- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #40.981
Ay ben 42 ye kadar bekleyecek benim ki gibi hissediyorumZaten 37 yi doldurduktan sonra istediği zaman gelsin çokta özletmesin kendisini jdjdj belki ağustos sıcağından kurtulursun jdkd
Ya bende bu aralar aşırı derecede sigara çekiyor canım kavruk kavruk nasıl kokuyor vicdansızVallahi bennn hele yasak olan birşey varya kocama diyorum getirmezsen ertesi günü hakkımı helal etmem
Ay ben 42 ye kadar bekleyecek benim ki gibi hissediyorum
Ben odasına sadece dolap yaptırdim boydan boya hem kendi depolama alanim olsun hemde bebeğimin eşyaları için olsun diye. Yani bakınca odasi gibi bile değil sadece dolap var ama çamaşır asiliyken aynı hüzün bana da çöküyorBenim beybimin odası da güneş aldığı için çamaşırlığın olduğu odadaydı hala çamaşırlık orda çamaşırları da asıyorum, bugün orda çamaşırlığı ve ıslak çamaşırları görünce bi saat falan içimi çeke çeke ağladım yavrumun odasının haline bak diye
Ah yandım ben Allah om şarkısı kulaklarımda çınlıyor şuan neydi başımıza gelenOyh bacım hayırlısı öyleyse öyle olsun ama allah affetsin çok zor. Bide bu yıl ağustos sıcak hava dalgasının geleceği aymış. Dünya genelinde öldüren şu sıcaklar varya onlar geliyormuş. Ayvayı yedik valla.
Zaten hiç ağustosa kalcagimi düşünmüyorumZaten 37 yi doldurduktan sonra istediği zaman gelsin çokta özletmesin kendisini jdjdj belki ağustos sıcağından kurtulursun jdkd
Ben aldim dogumdan sonra fotograf cekinmek icin. Cok begendim kaliteli ve güzel duruyor. Tek sorun utu tutmuyor pekMagic Form 30108 Ekru Sabahlıklı Hamile Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar nasıl sizce alayım mı
Ay duck üstelik 26-27 ağustos en sıcaklar diyorlar hdjdj 42 olması belki hayrına olur bacım Şuan şeyyapamadımAh yandım ben Allah om şarkısı kulaklarımda çınlıyor şuan neydi başımıza gelenterasa çıkıp hortumla yıkayacaktım bugün kendimi valla normal duş kesmiyor günde 3 kez duş alıyorum yok yetmiyor şimdiden
Ay ben bırakmıştım şu son üç dört gündür benim peder evlenmeye çıktı istemsizce dert edip içtim geri bırakırım inşYa bende bu aralar aşırı derecede sigara çekiyor canım kavruk kavruk nasıl kokuyor vicdansızDoğumdan sonra da emzirme döneminden kaynaklı umarım böyle dirayetli olabilirim
Arada olur dertlenme herşey çok normal. Anlam yükleme sigaraya. O an o stresi atman lazımdı ve attın.Ay ben bırakmıştım şu son üç dört gündür benim peder evlenmeye çıktı istemsizce dert edip içtim geri bırakırım inş
Ben pamukta koydum canım ıslak mendil mecbur kalmadıkca kullanmam Emzik ve biberon koydum ne olurne olmaz diyeBu hastane çantasına ne koydunuz ya ben koydum boş kaldı anlamadım ağzına kadar nasıl dolduruyor insanlarorta boy valiz küçüğüne geçireyim diyorum
Doğumda giyeceği takım ve battaniyesi
Bir tulum ve zıbın
Bir takım(toplam 3 takım almış oldum)
2 zıbın
Ağız mendilleri çorap eldiven ve fazladan şapka
Müslin ve tiriko battaniye
10 tane bez ve ıslak mendil
Hadi ya o zaman hastaneye ütülü götürüp tam foto çekilirken giymek lazım valizde de bozulur mu ütüsüBen aldim dogumdan sonra fotograf cekinmek icin. Cok begendim kaliteli ve güzel duruyor. Tek sorun utu tutmuyor pekhastaneye utu de mi goturcem diye dusunuyorum kara kara
Ay yok yok beklemek istemiyorum erken doğum için taktik atın üstüme ağustos ortası gelsin hayırlısıylaAy duck üstelik 26-27 ağustos en sıcaklar diyorlar hdjdj 42 olması belki hayrına olur bacım Şuan şeyyapamadım
Merdiven in çık kaynar su ile duşAy yok yok beklemek istemiyorum erken doğum için taktik atın üstüme ağustos ortası gelsin hayırlısıyla
Kaynar su haricine okeyimMerdiven in çık kaynar su ile duşeğil kalk bol bol ilişkiye gir
Ula bitek ben yemiyomuşumKız bende yiyommydreams93 yasak mıydı hajdkf
İraden güçlüyse aşırı canın çekiyosa iç bitane kız nolcak ama anında canım devamını ister dersen noooYa bende bu aralar aşırı derecede sigara çekiyor canım kavruk kavruk nasıl kokuyor vicdansızDoğumdan sonra da emzirme döneminden kaynaklı umarım böyle dirayetli olabilirim
Ek olarak emzirme sütyeni, gögüs ucu kremi gögüs pedi bide depend falan bunları yazmayı unutmuşum.Ben pamukta koydum canım ıslak mendil mecbur kalmadıkca kullanmam Emzik ve biberon koydum ne olurne olmaz diyebide gögüs pompası almıstım onu koydum oda işte lazım olursa 3 takım hastane cıkısı koydum içlerinde yedek zıbın ve coraplarıyla birlikte dediğin gibi müslin battaniye falan kendine içcamasırı falan koymayı unutma bide bezi ben 20 adet koydum ilk dogduklarında çok altı degişebilirmiş öyle yani bende aklıma gelenleri yazdım Bavul hazır düzenleyicilere koyup doldurdum ama daha kapatmadım aklıma geldikçe koyarım diye bu arada bana küçük boy yetti ideal yani
Valiz degil de askida götürüp elde tasiyip odada dolap varsa direk asmak gerekli gibiHadi ya o zaman hastaneye ütülü götürüp tam foto çekilirken giymek lazım valizde de bozulur mu ütüsü
Dedim yok olmazmış erkenmiş çok bilmiş öyle diyo hahshdjfkfListeyi yap kocan beyin eline ver bacım hdjdj gece uzun doğumdan sonra yersin jdjdj süt yapar onlar o mutlulukla jdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?