- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.001
Ben bacım planım şu:Kaynar su haricine okeyimyanıyorum zaten
Ayy bana da bu yaşadığımız fragmandı ve dediğin gibi film yeni baslıycak gibi geliyorÇok teşekkür ederiminşallah hepimiz için süreçler çok güzel olsun.yavaş yavaş filmin sonuna geliyoruz ya da yeni de başlıyor olabilir tabiiii
Jdjdjdj lohusa karısına anlatsın bide bunu hadi şimdi fuldens dinliyor da lohusalık yüklenince görür jdkdDedim yok olmazmış erkenmiş çok bilmiş öyle diyo hahshdjfkf
Abovv o neydi gız neyse evde kalsın ben evde çekinirim fotomuValiz degil de askida götürüp elde tasiyip odada dolap varsa direk asmak gerekli gibiya da ütü götürmek tarafini sec bu arada ben dolaptan aldim. Asiri pahali geldi bana dogum sonrasi giymek icin. İkinci el takintin yoksa bi bak istersen
Ekran görüntüsü aldım denenecektir itinaylaBen bacım planım şu:
1. 37+1 gibi hurma yemeye başlarım. Günde tek sayılarla ve abartmadan ancak inanarak.
2. Asenkron yürüyüş 15 dk bile olsa
3. 2-3 kat merdiven
4. Zaten işe gideceğim için yürüyeceğim ekstra birşey yapmam
5. Ahududu yaprağı çayı içibilirim emin değilim bundan.
6. Doktor yasaklamadığı süre ilişki sıklığını arttırırım.
7. Meryem ana otumu alıcam. Doğuma girerken suya atıp meryem süresini okuyup 1-2 damla içerim.
8. Nefes egzersizlerinde güçlenmeye çalışıyorum.
O yüzdeb detaylı yazdım zaten. Birde ben perine masajını önemli buluyorum.Ekran görüntüsü aldım denenecektir itinayla
O nasıl oluyor cahil benO yüzdeb detaylı yazdım zaten. Birde ben perine masajını önemli buluyorum.
Bebişim onu YouTube dan açıp bakman lazım. Teknik bir bilgi yanlış aktarmayayım hemde kk buna hazır olmayabilir jdkdkdkO nasıl oluyor cahil ben
İlişki hariç hepsini kizimda uyguladim 3 günün sonunda suyum geldiKaynar su haricine okeyimyanıyorum zaten
Ben de 34+2 şuan ama 31.haftamda yaptım dış çekimi senin gibi dogal bir ortamda ben o haftada bile çok yoruldum hatta fotoğraf çekilmeye bayılırım normalde ama yeter artık dedimKızlaar bugün bi çılgınlık yaptım son anda Hamile çekimi ayarladım. Aranızda düşünen varsa 34. Haftayı sakın geçmeyin Yamuldum kaldımbağda bahçede olunca insan oturdu yerden poz verirken bile yoruluyormuş vala. Stüdyo çekimi candır
Dinlenirken eşime verdim pozlardan yüklüyorum 34+0 dan göbüş güncellemesi olsun
Ayyy simdi googleladim ben deee meraktan. Hayatta yapamam ben bunuBebişim onu YouTube dan açıp bakman lazım. Teknik bir bilgi yanlış aktarmayayım hemde kk buna hazır olmayabilir jdkdkdk
Yavrum normal doğum isteyen için çok faydalı. Ben gözü kararttım jdjdAyyy simdi googleladim ben deee meraktan. Hayatta yapamam ben bunuyapabileni takdir ediyorum
Hahahaha tamma tamam ben bakayımBebişim onu YouTube dan açıp bakman lazım. Teknik bir bilgi yanlış aktarmayayım hemde kk buna hazır olmayabilir jdkdkdk
Sorma benım sınırlerim ile oynuyor farkında degil bunun hahsjdkflfJdjdjdj lohusa karısına anlatsın bide bunu hadi şimdi fuldens dinliyor da lohusalık yüklenince görür jdkd
Aboooooo ben bunu yapamam bacım şimdi baktım da hsduhshsjs ilişki de aynı işlevi görür heralde ya benim doktor malum haftada 2 gün ilişki istiyorum demişti 2 hafta önce ben daha yeni başlayacağım o ödevlere hshdhdhBebişim onu YouTube dan açıp bakman lazım. Teknik bir bilgi yanlış aktarmayayım hemde kk buna hazır olmayabilir jdkdkdk
Anam benim doktor onu dese benimkini durduramam adam kendisi doğurmayacağı halde bence normal yap diyorAboooooo ben bunu yapamam bacım şimdi baktım da hsduhshsjs ilişki de aynı işlevi görür heralde ya benim doktor malum haftada 2 gün ilişki istiyorum demişti 2 hafta önce ben daha yeni başlayacağım o ödevlere hshdhdh
Ben de 34+2 şuan ama 31.haftamda yaptım dış çekimi senin gibi dogal bir ortamda ben o haftada bile çok yoruldum hatta fotoğraf çekilmeye bayılırım normalde ama yeter artık dedim28 de falan yapsaydım diye düşündüm 30 sonrası insanda bi halsizlik yorgunluk baslıyor bence artık agırlasıyoruzda bu arada maşallah size Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin
Bendede oldu, göbeğin yukarda durmuyor artık aynadan bakınca bariz aşağıya inmiş gibi duruyorKarnın nası indiğini nası anlıyonuz yaaaa
Ahududu yapraği çayı al oda yardım ediyormuş bende aldım 37h kulanmaya başlayacağım benim eşimde perineye pek sıcak bakmıyor yalnız da yapamayacağıma göreAboooooo ben bunu yapamam bacım şimdi baktım da hsduhshsjs ilişki de aynı işlevi görür heralde ya benim doktor malum haftada 2 gün ilişki istiyorum demişti 2 hafta önce ben daha yeni başlayacağım o ödevlere hshdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?