2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anasına çekerse 30 a kadar bekler bende o rahatlık var 30 dan sonra da ben bebek sevmek isterim torun diye ağlayan anne olurum damat ta kötü olursa dalarım valla alırım kızı elinden
He bu rahatlık veriyor mu sana hdjd
Ben de 35 inden sonrasında okeyim hatta 38-40 arası tamamım. O zamana alışmış olurum canım. Jdjdjsj

Ben torun bakan babanne olmam ama kesin kdkdjj kayınvaliden yurtdışı turu ayarlamış doğumuma gelmiyor diye konu açar benim gelin.

Ay benim rahmetli anamın torununa yattığı yerden biberonla mama yedirdiği bi fotosu var ben öyle olurum hem popomu kaldırmam hemde bakarım

Insallah canim. Senin gün ne zmn verilcek bu haftaici belli olur mu
Yarın sabah kontrol var kuzum. 17si diyor ama ben pazarlığa oturucam 14üne kısmet artık iyice büyüdüler ve çok zorlanıyorum artık özellikle sıcaklarda
Canim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorum geçen agrim olunca bi telasla hazirladm sonra iyilesince geri cikardm hahahha
Ahahaha sen bensin hala yarım yamalak duruyo yarın kapatıcam kısmetse
Hastanede gelenlerin kucaklarına aldıklarını düşündükçe anksiyetem tutuyo... Sürekli kv ile anneme baskı yapıyorum hastanede biri almaya çalışırsa engel olucaksınız beni dikişli uğraştırmayın diye biraz bozuluyolar ama banane
Çoook güzelsinnn maşalllahh
Çok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum
Gel sarılalım arkadaşım tüm hamileliğim asansör aynalarında geçti. Şimdi kvde de kalıyorum burada asansörde yok dımdızlak kaldım

Kız instada görmesem inancam maşallah instamom lar gibisin kot tulumlu bikinili fıstık sen her türlü benden iyisin ikiz le valla tü tü maşallah ben bitaneyle popişi kaldıramıyorum

Kız instada görmesem inancam maşallah instamom lar gibisin kot tulumlu bikinili fıstık sen her türlü benden iyisin ikiz le valla tü tü maşallah ben bitaneyle popişi kaldıramıyorum
Kız o tulum hamileliğimin yadigarı onu almasam bitmişim canım yol arkadaşım benim eve tıkılıyım diye hiç alışveriş yapasım gelmedi yazlıklarımı bir gör ne göbeğim kapanıyo ne alttan birşey geçiyo senden nasıl iyi olıyım heyt be fıstıkkk ama tabi bulantıların bana tek iyi yanı kilo aldırmamak oldu bulantım olmasa daha da yuvarlanırdım kesin aklım hep yiyemediklerimde ve doğumun ertesi günü neler yiyeceğimde

Tanıdık geldi mi jdkd

Bende bir tane elbise aldım geçen gün canım o kadar kızım gelsin onunla kendime kombinler yapma hayalim var şimdiden babişkoya yüklenmeyelim dedim sende bir de iki tane çılgınlar gibi Alışveriş yaparsınız bende doktorumun korkusuna yiyemedim birde kocamın çenesinden

İyi geceler canım kizlar sabahtan beri girmiyordum baktım eskisi gibi bir sürü sayfa birikmiş bir mutlu oldum eski aktifligine dönebilir buralar inşallah
Ben de başka bir platform olduğunu yeni duyanlardanim çok sık yazamasam da takip etmeye hep çalışıyorum ama o kısmı kaçırmışım

Sucuk mu kız hdjd ne o kdkdk
Aiyyy tam olarak o hastasıyız dedeee
Yaaaa bende mayo kombinlerine bakıyorum şimdiden allahım ağlıcam

Aiyyy tam olarak o hastasıyız dedeee

Yaaaa bende mayo kombinlerine bakıyorum şimdiden allahım ağlıcam
Ay mayolu minnaklara bayılıyorum zaten bugün mini elbise giydim ya daha doğrusu normal boyuttaki elbiselerim şuan süper mini kociş azcık mıymıylandı yandın diyorum yandın bir de kızın geliyor açıcaz bacakları diyorum çıldırıyor

Ben yiyorum Allah affetsin
Valla bu son ay ben de saldım yiyorum yasaklı şeyleri hep
Ben de bu arada acayip bir duygu durumu değişimi var mesela bebise oda yapmama kararı almıştım 1 yaşında yapacağım diye. Mantıklı olan yapmamam cnkü belki bu evimizde bile olmayacağız. Ama Şimdi ona üzülüyorum saçma bir şekilde neden yapmadim ki yapsaydim diye bide ben mimarım terzi kendi söküğünü dikemezmis diyorum kendi kendime

Yaa bende çok istiyorum oda yapmak ama ev dubleks yukarda oda var sadece müsait e bebeğide Yukarı koyamıycam kendi odam aşşağıda bende üzülüyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…