu bilmiyorum arkaya ek kopça galiba adı ondan alırım en kötü
Artık bekliyoruz bakalımSenin evet süreç biraz sıkıntılı olmuştu o nedenle fazlası ile haklısın ama 37.hafta dolmasını genelde doktorlar da bekliyorlar
Senin şurada ne kalmış hayırlısı ile
Ay saolasın canım benimŞuraya bir ıslık sesi ekliyorum ve Allahım hatuna bak ya diyorum elbise ile telefon kılıfı uyumu der susarımmaşallah çok tatlı çıkmışsınız, olmadı sen bebişi de al hastane asansöründe foto atarsın
Bence de aile geleneği olsun hdjdŞuraya bir ıslık sesi ekliyorum ve Allahım hatuna bak ya diyorum elbise ile telefon kılıfı uyumu der susarımmaşallah çok tatlı çıkmışsınız, olmadı sen bebişi de al hastane asansöründe foto atarsın
Tükenmiş ama takip et canım geliyo stoklara bazenSagol canim bakayim
Bebeğim sen gayette fit momlardansınSaolasın beybim ama kendimi fit mom lardan hissetmiyorum ya valla Tosbik canım arkadaşım Tosbik diye kendi kendime şarkı söyleyerek dolanıyorumbacaklar kollar ince sadece göbekli olanlara bayılıyorum
Bende ek bişeyler takarım diye büyük almaya cesaret edemedim ya büyük bol mu olur bilemedim sen bi al da bana da yazBende 85 takiyodum 2 beden yukari alayim garanti olsun
Oğlunu tavlarsa asansör fotileriyle görürsünBence de aile geleneği olsun hdjd
TövbestOğlunu tavlarsa asansör fotileriyle görürsün
Ahahahah bi oğlan analarına böyle takılmaktan zevk alıyorum birde kız babalarına bu aralar en büyük eğlencemTövbestSeni severim biliyosun seninle dünür olamam hatta kimseyle olamam jdjdjs ben Güneş kızın teyzesi olarak kalayım jdjdjs
İşte kız anası rahatlığı hdjdj nasıl oluyor anlatsana biraz mesela evlenecek olması seni üzmüyor mu hdjdjjdAhahahah bi oğlan analarına böyle takılmaktan zevk alıyorum birde kız babalarına bu aralar en büyük eğlencembende seni severim canım sen elit kv olursun göz koydum bananeeee
Anasına çekerse 30 a kadar bekler bende o rahatlık varİşte kız anası rahatlığı hdjdj nasıl oluyor anlatsana biraz mesela evlenecek olması seni üzmüyor mu hdjdjjd
Ben elit olurum da kayınvalide olabilir miyim bilmiyorum hdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?