- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.941
He bu rahatlık veriyor mu sana hdjdAnasına çekerse 30 a kadar bekler bende o rahatlık var30 dan sonra da ben bebek sevmek isterim torun diye ağlayan anne olurum damat ta kötü olursa dalarım valla alırım kızı elinden
Ay benim rahmetli anamın torununa yattığı yerden biberonla mama yedirdiği bi fotosu var ben öyle olurum hem popomu kaldırmam hemde bakarımHe bu rahatlık veriyor mu sana hdjd
Ben de 35 inden sonrasında okeyim hatta 38-40 arası tamamım. O zamana alışmış olurum canım. Jdjdjsj
Ben torun bakan babanne olmam ama kesin kdkdjj kayınvaliden yurtdışı turu ayarlamış doğumuma gelmiyor diye konu açar benim gelin.
Sjjsj aynı ortama girmiş netice de oda birşeyAy benim rahmetli anamın torununa yattığı yerden biberonla mama yedirdiği bi fotosu var ben öyle olurum hem popomu kaldırmam hemde bakarım
Yarın sabah kontrol var kuzum. 17si diyor ama ben pazarlığa oturucam 14üne kısmet artıkInsallah canim. Senin gün ne zmn verilcek bu haftaici belli olur mu
Ahahaha sen bensin hala yarım yamalak duruyo yarın kapatıcam kısmetseCanim benimde ütüleri vs herseyi tamam emzirme yastigu puset örtüsü bile yikandi hazir. Bi tek valizi hazirlamadim nedense onu hep erteliyorumgeçen agrim olunca bi telasla hazirladm sonra iyilesince geri cikardm hahahha
Hastanede gelenlerin kucaklarına aldıklarını düşündükçe anksiyetem tutuyo... Sürekli kv ile anneme baskı yapıyorum hastanede biri almaya çalışırsa engel olucaksınız beni dikişli uğraştırmayın diyeCanım bebeğin senin nerelerinden çıkıyor bunu hatırla. Senden mikrop kapamaz. Zaten ameliyathane ortamında olacağın için sende steril olacaksın. Olmazsan bebekten önce sne rahatsızlanırsın öyle bir ihtimal yok. Sen öpücen de koklayacaksın da. Babasıda sinek kaydı tıraşını olucak. Sizin yapacağınız tek şey bu. Başkasıda öpmeyecek kucağına almayacak. Olay bu kadar basit. Birde bebek hemen yıkanmayacağı için üzerindeki o beyaz sıvı onu her türlü mikroptan koruyor. Korunmasız olma ihtimali zaten yok. Eskiden kadınlar bahçede doğuruyormuş toz toprak içinde. Herşeyin aşırısı zarar. Anksiyete oluşturmaya gerek yok. Bu çocuğun mikroplara da ihtiyacı var.
Kıyafetleri ütüleme dolapları 7383 kere silme vs gibi şeyler bana da hitap etmiyor. Gerektiği kadar yapacağım.
Çoook güzelsinnn maşalllahhKızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldımbağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
Dinlenirken eşime verdim pozlardan yüklüyorum 34+0 dan göbüş güncellemesi olsun
Gel sarılalım arkadaşım tüm hamileliğim asansör aynalarında geçti. Şimdi kvde de kalıyorum burada asansörde yok dımdızlak kaldımÇok ama çok iyi yapmışsın canım ne güzel hatıra işte ben de anca asansör aynasında falan çekiliyorum
Kız instada görmesem inancam maşallah instamom lar gibisin kot tulumlu bikinili fıstıkYarın sabah kontrol var kuzum. 17si diyor ama ben pazarlığa oturucam 14üne kısmet artıkiyice büyüdüler ve çok zorlanıyorum artık özellikle sıcaklarda
Ahahaha sen bensin hala yarım yamalak duruyo yarın kapatıcam kısmetse
Hastanede gelenlerin kucaklarına aldıklarını düşündükçe anksiyetem tutuyo... Sürekli kv ile anneme baskı yapıyorum hastanede biri almaya çalışırsa engel olucaksınız beni dikişli uğraştırmayın diyebiraz bozuluyolar ama banane
Çoook güzelsinnn maşalllahh
