2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahh inssallahhh bugün birkaç kisi yakindik herkes gitti diye, sagolsun baska yere gecen arkadaslar geri döndü simdilik, insallah böyle devam eder

Ama onun için odanın bir önemi yok ki. Sen onun için daha kıymetli olacak şeyleri yapıyorsun. O anladığı yaşta sen zaten o odayı yapmış olacaksın ona. Ve bebeğimi tanıyacaksın mesela, nelere ilgisi var neleri seviyor ona göre yapacaksın. Mesela ben şuan oda yapsam orman ve hayvanlar temalı yaparım ama belki Bulut kuşum uzay teması sevecek. O yüzden tanıyarak yapmanın da güzel artıları var

İyi geceler kızlar. Tatil süresince bende hiç giremedim. Bir süredir grupta yoktum zaten. Ama bayram süresince hiç vaktim yoktu. Okuyamadım bile ama yarından itibaren gündemi takip ederim artık 34. Haftaya girdik bugün. Ama daha eksiklerim var ve çantam bile hazır değil, inşallah en yakın sürede halledebilirim. Henüz doğuran yok sanırım Doğum ve lohusa hikayelerini bende çok merak ediyorum, inşallah herkes ortadan kaybolmaz

Ahh inssallahhh bugün birkaç kisi yakindik herkes gitti diye, sagolsun baska yere gecen arkadaşlar geri. döndü simdilik, insallah böyle devam eder
Hareketli halini özlemişiz buranın, umarım devam eder
Tamamen aynı düşünüyorum seninle daha doğrusu düşünüyordum yani şimdi neden üzüldüğümü anlamıyorum zaten erken lohusalık mi dersiniz
WYaa bende çok istiyorum oda yapmak ama ev dubleks yukarda oda var sadece müsait e bebeğide Yukarı koyamıycam kendi odam aşşağıda bende üzülüyorum bu duruma
Belki ilerde oyun odası yaparsın orayı canım

Yok cağğnım lohusalık böyle olmaz. Lohusalık için kocaya kök söktürmen bu konuda üzülmenin yanı sıra onunda burnundan getirmen lazım seninki muhtemelen hormonların pik yapması

Evet canım prenses doğum dedikleri varya o işte epidural anestezi ile doğum.. işte insanların ağzı torba değil ki büzesin.. böyle dengesizce konuşuyorlar...bnde duyduktan sonra hep korktum

Yok cağğnım lohusalık böyle olmaz. Lohusalık için kocaya kök söktürmen bu konuda üzülmenin yanı sıra onunda burnundan getirmen lazım seninki muhtemelen hormonların pik yapması
Olabilir ama bugün kocamı da bir tık zorladım gibi başka konularla neyse vakit yaklaştı bakalım sabır bundan sonrası

Evet canım prenses doğum dedikleri varya o işte epidural anestezi ile doğum.. işte insanların ağzı torba değil ki büzesin.. böyle dengesizce konuşuyorlar...bnde duyduktan sonra hep korktum
Ya ne kadarda önemsememeye çalışsan yer ediyor insanda ya. Bi ağızlarını tutamıyorlar. Tamam yaşamış allah yardımcısı olsun ama o onun yolu neden söyleyiş aklımıza sokuyorlar hiç anlamıyorum. Valla böyleleri uzak tutucan hayatından. Çok güzel insan seçme metodu.

Benim beybimin odası da güneş aldığı için çamaşırlığın olduğu odadaydı hala çamaşırlık orda çamaşırları da asıyorum, bugün orda çamaşırlığı ve ıslak çamaşırları görünce bi saat falan içimi çeke çeke ağladım yavrumun odasının haline bak diye

Birkaç saatte biriken sayfalara bak gözlerime inanamadım Zaten hormonlardan kaynaklı hassas bir döneme girdik lütfen bize kendimizi dışlanmış gibi hissettirmeyin arkadaşlar Ya hep ya hiç biz bu yola beraber baş koyduk Taaaaa Kasım ayı gebelik planlama grubunda ovulasyon dönemini takip ettiğimiz günlerden bugünlere geldik birbirimize ve bu gruba sahip çıkalım Şahsen ben doğum sonrası da gaz,süt,uyku,emekleme,yürüme zamanlarında da fikir alışverişinde bulunuruz hayalini taşıyarak girdim hep sayfaya çok mu masumca hshdhdj ?
Ay yarın toplu görüş günüymüş bende yarın alacaktım ama bayram dönüşü pazartesi kalabalık olursa diye salıya aldım yarın herkesten güzel haberler bekliyorum salı da ben veririm inşallah güzel haberler

Ya uzun zamandır evde değildim canım bir şeyler yemek istiyor iki gündür böyleyim bugün alışveriş yapacaktım üşendim yapmadım ama evde dişime göre birşey yok gece acıkmaları mı başlıyor acaba

Çok güzel bir düşünce. Bence öyle olacağını düşünüyorum ve elimden geleni de yapıcam bunun için. Kalan sağlar bizim zaten güzel bir ortamımız vardı bunu etkiletmemek elimizde. Güzel olucak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…