2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallahi bennn hele yasak olan birşey varya kocama diyorum getirmezsen ertesi günü hakkımı helal etmem
Ya bende bu aralar aşırı derecede sigara çekiyor canım kavruk kavruk nasıl kokuyor vicdansız Doğumdan sonra da emzirme döneminden kaynaklı umarım böyle dirayetli olabilirim

Ay ben 42 ye kadar bekleyecek benim ki gibi hissediyorum

Oyh bacım hayırlısı öyleyse öyle olsun ama allah affetsin çok zor. Bide bu yıl ağustos sıcak hava dalgasının geleceği aymış. Dünya genelinde öldüren şu sıcaklar varya onlar geliyormuş. Ayvayı yedik valla.

Ben odasına sadece dolap yaptırdim boydan boya hem kendi depolama alanim olsun hemde bebeğimin eşyaları için olsun diye. Yani bakınca odasi gibi bile değil sadece dolap var ama çamaşır asiliyken aynı hüzün bana da çöküyor henüz ağlamadım ama yakındır hissediyorum

Ah yandım ben Allah om şarkısı kulaklarımda çınlıyor şuan neydi başımıza gelen terasa çıkıp hortumla yıkayacaktım bugün kendimi valla normal duş kesmiyor günde 3 kez duş alıyorum yok yetmiyor şimdiden

Zaten 37 yi doldurduktan sonra istediği zaman gelsin çokta özletmesin kendisini jdjdj belki ağustos sıcağından kurtulursun jdkd
Zaten hiç ağustosa kalcagimi düşünmüyorum benim normal doğum tarihim 1 Ağustos görünüyor burdaki imzadakini düzeltmeye üşeniyorum ultrasona göre ise her hafta daha da öne geliyor en son 15temmuzdu o kadar erken değil ama 20 sonrasi ben dogururum gibi hissediyorum

Ay duck üstelik 26-27 ağustos en sıcaklar diyorlar hdjdj 42 olması belki hayrına olur bacım Şuan şeyyapamadım

Ya bende bu aralar aşırı derecede sigara çekiyor canım kavruk kavruk nasıl kokuyor vicdansız Doğumdan sonra da emzirme döneminden kaynaklı umarım böyle dirayetli olabilirim
Ay ben bırakmıştım şu son üç dört gündür benim peder evlenmeye çıktı istemsizce dert edip içtim geri bırakırım inş

Kızlar yarın bebiş alışverişine çıkacağim eksikleri tamamlamak için ve sali gününden itibaren çamaşırları yikayacağim ütüleyeceğim falan en geç cumaya kadar da herşeyi bitirmiş olurum hafta sonu bir güzel temizlik yapacağım ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım bugun de bebişin beşiğini kurduk ama daha hazırlığını yapmadım kurunca kızım hemen içine girmek istedi batirir falan diye ortusunu falan daha geç koyacagım hastane çantamıda yıkadım fln birtek doldurması kaldı bu hafta sonuna kadar hepsi bitecek inşallah benim gibi geç hazırlayan varmı

Ben pamukta koydum canım ıslak mendil mecbur kalmadıkca kullanmam Emzik ve biberon koydum ne olurne olmaz diye bide gögüs pompası almıstım onu koydum oda işte lazım olursa 3 takım hastane cıkısı koydum içlerinde yedek zıbın ve coraplarıyla birlikte dediğin gibi müslin battaniye falan kendine içcamasırı falan koymayı unutma bide bezi ben 20 adet koydum ilk dogduklarında çok altı degişebilirmiş öyle yani bende aklıma gelenleri yazdım Bavul hazır düzenleyicilere koyup doldurdum ama daha kapatmadım aklıma geldikçe koyarım diye bu arada bana küçük boy yetti ideal yani

Ben aldim dogumdan sonra fotograf cekinmek icin. Cok begendim kaliteli ve güzel duruyor. Tek sorun utu tutmuyor pek hastaneye utu de mi goturcem diye dusunuyorum kara kara
Hadi ya o zaman hastaneye ütülü götürüp tam foto çekilirken giymek lazım valizde de bozulur mu ütüsü

Kız bende yiyom mydreams93 yasak mıydı hajdkf
Ula bitek ben yemiyomuşum
İraden güçlüyse aşırı canın çekiyosa iç bitane kız nolcak ama anında canım devamını ister dersen nooo

Ek olarak emzirme sütyeni, gögüs ucu kremi gögüs pedi bide depend falan bunları yazmayı unutmuşum.

Hadi ya o zaman hastaneye ütülü götürüp tam foto çekilirken giymek lazım valizde de bozulur mu ütüsü
Valiz degil de askida götürüp elde tasiyip odada dolap varsa direk asmak gerekli gibi ya da ütü götürmek tarafini sec bu arada ben dolaptan aldim. Asiri pahali geldi bana dogum sonrasi giymek icin. İkinci el takintin yoksa bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…