- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.961
Ahh inssallahhhİyi geceler canım kizlarsabahtan beri girmiyordum baktım eskisi gibi bir sürü sayfa birikmiş bir mutlu oldum eski aktifligine dönebilir buralar inşallah
Ben de başka bir platform olduğunu yeni duyanlardanimçok sık yazamasam da takip etmeye hep çalışıyorum ama o kısmı kaçırmışım
Valla bu son ay ben de saldım yiyorum yasaklı şeyleri hep
Ben de bu arada acayip bir duygu durumu değişimi var mesela bebise oda yapmama kararı almıştım 1 yaşında yapacağım diye. Mantıklı olan yapmamam cnkü belki bu evimizde bile olmayacağız. Ama Şimdi ona üzülüyorum saçma bir şekilde neden yapmadim ki yapsaydim diye bide ben mimarım terzi kendi söküğünü dikemezmis diyorum kendi kendime
Hareketli halini özlemişiz buranın, umarım devam ederAhh inssallahhhbugün birkaç kisi yakindik herkes gitti diye, sagolsun baska yere gecen arkadaşlar geri. döndü simdilik, insallah böyle devam eder
Tamamen aynı düşünüyorum seninle daha doğrusu düşünüyordum yani şimdi neden üzüldüğümü anlamıyorum zatenAma onun için odanın bir önemi yok ki. Sen onun için daha kıymetli olacak şeyleri yapıyorsun. O anladığı yaşta sen zaten o odayı yapmış olacaksın ona. Ve bebeğimi tanıyacaksın mesela, nelere ilgisi var neleri seviyor ona göre yapacaksın. Mesela ben şuan oda yapsam orman ve hayvanlar temalı yaparım ama belki Bulut kuşum uzay teması sevecek. O yüzden tanıyarak yapmanın da güzel artıları var
Belki ilerde oyun odası yaparsın orayı canımWYaa bende çok istiyorum oda yapmak ama ev dubleks yukarda oda var sadece müsait e bebeğide Yukarı koyamıycam kendi odam aşşağıda bende üzülüyorum bu duruma
Hareketli halini özlemişiz buranın, umarım devam eder
Tamamen aynı düşünüyorum seninle daha doğrusu düşünüyordum yani şimdi neden üzüldüğümü anlamıyorum zatenerken lohusalık mi dersiniz
Belki ilerde oyun odası yaparsın orayı canım
Evet canım prenses doğum dedikleri varya o işte epidural anestezi ile doğum.. işte insanların ağzı torba değil ki büzesin.. böyle dengesizce konuşuyorlar...bnde duyduktan sonra hep korktumAysen olmasan zaten başka şeylere de girişmiştim ben çoktaaanoyuy bi doğuraydık
Yaaa böyle şeyler duymaktan hiç hoşlanmıyorum keşke sana da söylemeselerdi. En azından gebe olan birine olumsuz doğum hikayesi anlatılmaması gerek bence ya safi zarar. Umarım o kişi şu an iyidir tabii.
Bu arada ben doktoruma sordum epidural normal doğum oluyor.
Olabilir ama bugün kocamı da bir tık zorladım gibi başka konularlaYok cağğnım lohusalık böyle olmaz. Lohusalık için kocaya kök söktürmen bu konuda üzülmenin yanı sıra onunda burnundan getirmen lazımseninki muhtemelen hormonların pik yapması
Sen ne yapsam hakkındır bacım hiç üzülmeOlabilir ama bugün kocamı da bir tık zorladım gibi başka konularlaneyse vakit yaklaştı bakalım sabır bundan sonrası
Ya ne kadarda önemsememeye çalışsan yer ediyor insanda ya. Bi ağızlarını tutamıyorlar. Tamam yaşamış allah yardımcısı olsun ama o onun yolu neden söyleyiş aklımıza sokuyorlar hiç anlamıyorum. Valla böyleleri uzak tutucan hayatından. Çok güzel insan seçme metodu.Evet canım prenses doğum dedikleri varya o işte epidural anestezi ile doğum.. işte insanların ağzı torba değil ki büzesin.. böyle dengesizce konuşuyorlar...bnde duyduktan sonra hep korktum
Karnın nası indiğini nası anlıyonuz yaaaaBen de cok sık yazmasamda takip ediyorum. Yarin toplu gorus gunu galibabizim de gorus gunumuz. O tatsiz kanama olayindan sonra kendi doktoruma gidicem bakalim ne diyecek ama sanki dogum yakin gibi hissediyorum karnim iyice indi
Benim beybimin odası da güneş aldığı için çamaşırlığın olduğu odadaydı hala çamaşırlık orda çamaşırları da asıyorum, bugün orda çamaşırlığı ve ıslak çamaşırları görünce bi saat falan içimi çeke çeke ağladım yavrumun odasının haline bak diyeValla bu son ay ben de saldım yiyorum yasaklı şeyleri hep
Ben de bu arada acayip bir duygu durumu değişimi var mesela bebise oda yapmama kararı almıştım 1 yaşında yapacağım diye. Mantıklı olan yapmamam cnkü belki bu evimizde bile olmayacağız. Ama Şimdi ona üzülüyorum saçma bir şekilde neden yapmadim ki yapsaydim diye bide ben mimarım terzi kendi söküğünü dikemezmis diyorum kendi kendime
Bu kesinlikle ben canım neler neler istiyor offff
Tanıdık geldi mi jdkd
Listeyi yap kocan beyin eline ver bacım hdjdj gece uzun doğumdan sonra yersin jdjdj süt yapar onlar o mutlulukla jdjdBu kesinlikle ben canım neler neler istiyor offff
Çarşamba günü benim de görüş günüm bakalım doktor ne diyecek, sanki 2 haftaya gelecek gibi bu kız öyle hissediyorumSen ne yapsam hakkındır bacım hiç üzülme36. Haftaya gelmişsin sabrın son limitleirndesin boşver zorla hdjd
Zaten 37 yi doldurduktan sonra istediği zaman gelsin çokta özletmesin kendisini jdjdj belki ağustos sıcağından kurtulursun jdkdÇarşamba günü benim de görüş günüm bakalım doktor ne diyecek, sanki 2 haftaya gelecek gibi bu kız öyle hissediyorum
Birkaç saatte biriken sayfalara bak gözlerime inanamadımZaten hormonlardan kaynaklı hassas bir döneme girdik lütfen bize kendimizi dışlanmış gibi hissettirmeyin arkadaşlar Ya hep ya hiç biz bu yola beraber baş koyduk Taaaaa Kasım ayı gebelik planlama grubunda ovulasyon dönemini takip ettiğimiz günlerden bugünlere geldik birbirimize ve bu gruba sahip çıkalım Şahsen ben doğum sonrası da gaz,süt,uyku,emekleme,yürüme zamanlarında da fikir alışverişinde bulunuruz hayalini taşıyarak girdim hep sayfaya çok mu masumca hshdhdj ?
Ay yarın toplu görüş günüymüş bende yarın alacaktım ama bayram dönüşü pazartesi kalabalık olursa diye salıya aldım yarın herkesten güzel haberler bekliyorum salı da ben veririm inşallah güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?