2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Senin evet süreç biraz sıkıntılı olmuştu o nedenle fazlası ile haklısın ama 37.hafta dolmasını genelde doktorlar da bekliyorlar
Senin şurada ne kalmış hayırlısı ile

Kuzum burda bir tane annemiz asansör fotosu atmıştı 5.aylarda gibiydi, kot tulumu ile çok tatlı idi o sen misin yoksa bak aklımda kalmış çok şekeri
Evet kuzu bendim o asansör fotilerim meşhurdur teşekkür ederim o tuluma asla giremem şimdi sabah aylar sonra kociş kahvaltıya götürdü yine bir fotim var bilin bakalım nerde Tosbik oldum iyice

Eklentiler

• 6B22D1FB-A8D7-428E-B803-6A027FF1B61C.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 117
Duck seninde maşallahın var bacım hamilelik sana da çok yakışıyor
Saolasın beybim ama kendimi fit mom lardan hissetmiyorum ya valla Tosbik canım arkadaşım Tosbik diye kendi kendime şarkı söyleyerek dolanıyorum bacaklar kollar ince sadece göbekli olanlara bayılıyorum

Evet kuzu bendim o asansör fotilerim meşhurdur teşekkür ederim o tuluma asla giremem şimdi sabah aylar sonra kociş kahvaltıya götürdü yine bir fotim var bilin bakalım nerde Tosbik oldum iyice

Şuraya bir ıslık sesi ekliyorum ve Allahım hatuna bak ya diyorum elbise ile telefon kılıfı uyumu der susarım maşallah çok tatlı çıkmışsınız, olmadı sen bebişi de al hastane asansöründe foto atarsın

Ben Trendyol da dagi den aldım canım 3 al 2 öde gibi kampanyaları oluyor 80 giyiyordum 85 aldım şu an oluyor ama bebek gelince olur mu bilmiyorum arkaya ek kopça galiba adı ondan alırım en kötü
Bende 85 takiyodum 2 beden yukari alayim garanti olsun

Senin evet süreç biraz sıkıntılı olmuştu o nedenle fazlası ile haklısın ama 37.hafta dolmasını genelde doktorlar da bekliyorlar
Senin şurada ne kalmış hayırlısı ile
Artık bekliyoruz bakalım 37+1 e yalvarsam biraz keşke

Ay saolasın canım benim ay dimi kız yok mu bi bebişle asansör fotimiz

Ben de cok sık yazmasamda takip ediyorum. Yarin toplu gorus gunu galiba bizim de gorus gunumuz. O tatsiz kanama olayindan sonra kendi doktoruma gidicem bakalim ne diyecek ama sanki dogum yakin gibi hissediyorum karnim iyice indi

Tövbest Seni severim biliyosun seninle dünür olamam hatta kimseyle olamam jdjdjs ben Güneş kızın teyzesi olarak kalayım jdjdjs
Ahahahah bi oğlan analarına böyle takılmaktan zevk alıyorum birde kız babalarına bu aralar en büyük eğlencem bende seni severim canım sen elit kv olursun göz koydum bananeeee

Ahahahah bi oğlan analarına böyle takılmaktan zevk alıyorum birde kız babalarına bu aralar en büyük eğlencem bende seni severim canım sen elit kv olursun göz koydum bananeeee
İşte kız anası rahatlığı hdjdj nasıl oluyor anlatsana biraz mesela evlenecek olması seni üzmüyor mu hdjdjjd

Ben elit olurum da kayınvalide olabilir miyim bilmiyorum hdjdj

İşte kız anası rahatlığı hdjdj nasıl oluyor anlatsana biraz mesela evlenecek olması seni üzmüyor mu hdjdjjd

Ben elit olurum da kayınvalide olabilir miyim bilmiyorum hdjdj
Anasına çekerse 30 a kadar bekler bende o rahatlık var 30 dan sonra da ben bebek sevmek isterim torun diye ağlayan anne olurum damat ta kötü olursa dalarım valla alırım kızı elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…