Gel sarılalım arkadaşım tüm hamileliğim asansör aynalarında geçti. Şimdi kvde de kalıyorum burada asansörde yok dımdızlak kaldım
Kız o tulum hamileliğimin yadigarı onu almasam bitmişim canım yol arkadaşım benimKız instada görmesem inancam maşallah instamom lar gibisin kot tulumlu bikinili fıstıksen her türlü benden iyisin ikiz le valla tü tü maşallah ben bitaneyle popişi kaldıramıyorum
Kız o tulum hamileliğimin yadigarı onu almasam bitmişim canım yol arkadaşım benimeve tıkılıyım diye hiç alışveriş yapasım gelmedi yazlıklarımı bir gör ne göbeğim kapanıyo ne alttan birşey geçiyo senden nasıl iyi olıyım heyt be fıstıkkk ama tabi bulantıların bana tek iyi yanı kilo aldırmamak oldu bulantım olmasa daha da yuvarlanırdım kesin aklım hep yiyemediklerimde ve doğumun ertesi günü neler yiyeceğimde
Vallahi bennn hele yasak olan birşey varya kocama diyorum getirmezsen ertesi günü hakkımı helal etmem
Tanıdık geldi mi jdkd
Sucuk mu kız hdjd ne o kdkdkVallahi bennn hele yasak olan birşey varya kocama diyorum getirmezsen ertesi günü hakkımı helal etmem
Bende bir tane elbise aldım geçen gün canım o kadarKız o tulum hamileliğimin yadigarı onu almasam bitmişim canım yol arkadaşım benimeve tıkılıyım diye hiç alışveriş yapasım gelmedi yazlıklarımı bir gör ne göbeğim kapanıyo ne alttan birşey geçiyo senden nasıl iyi olıyım heyt be fıstıkkk ama tabi bulantıların bana tek iyi yanı kilo aldırmamak oldu bulantım olmasa daha da yuvarlanırdım kesin aklım hep yiyemediklerimde ve doğumun ertesi günü neler yiyeceğimde
Aiyyy tam olarak o hastasıyız dedeeeSucuk mu kız hdjd ne o kdkdk
Yaaaa bende mayo kombinlerine bakıyorum şimdiden allahım ağlıcamBende bir tane elbise aldım geçen gün canım o kadarkızım gelsin onunla kendime kombinler yapma hayalim var şimdiden babişkoya yüklenmeyelim dedim sende bir de iki tane çılgınlar gibi Alışveriş yaparsınız bende doktorumun korkusuna yiyemedim birde kocamın çenesinden
Ben yiyorum Allah affetsinAiyyy tam olarak o hastasıyız dedeee
Yaaaa bende mayo kombinlerine bakıyorum şimdiden allahım ağlıcam
Ay mayolu minnaklara bayılıyorum zaten bugün mini elbise giydim ya daha doğrusu normal boyuttaki elbiselerim şuan süper miniAiyyy tam olarak o hastasıyız dedeee
Yaaaa bende mayo kombinlerine bakıyorum şimdiden allahım ağlıcam
Bende midye falan hariç ne varsa yiyorum ya Allah affetsinBen yiyorum Allah affetsin
Aynen sakatat ve karides midye gibi şeylere ve dip balıklarına girmedim hiç o kadarda değil ama gerisi yiyorum. 9 ay uzun bir süre yememek için. Yemeyenleri saygıyla selamlıyorumBende midye falan hariç ne varsa yiyorum ya Allah affetsin
Valla bu son ay ben de saldım yiyorum yasaklı şeyleri hepBen yiyorum Allah affetsin
Yaa bende çok istiyorum oda yapmak ama ev dubleks yukarda oda var sadece müsait e bebeğide Yukarı koyamıycam kendi odam aşşağıda bende üzülüyorum bu durumaValla bu son ay ben de saldım yiyorum yasaklı şeyleri hep
Ben de bu arada acayip bir duygu durumu değişimi var mesela bebise oda yapmama kararı almıştım 1 yaşında yapacağım diye. Mantıklı olan yapmamam cnkü belki bu evimizde bile olmayacağız. Ama Şimdi ona üzülüyorum saçma bir şekilde neden yapmadim ki yapsaydim diye bide ben mimarım terzi kendi söküğünü dikemezmis diyorum kendi kendime
Sucuk yasak miymis yaa ben aylardir yiyorum asdgjjSucuk mu kız hdjd ne o kdkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?