2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kaynar su haricine okeyim yanıyorum zaten
Ben bacım planım şu:

1. 37+1 gibi hurma yemeye başlarım. Günde tek sayılarla ve abartmadan ancak inanarak.
2. Asenkron yürüyüş 15 dk bile olsa
3. 2-3 kat merdiven
4. Zaten işe gideceğim için yürüyeceğim ekstra birşey yapmam
5. Ahududu yaprağı çayı içibilirim emin değilim bundan.
6. Doktor yasaklamadığı süre ilişki sıklığını arttırırım.
7. Meryem ana otumu alıcam. Doğuma girerken suya atıp meryem süresini okuyup 1-2 damla içerim.
8. Nefes egzersizlerinde güçlenmeye çalışıyorum.
9. Perine masajına 36 da başlarım.

Son düzenleme:
Abovv o neydi gız neyse evde kalsın ben evde çekinirim fotomu kocama desem ki bunu askıyla getir adam dalgamı geçiyon der planlı sezaryen de olabilir belki ama o o zamanda hastaneye elinde abiye taşır gibi girmek komik iki ucu b.klu değnek

Ekran görüntüsü aldım denenecektir itinayla

Ben de 34+2 şuan ama 31.haftamda yaptım dış çekimi senin gibi dogal bir ortamda ben o haftada bile çok yoruldum hatta fotoğraf çekilmeye bayılırım normalde ama yeter artık dedim 28 de falan yapsaydım diye düşündüm 30 sonrası insanda bi halsizlik yorgunluk baslıyor bence artık agırlasıyoruzda bu arada maşallah size Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin

Bebişim onu YouTube dan açıp bakman lazım. Teknik bir bilgi yanlış aktarmayayım hemde kk buna hazır olmayabilir jdkdkdk
Aboooooo ben bunu yapamam bacım şimdi baktım da hsduhshsjs ilişki de aynı işlevi görür heralde ya benim doktor malum haftada 2 gün ilişki istiyorum demişti 2 hafta önce ben daha yeni başlayacağım o ödevlere hshdhdh

Anam benim doktor onu dese benimkini durduramam adam kendisi doğurmayacağı halde bence normal yap diyor

mydreams93 ayy ben doğumdan sonra yenilecekler tam liste hazırlamayı düşünüyorum ertesi gün yemekle bitiremem 1 haftaya yaymam lazım

Ahh bende yapsak mı yapmasak mı derken bu haftalara kaldım. Zaten fotoğrafçılara sorduğunuzda 28-32 ideal diyorlar. göbüş tatlı tatlı kendini gösteriyor ama hereket kısıtlanmıyor.
Benim artık tek başıma dışarı çıkasım bile gelmiyor, oturup dinleniyorum yarım saatte bir yaşlı teyze gibi

Ahududu yapraği çayı al oda yardım ediyormuş bende aldım 37h kulanmaya başlayacağım benim eşimde perineye pek sıcak bakmıyor yalnız da yapamayacağıma göre mecbur işimiz çaya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…